תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 18:29 
לפי ספורט5, הסיבה שמנגה לא חתם בפ"ת זו בעיה חמורה בברך.
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?doc ... ader=false

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ספטמבר 16 ● מידע
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 1

אשר גולדברג

הפועל גיששה בעניין וורמוט.
יתכן שיהיה ניסיון להביאו בינואר.
לכבירי הובהר שלא תהיה התנגדות אוהדים רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 11:22 
חשיפת וואלה! ספורט: האיום המשפטי החדש על הפועל תל אביב
הקבוצה קיבלה מכתב התראה מהוועדה למעמד השחקן של פיפ"א, לפיו היא נדרשת לשלם תוך חודש סכום של 190 אלף יורו לקייזרסלאוטרן, כחלק מהחוב בעסקאות ורמוט ושכטר, אחרת יופעלו נגדה סנקציות ואולי אף יופחתו נקודות. המסמך המלא בפנים

http://sports.walla.co.il/item/2995368

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 13:10 
הפועל תל אביב: כבירי יכנס ישיבת דירקטוריון דחופה במטרה לשנות את התקנון

הבעלים שלח מכתב לבעלי המניות ובו הוא מבקש להפוך את הקבוצה לחברה פרטית: "בפועל החברה לא מתנהלת כחברה לתועלת הציבור". במועדון העריכו: ניסיון להציל את הקבוצה ממצבה הכלכלי

ציטוט:
בעלי הפועל תל אביב, אמיר כבירי, יכנס הערב (שבת) ישיבה דחופה של בעלי המניות של המועדון. הסיבה: שינוי תקנון הפועל תל אביב והפיכת הקבוצה ממועדון ללא מטרת רווח לחברה פרטית. הישיבה תתקיים הערב בשעה 20:00 באמצעות שיחת ועידה ומטרתה היא שינוי התקנון. כבירי טוען במכתב ששלח לבעלי המניות כי :"החברה הינה חברה ללא מטרות רווח (לתועלת הציבור) ובפועל, לא מתנהלת החברה כחברה לתועלת הציבור, אלא כחברה פרטית לכל דבר ועניין".

עוד נכתב: "החברה אינה מגישה בקשה לקבלת תמיכות ממשלתיות, אינה מגישה בקשה לניהול תקין ואינה כפופה לרשם העמותות. השארת הסעיף בתקנון גורם לחברה בזבוז זמן ומשאבים רבים". בנוסף, כבירי מציין במכתב שפרט לסעיף זה, התקנון יישאר על כנו.

המכתב נשלח לכל בעלי המניות, יצחק ניסנוב, בכור צבאן, סיימון כץ, מאיר תושב, עידו חג'ג' ועמותת האדומים. כרגע ממש לא ברור מדוע הבעלים רוצה להסיר את המשפט בתקנון, אך גורמים במועדון העריכו כי מדובר במחשבה נוספת בניסיון להציל את המועדון ממצבו הכלכלי העגום. יש הקושרים את הדברים לכניסת הספוסנר הסיני, אך רק לאחר הישיבה הערב יהיה ניתן לומר בוודאות מדוע כבירי כינס בדחיפות את חברי הדירקטוריון כדי לשנות את התקנון.

http://sports.walla.co.il/item/2995959

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 15:59 
וואלה: הישיבה בוטלה

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 07:34 
בהפועל תל אביב אופטימיים: מסתמן הסכם פריסת תשלומים עם דוס סנטוס
ב-2015 קבעה פיפ"א כי על האדומים לשלם 2.15 מיליון שקל לשחקנם לשעבר ואם לא יעשו זאת, עלולים לספוג עונש כבד. כעת החלו הצדדים בהידברות שאמורה להביא להסכם, ולעונש קל יותר

ציטוט:
אחרי סאגה משפטית של שנים והאפשרות לעונש כבד מצד פיפ"א, נראה כי הפועל תל אביב וגבריאל דוס סנטוס עומדים לפני הסכם על הסדר תשלומים. כזכור, באוגוסט 2015 קבעה פיפ"א כי על האדומים לשלם לשחקנם לשעבר כ-2.15 מיליון שקל על הפרת חוזה, לאחר מספר שנים שבהם התביעה התגלגלה במוסדות הארגון. מאז חלפה כמעט שנה, אך הפועל תל אביב טרם העבירה את הכספים לברזילאי בטענה כי אלי טביב, הבעלים לשעבר, הוא שחייב את הכסף לשחקן.

לפני יומיים (שישי) הגיע המועד האחרון של האדומים להעביר את הכספים לשחקן, אחרת היו אמורים לעמוד בפני ועדת המשמעת של פיפ"א, שם היו עלולים לספוג עונש קשה של הפחתת נקודות, ואולי אף הרחקה ממפעלים אירופים למספר שנים. אחרי שנים של התכתביות ועורכי דין שעסקו בעניין, המנכ"ל ניר ענבר יצר קשר עם עורך דינו של דוס סנטוס בשבוע שעבר וביקש להסדיר את התשלומים. תחילה היה נראה כי בא כוחו של השחקן לא מוכן לשמוע מהעניין, אך לאחר שכנועים הצדדים הגיעו להידברות של ממש. כרגע בהפועל תל אביב אופטימיים מאוד ומעריכים כי כבר היום, או לכל המאוחר עד סוף השבוע, הצדדים יגיעו להסדר פריסת תשלומים, מה שעשוי לעזור למועדון להימנע מעונשים כבדים מצד פיפ"א.

חשוב לציין כי לא ברור כי גם במקרה של הסדר, האדומים עלולים לעמוד בפני ועדת משמעת בפיפ"א בשל האיחור בתשלום לדוס סנטוס. עם זאת, הסכם פריסת תשלומים עם השחקן יפחית משמעותית את העונש שהמועדון היה צפויה לקבל לו היה עומד לדין ללא אחד כזה, או ללא פתרון באופק.

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 07:47 
"אנשים לא תורמים כלום - אבל מדליפים לתקשורת"
אמיר כבירי ביטל ישיבת דירקטוריון דחופה בהפועל ת"א בגלל הדלפת הזימון שלה לאמצעי התקשורת. במועדון זועמים: "יש פה מבנה הזוי. בעלי המניות לא משתתפים במצב הכלכלי הקשה, רק מקבלים מנויים וטיסות לחו"ל ומדליפים"

מהמשחק מול מכבי פ"ת מחר ייעדר בין היתר אדי גוטליב. אביחי ידין ואוראל דגני תורגלו כבלמים. במועדון ינסו להכין סד מיוחד לידו השבורה של מרקו סימיץ', אשר נפגע במשחק של נבחרת מונטנגרו.

אחר שהבעלים של הפועל ת"א, אמיר כבירי, זימן לישיבת דירקטוריון דחופה את בעלי המניות על מנת לחתום על סעיף שיאפשר להפוך את המועדון לחברה פרטית (כדי שהחברה הסינית CMEC תזרים לה כספים), הוא החליט לבטל אותה. זאת, בשל הדלפת הזימון לישיבת הדירקטוריון לתקשורת.

גורם במועדון אמר: "פשוט לא ייאמן, מזמנים אנשים שמלבד ההשקעה הראשונית שלהם, משהו כמו חצי מיליון שקל, לא תורמים כלום. רק מקבלים מנויים, טיסות לחו"ל ומשרד במתחם האימונים, בלי שום השתתפות במצב הכלכלי הקשה. מנסים לקדם את המועדון - והם ישר מדליפים את זה לתקשורת. יש פה מבנה הזוי שצריך היה להרוס מזמן".

מדובר במכתב שנשלח לבעלי המניות יצחק ניסנוב, בכור צבאן, סיימון כץ, מאיר תושב, עידו חג'ג' ועמותת האדומים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4852983,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הבעלים אמיר כבירי, זימן את חברי הדירקטוריון לטובת שינוי תקנון החברה.
הרצון של כבירי הוא להשמיט את הסעיף שלפיו החברה היא לתועלת הציבור(ללא מטרות רווח), כשבפועל היא לא כזו.
המהלך נועד כדי להכשיר את הקרקע לכניסתם למועדון של התאגיד הסיני cmec, כאשר כפי שנחשף ב"ישראל היום", בחוזה התחייב התאגיד, להכנס בתוך שנתיים ממועד החתימה לשותפות מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 09:08 
עמאשה ומנגה עשויים לערוך בכורה, דגני תורגל כבלם

בהפועל ת"א פועלים מול מוסדות פיפ"א על מנת שלא לספוג עונשים בתביעות שהוגשו נגד המועדון ואינם מכירים בחובות שאותם אמורים לשלם הבעלים לשעבר מוני הראל, אלי טביב וחיים רמון ועל ההליך המשפטי שהחל נגד טביב. כבירי יסביר בנוסף על המהלך מול חברת הבנייה הסינית שאמורה להיות בשלב הראשון הספונסרית של המועדון.

האדומים ממשיכים בהכנות לקראת המשחק ביום שני נגד מכבי פתח תקווה (20:15, שידור ישיר בספורטHD1). המאמן אלי גוטמן מעביר אימונים ממוקדים במיוחד כשהדרישה המקצועית היא שינוי שיטת המשחק, כשהקשרים נמניה ניקוליץ', ניקולס גורבסוב וחן עזרא קיבלו הוראה להימנע ממשחק על כדורי רוחב ותורגלו במעברים מהירים לעומק ולשחקני הכנף.

גוטמן תירגל בנוסף את אוראל דגני בתור בלם לצדו של אדי גוטליב, בשל פציעתו של הבלם מרקו סימיץ' אשר ייעדר עוד כחודש ימים לאחר ששבר את ידו במשחק נבחרתו מונטנגרו נגד רומניה.

שני שחקני הרכש החדשים האחרונים וויאם עמאשה ודולי מנגה מגלים שיפור ואחד מהם עשוי לפתוח מחר בהרכב. הפועל תל אביב היא הקבוצה היחידה בליגת העל שלא כבשה עדיין ובאימונים מורגשת השאפתנות של ארון שוינפלד למצוא את הרשת בליגה לראשונה העונה.

http://sport1.maariv.co.il/כתבה/185666

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

חיפה תקבל כ10 אחוז מהכסף ממכירת שגיב יחזקאל(72 אלף יורו)
כשמכרנו להם את אבו עביד, מכרנו להם גם על הדרך, 10 אחוז מיחזקאל ועוד 10 אחוז משחקן נוער לא ידוע.
בנוסף כותבת אלג'ם, כי גל שיש תורגל כבלם לצידו של דגני ושיתכן ודולי מנגה, יעלה במקום גורבוסוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 16:23 
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp
ציטוט:
אמיר כבירי בעלי הקבוצה אמר בפתח דבריו: "לאחר סיום חלון העברות לשחקנים ישראלים, התכנסנו כאן היום כדי לדבר על התכניות לעונה הקרובה. ראשית, האחריות הכוללת על המועדון היא שלי. יש קשיים, אבל בזכות האנשים הטובים שלצדי נפתור הכל על הצד הטוב ביותר. עשיתי הרבה שגיאות בשנה שבה אני במועדון, עשיתי הרבה צעדים שאני לא מרוצה מהם, אבל נתקן הכל כדי שלא נחזור עליהם. ברור לי ולצוות במועדון, שכל הנושא של איחורים במשכורת לא מקובל. אבל אנחנו מכינים תכנית, עושים מאמצים יומיומיים כדי שהמועדון יחזור לעצמו ויעמוד על הרגליים. המצב הרבה יותר טוב ממה שמציירים אותו".

תביעות נגד המועדון: "שום תביעה שפורסמה בכלי התקשורת לא הפתיעה אותנו, אנחנו מודעים לכולן ועובדים כדי לפתור זאת. יש לי אחריות גדולה כאשר אני יושב בכיסא הזה, מבחינה ניהולית וכלכלית של המועדון, אני לוקח אחריות גם מהראש וגם מהרגש. היו לאנשים בשנים האחרונות סמכויות רבות והם לא עמדו מאחוריהן והשנה אנחנו מיישמים את כל ההחלטות ומוודאים שיש לכך כיסוי".

אירוח משחקי הדרבי: "חשוב לי להגיד לקהל באופן ישיר שפנינו למנהלת בבקשה להעתיק את משחקי הדרבי לסמי עופר. אם בלומפילד היה פעיל, אז לא היינו עושים צעד כזה. זה צעד בלתי נמנע בשל המצב הכלכלי של המועדון העונה. אם אני, שהגעתי מהיציע, לוקח החלטה כזו, אז זו החלטה שצריך לבצע".

מעמדו של אלי גוטמן: "עשינו צעדים משמעותיים כולל להביא את המאמן הטוב בישראל, יש לו אחריות, הוא עושה ימים כלילות, לא זכור לי שהוא עבד כך מעולם לפני כן. הוא עובד עד השעות הקטנות של הלילה ומודע לכל פרט. בקיץ האחרון ידענו להילחם על שחקנים שהיו חשובים למועדון. הרבה שחקנים החליטו להישאר או להגיע בזכות הנוכחות של גוטמן. אני מאמין בו, הוא מתווה דרך בנוער ובבוגרים והסמכות שלו היא בלעדית. חשוב לי מאוד שיבינו שעסקה שטובה למועדון בראש ובראשונה תהיה בשיתוף עם הצוות המקצועי, אין החלטות מהבטן. יש לי זכות להוביל את המועדון ואני אעשה הכל כדי לעשות זאת נכון".

התאוששות כלכלית: "שיתוף הפעולה עם CMEC הוא חלק מתכנית ליצירת קשרים עבור המועדון וכולנו תקווה שיישאו פרי. אצלנו בארץ רוצים הצלחה מיידית, אבל יש לנו אורך רוח ואנחנו מאמינים שרק עם סבלנות נביא את המועדון שוב לצמרת. אני רוצה לפנות לאוהדים ובאופן ישיר, לא דרך הנייר. יש החלטות שלא תקבלו אני מניח ולא תסכימו איתן, אבל אני אוהב אתכם ואני רוצה שתדעו שאנחנו רוצים להחזיר את הקבוצה לימיה היפים ורוצים שתגיעו למגרשים".

כמו כן סיפר: "נקודת הפתיחה שלי הייתה מועדון מדמם שלא עמד בנקודה טובה. הגעתי ותוך כדי תנועה התמודדנו, הגירעון עומד על 45 מיליון ש"ח. העיכוב במשכורות יסתיים כמו שהבטחתי ונשלם את החובות לכולם. אם אני אמנה את כל הטעויות שנעשו זה ייקח לי שעה, אנחנו נמתין בסובלנות עד שנשיא חברת CMEC יגיע לישראל ושם בפגישה נתייחס לסעיפי החוזה. הפועל ת"א היא מפעל חיים עבורי, עשינו צעדים בחודשים האחרונים ושיהיה מה להודיע לגבי העתיד נודיע".

מכירה ורכישת שחקנים: "היו פניות לאורך כל הקיץ לגבי שוינפלד, אבל השחקנים שרצינו שישארו בפועל ת"א נשארו בקבוצה. לגבי שחקנים חדשים, אם יהיה איזשהו שחקן שירצו אלי גוטמן ורמי כהן אנחנו ננסה להביא אותו, מעבר לפן הכלכלי, להיות בעלים של קבוצה זה דבר קשה ביותר, עברתי שנה מאוד קשה. אני מקווה שכאן נדע רק תקופות טובות".

המאמן אלי גוטמן סיפר: "ראשית, שנותנים בך אמון זה יותר חשוב מאשר שאוהבים אותך. האנשים כאן לצדי נותנים בי אמון וכך גם הקהל. אעשה כל שביכולתי כדי השמועדון יחזור לצמרת הכדורגל הישראלי, אני אמון על הצד המקצועי ותאמינו או לא גם על הכלכלי. אני יודע הכל, החזון של אמיר כבירי הוא זה שהביא אותי הנה. זה מועדון שידעתי בו ימים יפים והביא אותי לטופ של הכדורגל, בינואר האחרון שהמועדון נלחם להישאר בליגה וחרף המסגרת הכלכלית, ידעו להכניס את היד לכיס ולהביא שחקנים כמו נמניה ניקוליץ' ולהשאיר חלוץ כמו ארון שוינפלד ולהביא את מרקו סימיץ' בקיץ הנוכחי. הצלחנו לבנות קבוצה טובה לעונה החדשה, למרות ההפסד המרגיז למכבי חיפה. אנחנו נדע להתמודד עם כל קבוצה בליגה".

עוד סיפר המאמן: "כשיש הצעה טובה על השולחן, אני כמנהל מקצועי מחליט לשחרר, היו הצעות מדהימות על ארון שוינפלד ולא שיחררנו בסופו של דבר. שמתי לעצמי רף גבוה שהוא להביא את הקבוצה לפלייאוף העליון. בשנה שעברה נלחמנו נגד הירידה והשנה בנינו קבוצה חזקה שתוכל לעמוד בדרישות שלי, אם נגיע לפלייאוף העליון אהיה מרוצה".

רמי כהן הוסיף: "בשנה האחרונה התווספו 10 מיליון שקל לגירעון הרבה בשל העברות בינואר. אבל יש מצב נתון שלא קל להתעסק איתן כמו משכורות, ייקח זמן לחסל את כל החובות. כל התביעות שהוגשו הן לא כסף שנצטרך לשלם היום. חלק מהתקציב שלנו נועד לכיסוי הגירעון. האפשרות השנייה שלנו היא הצלחות על הדשא והן שוות כסף למועדון, שיתוף הפעולה עם החברה הסינית גם אמור להכניס כסף. אנחנו רוצים להצליח בדברים הללו כדי להקל על עצמנו. התקציב של הפועל ת"א העונה הוא כ-45 מיליון ש"ח, להבטיח דברים אי אפשר, אך ככל שנעמוד במטרות ובהבטחות, אז דברים יתחילו להסתדר".

מנכ"ל הקבוצה ניר ענבר סיפר: "בניגוד לחלק מהפרסומים, את כל התביעות אנחנו מכירים וטובי עורכי הדין מטפלים בהן. בתביעה של דוס סנטוס אנחנו מכירים את הסכום שנתבע, האירועים קרו לפני הגעתו של מר כבירי למועדון ומי שאחראי לה היא אלי טביב. מפתיעה ההתנערות שלו מהתביעות ועל כן הגשנו נגדו תביעות. ביקשנו גם לשלול את זכותו של אלי טביב להיות בעלי בית"ר ירושלים. אנחנו חושבים שזה מצב אבסורדי שבעלים של קבוצה אחרת יכול להשפיע על גורל של קבוצה מתחרה. הוא ייתבע גם על כל נזק שייגרם לנו בעתיד. אנחנו לא מחכים לו כדי להסתדר אלא מנסים בכל מקרה לצמצם את הנזקים. בסופו של דבר טביב יצטרך לשלם על הנזקים שגרם. על תביעת מנדיונדו, יש כמה אי הבנות והסכומים שאנחנו מדברים עליהם מולו הם שונים לחלוטין. תביעת קייזרסלאוטרן מוכרת לנו גם כן וכל מה שקרה בעבר, אנחנו עם אצבע על הדופק. יש הרבה מאוד זמן עד שיהיו סנקציות, פיפ"א נותנת אזהרות לפני כן ואנחנו עדיין לא שם. בכוונתנו לטפל בכך לפני שנגיע למצב הזה".

נמניה ניקוליץ' התייחס למשחק הקרוב: "יש לנו משחק מחר נגד מכבי פ"ת, אבל לגבינו אני יכול לספר שאנחנו מתכוננים היטב ורוצים להגיע כמו שאנחנו יודעים ויכולים. אני מקווה שנראה יותר במשחק הזה. אנחנו קבוצה טובה, אנחנו צריכים ניצחונות".

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 18:02 
לבקשת כבירי: בהפועל אישרו את שינוי התקנון
חברי הדירקטוריון נתנו את הסכמתם להפיכה למועדון למטרות רווח
שירי אלג'ם 12.09.16 - 18:39

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 09:31 
מכה להפועל: צריכה לשלם 2.7 מ' ש"ח לאבדג'י
פרסום ראשון: הצרות הכלכליות לא מפסיקות ליפול על המועדון של אמיר כבירי. ה-CAS חייב את הקבוצה לשלם לשחקן העבר ששיחק במשך חצי שנה בקבוצה ב-2007

הצרות הכלכליות ממשיכות ליפול על הפועל ת"א, אחרי גבריאל דוס סנטוס, המאמן לשעבר סזאר מנדיונדו, ה-CAS בשווייץ (בית דין לבוררות בספורט) חייב את הקבוצה לשלם סך של 2.7 מיליון שקל לשחקנה לשעבר אבדג'י (רובסון ויסנטה גונזלבש), אשר שיחק חצי עונה בהפועל בעונת 2007/08. זאת בתקופה בה ניהל את המועדון מוני הראל.

השחקן היה חתום לארבע עונות ואחרי חצי שנה שוחרר והושאל. הפועל, במקום להעביר אותו בהעברה חופשית, השאילה אותו וזאת הטעות שעשתה.

השחקן הושאל וחזר להפועל ת"א וביקש לחזור לשחק ושהקבוצה תממש את החוזה שלו. הפועל טענה בזמנו כי השחקן שוחרר, אך כאשר השאילה אותו היא למעשה קשרה אותו לקבוצה..

כאמור, ה-CAS פסק לטובת השחקן סך של 2.7 מיליון שקל כאשר עם ריביות הסכום יגיע עד לסך של 3 מיליון שקל.

אמיר כבירי יצטרך כעת לשלם על ניהול העבר, כאשר הטעות שלו שלקח את הקבוצה בלי לבצע בדיקת נאותות כמו שצריך.

כזכור רק לאחרונה נפסק לטובת שחקנה של הפועל ת"א לשעבר דה סנטוס סך של 2.5 מיליון שקל, למאמנה לשעבר ססאר מנדיונדו סך של 2.5 מיליון יורו ולא ברור איך בהפועל ת"א שגם כך בצרות כלכליות גדולות בתשלומים שנוחתים על המועדון כל שבוע כפצצות לא צפויות.

אבדג'י הגיע להפועל תל אביב המתחדשת של 2007/08 כהבטחה גדולה. הוא הוחתם יחד עם הבלם שעדיין בהליכים משפטיים מול האדומים, גבריאל דוס סנטוס ופאביו ג'וניור. המאמן החדש של הפועל ת"א, גיא לוזון ביסס את הקבוצה על השלושה, כאשר הראשון נחשב לשחקן עליו תתבסס ההתקפה האדומה. כזכור, הדבר לא קרה והקשר הברזילאי, שקרוי על שמו אבדי פלה, אכזב בבלומפילד.

הפועל ת"א, שהייתה התחנה ה-14 של אבדג'י בקריירה, השאילה אותו בעונה לאחר מכן לבוטאפוגו ולז'ובנטוד, ואז שחררה אותו. מאז, הקשר הספיק לשחק ב-11 קבוצות נוספות, כאשר האחרונה מהן היא אמריקה הברזילאית שאת מדיה לובש עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א מתכננת תביעת ענק נגד מוני הראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2016, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
מנהלת הליגה: בקשתן של הפועל ומכבי להעתקת הדרבי לסמי עופר נדחתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2016, 11:40 
שויינפלד חולה רייכרט צפוי להחליף אותו
מנגה איחר לאימון ומחוץ לסגל

http://m.one.co.il/mobile/article/16-17 ... 77935.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2016, 10:39 
אופ"א מעניקה לקבוצות ליגת העל מענק של 3.5 מיליון יורו. יתחלקו בו תשעת הקבוצות עם 'רישיון אופ"א' (קרי 1.6 מיליון ש"ח לקבוצה).
הפועל, כצפוי, לא תקבל כסף כי אין לה רישיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
התקשורת ממשיכה לא לשלם משכורות :
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.225895.html

ציטוט:
עובדים בהפועל: "זוכים ליחס כאילו אנחנו אוויר"
זועמים אחרי שגם הפעם לא קיבלו משכורת, בזמן ששכר השחקנים כן הגיע. במועדון טענו כי מדובר בבעיה טכנית

שירי אלג'ם 20.09.16 - 09:01

בעקבות התוצאות הלא טובות מאז פתיחת הליגה וארבעה משחקים ללא ניצחון, בהפועל ת"א נאלצים להתעסק עם בעיות מקצועיות לא פשוטות, אך לצידן ממשיכות להעיב הצרות הכלכליות. עובדי מחלקת הנוער עדיין לא קיבלו את משכורות חודש אוגוסט, שהיו אמורות להיכנס ב-10 לספטמבר.

במסיבת העיתונאים בשבוע שעבר הבהיר הבעלים, אמיר כבירי, כי יהיו עיכובים במשכורות עד חודש אוקטובר, אך יחד עם זאת הצהיר כי הוא מקווה שהמשכורות ישולמו במהלך השבוע. בעוד השחקנים קיבלו את המשכורות, עובדי מחלקת הנוער עדיין ממתינים. "אנחנו מרגישים שמתייחסים אלינו כמו אל אוויר", סיפר עובד במחלקה. במועדון אמרו כי ההעברה לא התבצעה בשל בעיה טכנית וכי במהלך השבוע יועברו המשכורות.

בתוך כך, החניכים של אלי גוטמן יחזרו היום לאימונים לאחר יום חופש ויחלו בהכנות לדרבי המסקרן מול מכבי ת"א ביום ראשון הבא בנתניה. במועדון מקווים שהבלם אדי גוטליב ישוב לאימונים מלאים עם הקבוצה, שכן הוא נמצא בתהליך התאוששות מקרע של שתי רצועות בקרסול.

מכירת הכרטיסים לדרבי תיפתח הערב ב-19:00, כאשר רק מנויים יוכלו לקנות כרטיסים. כל מנוי יוכל לרכוש כרטיס אחד בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 18:30 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
פוש מYnet:
גיא לוזון במו״מ מתקדם לתפקיד מאמן הקבוצה. גוטמן יישאר מנג׳ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 22:26 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
רשמי: גיא לוזון מונה למאמן הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 11:47 
כל האתרים מדווחים שוואליד באדיר עזב את הקבוצה.
רוצים להציע לו תפקיד במחלקת הנוער, אבל "הסיכויים קטנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 12:12 
התביעה הבאה כבר בדרך ???
.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4857664,00.html
באדיר פגוע: "ציפיתי ליחס שונה מהפועל"
עוזר המאמן המפוטר, שקרא ב-ynet ספורט על הפסקת עבודתו, סיפר שלא קיבל שכר תקופה ארוכה, סירב לענות לטלפון מאלי גוטמן ואמר: "גיא לוזון לא דיבר איתי, כבר הבנתי מה קורה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
נדב צנציפר בטוויטר:
אופיר חיים עשוי להתמנות כבר מחר לעוזרו של גיא לוזון בהפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 10:55 
ויצמן: כבירי יהיה עשיר מאוד, הפועל תהנה מכך
האיש שפועל מאחורי הקלעים של הפועל תל אביב אופטימי באשר לעתיד המועדון ושופך אור על הבעלים: "הוא קרוב לעסקה גדולה מאוד, יהיה לו הרבה מאוד כסף" (11 תגובות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/16-17/1,1,5,0/ ... tml?ref=hp
ציטוט:
רשמי: אופיר חיים העוזר של לוזון בהפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 1
ינסו להביא את דמארי בינואר.
זגורי הסכים לקצץ בשכרו וישוב לפעילות מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2016, 14:29 
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=16327

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 04:23 
סמל אישי של המשתמש
הארץ
שויינפלד אינו מתאים לשיטה של לוזון ואם תגיע הצעה כספית נכבדת,
בעיקר אם תבוא מחו"ל, הוא יימכר בינואר. גם גורבסוב או שובשיץ
צפויים לעזוב ולפנות מקום לקשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:24 
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.3079408

ציטוט:
אחרי ההתפרקות של הפועל תל אביב בדרבי, הגיע הזמן ללכת לפירוק אמיתי

השחקנים הולכים לאיבוד, המאמן מפטר את עצמו, הבעלים מבזבז כמו אוהד, כולם מדליפים לתקשורת ומחכים לישועה תוצרת סין. הקרקס ששמו הפועל תל אביב הגיע אתמול לנקודת שפל חדשה, אך לא מפתיעה

ציטוט:
במצב הנוכחי, התקווה היחידה של הפועל להימנע מהמשך התבוססות בחובות ובחובבנות, היא השתלטות סינית כוללת על המועדון על הבעלות והרחקתו מאוהדיו-מנהליו, עמותותיו ובוחשיו. ואם זה לא הכיוון, הדרך הריאלית היחידה לצאת מהלופ היא הליכה לפירוק. פירוק אמיתי, לא כזה כמו שהפועל קיבלה ממכבי.

עירד צפריר :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
דיבור על החלפת שישה שבעה שחקנים בינואר.
אכזבה מדגני ועזרא. שביעות רצון מידין ושיש.
ייתכן שבומבה וזגורי יחזרו השבת לסגל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: