תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:30 
ומהי ה'דרך' הזו בענין המקצועי, מישהו כאן יודע להגיד? ואם ה'דרך' הזו תוביל לירידת ליגה, גם אז תאמינו בה? זו אותה דרך ותהליך כמו של באדיר, אין כזו באמת. והצרה היא שכמו באדיר, אף אחד מהבעלים ועד ההנהלה לא מוכנים להודות בכך. ועכשיו כשהקבוצה על הקרשים, מתחת לקו האדום ובלי יכולת לשחק כדורגל, הם לחוצים ויודעים שאחרי כל טעות אפשרית אין יותר מקום לכאלה והמאמן הבא חייב להיות פיקס.

וקצת קשה לי להאמין שבדרך שכבירי קנה את הפועל היינו מתקשים למצוא אנשים אמידים שיקנו ( וחלאס עם הקשקוש על מיליארדרים, אנחנו בישראל ופה לא צריך מיליארדים לתפעל קבוצת כדורגל ) ובטח לא עכשיו אחרי שהקבוצה יצאה לדרך חדשה. בזה מבחינתי כבירי ייבחן, הוא כביכול נקי כפיים ואוהד מהשורה שמטרתו מטרתנו, יתכבד נא וימצא רוכש שכזה ואני בטוח שלא יתקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:34 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:
מההתרשמות שלי כבירי הוא אחד הדברים הטובים שקרו למועדון בשנים האחרונות
מחזק את ידיו ומקווה שהוא לא יתייאש מהחריקות בהתחלה ומהביקורות
יש פה ניסיון אמיתי להבריא את המועדון וצריך ללמוד מהטעויות ולהמשיך בדרך של השקעה בצעירים, השקעה בזרים עם רקורד, שיפור התשתיות הציוד ואנשי המקצוע וכו׳

מיליארדרים לא עומדים בתור לקנות אותנו, צריך להמשיך לחפש אבל להיות ריאליים ולא לחיות בחלום

הכל טוב רק שבכל מה שקשור להבראה המקצועית של הקבוצה הוא נכשל. מנדיונדו זה פלופ מטורף ואנחנו שלושה חודשים בתוך העונה בלי מאמן והקבוצה נראית קטסטרופה מה שאומר שכל מאמן שיגיע מתחיל מאפס.ֿ
אין לי ספק שהכוונות שלו היו טובות, אבל מצד שני, יש המון תמרורי אזהרה. גם ההתאבדות הזו על גוטמן (שאלוהים יודע האם זו הסיבה שאין מאמן עד היום), גם זה ששם כמו קשטן עולה בכלל.
ואני מאוד מקווה שמה שפורסם בהקשר של רייכרט הוא לא נכון, כי אם כן, מה אגיד לך...

מה פורסם בהקשר של רייכרט?

שכבירי התייעץ איתו מקצועית בקשר לשחקנים ומאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:35 
סימרוטיץ כתב:
לא מבין את המשפט הזה "היו טעויות בבנייה"
יש קבוצה שלא עושה טעות בבניית הסגל שלה ???
הדבר היחיד שאני יכול לומר שהיה לדעתי מוטעה זה השחרור של סאשה
כל השאר דברים שאין מה לעשות , קורים בכל קבוצה, בשביל זה צריך להיות סבלני
הדברים שצריכים לתקן זה המגנים אפשר להסתפק ב 1 קשר וחלוץ
סה"כ סביר ביותר למטרות של הפועל העונה

אין קבוצה שלא עושה טעויות השאלה היא כמה טעויות ועד כמה הם קריטיות
איך הגעת למצב שאתה מפטר מאמן אחרי 2 מחזורים? איך לא קראת את זה לפני
גם עמדת השוער והחלוץ , מה חשבו שיקרה? היום קבוצות משחקות עם 2 שוערים לגיטימיים ולנו היה אחד (ואני בספק עם הפציעה שלו התחילה בהפועל)
וחלוץ יש לנו 0.
הבעיות האלו היו צריכות להדליק נורה אצל ההנהלה ממזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:35 
ג'ושסוס, מתי כבר תרכוש את הפועל?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:47 
ביום שאדע שיש איזו סכנה שאנשים עם רעיונות הזויים כמוך יעשו זאת לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 12:54 
zapta כתב:
סימרוטיץ כתב:

גם עמדת השוער והחלוץ , מה חשבו שיקרה? היום קבוצות משחקות עם 2 שוערים לגיטימיים ולנו היה אחד (ואני בספק עם הפציעה שלו התחילה בהפועל)
וחלוץ יש לנו 0.

1. לגבי המאמן אני ושב שהיתה סיטואציה כמו המנהרות בעזה ,ידעו שזו בעיה אבל לא הבינו או של האמינו עד כמה זה משמעותי
לזכותו של כבירי ניתן לומר שהוא חתך את זה יחסית מהר
2. שוער -אלו דברים שקורים אני לא חושב שידעו על הפציעה הזו
3. חלוץ היה נסיון להביא חלוץ בכיר שלא צלח
שוב בהתאם לנסיבות וליעדים ההחלטות היו סבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:02 
joshsoos כתב:
ביום שאדע שיש איזו סכנה שאנשים עם רעיונות הזויים כמוך יעשו זאת לפני

נו, אתה יכול יותר מזה. אני חושב שכדאי שתביא את "שברולט" לאמץ את הפועל. בלי ספק תואמת את רוח המועדון.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:11 
Peace Hope כתב:
Gili כתב:
dino כתב:
Fez כתב:
יש פה ניסיון אמיתי להבריא את המועדון וצריך ללמוד מהטעויות ולהמשיך בדרך של השקעה בצעירים, השקעה בזרים עם רקורד, שיפור התשתיות הציוד ואנשי המקצוע וכו׳

מיליארדרים לא עומדים בתור לקנות אותנו, צריך להמשיך לחפש אבל להיות ריאליים ולא לחיות בחלום

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
צריך להיות ליצן רציני כדי לשפוט בעלים חדש אחרי חצי שנה. בטח אחרי שבוצעה מהפכה די מטורפת בכל המערכת.
סה''כ את הדברים המשמעותיים, אלה שישפיעו בטווח הארוך, הוא עשה מצויין. הטעויות, הן טעויות נקודתיות שניתנות לתיקון גם במחזור ה 9, בטח כשהמטרה היא פלייאוף עליון.
את הפירות של הפעולות שכבירי עשה אנחנו נקצור בעוד שנתיים שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
למשל הנוער שסוף סוף אחרי שנים נראה שיש שם עתיד לבוגרים.
באופן כללי אני חושב שלאדם הממוצע בעולם, קשה יותר להחמיא וקל יותר להגיד מה לא בסדר.
כמובן שאם יש דברים שהם לא טובים, אז אפשר לבקר אותם, אבל לפחות להציג גם דברים טובים שעושים ועשו, זאת כל עוד הנושא הכללי הוא "כבירי" ולא אשכול שעוסק בבעיה ספציפית.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 01 נובמבר 2015, 13:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:18 
בכלל כל הפרוצדורה הזאת של לשפוט פה בעלים היא מצחיקה. למעט מקרים חריגים (טביב?) זה בכלל לא אישו.
בעלים זה לא מנג'ר ולא מאמן כושר. בעלים לא מחליפים כי יש חצי שנה לא טובה.
בעלים צריכים לתת אמצעים, חוץ משדרה ניהולית זה בעיקר כסף.
בינתיים כבירי הביא את מה שהוא צריך, ולדעתי בגדול. הרבה מעבר לציפיות שלי. יש פה שדרה ניהולית והשקיעו כסף.

הפאשלה קיימת עם המאמן, כנראה גם בגלל שכשחתמו עם המאמן הראשי כבירי עוד לא היה לגמרי בעניינים כמו היום. בסוף הרי הוא יביא מאמין וזה ברור לכולנו. זה נחמד שאנחנו מתלבטים בין גוטמן ללא גוטמן בזמן שלפני שנה התחננו לברקוביץ' שיעשה לנו קייטנת שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:27 
dino כתב:
באופן כללי אני חושב שלאדם הממוצע בעולם, קשה יותר להחמיא וקל יותר להגיד מה לא בסדר.
כמובן שאם יש דברים שהם לא טובים, אז אפשר לבקר אותם, אבל לפחות להציג גם דברים טובים שעושים ועשו, זאת כל עוד הנושא הכללי הוא "כבירי" ולא אשכול שעוסק בבעיה ספציפית.

אבל נתנו ונותנים כאן לכבירי אין ספור מחמאות על המהפכה שעשה, כך שהנקודה הזו לא רלוונטית. זה שהוא עושה עבודה טובה מבחינה אחת לא אומר שהוא עושה אותו דבר מבחינות אחרות, ואם היה - ביחד עם שאר ההנהלה- עושה טעויות ומודה בהן ומנסה לתקן אוקיי, אבל הבעיה הגדולה היא שקורה ההיפך. ובינתיים איך שאנחנו נראים, אנחנו מועמדים חזקים לירידה ואנחנו שומעים את השם דרור קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
dino כתב:

אבל נתנו ונותנים כאן לכבירי אין ספור מחמאות על המהפכה שעשה, כך שהנקודה הזו לא רלוונטית. זה שהוא עושה עבודה טובה מבחינה אחת לא אומר שהוא עושה אותו דבר מבחינות אחרות, ואם היה - ביחד עם שאר ההנהלה- עושה טעויות ומודה בהן ומנסה לתקן אוקיי, אבל הבעיה הגדולה היא שקורה ההיפך. ובינתיים איך שאנחנו נראים, אנחנו מועמדים חזקים לירידה ואנחנו שומעים את השם דרור קשטן.

קודם כל, אני כמוך ומניח שרבים ששומעים את השם קשטן בהקשר שלנו, זה מפחיד. אני מאמין שהוא לא באמת רלוונטי וזאת ספקולציה ששומעים בעיקר ממקורבי המועדון הוותיקים שנושקים או נשקו כבר לגילו של קשטן(אני גם חושב שגוטמן לא צריך להיות הנועמד המוביל שלנו, בטח עכשיו שפאקו מריח פיטורים ואני כבר לא יודע מי עולה יותר, אך יודע מי מתאים יותר)
נעשתה טעות בהחתמת מנדיונדו וזה המשיך בטעות לחכות למועמד ישראלי מפחדים מסויימים, אבל בסדר, כבירי טועה לפעמים, או שמצליח להלחץ מוויצמן וחבריו.
כשכותרת האשכול והתוכן רק מכוונים למקום אחד וברור, אז יש צורך ב"כתב הגנה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dino כתב:
Fez כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 14:05 
סימרוטיץ כתב:
zapta כתב:
סימרוטיץ כתב:

וחלוץ יש לנו 0.

1. לגבי המאמן אני ושב שהיתה סיטואציה כמו המנהרות בעזה ,ידעו שזו בעיה אבל לא הבינו או של האמינו עד כמה זה משמעותי

כל הטעויות הן לגיטימיות אבל הצורה שבה אנחנו מתמודדים איתם היא קצת לוקה בחסר, לא שופט את ההנהלה אני רק מקווה שילמדו מזה להבא
לגבי המאמן אני מסכים, הבעיה היא מינוי מאמן חדש שנסחב כבר יותר מידי זמן
החלוץ והשוער זה באמת סיטואציה קשה , אנחנו לא הקבוצה היחידה שלא מצליחה למצוא חלוץ והשוק באמת קשה, גם כאן אני מקווה הסיקו את הלקחים ויחפשו חלוץ זר כי השוק הישראלי דליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
סימרוטיץ כתב:
zapta כתב:
סימרוטיץ כתב:

וחלוץ יש לנו 0.

כל הטעויות הן לגיטימיות אבל הצורה שבה אנחנו מתמודדים איתם היא קצת לוקה בחסר, לא שופט את ההנהלה אני רק מקווה שילמדו מזה להבא
לגבי המאמן אני מסכים, הבעיה היא מינוי מאמן חדש שנסחב כבר יותר מידי זמן
החלוץ והשוער זה באמת סיטואציה קשה , אנחנו לא הקבוצה היחידה שלא מצליחה למצוא חלוץ והשוק באמת קשה, גם כאן אני מקווה הסיקו את הלקחים ויחפשו חלוץ זר כי השוק הישראלי דליל

ככל שתעשה יותר הסיכוי שתטעה יהיה גדול יותר, ובהפועל בקיץ עשו והרבה.
החליפו את כל צוות האימון, הביאו כ 20+ שחקנים חדשים, ונפלו על 3 דברים.
1. מאמן, פיטרו מהר ויש כישלון במציאת מחליף.
2. שוער, הימרו על שוער פצוע שמשחק עם פציעה הרבה זמן והיא החריפה.
3. חלוץ, הימרו על טוטו / בן סהר, ושנים נפלו. ניסו אחרי זה פניה לארביטמן ועטר אבל ללא הצלחה.

מבחינת פיתרון לבעיות:
1. אומרים שתוך שבוע יסגר נושא המאמן, כנראה גוטמן אבל לא בטוח (אם כן אז תשובה ראויה גם אם לקח זמן עד להשגתה).
2-3, הולכים ביחד ומאחר וכנראה הולכים לפנות עמדה של זר ע"י שיחרור / השאלה של לינגאנה ולכן מתן אוחיון הוחזר גם לסגל, רק שאנחנו צריכים שני שחקנים ויש לנו
רק זר 1 להביא. ככה שכנראה אחת מהבעיות תפטר על ידי הבאה זר ונשאר עם בעיה אחת. אם הרוש יחזור לכשירות בינואר אז נאלץ להמשיך ככה אחרת צריך לחפש שוב
חלוץ ישראלי, כאשר האופציות ה"ראליות" הם שכטר וארבייטמן והפחות "ראלית" דאמרי. אם ארביטמן או דאמרי יבואו אפשר יהיה לסגור את שלושת הבעיות בצורה טובה מאד,
אחרת ישארו סימני שאלה גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 15:02 
לדעתי זה די פשוט
לקחת את גוטמן בחוזה שיעבוד, החלטה של אוהד
לקחת את קשטן, מאמן עם רקורד כושל, שגם בקדנציה האחרונה שלו הוא היה קטסטרופה (איבדנו אליפות לפאקינג ק״ש) החלטה של אוהד.

מקווה שכבירי יפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לדעתי זה די פשוט
לקחת את קשטן, מאמן עם רקורד כושל, שגם בקדנציה האחרונה שלו הוא היה קטסטרופה (איבדנו אליפות לפאקינג ק״ש) החלטה של אוהד.

מקווה שכבירי יפתיע.

התכוונת לומר -
לקחת את גוטמן בחוזה שיעבוד - החלטה הנובעת מהיסטריה שעלולה להסתיים כמו החוזה המעיק של סיני בשנות ה-90.
לקחת את קשטן, מאמן עם הרקורד הכי מרשים בכדורגל הישראלי, שבקדנציה האחרונה שלו הוא פוטר באמצע העונה בקפריזה של בעלים פסיכופט שלא יכול היה לסבול את זה שהמאמן לא נותן לו לבחור את ההרכב, כשהקבוצה במקום ה-2 וזאת חרף התפרקות כמעט טוטאלית של הסגל הנוצץ שהרכיב את הפועל הגדולה ההיא בקיץ - החלטה של אדם חובב נוסטלגיה ורומנטיקן בהתחשב בגילו של המאמן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 15:24 
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
לדעתי זה די פשוט

מקווה שכבירי יפתיע.

התכוונת לומר -
לקחת את גוטמן בחוזה שיעבוד - החלטה הנובעת מהיסטריה שעלולה להסתיים כמו החוזה המעיק של סיני בשנות ה-90.
לקחת את קשטן, מאמן עם הרקורד הכי מרשים בכדורגל הישראלי, שבקדנציה האחרונה שלו הוא פוטר באמצע העונה בקפריזה של בעלים פסיכופט שלא יכול היה לסבול את זה שהמאמן לא נותן לו לבחור את ההרכב, כשהקבוצה במקום ה-2 וזאת חרף התפרקות כמעט טוטאלית של הסגל הנוצץ שהרכיב את הפועל הגדולה ההיא בקיץ - החלטה של אדם חובב נוסטלגיה ורומנטיקן בהתחשב בגילו של המאמן .

נראה לי שאני אחד השונאים היותר גדולים של טביב
אבל פיטורי קשטן היו מתבקשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 15:26 
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
לדעתי זה די פשוט

מקווה שכבירי יפתיע.

התכוונת לומר -

טביב אומנם פסיכופט, אבל ההחלטה לפטר את קשטן היתה נכונה. במרוץ ״״קשה״ מול קרית שמונה, עם טוטו תמוז, עומר דמארי, גילי ורמוט, חנן ממן, טל בן חיים, אייגיבור (יגאל אנטבי בבחירה נהדרת של קשטן להשאיר אותו) והופעה מביכה במפעל אירופאי עם אותו סגל, הוא אומנם הגיע למקום שני אבל עם יכולת עלובה. אחרי הפיטורים שלו, הפועל גם היתה שווה בדיוק את המקום שלה, ושוב זה בעונה שאין לך מתחרים מהקבוצות הגדולות. שנה אחרי זה חולל נפלאות בבני יהודה. וכן, שתי ההחלטות הללו יהיו החלטות ניהוליות לא נכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
לדעתי זה די פשוט

מקווה שכבירי יפתיע.

התכוונת לומר -

טביב אומנם פסיכופט, אבל ההחלטה לפטר את קשטן היתה נכונה. במרוץ ״״קשה״ מול קרית שמונה, עם טוטו תמוז, עומר דמארי, גילי ורמוט, חנן ממן, טל בן חיים, אייגיבור (יגאל אנטבי בבחירה נהדרת של קשטן להשאיר אותו) והופעה מביכה במפעל אירופאי עם אותו סגל, הוא אומנם הגיע למקום שני אבל עם יכולת עלובה. אחרי הפיטורים שלו, הפועל גם היתה שווה בדיוק את המקום שלה, ושוב זה בעונה שאין לך מתחרים מהקבוצות הגדולות. שנה אחרי זה חולל נפלאות בבני יהודה. וכן, שתי ההחלטות הללו יהיו החלטות ניהוליות לא נכונות.

תדייק בפרטים.
גילי ורמוט, טל בן חיים וחנן ממן לא היו בהפועל באותה עונה.
יגאל אנטבי חזר רק אחרי שקשטן הלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 15:44 
mr.durden כתב:
chimpfive כתב:
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
לדעתי זה די פשוט

מקווה שכבירי יפתיע.

התכוונת לומר -

תדייק בפרטים.
גילי ורמוט, טל בן חיים וחנן ממן לא היו בהפועל באותה עונה.
יגאל אנטבי חזר רק אחרי שקשטן הלך.

נכון, התבלבלתי עם העונה השניה של אייגיבור, וזו בכלל העונה של סלים ואלרואי כהן דמארי וחוטבא... עדיין בניית הסגל היתה נוראית, והקבוצה היתה ביכולת נוראית. קשטן לא רלוונטי לכלום היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
חלק מהשחקנים שהזכרת היו במועדון תחת חוזה. דווקא את סלים קשטן רצה להחליף עם טב"ח אבל סלים טירפד את המהלך כשסירב לחזור למכבי פ"ת והטרייד יצא לפועל רק בקיץ שאחרי.
לא כל שחקן שאתה מביא אתה פוגע איתו בול, זר או ישראלי. קרה גם לגוטמן אגב, אז להאשים את קשטן בכל התחלואים של אותה עונה?!
שיהיה ברור - כל מאמן אחר שהיה מגיע בקיץ 2011 למועדון היה מתרסק ולא מדגדג אפילו את המקום השני.
אחרי 3 וחצי שנים מאמן דומיננטי כמו גוטמן עוזב, ואיתו השחקנים הכי בכירים של הקבוצה (אניימה, ורמוט, זהבי, שכטר, שהר ועוד). בפעמים הקודמות עם לנדאו ולוזון כשהיה מהפך בסגל זה נגמר כמעט בלאומית.
אתה מדבר על זה ש"הגדולות לא היו" באותה עונה?! אולי מגיע לקשטן דווקא שאפו שהפועל כן היתה שם, להבדיל ממועדונים עשירים דוגמת חיפה או מכבי.

אז אתה לא סובל את קשטן. זכותך. בפורום הזה אתה כנראה עם הרוב. אבל בניגוד למשל לסיני שגם לא אהוב פה (ובצדק - לפחות כמאמן), לקשטן היו קבלות. אז אל תתבלבל ותבלבל את העובדות, גם אם אתה מעדיף שגוטמן יחזור ולא קשטן (מה שכנראה גם יקרה, כי לדעתי ולצערי קשטן זה ספין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 16:05 
Charlie כתב:
חלק מהשחקנים שהזכרת היו במועדון תחת חוזה. דווקא את סלים קשטן רצה להחליף עם טב"ח אבל סלים טירפד את המהלך כשסירב לחזור למכבי פ"ת והטרייד יצא לפועל רק בקיץ שאחרי.
לא כל שחקן שאתה מביא אתה פוגע איתו בול, זר או ישראלי. קרה גם לגוטמן אגב, אז להאשים את קשטן בכל התחלואים של אותה עונה?!
שיהיה ברור - כל מאמן אחר שהיה מגיע בקיץ 2011 למועדון היה מתרסק ולא מדגדג אפילו את המקום השני.
אחרי 3 וחצי שנים מאמן דומיננטי כמו גוטמן עוזב, ואיתו השחקנים הכי בכירים של הקבוצה (אניימה, ורמוט, זהבי, שכטר, שהר ועוד). בפעמים הקודמות עם לנדאו ולוזון כשהיה מהפך בסגל זה נגמר כמעט בלאומית.
אתה מדבר על זה ש"הגדולות לא היו" באותה עונה?! אולי מגיע לקשטן דווקא שאפו שהפועל כן היתה שם , להבדיל ממועדונים עשירים דוגמת חיפה או מכבי.

אז אתה לא סובל את קשטן. זכותך. בפורום הזה אתה כנראה עם הרוב. אבל בניגוד למשל לסיני שגם לא אהוב פה (ובצדק - לפחות כמאמן), לקשטן היו קבלות. אבל אל תתבלבל ותבלבל את העובדות, גם אם אתה מעדיף שגוטמן יחזור ולא קשטן (מה שכנראה גם יקרה, כי לדעתי ולצערי קשטן זה ספין).

זה אתה אומר מידיעה אני מבין...
העונה הזו היא הפאדיחה הכי גדולה של הפועל ב-20 שנה האחרונות. עם כל הכבוד להפרעות הניהוליות. מכבי וחיפה לא בסביבה, אתה מקום ראשון במחזור 14 ולא מסוגל אפילו להיאבק על האליפות מול קבוצה כמו ק"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 16:38 
dino כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:

קודם כל, אני כמוך ומניח שרבים ששומעים את השם קשטן בהקשר שלנו, זה מפחיד. אני מאמין שהוא לא באמת רלוונטי וזאת ספקולציה ששומעים בעיקר ממקורבי המועדון הוותיקים שנושקים או נשקו כבר לגילו של קשטן(אני גם חושב שגוטמן לא צריך להיות הנועמד המוביל שלנו, בטח עכשיו שפאקו מריח פיטורים ואני כבר לא יודע מי עולה יותר, אך יודע מי מתאים יותר)
נעשתה טעות בהחתמת מנדיונדו וזה המשיך בטעות לחכות למועמד ישראלי מפחדים מסויימים, אבל בסדר, כבירי טועה לפעמים, או שמצליח להלחץ מוויצמן וחבריו.
כשכותרת האשכול והתוכן רק מכוונים למקום אחד וברור, אז יש צורך ב"כתב הגנה"

מהשם קשטן צריך לפחד פעמיים, אחד כי הוא פנסיונר לא רלוונטי, ושתיים מוישיק תאומים.

להציג את עניין המאמן כטעות זה נשמע חביב ונחמד, אבל בפועל זה כבר מזמן הרבה יותר. אם זה היה נגמר בספטמבר כשפיטרו אותו, כבירי היה יוצא מלך מכל כיוון כשלא היסס והבין שהייתה טעות ושעדיף לחתוך את הליצן הזה מהר מאוד. אבל מה שקרה מאז מעיד על קבלת החלטות בעייתית מאוד, ולא על טעות. ההסבר המגוחך ש'לוקחים את הזמן כדי לא להילחץ' ( לאו דווקא של כבירי, ההנהלה שותפה איתו ) כאילו זה קיים באיזשהו מועדון נורמלי בעולם בו מפטרים מאמן, הרג אותנו. מילא היה מדובר בקבוצה מתפקדת יחסית עם עוזר מאמן ותיק- וגם בכזו לא תמצא כזה דבר שלוקח חודשים למצוא מאמן, בד"כ שבוע שבועיים- אבל מדובר על קבוצה חדשה לחלוטין עם עוזר מאמן שלא אימן יום בחייו, והם לוקחים את הזמן. התוצאה היא לנגד עינינו, קבוצה לא מתפקדת שכמו שאומרים- CANT SCORE EVEN WITH HER WIFE. ההתנהלות הזו היא שערורייתית, ואני מרשה לעצמי להניח שאולי כבירי עצמו לו היה כותב עכשיו בפורום בסיטואציה דומה כשהוא אוהד והבעלים הוא מישהו אחר, היה כותב דברים כאילו בדיוק. במועדון כדורגל אין זמן, זו לא חברה, קבלת החלטות לא טובה ואתה מידרדר ברגע מתחת לקו האדום, קבלת החלטות טובה, ואתה נאבק בצמרת באותו רגע בדיוק. תראה את מכבי חיפה היום ואת מכבי בעבר.
וההשלכות הם מעבר להצלחה או לא, כי מדובר באמון אוהדים שכבירי בכבודו ועצמו החזיר לאלפים ועכשיו בסכנה. אלפים חזרו השנה בגלל מה שעשה, כל כך חבל אם הם יברחו בחזרה כי הם לא יכולים לראות קבוצה מליגה ב', ורגע לפני שאולי עוברים לנתניה שזה מלכתחילה מכת מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 16:55 
redrony כתב:
Charlie כתב:
אתה מדבר על זה ש"הגדולות לא היו" באותה עונה?! אולי מגיע לקשטן דווקא שאפו שהפועל כן היתה שם , להבדיל ממועדונים עשירים דוגמת חיפה או מכבי.

אז אתה לא סובל את קשטן. זכותך. בפורום הזה אתה כנראה עם הרוב. אבל בניגוד למשל לסיני שגם לא אהוב פה (ובצדק - לפחות כמאמן), לקשטן היו קבלות. אבל אל תתבלבל ותבלבל את העובדות, גם אם אתה מעדיף שגוטמן יחזור ולא קשטן (מה שכנראה גם יקרה, כי לדעתי ולצערי קשטן זה ספין).

זה אתה אומר מידיעה אני מבין...
העונה הזו היא הפאדיחה הכי גדולה של הפועל ב-20 שנה האחרונות. עם כל הכבוד להפרעות הניהוליות. מכבי וחיפה לא בסביבה, אתה מקום ראשון במחזור 14 ולא מסוגל אפילו להיאבק על האליפות מול קבוצה כמו ק"ש

גם ההופעות באירופה היו מבישות, הקבוצה היתה נוראית, החלטה נכונה של טביב. כן ואני לא מחובבי קשטן, אבל זה לא קשור לעובדה שהוא לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:04 
לא שזה באמת קשור לנושא, אבל מה היה כ"כ "מביש" בהופעות באירופה ב11/12 (אם הבנתי נכון)? שלא עלינו שלב?
שעשינו 3-3 באיינדהובן? שניצחנו את ראפיד ברומניה ואת לגיה בארץ?
לא עלינו שלב באותה עונה כי התפספס לנו המשחק בורשה ובגלל שראפיד גנבה פה ניצחון. ממש מביש.

בכלל, אני חושב שהתקופה הנוכחית אמורה לגרום לאנשים קצת להעריך את מה שהפועל עשתה באירופה ומה זה להגיע ב6 עונות מתוך 7 (06/07-12/13) לשלב בתים במסגרת אירופית בשביל קבוצה ישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:07 
טכנית לארז כתב:
לא שזה באמת קשור לנושא, אבל מה היה כ"כ "מביש" בהופעות באירופה ב11/12 (אם הבנתי נכון)? שלא עלינו שלב?
לא עלינו שלב באותה עונה כי התפספס לנו המשחק בורשה ובגלל שראפיד גנבה פה ניצחון. ממש מביש.

בכלל, אני חושב שהתקופה הנוכחית אמורה לגרום לאנשים קצת להעריך את מה שהפועל עשתה באירופה ומה זה להגיע ב6 עונות מתוך 7 (06/07-12/13) לשלב בתים במסגרת אירופית בשביל קבוצה ישראלית.

ההפסדים לואדוז ולאקרנס היו מבישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:10 
adom4 כתב:
טכנית לארז כתב:

ההפסדים לואדוז ולאקרנס היו מבישים.

ואדוז משחקת בליגה הראשונה בשוויץ (כשפגשנו אותם הם היו בליגה השניה אני חושב) והיא בכל מקרה לא סנטה קולומה. קח היום סתם קבוצה בליגה השניה בשוויץ ותראה שהיא מתמודדת יפה מאוד בליגה העל.
אקראנס בחוץ זה ההפסד היותר משמעותי בעיני כי הוא היה במשחק הראשון. אבל החמצנו והחמצנו והם שמו לנו גול בקרן בדקה 80 במשחק חוץ. נו בסדר... זה קורה.
מפה ועד ל"מביש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
גם ראפיד לא "גנבה פה נצחון" אלא הפועל נראתה כמו קבוצה ליגה ז'. זה אכן היה משחק מביש ביותר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: