the worker כתב:
קודם כל, אני באמת מקווה שיסתדר לאנשים העניין הזה ויגבו מהם מחירים של מחדשים.
שנית, נראה שאנשים מרגישים מאוד בנוח להשתלח בהנהלה על כל דבר ואני מקווה שהגורמים בהנהלה לא באמת מייחסים לכל הטענות האלה חשיבות יתרה מידי.
אני באמת לא חושב שהיתה מתישהו הנהלה להפועל, ואולי לאיזושהי קבוצה גדולה, שזכתה לכל כך הרבה שקט מהקהל.
the worker כתב:
זו שנה ראשונה אחרי תקופה מאוד ארוכה שמחירי המנויים לא עלו אפילו בשקל,
א-המחירים עלו.
ב-גם בעונה אחרי שהוסיפו את עמלת שכטר "באנו לקראתנו ולא העלו מחירים".
the worker כתב:
כל שנדרש הוא לחדש את המנוי עד הדדליין שנקבע.
שלחו הרבה יותר הודעות שקוראות לחדש מבשנים עברו, פרסמו בכל פינה באינטרנט וברשתות החברתיות
דד ליין שבכל פעם שדיברו עליו הבהירו שהדבר היחיד שקורה באותו יום זה שנגמרת שמירת המנויים, בלי שאמרו שום דבר על סיום האפשרות לקנות במחיר של מחדש.
the worker כתב:
ואנשים עדיין בחרו לא לפעול על פי ההנחיות.
פי אלף יותר גישת "אוהדים=כספומט".
the worker כתב:
יש בעיות עם מועד חיוב האשראי? אתם עדיין מתלבטים אם לרכוש או לא?
תרימו טלפון ללאן או תשלחו הודעה בפייסבוק למועדון ותבקשו פיתרון/הבהרה.
קודם כל - למי שעקב אחרי הפרסומים לא היתה סיבה לחשוב שבאמצע יולי הוא כבר לא יוכל לקנות מנוי במחיר של מחדש. שנית, אם אתה מציע להתקשר ללאן בתור פתרון פשוט או מקור לאיזושהי אינפורמציה אמינה, כנראה שאין לך שום נסיון עם לאן. לגבי ליצור קשר עם הקבוצה עצמה, תגובה מעמוד הפייסבוק:
ציטוט:
לא עניתם על השאלה שלי בפרטי:
במהלך תקופת החידושים הייתי בחו"ל ולא יכולתי לחדש את המנוי, וכשהתקשרתי ללאן היום הם אמרו לי שלא ניתן לחדש יותר במחיר של 950 שקלים אלא ניתן לשלם את המחיר המלא בלבד (1050) וגם זאת רק ביום שלישי?
האם כך הדבר? האם זכות המחדשים לחדש את מנויים במחיר מוזל אבדה כשנגמרה שמירת המקומות? מקומם מאוד.
אשמח לתשובה.
בנוסף, כשמתקשרים למשרד הכרטיסים המהולל ומבקשים מהמענה הקולי לפנות לקניית כרטיסים השיחה מתנתקת.
(מלפני 48 שעות, גם על התגובה הזאת עדיין לא הגיבו)