Eros Ramazzotti כתב:
צור, האם אותם אנשים שלא מעודדים שחקנים של מכבי מייחלים גם להפסדים של נבחרת הכדורסל? מה קורה כשיש גם נציגים מהפועל? איך המנגנון עובד?
מעולם* לא שמעתי (לא בטלוויזיה ולא במספר משחקים בודדים שהייתי בהם בשנים האחרונות) שירה רצינית של קהל גדול נגד שחקן ערבי או נגד הפועל. כנ"ל לגבי בוז לשחקנים ערבים. יכול מאוד להיות שישנם אוהדים שעושים את זה, אבל אי אפשר להגיד "אוהדי הנבחרת שרים שירים גזעניים" כי יש לזה משמעות קצת אחרת.
* יכול מאוד להיות שנשמע היום מוות לערבים לצערי.
אני יכול לתת לך דוגמא על עצמי - הנבחרת (סל ורגל) לא כל כך מעניינת אותי. זה לא מרגש אותי בכלל. אם שחקן שלנו או שחקן כמו ביבראס או דמארי יבקיעו בנבחרת, אני אשמח בשבילם. כנ"ל אם רביב יתן משחק טוב בנבחרת. ויש לי גם חיבה לגוטמן כך שלא יפריע לי אם יצליח (כשזה לא מתנגש עם הרצון שלי לראות אותו בהפועל) לא מעבר לזה. זה עובד גם הפוך, אם זהבי יבקיע שלושער עצמי בנבחרת אני אשמח. אם שחקן של מכבי יפצע לפני קמפיין של הנבחרת, לא אתבאס.
בדיוק בגלל זה אני לא רואה את עצמי כחלק מהקהל של הנבחרת ולא רואה את עצמי יושב לצד אוהדי מכבי ובית"ר ביחד ביציע וצועק "אל אל ישראל".
מעבר לזה, כשהנבחרת מפסידה וכולם עושים פה בפעם ה-1000 עלאק הסקת מסקנות לכמה שהכדורגל כאן רקוב ואיך מתקנים את זה, זה תמיד משעשע ונחמד לראות. במיוחד כי אחר כך שום דבר לא משתנה. גם כשהנבחרת מפסידה אחרי ששלמה שרף וחבריו מזלזלים בכל העולם זה נחמד.
בברכת - שיקחו לזהבי ו-ורמוט את הרגל, שטב"ח הבלם יבקיע עצמי ומונאס דאבור יבקיע ויסמן שקט ליציע.