תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 17:49 
נראה לי שזו לא תמונה עדכנית. למיטב זיכרוני גם אריה אלתר היה שוער בשנה זו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה בזיהוי שחקנים מתמונות ישנות
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
אלטר החמיץ את סיום 85/6 בגלל מחלה (גבינה מקולקלת....).
אבל, הפועל היתה עם ספונסר VISA לאורך כל העונה, זה כנראה בכלל מ-86/7. אלטר וקוקוס היו גם שם, מוזר....

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהראשון מימין בשורה האמצעית זה עזרא מועלם
והשמאלי ביותר זה יהודה עמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 22:46 
אם זה מ-86-87 אז יכול להיות שבשורה האחרונה עומד שלישי משמאל תמיר לינהרט, והרביעי משמאל אחד מוסך.
אגב גם ב-85/86 עד כמה שאני זוכר גם גבי לסרי היה בסגל, והוא לא מופיע בתמונה. לכן כנראה התמונה היא לא מ-85/86

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2015, 23:25 
tadmored כתב:
אם זה מ-86-87 אז יכול להיות שבשורה האחרונה עומד שלישי משמאל תמיר לינהרט, והרביעי משמאל אחמד מוסא .
אגב גם ב-85/86 עד כמה שאני זוכר גם גבי לסרי היה בסגל, והוא לא מופיע בתמונה. לכן כנראה התמונה היא לא מ-85/86

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 02:44 
[quote="roygordana"]בשורה העליונה זה אכן תומר אליהו, בשורה האמצעית זה גל הרשליקוביץ שבוודאות שיחק בהפועל באותה עונה ומשמאלו אכן ניר מנחם! תודה דינו!

אני התייחסתי לדוד הרשליקוביץ שליד השם שלו הוספת סימן שאלה. והוא בוודאות לא שיחק בהפועל באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 04:44 
tadmored כתב:
tadmored כתב:
אם זה מ-86-87 אז יכול להיות שבשורה האחרונה עומד שלישי משמאל תמיר לינהרט, והרביעי משמאל אחמד מוסא .

זו תמונה מ86-87 בוודאות, יש לי אותה בבית (או לפחות היה לי אותה פעם), זו עונה אחרי האליפות וכתבתי מכתב למועדון שאני מוטרד ממצב הקבוצה, קיבלתי גלויה כזו בחזרה עם התמונה הזו.
היו זמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 07:22 
roygordana כתב:
בשורה העליונה זה אכן תומר אליהו, בשורה האמצעית זה גל הרשליקוביץ שבוודאות שיחק בהפועל באותה עונה ומשמאלו אכן ניר מנחם! תודה דינו!

נשאר רק למצוא מי זה במרכז. לפי אתר דריבליסט, מי שנשארו הם אבי אדרי, אבי דבח וחגי לוק:
http://dribblist.com/israel/teams/hapoel_tel_aviv/1993-1994

תמונה קצת קשה לזיהוי....1985/86
תמונה

שורה קדמית: גל(?) הרשליקוביץ, רמי ארמה, יום טוב טליאס, גיורא אנטמן, דוד(?) הרשליקוביץ.
שורה אמצעית: ?, שלום אביטן?, יעקב אקהויז, מוריס ז'אנו, משה סיני, יוסי זאנה, גיל לנדאו.
שורה אחורית: ?, יעקב כהן?, משה מוסטרל?, גבי לסרי?, יהודה עמר, אליאור ברנס?, ?

86/7, אנטמן הגיע אז.
מלמעלה: שאבי, נדמה לי שקרביאן ( נתי יאשר ) מוסטרל, מוסא, לינהרט, ברנס, גילי :HEART2:
אמצעית- מועלם, זגורי, יאנקה, מוריס, סיני, סו אלן, יודה עמר :HEART2:
למטה - חלפון, ארמה, טליאס, אנטמן, צ'ילה.
חסרים קוקוס, רפי שמואל, בן שטרית ( שאם התמונה הזו צולמה מוקדם כנראה עוד לא הגיע )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
מעולה, תודה רבה!

* זגורי זה יהודה זגורי שהיה גם ביפו, נכון?
* ניסים חלפון ודוד הרשליקוביץ ממש דומים כאן, אתה בטוח בזיהוי?
* גם דוד פיזנטי שיחק בהפועל באותה העונה. מישהו זוכר מתי פיזנטי הגיע? אולי ככה נוכל למצוא את המשחק בו צולמה התמונה.
* בן שטרית שותף כבר במחזור הראשון בהפסד 3:2 ליפו:
http://jpress.org.il/Olive/APA/NLI_Heb/SharedView.Article.aspx?parm=QE7mIJbcZAYDBxrnNotf9TlkR9c1B95kYl5VXGpFs8%2Bhb4kbiVGjwiFsAYk5cLjjYw%3D%3D&mode=image&href=MAR%2F1986%2F09%2F21&page=40&rtl=true

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 20:00 
כן, זכור לי שהיה ביפו ( אבל זכרון של ילד בכל זאת ).
בטוח, חלפון מימין, צ'ילה משמאל.
פיזה הגיע כמה חודשים אחרי תחילת העונה, שוחרר מקלן אם זוכר נכון אבל מתי בדיוק לך תזכור. בשביל זה יש את נתי, הוא בטח יודע תאריך, נגד מי וכמה קהל היה.
נהנהנהנה, נהנהנהנהנה, מיקי בן שטרית, או אה או אה, מיקי בן שטרית. איזה עונה נתן ב87/8...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עזרה בזיהוי שחקנים מתמונות ישנות
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
כצמד, בן שטרית וסיני נתנו ב 87/8 עונה הרבה יותר טובה בעיני מאשר גילי ושכטר בדאבל האחרון. למרות המאמן הפחדן ולמרות שסיני בכלל התחיל את העונה בבוורן, ברגע שזה התחבר לא היתה קבוצה בארץ שיכלה לעצור אותם, כולל גול מהסרטים במשחק האליפות נגד ב"ש.
אם שאבי לא מאבד את הראש בגמר זה גם נגמר עם דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 20:30 
יהודה זגורי צעיר ממני, היה שכן שלי ביפו ברחוב דונולו הרופא

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
פיזה הגיע כמה חודשים אחרי תחילת העונה, שוחרר מקלן אם זוכר נכון אבל מתי בדיוק לך תזכור. בשביל זה יש את נתי, הוא בטח יודע תאריך, נגד מי וכמה קהל היה.
נהנהנהנה, נהנהנהנהנה, מיקי בן שטרית, או אה או אה, מיקי בן שטרית. איזה עונה נתן ב87/8...

צ'לה משמאל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 22:02 
יהלום אדום כתב:
joshsoos כתב:

צ'לה משמאל??

כן, גם בתמונה וגם באגף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
ממשיכים במסע אחורה....1983/84 - תמונה קצת הזויה

תמונה

* שורה אחורית: מוריס ז'אנו, רפי שמואל?, ?, קוקוס, ?, גד מכנס?
* שורה אמצעית: דב רמלר, שבתאי יחבס?, יעקב אקהויז, יוסי זאנה, שבתאי לוי. בקצה השורה: צבי רוזן (מאמן)
* שורה קדמית: גילי לנדאו, ג'ימי טורק, אריה בז'רנו, משה סיני, ?

שנה טובה לכל בית הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 18:04 
שורה קדמית זה שבתאי יחבס השחקן הראשון משמאל, לידו יאשין אחיו של אלי בואנו
שורה אחורית הראשון משמאל זה רמי הרמה. לגבי גד מכנס זה אני דיי בטוח שזה הוא
בשורה האמצעית עומד מימין ניסן ניסנוב מנהל הקבוצה, לידו הרשליקוביץ( לא ברור לי מי מהתאומים ), וליד דוב רמלר זה מאיר נחמיאס( ולא שבתאי יחבס )

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 22:49 
ליד קוקוס זה חנין,נסים חלפון ליד נייסנוב.האחים הרשליקוביץ׳ הם לא תאומים,ואף אחד מהם לא בתמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 22:49 
יחבס ליד הבן של אלוהים.
רפי שמואל לא בתמונה.
ביטרן זה השוער המחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 23:12 
הצילום מ-84/5 ויש בו כמובן פוטו מונטז' מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 23:18 
עפר דגמי לעולם כתב:
הצילום מ-84/5 ויש בו כמובן פוטו מונטז' מזעזע

לא נכון.83-84.
בכל מקרה העגלה(מכנס)כבר לא היה בהפועל ב84-85.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2015, 05:51 
צודק נתי.

בין מוריס ז'אנו לחנין זה יוסי ג'רבי, למקרה ותהיתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2015, 07:40 
kobster כתב:
כצמד, בן שטרית וסיני נתנו ב 87/8 עונה הרבה יותר טובה בעיני מאשר גילי ושכטר בדאבל האחרון. למרות המאמן הפחדן ולמרות שסיני בכלל התחיל את העונה בבוורן, ברגע שזה התחבר לא היתה קבוצה בארץ שיכלה לעצור אותם, כולל גול מהסרטים במשחק האליפות נגד ב"ש.

יותר נכון, אם שיינר לא מהמר על המשחק זה נגמר בדאבל. אחראי בלעדי לאחת השערוריות הגדולות ביותר שהיו אי פעם.
קובי סגל היה באחד על אחד מול מרכוס, בעט פינה כדור שהלך פנימה, ואז מחוץ (!) לקווי המגרש חזר שאול כהן ללא אישור השופט, ותוך כדי שמטפלים בו, הציל מהקו גול ודאי.
ב-88' לא עשו מזה בלגאן, אבל צריך באמת לבדוק אם מבחינת חוקיות (לא מכירות וכו') היה מהלך דומה בכדורגל הישראלי.
דרך אגב, שנתיים אחרי המשחק הזה, וכשהוא משחק בבני יהודה, סיני (כן, סיני) נכנס בשאול כהן ושבר לו את הרגל. השבית אותו אם אני זוכר נכון עד סוף הקריירה. הייתי אומר שסגר חשבון עם השחקן הזה על גמר 88'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2015, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
ישראל דושי כתב:
kobster כתב:

יותר נכון, אם שיינר לא מהמר על המשחק זה נגמר בדאבל. אחראי בלעדי לאחת השערוריות הגדולות ביותר שהיו אי פעם.
קובי סגל היה באחד על אחד מול מרכוס, בעט פינה כדור שהלך פנימה, ואז מחוץ (!) לקווי המגרש חזר שאול כהן ללא אישור השופט, ותוך כדי שמטפלים בו, הציל מהקו גול ודאי.
ב-88' לא עשו מזה בלגאן, אבל צריך באמת לבדוק אם מבחינת חוקיות (לא מכירות וכו') היה מהלך דומה בכדורגל הישראלי.
דרך אגב, שנתיים אחרי המשחק הזה, וכשהוא משחק בבני יהודה, סיני (כן, סיני) נכנס בשאול כהן ושבר לו את הרגל. השבית אותו אם אני זוכר נכון עד סוף הקריירה. הייתי אומר שסגר חשבון עם השחקן הזה על גמר 88'.

אם תגובה שלי הוציאה אותך מהנפטלין אז הרווחנו....
מהרגע שהחלאות עלו ל 2:1 הם שיחקו הכי מלוכלך שיכול להיות ושיינר האפס רק עזר להם, נכנסנו לנו ברגליים חופשי, בזבזו זמן והשיא באמת היה המהלך הזה.
אם אני זוכר נכון הוא התחבא מעבר לקו מאחורי הקורה השמאלית ואז כשהכדור כבר כמעט נכנס הוא חזר פתאום למגרש והרחיק למשקוף. אחרי זה הגיע המהלך ששאבי שרד 3 נינג'ות שקפצו לו לרגליים עד ששמעונוב (?) העיף אותו באוויר ואז שאבי קם וקפץ על רגל אחת עד שהכניס לו מרפק מול העיניים של שיינר. המשחק האחרון של השושלת הכי אדירה שהיתה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2015, 08:13 
kobster כתב:
ישראל דושי כתב:
kobster כתב:

אם תגובה שלי הוציאה אותך מהנפטלין אז הרווחנו....
מהרגע שהחלאות עלו ל 2:1 הם שיחקו הכי מלוכלך שיכול להיות ושיינר האפס רק עזר להם, נכנסנו לנו ברגליים חופשי, בזבזו זמן והשיא באמת היה המהלך הזה.
אם אני זוכר נכון הוא התחבא מעבר לקו מאחורי הקורה השמאלית ואז כשהכדור כבר כמעט נכנס הוא חזר פתאום למגרש והרחיק למשקוף. אחרי זה הגיע המהלך ששאבי שרד 3 נינג'ות שקפצו לו לרגליים עד ששמעונוב (?) העיף אותו באוויר ואז שאבי קם וקפץ על רגל אחת עד שהכניס לו מרפק מול העיניים של שיינר. המשחק האחרון של השושלת הכי אדירה שהיתה כאן.

לא שמעונוב. חיים גולדברג המנוול. זוכר שאחרי כמה שנים התחפף לו המוח והוא נמצא משוטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
נתקלתי בתמונה הבאה משנת 1975 בבלוג של יואש אלרואי (לשעבר מנהל מחלקת הספורט ברשות השידור):
תמונה

* מי השחקן שבתמונה?
* הכיסאות הצבעוניים בצד ימין למטה זה "יציע הכבוד"?
* באיזה שנה בנו את הגג מעל היציעים המערביים?

לפי תמונה נוספת בהמשך העמוד, עמדת צילום נוספת נבנתה בשנת 1983:
תמונה

http://yoashtvblog.co.il/2013/%D7%94%D7%A4%D7%A7%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95-6/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אולי ישראל גולדשטיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: