תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 13:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי: ביקשנו שהדרבי ישוחק בסמי עופר
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 13:54 
עם כל הקושי הכלכלי והאין ברירה - העברת הדרבי לחיפה זה חציית כל הקווים ה "אדומים", מעשה שלא יעשה.
אין ספק בכלל שזה מחזק את הסיכוי של מכבי לזכות באליפות, עובדה שהפועל באר שבע ניסתה להתנגד למהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 13:59 
קומוניסים כתב:
redrony,
ברור לי שאתה בא מאהבה, אבל 30 שנה זה סדר גודל של 30 אלף שקל הכנסות ממך למועדון.
כמה זה 5000 אלף כמוך?
לא נשמע לי סביר להתייחס לאוהדים כמי שלא מביאים כסף

אבל גם יש רקע. שאלו פה למה טביב אולי היה מקבל תגובות אחרות?
כי הוא טביב, נוכל ידוע וזה אדם שאמור להיות אוהד.
למה תיתן יותר "ימי חסד" לגוטמן מאשר מאמן שעלה אתמול מהנוער? כי בגוטמן אתה מאמין (לא אני כמובן :) ) ומאמן שעלה אתמול מהנוער עוד צריך להוכיח לך משהו.
אז ההקבלה פה מעט שונה, זו לא איכות היהול, אלא הכוונות ו"ההייחסות" לאוהדים כהגדרתך. בגלל שבכל זרת מדובר באדם שהוא אוהד הקבוצה וגם בעבר התבטא בשפה "הפועלית" לגמריף אני נוטה לתת לו יותר קרדיט בנושא כזה. גם אם אני נפגע כרגע ושלא תטעה, זה פוגע מאוד ואני כמובן נגד מהלך כזה ב-100% מהמקרים. אבל נראה לי כל עוד מבינים כולם שיש עקרונות ולפעמים צריך מעט לכופף אותם, אז בשביל עתיד המועדון, אולי צריך להתפשר לפעמים (ובוא לא נכנס עכשיו לדיון האם זה קריטי לעתיד המועדון, מדובר על שאלה עקרונית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
לא לומדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:02 
עם יד על הלב - בואו נחליף שניה את הפועל ת"א בהפועל ב"ש.
עכשיו האם היתם מסכימים לבקשתה של ב"ש להעביר את המשחקים שלהם מול מכבי למגרש אחר??
הריי ב"ש במצב כלכלי לא טוב, אז מדוע שלא יעבירו ויעשו קצת קופה?
וכנ"ל קבוצות בגביע המדינה שיארחו את מכבי...
בכלל כל קבוצה שתרצה תעביר את הביתיות שלה.
אחלה ליגה תהיה לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:03 
הם מחכים להצלחות במפעלים הארופים בשביל לכסות את הגרעון , השאיפה היא פליאוף עליון
כבירי לך אתה מוני טביב ורמון קיבינימט לחור שממנו באתם , שים את הקבוצה למכירה , זה כל מה שאתה צריך לעשות
פשוט אותה מנגינה כבר 6 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:
redrony כתב:
אדום תלאביבי כתב:
chimpfive כתב:
זה לא מדהים, אבל אם לא נפל לך האסימון, אין לך כסף לקנות קרטיב, וכנראה גם לא יהיה בטווח זמן הקצר, אם יש לך רעיונות אולי אפשר יהיה להחזיר את הדרבי לבית בפ״ת.

ומה שיסגור את הגרעון המטורף זה משחק בית אחד שישחקו בסמי עופר?? ברור שלא. אז אם כבר פועלים נגד האוהדים ונגד הספורטיביות, למה לא לשחק גם את משחק הבית נגד חיפה בחיפה? ואת משחק הבית נגד ביטר אפשר להעביר לטדי, זה בטח יכניס עוד כסף. לא חסרות אופציות למכור את עצמנו. אפשר גם סתם למכור משחקים, בטוח יש מי שיקנה.

מה זה אומר לסגור את הגרעון? אם ההבדל בין מושבה לחיפה זה 2 מיליון שקל זה סכום שאפשר לזלזל בו?
את מה שאתה אמרת אי אפשר לעשות (אסור להזיז משחק בית למגרש היריבה) ותכלס, גם את זה אי אפשר לעשות ואני בספק אם זה יאושר. ושוב, אני חושב שזה יהיה עצוב מאוד על סף המשפיל. אבל בשנייה שבא אדם שמחזיק את הקבוצה ואומר שהוא מבין את המשמעויות של זה, לא מנסה למכור לי בולשיט כמו "חגיגה לאוהדים" ומבין שזה משהו שהוא לפנים משורת הדין ולא יתקבל בסובלנות ואהדה לאורך זמן, אני לפחות יכול להבין את זה ולקבל את זה.

אם אני אבוא אליך הביתה אתן לך מכות ואגנוב לך את כל הרכוש אבל אציין שאני מבין כמה זה נורא וזה עצוב גם לי, היית מבין ומקבל את זה?
לא שאני אומר שכבירי עשה משהו כמו בדוגמה שלי, אבל מה הקשר בין זה שהוא מבין שזה נורא לבין זה שאנחנו, האוהדים, נקבל את הרעיון?

אז אם אתה לא אומר שהוא עשה משהו כזה, מה אתה מביא את הדוגמא הלא רלוונטית הזו?
תחזור חודשיים אחורה ותראה מה כתבתי שהעניין הזה פורסם. הייתי מאוד חריף, לכיוון השני. היה חושב לי להבהיר מה מעבר כזה אומר, מקצועית ומבחינת הגאווה שלנו כאוהדים שתיפגע.
בשנייה שהבעלים מבין את זה ולמרות זאת, מודיע שזה משהו שהוא הכניס בתקציב שלו, מה אתה רוצה לעשות? אתה תביא שני מיליון שקל מהבית?
אנשים פה עוד בתחושה שכסף שנכנס למועדון הולך לבעלים בשביל לקנות פורשה או לסגור מרפסת. אולי זה היה נכון בתקופת טביב, כרגע יש לי עוד בטחון בבן אדם שחזיק את הקבוצה שזה לא מה שהוא רוצה לעשות עם הכסף שנכנס.
אז יכול להיות שעוד שנה שנתיים נראה שמדובר ברמאי או מישהו שלא באמת מסוגל להחזיק את המועדון הזה, אבל כרגע אני עוד מאמין בו עם כל הביקורת שיש לי עליו, והיא ביקורת מאוד נוקבת וחריפה. ביום שאני אשים כסף במועדון אולי תהיה לי הזכות לבוא ללבקש ממישהו להביא 2 מיליון שקל מהכיס שלו. כרגע אין לי, גם לא בתור אוהדד= 30 שנה

הבאתי דוגמה שמבהירה למה הטיעון הזה לא רלוונטי לנו, כאוהדים, כלומר כמי שנפגע מהמהלך. כשמישהו פוגע בך אנושות, אבל עם סימפטיה למצבך ועם מילים חמות, אז המילים החמות קצת פחות מרשימות.
פעם אחרונה שבדקתי אני בתור אוהד לא הייתי אמור להביא שני מיליון שחסרים בתקציב כי מישהו בזבז יותר מדי (מי שאמור לעשות זה או הבעלים או מי שבזבז יותר מדי, במקרה שלנו זה אותו אחד).
אנ בעד כבירי, אני ממש לא חושב שהוא כמו טביב, אבל אני כאוהד לא מסוגל לקבל ויתור על ביתיות, ועוד בדרבי, תמורת נזיד עדשים (גם אם הוא טעים וגדול ויפה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:11 
ההנהלה הזו היא אשכרה פארודיה על מועדון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:11 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
מעניין מה היה קורה אם טביב היה מבצע מהלך כזה ומסביר שהוא מבין את הכאב של האוהדים..

שוב דמגוגיה, שוב זלזול באינטליגנציה.
טביב לא קיבל את הקבוצה במצב שכבירי קיבל.
אם כבירי היה מקבל קבוצת ליגת אלופות עם הכנסות טבעיות של 35 מיליון שקל, ועם שחקנים בשווי של עשרות מיליונים, ואז מחליט להעביר משחק מבלומפילד לרמת גן, ולא מהמושבה, שגם זה מרכך את המעבר באופן טבעי, אז התגובה הייתה זהה.
מה ההאשמה שלך? למה לטביב הגבנו ככה ולכבירי אחרת? אנחנו גזענים? סתם קמנו בבוקר וככה החלטנו? מה אתה רוצה?

מעניין כשלא משלמים משכורות אתה יודע לצעוק שהמועדון צריך קודם כל לשלם ואחרי זה להתעסק בדברים אחרים, אז כשעושים מהלך כלכלי שבין היתר אמור לדאוג למשכורות, אתה יודע לצעוק ביזיון.
יש לך להביא כסף?

אל תזיין את המוח..
אם ואם ואם..
אם טביב לא היה משלם משכורות והיה מעביר דרבי לחיפה היו תולים אותו.
למיטב זכרוני, כבירי הגיע למועדון והכריז שהוא לוקח על עצמו את כל החובות של המועדון, אז תפסיק לבלבל לי במוח על ליגת האלופות.
זה ביזיון גדול מאוד שלא מסוגלים לשלם משכורות ומי שלא מסוגל לשלם משכורות שלא יחליט יום אחד שהוא הבעלים של המועדון, יקנה 30 שחקנים וימנה כל מיני מאמנים ליצניים ובסוף ימכור את הביתיות שלנו וימשכן את כל העתיד של המועדון.

ברכות על הסגנון, קופמן.
באמת נורא קשה להעלות על הדעת שצריך לבדוק אם התנאים מקבילים כשרוצים להשוות בין 2 סיטואציות, אתה מציע התעלמות מוחלטת? תגיש תזה שזה מיותר, אולי תקבל פרס.

עדיין לא הבנתי במה אתה מאשים פה את האנשים. למה יצאנו נגד טביב ואת כבירי אנחנו מקבלים? אין לי בעיה שאתה תוקף את כבירי, אבל תעמוד מאחורי מה שאתה כותב לאנשים פה. מה הסיבה?

מה אתה רוצה מהחיים שלי?
אני אומר כל הזמן דבר אחד שאתם לא מוכנים לקבל.
מבנה הבעלות הזה הוא הרסני ולא משנה אם מי שמנהל אותו הוא רמון, חג'ג, ברקושוויץ, אדון אוהד דגול, או מויישה אופניק.
במקום לספר לעצמכם סיפורים, על זה שהוא מבין את האוהדים וכל השטויות האלה... תפתחו את העיניים..כמה מסיבות עיתונאים עוד ימכרו לכם?
אלוהים ישמור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:13 
נועם שחם כתב:
ההנהלה הזו היא אשכרה פארודיה על מועדון כדורגל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
יש פה משתמשים שהם פארודיה על אוהדי כדורגל
כמה קיטורים ויללות...
אם כל כך רע לכם אתם יכולים להפסיק עם התחביב המדכא הזה ולעבור לקבוצה אחרת בה חייו של אוהד קלים יותר, יש אחת כזאת ממש מעבר לכביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:18 
Red Pride כתב:

בול :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:20 
Red Pride כתב:

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
יש פה משתמשים שהם פארודיה

i see what you did there

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:21 
יש פה אנשים מאוד חכמים שמנסים להסביר לנו ואנחנו לא מבינים, אוהדים קטנים שכמונו.
כל מה שהוא טוען זה שמבנה הבעלים הרסני, השורה "וואי וואי מה היו עושים לטביב אם זה היה הוא" היא סתם כדי לקשט את ההודעה, אין מאחורי זה שום אמירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:24 
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:

:WHOME:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:32 
לירון האדום כתב:
עכשיו האם היתם מסכימים לבקשתה של ב"ש להעביר את המשחקים שלהם מול מכבי למגרש אחר??
אחלה ליגה תהיה לנו

אל תכניס את הגביע פה כי זה לא קשור, אבל אתה צודק ב-100%. ב"ש צריכים להתנגד לזה לגמרי ולמנהלת אסור לאשר את זה.
יש פה הבדל עצום בין החוקיות וההוגנות של משהו כזה, לבין זה שאני יכול להבין בעלים שעושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:33 
אני מודה שלא טרחתי להקשיב למסיבת העיתונאים יותר מכמה דקות בהן ניר ענבר דיבר בלי הרבה תכלית. עייפתי ממסיבות עיתונאים, במיוחד כאלו שבהן מנסים להסביר לנו למה 1+1=3.

בשורה התחתונה, להנהלה הזו אין את היכולת להצעיד את המועדון קדימה, ויש גבול לרמת ההתגלחות על המועדון והקהל ולכמות הטעויות שאפשר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:36 
נועם שחם כתב:
אני מודה שלא טרחתי להקשיב למסיבת העיתונאים יותר מכמה דקות בהן ניר ענבר דיבר בלי הרבה תכלית. עייפתי ממסיבות עיתונאים, במיוחד כאלו שבהן מנסים להסביר לנו למה 1+1=3.

בשורה התחתונה, להנהלה הזו אין את היכולת להצעיד את המועדון קדימה, ויש גבול לרמת ההתגלחות על המועדון והקהל ולכמות הטעויות שאפשר לעשות.

אז מה אתה מציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:38 
להתפלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:39 
teknoboy כתב:

הבאתי דוגמה שמבהירה למה הטיעון הזה לא רלוונטי לנו, כאוהדים, כלומר כמי שנפגע מהמהלך. כשמישהו פוגע בך אנושות, אבל עם סימפטיה למצבך ועם מילים חמות, אז המילים החמות קצת פחות מרשימות.
פעם אחרונה שבדקתי אני בתור אוהד לא הייתי אמור להביא שני מיליון שחסרים בתקציב כי מישהו בזבז יותר מדי (מי שאמור לעשות זה או הבעלים או מי שבזבז יותר מדי, במקרה שלנו זה אותו אחד).
אנ בעד כבירי, אני ממש לא חושב שהוא כמו טביב, אבל אני כאוהד לא מסוגל לקבל ויתור על ביתיות, ועוד בדרבי, תמורת נזיד עדשים (גם אם הוא טעים וגדול ויפה).

אז בסדר, אני לא רחוק ממך במה שאני חושב. יש הבדל בין מישהו שפוגע בך אנושות לבין מישהו שפוגע בך עכשיו, אבל לדעתו הפגיעה הזו תהיה לטובתך בטווח הארוך.
עכשיו תורי להקצין, אם היו אומרים לך דרבי בחיפה או שהמועדון חדל מלהתקיים אני מניח שעם כל הקושי, היה לך יותר קל לקבל את זה. אז פה אולי המועדון לא יפסיק להתקיים, אבל אולי זה ייתן עוד טיפה אוויר לבעלים ויקל עליו להמשיך ולהחזיק את המועדון הזה עד שמישהו בע יכולות כלכליות ייקח אותו על עצמו.
ואני שוב אבהיר, לירון כתב פה ואני מסכים ב-1000%, זה מהלך לא ספורטיבי שהמנהלת ושאר הקבוצות צריכות להתנגד אליו ולנו בתור אוהדים זה קשה מאוד לעיכול (קשה לי לראות את עצמי נוסע לחיפה ומוקף ב-15 אלף אוהדי מכבי). אבל מה שאני כן אתווכח עליו זה הרצון של להציג את כבירי כמנסה למכור אותי ואותך תמורת כסף. אני עוד לא מאמין בזה.
הבן אדם מוציא כסף מהכיס שלו ואין מישהו אחר שיעשה את זה כרגע ואם הוא רוצה להוציא פחות, זו זכותו ואני לא אבקר אותו על זה, בודאי אם הוא גלוי וישיר איתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:40 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אחלה ליגה תהיה לנו

אל תכניס את הגביע פה כי זה לא קשור, אבל אתה צודק ב-100%. ב"ש צריכים להתנגד לזה לגמרי ולמנהלת אסור לאשר את זה.
יש פה הבדל עצום בין החוקיות וההוגנות של משהו כזה, לבין זה שאני יכול להבין בעלים שעושה את זה.

כולנו התנגדנו מאוד לאירוחה של מכבי ע"י פ"ת בר"ג אז ב2003 למשחק האליפות שלהם.
לא משחקים מול חיפה בחיפה, אלא מול מכבי ת"א. יש הבדל וצריך לשים אותו על השולחן.
זה מעצבן אותנו כאוהדים ובצדק בעיני, אבל זה לא בלתי ספורטיבי ברמה הזאת

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 11 ספטמבר 2016, 14:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:

אז בסדר, אני לא רחוק ממך במה שאני חושב. יש הבדל בין מישהו שפוגע בך אנושות לבין מישהו שפוגע בך עכשיו, אבל לדעתו הפגיעה הזו תהיה לטובתך בטווח הארוך.
עכשיו תורי להקצין, אם היו אומרים לך דרבי בחיפה או שהמועדון חדל מלהתקיים אני מניח שעם כל הקושי, היה לך יותר קל לקבל את זה. אז פה אולי המועדון לא יפסיק להתקיים, אבל אולי זה ייתן עוד טיפה אוויר לבעלים ויקל עליו להמשיך ולהחזיק את המועדון הזה עד שמישהו בע יכולות כלכליות ייקח אותו על עצמו.
ואני שוב אבהיר, לירון כתב פה ואני מסכים ב-1000%, זה מהלך לא ספורטיבי שהמנהלת ושאר הקבוצות צריכות להתנגד אליו ולנו בתור אוהדים זה קשה מאוד לעיכול (קשה לי לראות את עצמי נוסע לחיפה ומוקף ב-15 אלף אוהדי מכבי). אבל מה שאני כן אתווכח עליו זה הרצון של להציג את כבירי כמנסה למכור אותי ואותך תמורת כסף. אני עוד לא מאמין בזה.
הבן אדם מוציא כסף מהכיס שלו ואין מישהו אחר שיעשה את זה כרגע ואם הוא רוצה להוציא פחות, זו זכותו ואני לא אבקר אותו על זה, בודאי אם הוא גלוי וישיר איתי

אז אתה אומר שאתה יכול להבין ולקבל ויתור על עקרון הספורטיביות וכניעה ליריבה העיקרית שלנו בשביל "טיפה אוויר לבעלים" (מילים שלך, לא שלי)?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:44 
בחיאת די לזלזל באנשים.
יכול להיות שאין מוצא חוץ מפירוק. יכול להיות שגם כל מה ששמענו הוא קשקוש ושקרים, שמורחים אותנו, שהכל זה מריחה.
אבל אל תספרו ש"עוד מאותה מסיבת עיתונאים" ,כאילו האנשים שאתם מתכתבים איתם לא ראו איתכם גם את המסיבת עיתונאים הקודמות עם רמון, טביב והראל.

1. מעולם לא עמדו על הדוכן ואמרו את גודל הגריעון והחובות, כולל פירוט מה זה כולל ואיפה זה עומד. אם היו שואלים את רמון כמה חובות יש, הוא במקס' היה עונה "יש חובות של בערך כך וכך, מעבר לזה זה לא עניינכם, אני דואג"
2. מעולם לא ישבו ופירטו את צורת ההתמודדות עם הגירעון ואיך בדיוק הוא אמור להצטמצם, כמו שרמי כהן עשה עכשיו.
3. מעל הכל, מעולם לא השתמשו במונח הזרמת בעלים. זה תמיד היו ערבויות, הלוואות ושאר קישקושידה.

עזבו את כבירי. יושב שם פאקינג רמי כהן ומפרט את הבעיות ואיך מנסים להתמודד איתם. גם הוא משקר לנו בפנים?
אם הוא לא שווה אצלכם שום קרדיט, אז תהנו להתבשל במיץ של עצמכם, רק תעזבו אותנו בשקט.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 11 ספטמבר 2016, 14:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:45 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:

אז אתה אומר שאתה יכול להבין ולקבל ויתור על עקרון הספורטיביות וכניעה ליריבה העיקרית שלנו בשביל "טיפה אוויר לבעלים" (מילים שלך, לא שלי)?

מה זה טיפה אוויר לבעלים? זה המועדון שלך בעצם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:48 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:

לא, אני אומר שאין פה שחור או לבן ואני לא מסתכל על זה ככניעה ליריבה העיקרית שלנו. אני מסתכל עלזה מנקודת מבט של מועדון שחי מהיד לפה והיכולת שלו לשרוד מוטלת בספק.
אתה יכול כבר עכשיו להפסיק לשכנע אותי בכל ענייני הביתיות והספורטיביות, אין צורך. כנס לאשכול של לפני חודשיים ותראה מה שכתבתי שם.
בשנייה שאומרים לי, אנחנו מבינים שזה רע, אבל זה קריטי (ואני מקווה שחד פעמי), ובמקביל, אני לא חושד בטוהר הכוונות (או לפחות עדיין לא חושד), מה אתה רוצה שאני אעשה, אצא לרחובות בשביל להעיף את כבירי?
את שלי אמרתי, אני נגד זה. אבל המועדון הזה קודם צריך ריפוי כלכלי, ואם בעיניין של בעלים שאני מאמין לו כרגע זה חלק מהעניין, אני איאלץ לבלוע את הגלולה המרה הזו, והיא מאוד מרה.

אצל חלק גדול מהאוהדים אין פשרות ואין שטחים אפורים. בשביל זה הם אוהדים. חשובים, אבל את החחלטות מקבל אדם אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:49 
קומוניסים כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אחלה ליגה תהיה לנו

כולנו התנגדנו מאוד לאירוחה של מכבי ע"י פ"ת בר"ג אז ב2003 למשחק האליפות שלהם.
לא משחקים מול חיפה בחיפה, אלא מול מכבי ת"א. יש הבדל וצריך לשים אותו על השולחן.
זה מעצבן אותנו כאוהדים ובצדק בעיני, אבל זה לא בלתי ספורטיבי ברמה הזאת

לא משנה, זה דרגות. זה עדיין בלתי ספורטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:57 
NARKOTIKA כתב:
בחיאת די לזלזל באנשים.
יכול להיות שאין מוצא חוץ מפירוק. יכול להיות שגם כל מה ששמענו הוא קשקוש ושקרים, שמורחים אותנו, שהכל זה מריחה.
אבל אל תספרו ש"עוד מאותה מסיבת עיתונאים" ,כאילו האנשים שאתם מתכתבים איתם לא ראו איתכם גם את המסיבת עיתונאים הקודמות עם רמון, טביב והראל.

1. מעולם לא עמדו על הדוכן ואמרו את גודל הגריעון והחובות, כולל פירוט מה זה כולל ואיפה זה עומד. אם היו שואלים את רמון כמה חובות יש, הוא במקס' היה עונה "יש חובות של בערך כך וכך, מעבר לזה זה לא עניינכם, אני דואג"
2. מעולם לא ישבו ופירטו את צורת ההתמודדות עם הגירעון ואיך בדיוק הוא אמור להצטמצם, כמו שרמי כהן עשה עכשיו.
3. מעל הכל, מעולם לא השתמשו במונח הזרמת בעלים. זה תמיד היו ערבויות, הלוואות ושאר קישקושידה.

עזבו את כבירי. יושב שם פאקינג רמי כהן ומפרט את הבעיות ואיך מנסים להתמודד איתם. גם הוא משקר לנו בפנים?
אם הוא לא שווה אצלכם שום קרדיט, אז תהנו להתבשל במיץ של עצמכם, רק תעזבו אותנו בשקט.

מי אמר שהוא משקר?

אני פשוט לא מאמין שכבירי ועוזריו מסוגלים להוציא את העגלה מהבוץ. מזל שבאמת רמי כהן נכנס לתמונה כדי להציל אותם מעצמם, אבל זה לא מספיק (להזכירך שיש לו גם קבוצת כדורסל לנהל ועסק פרטי, הוא לא סופרמן).

ולגבי הגרעון והסיבות לו, חלק לא קטן ממנו קשור לניהול חסר האחריות בעונה שעברה. השתוללו בלי שכל ועכשיו מספרים על גרעון? מי שאין לו כסף לא קונה את בן פאקינג רייכרט במליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
דיברו פה הרבה על להאמין לבעלים או לא להאמין. אני לא מאמין לאף מעסיק שלא משלם לעובדים שלו, יהיו הסיבות והתירוצים אשר יהיו.
אחרי שהוא ישלם לכל עובדי המועדון על כל החודשים האחרונים נדבר על מה הלאה. קודם כל שימלא את החובה המאוד בסיסית הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
מהלך שלא מתקבל על הדעת.
ומה שעוד יותר עצוב, זה שעכשיו עד שתתקבל החלטה (ואולי גם אחרי, תלוי בהחלטה) יתחיל מחול שדים סביב הנושא שמן הסתם יפגע בקבוצה.
אסור שדבר כזה יקרה, וזו טעות גדולה מאוד של כבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 15:00 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אחלה ליגה תהיה לנו

אל תכניס את הגביע פה כי זה לא קשור, אבל אתה צודק ב-100%. ב"ש צריכים להתנגד לזה לגמרי ו למנהלת אסור לאשר את זה .

מקווה מאד שהמנהלת לא תאשר זאת.
הנה אוהדי בית"ר יגיעו היום לנתניה למשחק מול מכבי, כולם יודעים שאוהדי בית"ר מגיעים בהמוניהם למשחקי חוץ, עובדה שמכבי לא העבירו את המשחק לחיפה.
אם הבקשה של הפועל תואשר אין לזה סוף.

זה התחיל בעסקאות השאלה ממכבי וממשיך בלהעניק להם יתרון גם ביציעים.
אולי פשוט נמכור להם את המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: