אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
איזו קבוצה מחתימה מראש שחקנים שהם החתמה הזויה?
מבחינת רקורד דודו ביטון הוא פחות הזוי מכל השחקנים האחרים.
מצד שני מי שמחתים למשל, שחקן צעיר ומבטיח כמו רמזי ספורי, בלי לבדוק מה הוא שווה, ע"פ הרקורד שלו בנבחרות והתשבוחות שהוא מקבל בתקשורת, בטח לא עושה החתמה הזויה, זה לא משנה את העובדה שזו החתמה גרועה.
יש פה ביקורת על בן אדם שאין לו מושג והביא קבוצה שלמה של פלופים חסרי מושג. אני חושב שהביקורת מוגזמת, אבל אולי הם צודקים. אני שואל איפה הטעויות ספציפית. שמות.
אגב, אני חושב שהבעיה היא שהביאו יותר מדי שחקנים בסדר פלוס/ צעירים עם פוטנציאל, ומעט מדי שחקנים מנוסים
דודו ביטון (שנה שעברה ראו שהוא אפס), עמרי שקל (מי זה?), שיימן(לא שיחק בחיפה), לינגאנה(קשר ליגה לאומית למרכז שדה של הפועל?!), לוטם זינו (שיחק 3 משחקים השנה), אלון תורג׳מן (כי במכבי חיפה הוא היה סופר סטאר), בן אלרגבלי(מי זה?), גיא גומברג (מי זה?), גם גיא אסולין וידין הם החמה של הרע במיעוטו.
שאתה חושב כמו קבוצת תחתית ומחתים שאריות של קבוצות פלייאוף עליון בליגה) אתה תהיה בתחתית.
יחד עם זאת, יש החתמות טובות של שחקני הנבחרת הצעירה וצעירים בנוער. אך אי אפשר לצפות מהם לשאת את הלחץ הזה לבדם.
הדיבורים על ורמוט הם מפגרים כי גם הוא לא שחקן שיודע לעמוד בלחץ. בסופו של דבר רק הנחתות של שקנים בקנה מידה של טלקיסקי וטופוזאקוב, או ביסקוט אמבלה יאפשרו לנו לשרוד.