teknoboy כתב:
הבאתי דוגמה שמבהירה למה הטיעון הזה לא רלוונטי לנו, כאוהדים, כלומר כמי שנפגע מהמהלך. כשמישהו פוגע בך אנושות, אבל עם סימפטיה למצבך ועם מילים חמות, אז המילים החמות קצת פחות מרשימות.
פעם אחרונה שבדקתי אני בתור אוהד לא הייתי אמור להביא שני מיליון שחסרים בתקציב כי מישהו בזבז יותר מדי (מי שאמור לעשות זה או הבעלים או מי שבזבז יותר מדי, במקרה שלנו זה אותו אחד).
אנ בעד כבירי, אני ממש לא חושב שהוא כמו טביב, אבל אני כאוהד לא מסוגל לקבל ויתור על ביתיות, ועוד בדרבי, תמורת נזיד עדשים (גם אם הוא טעים וגדול ויפה).
אז בסדר, אני לא רחוק ממך במה שאני חושב. יש הבדל בין מישהו שפוגע בך אנושות לבין מישהו שפוגע בך עכשיו, אבל לדעתו הפגיעה הזו תהיה לטובתך בטווח הארוך.
עכשיו תורי להקצין, אם היו אומרים לך דרבי בחיפה או שהמועדון חדל מלהתקיים אני מניח שעם כל הקושי, היה לך יותר קל לקבל את זה. אז פה אולי המועדון לא יפסיק להתקיים, אבל אולי זה ייתן עוד טיפה אוויר לבעלים ויקל עליו להמשיך ולהחזיק את המועדון הזה עד שמישהו בע יכולות כלכליות ייקח אותו על עצמו.
ואני שוב אבהיר, לירון כתב פה ואני מסכים ב-1000%, זה מהלך לא ספורטיבי שהמנהלת ושאר הקבוצות צריכות להתנגד אליו ולנו בתור אוהדים זה קשה מאוד לעיכול (קשה לי לראות את עצמי נוסע לחיפה ומוקף ב-15 אלף אוהדי מכבי). אבל מה שאני כן אתווכח עליו זה הרצון של להציג את כבירי כמנסה למכור אותי ואותך תמורת כסף. אני עוד לא מאמין בזה.
הבן אדם מוציא כסף מהכיס שלו ואין מישהו אחר שיעשה את זה כרגע ואם הוא רוצה להוציא פחות, זו זכותו ואני לא אבקר אותו על זה, בודאי אם הוא גלוי וישיר איתי