תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 15:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בושקו יאנקוביץ'
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 14:43 
כובש בדרבי הופך למלך וחותם במכבי בינואר

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 14:45 
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אף אחד מהשחקנים שציינת לא היו שחקנים הרכב בלה ליגה או בסרייה א'.

אשכרה שחקן עם 30 הופעות בנבחרת סרביה ושנים על גבי שנים בקבוצות כמו גנואה, פלראמו ומאיורקה זה שחקן עם "רזומה חלש".

איזה פורום ענק.

א. מהשחקנים שכתבתי עכשיו? זה היה כל הפואנטה. שהם לא היו בליגות הבכירות. אם אתה מדבר על ההודעה מלפני יומיים, אז זה לא נכון.
ב. מעולם לא כתבתי שיש לו רזומה חלש, כתבתי שהוא לא מהסוג שהצליח, ככה שאני לא אופטימי איתו, זה הכל.
ג. גם הוא לא היה שחקן הרכב בלה ליגה או בסריה א', לפחות לא ב5 שנים האחרונות, מודה שהתעצלתי לבדוק אחורה יותר, אני באופן עקרוני לא מסתכל על מה שחקנים עשו מלפני 6 שנים, זה כבר לא רלוונטי ליכולת שלהם היום.

אנשים פה כתבו שיש לו רזומה חלש, שהוא קשישא, שהוא הימור, והקונצנזוס ההזוי הזה ששחקן רוטציה (כן, רוטציה) בסריה א' כבר שנים רבות אין שום סיכוי שיצליח בליגת כלום שלנו הוא פתטי.

כל אחד פה חושב שהוא יודע כדורגל יותר מאלי גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 14:55 
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אמרתי את זה קודם ואני אחזור על זה עכשיו, הרמת זלזול כאן בפורום בשחקן רוטציה בסירייה א' והליגה הספרדית שנים, עם 30 הופעות בנבחרת סרביה היא פשוט לא נורמלית. זה מפחיד איזה חוסר הבנה בכדורגל יש כאן בפורום.

Sent from my A0001 using Tapatalk

ו-וינטרה היה שחקן נבחרת יוון עם מעל 50 הופעות ושחקן הרכב בקבוצה מהלה ליגה (לא כתבתי הליגה הספרדית שיהיה סקסי ומזמין כמו הסריה א׳).
אין בטוחות עם שחקנים בגילאים האלה, בעיקר לא שחקני אגף שמתבססים בחלק גדול מהמשחק שלהם על מהירות וכוח מתפרץ שהם דברים שמאבדים עם הגיל בוודאות.

ו?
זה אומר שלא היה צריך להביא שחקן עם הרזומה של וינטרה?
זהו, שחקן אחד מבוגר עם רזומה לא הצליח פה בארץ ולכן לא צריך להביא עוד?

אחד?
שאלתי כבר באשכול אחר, יש לך דוגמא לשחקן עם רזומה טוב, ששיחק במקס' חצי עונה למשך כמה שנים שהגיע לפה בגיל כזה והצליח?

אני לא מכיר אותו ויכול להיות שהוא יהיה אחלה. אבל אם מדובר פה על למקסם סיכויים, זה לא הטייפקאסט של הזר שהצליח בארץ.
ולא חייבים להסתכל רק על הליגה בישראל. אפשר להסתכל על כל השחקנים בני ה30+ האלה שהיו בספסל של קבוצות תחתית בליגות הצמרת, ולראות מה הם עשו בהמשך הקריירה כשהם עברו לשחק בליגות פחות טובות. לא עשיתי מחקר מקיף אבל מכל השחקנים האלה שיצא לי להכיר, שום דבר לא השתנה בליגה החלשה. הם נמצאים בצניחה חופשית, הם מקבלים חוזה לפי השם שלהם ולא לפי היכולת.

בגדול מסכים, למרות שזה לא חד וחלק. דוקא נראה שבעונת 14/15 יאנקוביץ' היה די שחקן הרכב, ופתח ברוב המשחקים שבהם היה כשיר (היתה לו פציעה שגרמה לו להפסיד חלק משמעותי מהעונה, אבל במשחקים שהיה בסגל פתח ב-17 מתוך 23). בעונה האחרונה הוא באמת היה יותר שחקן ספסל, אבל פתח בשליש מהמשחקים. הוא כן "שרד" בליגה האיטלקית הראשונה 9 שנים כשחקן לגיטימי וגם היה באותן קבוצות במשך תקופה ארוכה (5 בגנואה ו-3 בורונה), בניגוד לגורובסוב נניח שלא שרד דקה בליגה הראשונה באיטליה ודי החליף קבוצות כמו גרביים. באיזה כושר הוא כרגע ומה הוא יכול לתרום זה משהו שקשה מאוד להגיד.

אגב, וינטרה שהוזכר פה היה שחקן הרכב לכל דבר לאורך השנים והוא לא רלוונטי להשוואות האלה. הוא היה שחקן הרכב בליגה הספרדית וגם היה נראה כמו שחקן בכושר גופני מטורף שלא נפצע אף פעם ועדיין משחק בנבחרת וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 14:57 
Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אמרתי את זה קודם ואני אחזור על זה עכשיו, הרמת זלזול כאן בפורום בשחקן רוטציה בסירייה א' והליגה הספרדית שנים, עם 30 הופעות בנבחרת סרביה היא פשוט לא נורמלית. זה מפחיד איזה חוסר הבנה בכדורגל יש כאן בפורום.

Sent from my A0001 using Tapatalk

ו-וינטרה היה שחקן נבחרת יוון עם מעל 50 הופעות ושחקן הרכב בקבוצה מהלה ליגה (לא כתבתי הליגה הספרדית שיהיה סקסי ומזמין כמו הסריה א׳).
אין בטוחות עם שחקנים בגילאים האלה, בעיקר לא שחקני אגף שמתבססים בחלק גדול מהמשחק שלהם על מהירות וכוח מתפרץ שהם דברים שמאבדים עם הגיל בוודאות.

ו?
זה אומר שלא היה צריך להביא שחקן עם הרזומה של וינטרה?
זהו, שחקן אחד מבוגר עם רזומה לא הצליח פה בארץ ולכן לא צריך להביא עוד?

אחד?
שאלתי כבר באשכול אחר, יש לך דוגמא לשחקן עם רזומה טוב, ששיחק במקס' חצי עונה למשך כמה שנים שהגיע לפה בגיל כזה והצליח?

אני לא מכיר אותו ויכול להיות שהוא יהיה אחלה. אבל אם מדובר פה על למקסם סיכויים, זה לא הטייפקאסט של הזר שהצליח בארץ.
ולא חייבים להסתכל רק על הליגה בישראל. אפשר להסתכל על כל השחקנים בני ה30+ האלה שהיו בספסל של קבוצות תחתית בליגות הצמרת, ולראות מה הם עשו בהמשך הקריירה כשהם עברו לשחק בליגות פחות טובות. לא עשיתי מחקר מקיף אבל מכל השחקנים האלה שיצא לי להכיר, שום דבר לא השתנה בליגה החלשה. הם נמצאים בצניחה חופשית, הם מקבלים חוזה לפי השם שלהם ולא לפי היכולת.

בגדול מסכים, למרות שזה לא חד וחלק. דוקא נראה שבעונת 14/15 יאנקוביץ' היה די שחקן הרכב, ופתח ברוב המשחקים שבהם היה כשיר (היתה לו פציעה שגרמה לו להפסיד חלק משמעותי מהעונה, אבל במשחקים שהיה בסגל פתח ב-17 מתוך 23). בעונה האחרונה הוא באמת היה יותר שחקן ספסל, אבל פתח בשליש מהמשחקים. הוא כן "שרד" בליגה האיטלקית הראשונה 9 שנים כשחקן לגיטימי וגם היה באותן קבוצות במשך תקופה ארוכה (5 בגנואה ו-3 בורונה), בניגוד לגורובסוב נניח שלא שרד דקה בליגה הראשונה באיטליה ודי החליף קבוצות כמו גרביים. באיזה כושר הוא כרגע ומה הוא יכול לתרום זה משהו שקשה מאוד להגיד.

אגב, וינטרה שהוזכר פה היה שחקן הרכב לכל דבר לאורך השנים והוא לא רלוונטי להשוואות האלה. הוא היה שחקן הרכב בליגה הספרדית וגם היה נראה כמו שחקן בכושר גופני מטורף שלא נפצע אף פעם ועדיין משחק בנבחרת וכו'.

בהחלט נשמע כמו שחקן שמכבי פ"ת היו מביאה.
בעצם למה מכבי פ"ת? אולי הוא מספיק טוב למכבי שעריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:04 
הגלמוד מלוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אשכרה שחקן עם 30 הופעות בנבחרת סרביה ושנים על גבי שנים בקבוצות כמו גנואה, פלראמו ומאיורקה זה שחקן עם "רזומה חלש".

איזה פורום ענק.

א. מהשחקנים שכתבתי עכשיו? זה היה כל הפואנטה. שהם לא היו בליגות הבכירות. אם אתה מדבר על ההודעה מלפני יומיים, אז זה לא נכון.
ב. מעולם לא כתבתי שיש לו רזומה חלש, כתבתי שהוא לא מהסוג שהצליח, ככה שאני לא אופטימי איתו, זה הכל.
ג. גם הוא לא היה שחקן הרכב בלה ליגה או בסריה א', לפחות לא ב5 שנים האחרונות, מודה שהתעצלתי לבדוק אחורה יותר, אני באופן עקרוני לא מסתכל על מה שחקנים עשו מלפני 6 שנים, זה כבר לא רלוונטי ליכולת שלהם היום.

אנשים פה כתבו שיש לו רזומה חלש, שהוא קשישא, שהוא הימור, והקונצנזוס ההזוי הזה ששחקן רוטציה (כן, רוטציה) בסריה א' כבר שנים רבות אין שום סיכוי שיצליח בליגת כלום שלנו הוא פתטי.

בוא, לא צריך להגרר לטיעוני ה-"גוטמן מבין בכדורגל יותר מכולכם".
אצל כל שחקן ובמיוחד אצל שחקני אגף יכולה להיות ירידה משמעותית ביכולת בגיל 32.5 וזה קשה להגיד מה תקבל משחקן כזה. זה שמדובר בהימור זה בטוח (כמו 99% מהזרים שמגיעים לפה), אתה חושב שזאת מניה בטוחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

איזה פורום ענק.

אצל כל שחקן ובמיוחד אצל שחקני אגף יכולה להיות ירידה משמעותית ביכולת בגיל 32.5 וזה קשה להגיד מה תקבל משחקן כזה. זה שמדובר בהימור זה בטוח (כמו 99% מהזרים שמגיעים לפה), אתה חושב שזאת מניה בטוחה?

הוא בטוח שזאת מניה בטוחה כי הוא שיחק בליגה גדולה וכל מי שלא חושב כמוהו לא מבין כלום!

הנה קח דוגמא יותר טובה, לודביק אוברניאק, שחקן עם 34 הופעות בנבחרת פולין (יותר טובה מנבחרת סרביה) ב-2011 היה שחקן הרכב בקבוצה שלקחה אליפות בצרפת והוא רק בן 31, 290 הופעות בליגה 1 (הליגה הצרפתית הראשונה, סקסי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:13 
Fez כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

איזה פורום ענק.

א. זה לא הטיעון שטענתי. הטיעון שטענתי זה "גוטמן מבין בכדורגל יותר מ90 ומשהו אחוז מכם. חילוקי דעות זה מצוין ולא כל מה שאלי גוטמן עושה הוא טוב וצריך להביע ביקורת כשהוא עושה משהו לא טוב. אבל כל הבאק-סיט קואצ'ינג והטון המזלזל הזה של "איך הוא מעז להחתים שחקן עם רקורד סבבה באחת הליגות הטובות בעולם לליגה הישראלית?" הוא קצת מגוחך.
ב. מצוין, אז בוא נדון בזה. אבל בין לדון ביכולותיו של יאנקוביץ' לשחק באגף לבין להגיד שהוא "קשישא", שיש לו רזומה חלש ושמחתימים פה זר למכבי פ"ת. נו באמת.
ג. לא, אני לא חושב שזה מניה בטוחה ואני גם לא חושב שזה השחקן שהייתי מביא. אבל אני מקבל את זה שמדובר בהחלטה רציונלית, הימור כמו שאתה מתאר שהוא רציונלי ושאין בעיה לקחת איתו, ומתייחסים פה כאילו זה החתמה שנידונה לכישלון מהרגע שהיא קרתה.

ורד פוקס, חס וחלילה, היחיד בפורום הזה שחושב שמי שלא מסכים איתו הוא אידיוט גמור זה אתה, מה פתאום שאני אקח ממך את התפקיד הזה?
(וסתם בשביל הקטע, אם היה לנו הזדמנות להביא זר כמו אוברניאק כרגע הייתי לוקח את ההזדמנות הזאת כי הוא היה אחד הזרים היותר טובים בליגה בעונה שעברה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:19 
הוא היה בדיוק מכבי חיפה.
שחקן רך שבא לטייל ופעם במשחק מראה טכניקה, אבל לא נותן מספרים שמצפים ממנו ובטח לא מנצח משחקים.

אם נכנסים לדיון הזה, אז בלב שלם אני אומר שאם אין כסף כבר להביא שחקני הרכב מהליגות שמקבליות ברמה לליגה הישראלית, כמו בדוגמאות שנתתי קודם, אני מעדיף שיביאו איזה שחקן צעיר מאפריקה כמו שהיו עושים בעשור הקודם או שחקן מדרום אמריקה.
גם שם יש הרבה נפילות, אבל לדעתי זה הימור טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
אוברניאק היה כל כך טוב שהם התירו איתו את החוזה תמורת פיצוי כספי בשביל להביא זר כמו ואצ'ק שהוא בדיוק זר בסגנון שנרקוטיקה מדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור תחושת הבטן שלי היא שיאנקוביץ׳ יהיה נפילה ורק נחפש איך להתיר את החוזה שלו בעונה הבאה,
הלוואי שיגרום לי לאכול תכובע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 15:45 
יש סטטיסטיקה אחרת שדווקא מספרת אחרת - זו של גוטמן עם זרים מאיזור הבלקן ובמיוחד יוגוסלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
יש סטטיסטיקה אחרת שדווקא מספרת אחרת - זו של גוטמן עם זרים מאיזור הבלקן ובמיוחד יוגוסלבים.

ספר את זה לאוהדי ביתר שעד היום זוכרים את צמד הבלמים מיוגוסלביה לשעבר שגוטמן הביא ב-2001. בדיחות מהלכות. ואף מילה על ורוצ׳ינה.
ככה זה, לפעמים פוגעים בול ולפעמים מחתימים פלופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
Fez כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

איזה פורום ענק.

א. זה לא הטיעון שטענתי. הטיעון שטענתי זה "גוטמן מבין בכדורגל יותר מ90 ומשהו אחוז מכם. חילוקי דעות זה מצוין ולא כל מה שאלי גוטמן עושה הוא טוב וצריך להביע ביקורת כשהוא עושה משהו לא טוב. אבל כל הבאק-סיט קואצ'ינג והטון המזלזל הזה של "איך הוא מעז להחתים שחקן עם רקורד סבבה באחת הליגות הטובות בעולם לליגה הישראלית?" הוא קצת מגוחך.

פרח.
כאילו 80% שהוא יראה בין מזעזע לבינוני, כמו שרוב הזרים שהגיעו לפה בשנים האחרונות נראו, כי הפועל של השנים האחרונות היא לא קבוצה שמתמחה בלהפוך שחקנים טובים לבינוניים, ומי שלא באמת יוצא דופן ובעל מספיק יכולת אישית כדי לבלוט, ישקע בבינוניות שלה. גם חיפה סובלת מאותה מחלה ד"א, ואני חושב שאם אוברניאק היה במכבי לדוגמא היו מדברים עליו אחרת. גם הפועל של 2010 הייתה גורמת לשחקנים להיראות יותר טוב ממה שהם.

בכל מקרה אני מעדיף שחקנים כאלה על כל דבר אחר שאפשר להביא לפה במחיר הזה, בנקודת הזמן הנוכחית. מישהו כתב למעלה שעדיף להביא זר מבטיח מאפריקה או דרום אמריקה כמו שעשו לפני עשור, אז הסיבה שעשו את זה לפני עשור ופחות היום היא שכל שחקן שרבע מבטיח שם ימצא את דרכו למקום יותר טוב ביותר כסף ובשלב יותר מוקדם של הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 16:52 
80 אחוז?
אז אתה מסכים?

למה לא היה 80 אחוז עם ניקוליץ'? וסימיץ'? אפילו שובשיץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
80 אחוז?
אז אתה מסכים?

למה לא היה 80 אחוז עם ניקוליץ'? וסימיץ'? אפילו שובשיץ'?

שובשיץ'? אני מאחל לנו שיהיה הצלחה ענקית, אבל כרגע הוא שיחק 3 משחקים שב2 מהם שראיתי(בליגה) בינוני לגמרי נגד חיפה, וטוב אבל בלי תכלס נגד ב"ש. אני מצפה מיאנקוביץ' ההוא להיות מותר מרשים מזה.

סימיץ' אכן נראה טוב, במיוחד במשחק האחרון, אבל דווקא שחקני הגנה שלא צריכים ליזום כלום אלא רק להתגונן כן יכולים להצליח אצלנו. הנה, אפילו את שוינפלד שהכתירו לו כתרים את אני לא רואה מתקרב לקצב של שנה שעברה. לא כל כך באשמתו אלא כי צריך להיות שחקן יוצא דופן כדי לככב התקפית בקבוצה שמשחק ההתקפה שלה כל כך גרוע.

ומנגד לשחקנים שהבאת, מה קרה לאנטל? בומבה? פינטילי? כל הישראלים שנראו טוב בקבוצות אחרות, הגיעו אלינו והתפרקו?
וכמה טוב סביר שיהיה שחקן שהוא חופשי/לא רצוי ע"י הקבוצה שלו אי שם בסרביה, קרואטיה או כל מדינה בלקנית אחרת שתשים פה, שלא מצא קבוצה בספטמבר אחרי סיום חלון ההעברות?

בקיצור במחיר הזה לא תצליח להביא שחקן עם יותר סיכוי להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 18:03 
לא קשור לשאר הדיון אבל אוברניאק לדעתי נכשל הרבה יותר בגלל סגנון המשחק שלו מאשר כל דבר אחר.
כל השחקנים האלה שעומדים במקום ומוסרים על 40 מטר (סטייל מדוניאנין) אלה שחקנים שהולכים ונעלמים בכדורגל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא קשור לשאר הדיון אבל אוברניאק לדעתי נכשל הרבה יותר בגלל סגנון המשחק שלו מאשר כל דבר אחר.
כל השחקנים האלה שעומדים במקום ומוסרים על 40 מטר (סטייל מדוניאנין) אלה שחקנים שהולכים ונעלמים בכדורגל המודרני.

הוא במקור שחקן אגף בכלל שאיבד מהמהירות ומהכוח עם הגיל והוסת בשנים האחרונות רק לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 18:09 
מה זה בשנים האחרונות? הוא לא בן 30 או משהו כזה?
זה אומר שהוא איבד מהמהירות בגיל 27.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מה זה בשנים האחרונות? הוא לא בן 30 או משהו כזה?
זה אומר שהוא איבד מהמהירות בגיל 27.

עוד חודשיים בן 32.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 19:07 
מה רע בעמאשה לספסל? אין לנו חלוץ בספסל חוץ ממחמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 19:40 
טכנית לארז כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
טכנית לארז כתב:

ייתכן שהסיבה היא שעדיין מנסים להביא את עבד ו/או חלאילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
Gili כתב:
טכנית לארז כתב:

ייתכן שהסיבה היא שעדיין מנסים להביא את עבד ו/או חלאילה.

חלאילה לא שונה ממחאמיד ועבד בכלל שחקן אגף, ככה שלא אמור להיות שום קשר.
או שמוותרים על חלוץ שוב משיקולים כספיים או שיביאו בסופו של דבר איזה חלוץ ישראלי סביר מינוס לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

גם כן אתגר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 21:27 
KingAlpaca כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

גם כן אתגר...

:BOW:

בכמה אליפויות אתה זכית?
כמה גביעי מדינה אתה כרגע מחזיק?
מה הרקורד ניצחונות-תיקו-הפסדים שלך?
איזה נבחרות לאומיות אתה אימנת?

איזה רקע יש לך בכדורגל מקצועני?

באקסיט קואצ'ינג אט איטז בסט :ROSE:

אפילו גארי נוויל שאני מחבב מאוד נכשל כמאמן בצורה נחרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
איפה אמרתי משהו עליי?

ואחלה מדדים יש לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
פערים. בone מדווח שהפועל לא מוכנה לשלם את ה300 אלף יורו שהוא דורש.
בכל מקרה מדברים על חוזה לעונה אחת עם אופציה לשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
חלום שלי שימצאו זר אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
״במועדון הופתעו לגלות שהוא יותר קשר התקפי מאשר חלוץ״.
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
עזבו שיש להפועל סקאוט, גוטמן וכו׳, כל ילד בן 11 עם חיבור לאינטרנט יכול להגיע למידע המסווג הזה בקליק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 12:30 
RedFox כתב:
״במועדון הופתעו לגלות שהוא יותר קשר התקפי מאשר חלוץ״.
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
עזבו שיש להפועל סקאוט, גוטמן וכו׳, כל ילד בן 11 עם חיבור לאינטרנט יכול להגיע למידע המסווג הזה בקליק אחד.

עזוב נו מועדון גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: