תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרומנים
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 11:28 
בומבה השחקן הכי טכני בקבוצה הזו.
גם בשיא החושך הוא עדיין מסוגל לעשות מהלכים אישיים ששוברים הגנתיים.

לאנטל יש כדורגל, אבל גם למארקש היה...

על פינטלי כבר מזמן חבל לבזבז מילים. אם היו קוראים לו ניר לקס ולא היה לו טייטל של "שחקן נבחרת רומניה" מזמן היו חושבים שהוא לא ראוי להרכב, לא יאומן שהוא והובאן משחקים באותה נבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 11:39 
לא רוצה לסנגר על פינטילי, אבל במדד החולשה והנזק למשחק, אנטל לא רואה אותו ממטר. הבנאדם נכשל בעצירות כדור פשוטות וכבר חודשיים לא שחרר בעיטה למסגרת. פינטילי לפחות מדי פעם נראה כמו שחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 11:45 
נועם שחם כתב:
לא רוצה לסנגר על פינטילי, אבל במדד החולשה והנזק למשחק, אנטל לא רואה אותו ממטר. הבנאדם נכשל בעצירות כדור פשוטות וכבר חודשיים לא שחרר בעיטה למסגרת. פינטילי לפחות מדי פעם נראה כמו שחקן כדורגל.

לא יודע לאמוד נזק. אני מנסה להבין וללמוד בינתיים את הערך המוסף של פינטילי..תנועה? מסירות חכמות? הגנה? פיזיות? דריבלים? מה הוא מביא למשחק שמשה אוחיון למשל לא מביא? או אפילו שי אבוטבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 12:22 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

לא יודע לאמוד נזק. אני מנסה להבין וללמוד בינתיים את הערך המוסף של פינטילי..תנועה? מסירות חכמות? הגנה? פיזיות? דריבלים? מה הוא מביא למשחק שמשה אוחיון למשל לא מביא? או אפילו שי אבוטבול?

אמרתי שאני לא מסנגר עליו. מסכים ששי אבוטבול ואוחיון באותה עמדה היו תורמים בערך אותו הדבר. אבל לפחות הוא עוד תורם מדי פעם מהלך ראוי לשמו. אנטל לעומת זאת מחריב כל התקפה, בד"כ עוד לפני שהתחילה. שים במקומו כל זר אפריקאי סביר עם טיפה פיזיות והיית מקבל הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 12:27 
הוא נותן הרבה יותר אגרסיביות ועבודה שחורה ממה ששי אבוטבול ואוחיון היו עושים.

מסכים שהוא לא נותן את התפוקה שהוא צריך אבל חבל להגזים. יש לו מדי פעם מסירות טובות אבל בכללי הוא חלש ולוקח המון החלטות רעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 12:32 
NARKOTIKA כתב:

מסכים שהוא לא נותן את התפוקה שהוא צריך אבל חבל להגזים. יש לו מדי פעם מסירות טובות אבל בכללי הוא חלש ולוקח המון החלטות רעות.

בוא נאמר שאם לרוב השחקנים בקבוצה הייתי נותן ציונים שנעים בין 3-4, הוא יכול לקבל 4.5-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 12:38 
אנטל היה אתמול כל כך גרוע שלא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. מסכים שזה בעיה מערכתית ואי אפשר לדעת איך הוא היה נראה בקבוצת כדורגל, אבל הבעיטות שלו במחצית השנייה היו של ילד בן 2 בגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אם עד אתמול כעסתי שבומבה לא מוסר
אתמול הבנתי למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אנטל זה פלופ שאני לא זוכר דוגמתו כבר הרבה שנים. מעבר למהלך וחצי בתחילת העונה, הוא השחקן הכי חלש והכי מזיק במגרש כבר קרוב לחודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:52 
כל מילה של שחר.
פינטילי הוא אחת הבעיות הגדולות של הקבוצה כרגע. גם מתפתחת אצלי התחושה שרוב האנשים שטוענים שברומניה הוא שחקן אחר לגמרי לא באמת ראו אותו.
יכול להיות שאני טועה וברומניה הוא בדרך כלל נראה כמו יאיא טורה, אבל יצא לי לראות את אחד המשחקים האחרונים שלהם (נגד איזה נבחרת חלשה), והוא היה נראה בדיוק כמו בהפועל. הובאן ועוד איזה קשר אמצע (רקס או משהו בסגנון) היו הרבה יותר טובים ממנו.
יכול להיות שלפני כמה שנים הוא היה יכול להיות כמה רמות מעל הליגה, אבל כרגע הוא נראה כאילו הוא גמר את הסוס. אם היו קוראים לו משה אלפסי לא הייתי מבין מה הוא עושה בכלל בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי שופט את הזרים כשהפועל נראית כמו שהיא נראית. מצד שני, ברור שהייתי מצפה מהם לשפר את המצב, בשביל זה הרי הביאו אותם, לשדרג את הקבוצה ואת הרמה אבל כמו שקורה בדרך כלל, הזרים נסחפים אחר החולשה הכללית של הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:07 
NARKOTIKA כתב:

סאשה עלה חצי מהעלות שלו, והוא שחקן הרבה יותר טוב, אפילו היה מוציא מדי פעם קדימה ועושה גולים.
בזמנו כתבתי שלשחרר את סאשה כשיש כל כך הרבה שחקנים חדשים, חייבים להביא מישהו בשתי דרגות מעליו. למעשה הבאנו שחקן בעלות גבוה שלא תורם כלום, אגרסיביות זה בסדר, אבל הוא אגרסיבי כי הוא איטי ועושה המון עבירות שמובילות למצבים מסוכנים כמו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
כל מילה של שחר.
פינטילי הוא אחת הבעיות הגדולות של הקבוצה כרגע. גם מתפתחת אצלי התחושה שרוב האנשים שטוענים שברומניה הוא שחקן אחר לגמרי לא באמת ראו אותו.
יכול להיות שאני טועה וברומניה הוא בדרך כלל נראה כמו יאיא טורה, אבל יצא לי לראות את אחד המשחקים האחרונים שלהם (נגד איזה נבחרת חלשה), והוא היה נראה בדיוק כמו בהפועל. הובאן ועוד איזה קשר אמצע (רקס או משהו בסגנון) היו הרבה יותר טובים ממנו.
יכול להיות שלפני כמה שנים הוא היה יכול להיות כמה רמות מעל הליגה, אבל כרגע הוא נראה כאילו הוא גמר את הסוס. אם היו קוראים לו משה אלפסי לא הייתי מבין מה הוא עושה בכלל בהפועל.

אני כן ראיתי אותו,
ואתה טועה, לגמרי טועה.

(רקס?!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:21 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:

סאשה עלה חצי מהעלות שלו, והוא שחקן הרבה יותר טוב, אפילו היה מוציא מדי פעם קדימה ועושה גולים.
בזמנו כתבתי שלשחרר את סאשה כשיש כל כך הרבה שחקנים חדשים, חייבים להביא מישהו בשתי דרגות מעליו. למעשה הבאנו שחקן בעלות גבוה שלא תורם כלום, אגרסיביות זה בסדר, אבל הוא אגרסיבי כי הוא איטי ועושה המון עבירות שמובילות למצבים מסוכנים כמו אתמול.

די נו. זר לליגה הלאומית במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:32 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:

די נו. זר לליגה הלאומית במקרה הטוב.

פינטלי? מסכים מאה אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:43 
בומבה הוא לא השחקן הכי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
חייב רגע להרגיע את העליהום על פינטילי.
הוא אומנם היה גרוע מאוד אבל אני חושב שזאת לא אשמתו בלבד, היו אתמול מרווחים עצומים בין רייכרט ופינטילי לשאר שחקני הקישור וההתקפה, אי אפשר ככה להניע כדור רק להכנס ללחץ ולהעיף כדורים וזה מה שהפועל.
רק אחרי השער השלישי חיפה הרגיעו את הלחץ באמצע ואז אפשר היה להניע כדור באופן כלשהו למרות המרווחים. רייכרט ופינטילי לא יכולים להתמודד עם קבוצה שלוחצת אותם שאין להם אופציות מסירה קדימה, מה שמוביל לאיבודי כדור או למסירות אחורה שמובילות להעפות סתמיות אל עבר דודו ביטון שלא יעשה עם הכדורים האלה כלום בגלגול הזה.
חורה לי שהמאמן לא רואה את זה ושאף אחד משחקני הקישור ההתקפי לא רואים את זה, מראה על חוסר הבנה בסיסי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:03 
ראיתי כל כך הרבה איבודים פשוטים של פינטילי שאני לא מבין איך השחקן הזה בורג כזה חשוב באמצע של נבחרת רומניה.
אנטל מחריד כמה משחקים,לזכותו יאמר שהוא לא מפסיק לרוץ וכן מגיע למצבים הקבועים שלו

בומבה כרגיל שהוא במגרש הוא השחקן הטוב ביותר,גם בימים גרועים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
יוחאי כתב:
בומבה הוא לא השחקן הכי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכון
חתוכה הוא השחקן הכי טוב
ואחריו דודו ביטון
במחצית הראשונה בלי בומבה הגענו למצב וחצי ?
אכן בומבה גרוע
לסלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
בומבה לפחות פוטנציאלית הוא הרומני הטוב ביותר. רק לראות את הטכניקה שלו בעיקר בעצירת כדורי גובה, זה כבר מעורר תיאבון. לפי הסרטונים היה נראה לי שהוא גם דריבליסט בחסד, אבל בזה הוא דווקא מאכזב. בקושי מצליח לעבור שחקן. חסר לו כוח מתפרץ לשם כך.
כולם, כולל הוא כאמור, נראים רחוקים ממה שיכולים לתת. אנטל היה הרבה יותר חד בביטר. אצל פינטלי הדאגה שלי היא שאולי הוא הרבה מעבר לשיא, אם כי עדיין נראה שהוא יכול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי מעבר לשיא.
זה למה לפני חודש הוא נתן משחק יותר טוב מש99% מהשחקנים בישראל נתנו בכל הקריירה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
תחת מנדיונדו הפועל לא נראתה טוב, אבל נראתה טוב יותר ממשחק למשחק, והייתה נראית הרבה יותר טוב מהפועל של אתמול. שחקן כמו אנטל שלא עשה הכנה ונראה לא בכושר היה נראה הרבה יותר טוב אז מאשר היום ונראה שהיכולת שלו בירידה.

המסקנה היא דיי מתבקשת - מנדיונדו לא היה גרוע כמו שרוצים להאמין פה, ובאדיר הפך את הקבוצה הלא מספיק מאומנת שקיבל לקבוצה מאוד לא מאומנת (קשה להאשים אותו כמובן). מקווה שגיא לוי יצליח להטמיע בקבוצה הזאת את מה שהוא יודע בזמן כמה שיותר קצר, ההמתנה הארוכה בין שני המאמנים עשתה לנו המון נזק. הרומנים שלנו נראים כמו שהם נראים בדיוק בגלל זה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 19:36 
אנטל הוא תעלומה.
אני באמת אוהב את השחקן כזה, כל התקופה שלו אצל הבבונים פיללתי שהוא יגיע אלינו.
אבל איך שהוא נראה בהפועל זה פשוט מביך, ואתמול היה השיא. פשוט היה נראה שהוא מהמר על המשחק. נכון, כולם חלשים, ורמזי בלתי נסבל ולא מסוגל לכלום, אבל אנטל הוא שחקן כדורגל מוכח, וזה הופך את התצוגות האלה שלו לתמוהות בקטע חריג.
כנראה שהפועל הנוכחית, על הבנייה העקומה שלה והעובדה שהיא לא באמת אומנה אף פעם, היא פשוט בית קברות לכשרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 21:14 
KingAlpaca כתב:
לגמרי מעבר לשיא.
זה למה לפני חודש הוא נתן משחק יותר טוב מש99% מהשחקנים בישראל נתנו בכל הקריירה שלהם.

המשחק הזה שראית, ואלוהים יודע מה ראית ממנו שם, מתחיל להזכיר לי את הסיפור של אל באנדי וארבע טאצ׳ דאונ במשחק אחד. יפה לו, בהפועל הוא נראה על הפנים.
מסכים עם רד פוקס שאכן אין קבוצה שהוא ממש יכול לשחק בה, מרווחים בלתי נתפסים, כלום ניסיון של קו שני להכנס לרחבה (לא שיש כזה דבר בכלל בקבוצה) ושני מוגבלים באגפים שלא תורמים כלום. אז יכול להיות שאני מגזים איתו,אבל גם לא רואה שיפור גדול במידה ויקרה הנס והקבוצה תשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
1. אל באנדי אלוהים.
2. לא מדובר על משחק בתיכון, מדובר על משחק במוקדמות אליפות אירופה שראו כמה מיליונים טובים.
3. בהפועל כולם נראים על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מריץ עכשיו קדימה לפגרה בעונה הבאה, וכבירי יושב עם גוטמן/בן שמעון/רוני לוי למו"מ, כל אחד מהם דורש להחליף לפחות ארבעה מהזרים ועוד חצי קבוצה מהישראלים.
בנייה עלק וזריםתותחים עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2015, 11:19 
chimpfive כתב:
KingAlpaca כתב:
לגמרי מעבר לשיא.

המשחק הזה שראית, ואלוהים יודע מה ראית ממנו שם, מתחיל להזכיר לי את הסיפור של אל באנדי וארבע טאצ׳ דאונ במשחק אחד. יפה לו, בהפועל הוא נראה על הפנים.
מסכים עם רד פוקס שאכן אין קבוצה שהוא ממש יכול לשחק בה, מרווחים בלתי נתפסים, כלום ניסיון של קו שני להכנס לרחבה (לא שיש כזה דבר בכלל בקבוצה) ושני מוגבלים באגפים שלא תורמים כלום. אז יכול להיות שאני מגזים איתו,אבל גם לא רואה שיפור גדול במידה ויקרה הנס והקבוצה תשחק כדורגל.

אני לא ראיתי את המשחק הזה, אבל ראיתי את פינטילי מספיק בהפועל והבעיה שלו היא לא שהוא לא יודע לשחק כדורגל. יש לו מסירה טובה, יש לו ראיית משחק טוב, הוא יודע לשחרר כדור בזמן, הוא יודע לחלץ כדורים, קבלת ההחלטות שלו סבירה לגמרי. יש לו הרבה כדורגל.

הבעיה שלו היא בעיקר שהוא לא מספיק דינמי ופיזי כמו שאתה מצפה משחקן בעמדה הזו, לא מחלץ מספיק כדורים, לא מצטרף מספיק להתקפה ובקיצור, לא מספיק מטביע חותם במשחק. דווקא איבודים אין לו יותר מדי, והוא יודע גם להסתדר יפה מול לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2015, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. אל באנדי אלוהים.
2. לא מדובר על משחק בתיכון, מדובר על משחק במוקדמות אליפות אירופה שראו כמה מיליונים טובים.
3. בהפועל כולם נראים על הפנים.

אד אוניל :ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: