zapta כתב:
סימרוטיץ כתב:
zapta כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא מבין את המשפט הזה "היו טעויות בבנייה"
יש קבוצה שלא עושה טעות בבניית הסגל שלה ???
הדבר היחיד שאני יכול לומר שהיה לדעתי מוטעה זה השחרור של סאשה
כל השאר דברים שאין מה לעשות , קורים בכל קבוצה, בשביל זה צריך להיות סבלני
הדברים שצריכים לתקן זה המגנים אפשר להסתפק ב 1 קשר וחלוץ
סה"כ סביר ביותר למטרות של הפועל העונה
אין קבוצה שלא עושה טעויות השאלה היא כמה טעויות ועד כמה הם קריטיות
איך הגעת למצב שאתה מפטר מאמן אחרי 2 מחזורים? איך לא קראת את זה לפני
גם עמדת השוער והחלוץ , מה חשבו שיקרה? היום קבוצות משחקות עם 2 שוערים לגיטימיים ולנו היה אחד (ואני בספק עם הפציעה שלו התחילה בהפועל)
וחלוץ יש לנו 0.
הבעיות האלו היו צריכות להדליק נורה אצל ההנהלה ממזמן
1. לגבי המאמן אני ושב שהיתה סיטואציה כמו המנהרות בעזה ,ידעו שזו בעיה אבל לא הבינו או של האמינו עד כמה זה משמעותי
לזכותו של כבירי ניתן לומר שהוא חתך את זה יחסית מהר
2. שוער -אלו דברים שקורים אני לא חושב שידעו על הפציעה הזו
3. חלוץ היה נסיון להביא חלוץ בכיר שלא צלח
שוב בהתאם לנסיבות וליעדים ההחלטות היו סבירות
כל הטעויות הן לגיטימיות אבל הצורה שבה אנחנו מתמודדים איתם היא קצת לוקה בחסר, לא שופט את ההנהלה אני רק מקווה שילמדו מזה להבא
לגבי המאמן אני מסכים, הבעיה היא מינוי מאמן חדש שנסחב כבר יותר מידי זמן
החלוץ והשוער זה באמת סיטואציה קשה , אנחנו לא הקבוצה היחידה שלא מצליחה למצוא חלוץ והשוק באמת קשה, גם כאן אני מקווה הסיקו את הלקחים ויחפשו חלוץ זר כי השוק הישראלי דליל
ככל שתעשה יותר הסיכוי שתטעה יהיה גדול יותר, ובהפועל בקיץ עשו והרבה.
החליפו את כל צוות האימון, הביאו כ 20+ שחקנים חדשים, ונפלו על 3 דברים.
1. מאמן, פיטרו מהר ויש כישלון במציאת מחליף.
2. שוער, הימרו על שוער פצוע שמשחק עם פציעה הרבה זמן והיא החריפה.
3. חלוץ, הימרו על טוטו / בן סהר, ושנים נפלו. ניסו אחרי זה פניה לארביטמן ועטר אבל ללא הצלחה.
מבחינת פיתרון לבעיות:
1. אומרים שתוך שבוע יסגר נושא המאמן, כנראה גוטמן אבל לא בטוח (אם כן אז תשובה ראויה גם אם לקח זמן עד להשגתה).
2-3, הולכים ביחד ומאחר וכנראה הולכים לפנות עמדה של זר ע"י שיחרור / השאלה של לינגאנה ולכן מתן אוחיון הוחזר גם לסגל, רק שאנחנו צריכים שני שחקנים ויש לנו
רק זר 1 להביא. ככה שכנראה אחת מהבעיות תפטר על ידי הבאה זר ונשאר עם בעיה אחת. אם הרוש יחזור לכשירות בינואר אז נאלץ להמשיך ככה אחרת צריך לחפש שוב
חלוץ ישראלי, כאשר האופציות ה"ראליות" הם שכטר וארבייטמן והפחות "ראלית" דאמרי. אם ארביטמן או דאמרי יבואו אפשר יהיה לסגור את שלושת הבעיות בצורה טובה מאד,
אחרת ישארו סימני שאלה גדולים.