NARKOTIKA כתב:
red in blood כתב:
סימרוטיץ כתב:
red in blood כתב:
בשום שלב לא היה לבאר שבע את התקציב הכי גדול בליגה.
אם לא אני לא טועה, גם מעולם לא היה לה את השני הכי גדול.
העונה הם שמו בערך חצי מחיפה ושליש ממכבי, וכנראה שפחות מאיתנו לפי הדיווחים.
אי אפשר להגיד שכסף זה הדבר היחיד שהביא להם אליפות.
כן, צריך כסף, אבל הדגש כאן הוא בהחלט על הניהול.
מה ?
אני די בטוח שהם מקום שני בפער מבחינת תקציב
לפי כתבות מאוקטובר, כלומר אחרי שנסגר חלון ההעברות, הם עמדו על 47 מיליון, אנחנו על 40 מיליון, חיפה על 75 מיליון, ומכבי על 135 מיליון.
לא מצאתי משהו יותר עדכני, אבל סביר להניח שלכולם זה עלה אחרי ינואר.
לפי דיווחים כאלו ואחרים, התקציב שלנו בסוף הגיע למשהו באזור ה-60 מיליון.
בינואר ב״ש קנו רק את וובה בראון, ככה שלא סביר שהתקציב שלהם עלה ב-13 מיליון, ככה שאפשר להניח שהיה להם בסיום העונה את התקציב הרביעי בגודלו בליגה.
שמע אני לא מבין מה עובר עליך.
קודם כל, הם הביאו את גאדיר גם בינואר.
וזה לא סביר ששניהם עלו 13 בדיוק כמו שלא סביר שניקוליץ, שוינפלד ועוד 5 מושלאים לחצי שנה עלו 20.
התקציב של 40 מיליון כולל חובות והוצאות שהם לא רק של השנה, ועוד יש מצב שזה כולל "מיליון יורו על רייכרט
למרות שזה פרוס ל3 שנים.
יש חהם שם חבורת שחקנים בשכר סביב ה300 אלף דולר- סהר, ברדה, אוגו, וואקמה, הובאן, מליקסון, בוזגלו, ראדי
הסבב השני במרוויחי שכר של צדק, גאדיר, בראון, סוארס מרוויחים יותר מכל שחקן שלנו חוץ מניקוליץ.
וזה בלי להכנס לעניין שהם מוציאים כסף כבר 3 שנים, אנחנו פעם ראשונה.
השוואה הזויה
התקציב שלנו לפי הדיווחים בסוף הגיע לאזור ה-60 מיליון. כן, זה כולל תשלומים על חובות עבר, אבל זה לא סותר את זה שגם אנחנו ״שפכנו כסף״.
גאדיר אכן הצטרף לשם, אבל הוא עבר כשחקן חופשי, והם לא היו צריכים לשלם עליו.
בנוגע לתיאוריה שהם מוציאים כבר שנים ואנחנו פעם ראשונה, הלכתי אחורה למצוא כתבות על כמה כל אחת מהקבוצות הוציאה (אלו כתבות מתחילת כל עונה ולכן לא לגמרי מדוייקות, אבל התמונה הכללית כן מתקבלת):
2014-15: הפועל - 29 מיליון, ב״ש - 40 מיליון
2013-14: הפועל - 45 מיליון, ב״ש - 31 מיליון
2012-13: הפועל - 51 מיליון, ב״ש - 25 מיליון
סה״כ: הפועל - 125 מיליון, ב״ש - 96 מיליון.
אי אפשר להגיד שהבעיה שלנו היא שלא שפכנו כסף כמוהם על שחקנים. הכסף היה שם, פשוט לא התנהלנו איתו נכון.