תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
טוב. בסדר. זהו, יש אלפים ביציע שמתחננים לטפס על הגדרות ולקרוע את הגרון אבל המילים פשוט לא מאפשרות להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:08 
Eros Ramazzotti כתב:
בוא נסכם את זה ככה:
מי שלא שר, לא היה שר גם אם היה כותב בעצמו את המילים.
מי שבחיים לא יצטרף לזה, יצטרף לזה אם נכבוש שער נצחון בדקה 90 מול מכבי.
מי ששר, היה שר גם אם זה היה שיר אהבה לקולר בשער 7.

בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:09 
הכל מתחיל ונגמר בהשקפה של האולטראס על העידוד והקבוצה
הם חושבים שהם האוהדים הכי טובים ולכן הכל צריך להיות לפי מה שהם אומרים או מרגישים או אנא עארף
רוב הקהל זה לא האולטראס, רוב הקהל מגיע מהאהבה שלו להפועל ולא שנאה לאנשים (כל איחולי המוות הבלתי נגמרים) או לקבוצות או ליציעים אחרים השם ירחם
המטרה צריכה להיות בלומפילד כולו מעודד ובשביל שזה יקרה צריך שירים אחרים, כאלו שכל אחד בקהל יכול להתחבר אליהם, ולנו , הקהל, יש מכנה משותף אחד - האהבה להפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:11 
יש מספיק שירים שעוסקים רק באהבה להפועל תל אביב. לא רואה יותר מדי אנשים ששרים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:13 
100%anti beitar כתב:
יש מספיק שירים שעוסקים רק באהבה להפועל תל אביב. לא רואה יותר מדי אנשים ששרים אותם.

ברור שהעידוד ביציעים האחרים יהיה חלש יותר, בגלל זה הם הלכו לשבת שם
אבל תהייה בטוח שזאת הדרך ואם שער 5 ידחוף שאר הקהל יצטרף זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
"קהל של מלשינים" זה מביך פעמיים. פעם אחת כי זו השורה הכי מפגרת בעולם בפני עצמה, ופעם שנייה כי אפשר פשוט לשיר "קהל של גזענים" ולהרגיש קצת פחות מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:22 
אני מדבר על שער 5...
בכל מקרה כל עוד הקבוצה נראית כמו בשלוש שנים האחרונות העידוד יישאר ככה, כי ככה זה בכל קבוצה. והקהל של הפועל עוד נאמן יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:24 
בכל העולם מקללים את היריבות גם.. זה חלק מהספורט- לשנוא את היריבה, ומי שלא מבין את זה מקומו לא במגרשים.
במקום לזיין את השכל על המילים תתחילו לעודד. במקום לזיין את השכל על האולטראס תתחילו לעודד. רק תתחילו לעודד כבר ולהפסיק להתעסק בשטויות ובשורה פה שורה שם.
אגב, אם כבר נגעתם בשיר החדש- אני (ועוד הרבה ביציע) שר "שמים עליכם זין חבורה של שמאלנים". שזה יותר עוקצני ויותר יושב על החרוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:25 
dorz כתב:
"קהל של מלשינים" זה מביך פעמיים. פעם אחת כי זו השורה הכי מפגרת בעולם בפני עצמה, ופעם שנייה כי אפשר פשוט לשיר "קהל של גזענים" ולהרגיש קצת פחות מטומטמים.

ובוא נשנה את מכבי חזירים ל"מכבי יהירים" גם וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
המילה "מלשינים", בסופו של דבר, זה הדבר הכי בזוי בשיר הזה.
זה מציב את הקהל שלנו, זה שהיה פעם נחשב לאינטליגנטי, שנון וחריף בשורה אחת עם הקהל של ביט"ר עם שירים כמו "המשטרה לא תעזור".
מקווה שאני לא היחיד ששם לב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:58 
Eros Ramazzotti כתב:
בוא נסכם את זה ככה:
מי שלא שר, לא היה שר גם אם היה כותב בעצמו את המילים.
מי שבחיים לא יצטרף לזה, יצטרף לזה אם נכבוש שער נצחון בדקה 90 מול מכבי.
מי ששר, היה שר גם אם זה היה שיר אהבה לקולר בשער 7.

מה זה השטויות האלה? יש שירים שסוחפים יותר ויש שירים שסוחפים פחות, יש שירים יותר טובים ופחות טובים, יותר קליטים ופחות קליטים. כשמכניסים שיר חדש המטרה שהוא יהיה כמה שיותר קליט וסוחף. להתכחש לזה ולהגיד "מי שלא שר לא היה שר בכל מקרה וזהו" זה מגוחך ברמות.
עד כמה שיר "קליט" נובע 90% מהמנגינה והקצב, אבל במידה מסוימת (קטנה בהרבה) יש גם השפעה למילים, במיוחד כשהן גרועות בצורה קיצונית. אפשר לחשוב שכל יומיים מבקרים פה את הליריקה של שירים ואת הסטנדרטים הספרותיים שהוא עומד בהם. כולה אומרים שזה שיר עם מילים ברמה של יום ספורט בבית ספר יסודי וזה פוגע ביכולת שלו לסחוף את הקהל. זה שיצטרפו לזה אם נשים גול ניצחון דקה 90 בדרבי מעצמי של זהבי זה לא סותר ולא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
זה מציב את הקהל שלנו, זה שהיה פעם נחשב לאינטליגנטי, שנון וחריף בשורה אחת עם הקהל של ביט"ר עם שירים כמו "המשטרה לא תעזור".

אתה לא היחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:00 
dorz כתב:
האדס כתב:

אתה לא היחיד

וחבל שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
בכללי צריך יותר שירים שכל הקהל השתתף כמו כי רק בשבילך אני עוד חי וקיים זה שיר שהקפיץ את בלומפילד
אחרי הגול השלישי שרו נהנהנהנהנהנה שזה שיר שצריך לשיר אותו בדקה 20 במצב של 0-0 שכל הקהל רדום
היה אפשר לשיר כל מי שלובש אדום קופץ אחרי הגול השלישי ולא בסוף רק עם השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:07 
hapoel15 כתב:
dorz כתב:
האדס כתב:

אתה לא היחיד

וחבל שכך.

אין בעיה, פעם ויכוחים כאלה היו בין יושבי שער 2 לבין שער 5 ושער 7 חצוי.
היום אפילו בשער 5 נגעלים, וזה לא כי אני התמתנתי בשנים האחרונות. מה ששרתי ב2006 אני שר גם היום, אבל שירים מהסגנון הזה כל פעם מזיזים אותי עוד כיסא הצידה במובן המטאפורי. בהצלחה עם ההיבדלות הזאת, בטוח נגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:10 
hapoel15 כתב:
בכל העולם מקללים את היריבות גם.. זה חלק מהספורט- לשנוא את היריבה, ומי שלא מבין את זה מקומו לא במגרשים.
במקום לזיין את השכל על המילים תתחילו לעודד. במקום לזיין את השכל על האולטראס תתחילו לעודד. רק תתחילו לעודד כבר ולהפסיק להתעסק בשטויות ובשורה פה שורה שם.
אגב, אם כבר נגעתם בשיר החדש- אני (ועוד הרבה ביציע) שר "שמים עליכם זין חבורה של שמאלנים". שזה יותר עוקצני ויותר יושב על החרוז.

אתה שר לבית"ר "שמים עליכם זין חבורה של שמאלנים"? מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
hapoel15 כתב:

אתה שר לבית"ר "שמים עליכם זין חבורה של שמאלנים"? מה?

ששש בלי שאלות
תתחיל לעודד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
יש למישהו סרטון שהשחקנים באו להודות לשער 5
ואז שרו "מי שלובש אדום קופץ עכשיו"? היה מטורף

נערך לאחרונה על ידי MaRtIn kay בתאריך 29 ספטמבר 2015, 18:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

זה לא.
כבר כמה שנים שאנחנו שרים למכבי בתחילת דרבי (לפני המשחק, שבאים מוקדם וכל קהל שר לקהל השני שירי "אהבה") את השיר הפשוט והמצחיק 'מכבי מלשינים'.
הדבר הכי בזוי בשיר הזה שיש בו כמה שורות של כיתה ד', על אחת עוד היה אפשר להבליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
העידוד היה פשוט נוראי עד לפני הגולים. זה לא חכמה שכולם נזכרים לפתוח את הפה כשיש כזה מומנטום.
יש כמות לא מבוטלת של ביזיונות בשער 5. ולא, אני לא מלמד אף אחד איך להתנהג ומה לעשות.
אבל ראבק,
אתם יושבים בשער 5. תעזבו את הטלפונים שלכם, תפסיקו לצלם סלפי, תפסיקו לעמוד כמו דגים,
תפסיקו לבהות במי שמסביבכם ותתחילו לעודד.
אתם רוצים לראות משחק בסבבה שלכם? יש לכם עוד 4 יציעים אחרים, לכו תשבו שם.

הלוואי שהמילה "מלשינים" בשיר אחד הייתה הבעיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
נורמה ג'ין כתב:
העידוד היה פשוט נוראי עד לפני הגולים. זה לא חכמה שכולם נזכרים לפתוח את הפה כשיש כזה מומנטום.
יש כמות לא מבוטלת של ביזיונות בשער 5. ולא, אני לא מלמד אף אחד איך להתנהג ומה לעשות.
אבל ראבק,
אתם יושבים בשער 5. תעזבו את הטלפונים שלכם, תפסיקו לצלם סלפי, תפסיקו לעמוד כמו דגים,
תפסיקו לבהות במי שמסביבכם ותתחילו לעודד.
אתם רוצים לראות משחק בסבבה שלכם? יש לכם עוד 4 יציעים אחרים, לכו תשבו שם.

הלוואי שהמילה "מלשינים" בשיר אחד הייתה הבעיה פה.

לפני שבועיים פתחתי אשכול על אותו דבר שהרגשתי שאני היחידי שעודדתי
ביום שישי הגעתי ליציע 1 לסל והבנתי שלא טעיתי, והבנתי שזה פשוט ככה
בכדורסל הכמות ב1 קטנה וכל היציע מעודד, וב5 היציע כל כך גדול שרק הגוש באמצע מעודד וכל הצדדים עומדים ומצלמים את הקהל בשביל להגיד לחברים שהם היו בשער 5
זה מה יש
זה הכי טוב שיצא לך השנה בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
למרות הכל
באופן יחסי היה טוב ומרגש אתמול.

אני אישית נזכרתי כמה השפעה יכולה ועוצמה להיות לקהל של הפועל, וכמה חשובה ההדדיות והמחזוריות הזאת של הקהל משפיע על הקבוצה שמשפיעה על הקהל...

מקווה שרק ילך וישתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:38 
אל באנדי כתב:
היה מדהים
אפשר להעביר ביקורת הפעם על דבר קטן או שתצלבו אותי ?
בסוף המשחק שאלטמן ירד על אלונקה חלק מהקהל התחיל לשיר את השיר שחקן של אלטמן
אבל הגוש המעודד החליט שזה לא מתאים והתחיל לשיר "לא תשברו אותנו"
זה היה מגעיל
חוץ מזה ענק

הכל נכון, חוץ מהשורה הראשונה והאחרונה. הקהל היה טוב ביחס לשנתיים האחרונות, לא מעבר. בטח שלא מדהים ולא ענק.
בעיקר בגלל שקצת קיללו את ליאני ובעיקר בגלל שלשם שינוי לא קפאו אחרי הגול, אז היו כמה דקות של טירוף.
עדיין היה אפשר למשוך יותר את הדקות האלה עם שירים שכל בלומפילד היה שר.
אבל זה קהל חלש. העובדה שאי אפשר לשיר לשחקן שיורד על אלונקה וגם ניצח את המשחק, היא דוגמא אחת. העובדה שלכל שיר של הפועל, הצליחו לשנות את המילים איכשהו ל"שואה למכבי" או שואה למשטרה" היא עובדה אחרת. העובדה ששער 7 הוא שער מת, בית קברות עם דעות על עידוד, היא דוגמא נוספת.

האדס כתב:

הקהל שלנו, זה שהיה פעם נחשב לאינטליגנטי, שנון וחריף ה.

מתי הקהל שלנו היה אינטליגנטי ושנון? זה היה שקר אז וזה שקר היום.
אז היו יותר אנשים שנתנו מעצמם ובאו לעודד, כולל שירי שחקנים, והיום לא. מספיק לראות איך שער היה נראה פעם
דקות לפני משחק ואיך הוא נראה היום.
כותבי השירים הם בדיוק אותם כותבי שירים כמו לפני 10 שנים.
אז ניסו להכניס קצת דם חדש ויהיו כמה שירים טובים וכמה פחות. גם זה שיר שהגיע מהפורום הזה. כשלא מכניסים שירים מהפורום, אומרים שלא מתייחסים, כשמכניסים גם לא טוב.
והלוואי וזה היה השיר הכי מביך שלנו בהיסטוריה. אני יכול לתת לך רשימה של כמה מביכים יותר.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 29 ספטמבר 2015, 19:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
בפעם המי יודע כמה, אנחנו לא שונים מאף אחד אחר למרות כל השכנועים העצמיים. כשהקבוצה לא משחקת טוב ומאבדת כדורים אז הקהל פחות מורגש וכשהקבוצה רצה ומגיעה למצבים אז הקהל מתעורר ומרגישים אותו יותר.
אתמול כל הצד של שער 7 שקרוב לשמונה אשכרה ישב בתחילת המחצית השניה ומהרגע שאלטמן נכנס והתחלנו לשחק כדורגל אז גם הקהל התעורר ושר וקפץ וכל שאר הדברים המאגניבים. אז נכון שיש את הגוש בשער 5 שעובד על פי פלייליסט ללא קשר לאירועים על המגרש, לטוב ולרע, אבל שאר היציעים מתעוררים כשהקבוצה מתעוררת. עוד כמה משחקים כמו במחצית השניה ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
העידוד לא צריך להיות עד כדי כך קשור לרמת המשחק.
נכון שהרמה כן משפיעה, ועוד כל מיני דברים שקשורים מסביב.
אבל זה בחיים לא מתקבל כתירוץ לשפל הזה. יש הרבה מאוד אנשים שיכולים יפה מאוד לעודד והם לא עושים את זה.
באים וסותמים את הפה מהשניה הראשונה עד השניה האחרונה. בלי שום הסבר. ככה בא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר לא הבנת
אני לא מדבר על שער 7 או שער 8 או שער 2
אני לא מצפה מהם לעודד ואמרתי את זה כבר אז
אבל שער 5 מוגדר כיציע עידוד
ממנו כן צריך לעודד, לא יכול להיות שחוץ מהגוש ממש במרכז כל הצדדים שלו "משחקים בפלאפון ועושים סלפי"
למה קניתם מנוי לשער 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:57 
יש פה כמה אנשים שמצפים מבלומפילד להיות 90 דקות באוויר, זה לא ריאלי וזה לא צריך להיות ככה.
מה שבאמת יכול לעזור לקבוצה זה שריקות בוז ולחץ על השופט וזה דווקא שער 7 עושה יותר טוב משער 5.
אוהדים בשער 7 בהרבה יותר חיים את המשחק(כי הם מתעסקים בלראות אותו ולא בלעודד) מאשר בשער 5 וההשפעה של זה על המשחק בהרבה יותר חשובה מכל שיר שישירו.
הרבה פעמים השופט מזיין אותנו ושער 5 ממשיך לשיר את שירי הערש כאילו לא קרה כלום, זאת הבעיה הכי גדולה של הקהל שלנו.
שריקות בוז ולחץ על השופט זה משהו שצריך להיות בעדיפות ראשונה ופשוט חבל שזה לא ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאחרי פעמיים כדורסל השבוע המשחק של אתמול מחוויר ברמת העידוד,פשוט אין מה להשוות בין האווירות בשני הענפים, שלא נדבר על זה שהגרון שלי ואני מניח של עוד כמה פשוט לא עמד בעומס... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
האמת שאחרי פעמיים כדורסל השבוע המשחק של אתמול מחוויר ברמת העידוד,פשוט אין מה להשוות בין האווירות בשני הענפים, שלא נדבר על זה שהגרון שלי ואני מניח של עוד כמה פשוט לא עמד בעומס... :)

אתה לא יודע איך הקול שלי נשמע כרגע
יותר גרוע מרב"ש צרוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
קובסטר לא הבנת
אני לא מדבר על שער 7 או שער 8 או שער 2
אני לא מצפה מהם לעודד ואמרתי את זה כבר אז
אבל שער 5 מוגדר כיציע עידוד
ממנו כן צריך לעודד, לא יכול להיות שחוץ מהגוש ממש במרכז כל הצדדים שלו "משחקים בפלאפון ועושים סלפי"
למה קניתם מנוי לשער 5?

כי זה הדור היום.
אם לא עשית צ'ק אין בפייס בכניסה לשער (ו/או במסעדה המזרחית הגנרית בדרך למשחקי חוץ), העלת לאינסטגרם סלפי מהיציע ואז וידאו בלייב תוך כדי השירים - כאילו לא היית במשחק.
אני מתפרנס מזה אז זה לא בקטע של ביקורת, זו פשוט המציאות. שכל אחד יעשה מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע באף אחד אחר. ככל שהקבוצה תשחק יותר טוב, יהיו הרבה יותר רגעים של עידוד של כולם, בתוך שער 5 ובשאר היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: