Eros Ramazzotti כתב:
נכון, אפשר להביא שחקנים שעוד לא היו פה. לעשות מה שעשו עם פינטילי ובומבה, רק עם חלוץ.
ובכל זאת - פריצה החלוץ הכי טוב בליגה מאז שהגיע. הוא אכן סבל מפציעה בעונה האחרונה, אבל גם הקאדר הרחב של מכבי גרם לו לחזור אחרי הרבה זמן.
אני לא רופא ואין לי מושג מה ההשפעה של הפציעה ובאיזה מצב גופני הוא נמצא, אבל במידה והוא כשיר אין חלוץ כזה בליגה. קצת מוזר לי שצריך להסביר את זה אחרי גמר הגביע.
רוג'רס קולה לא שוחרר, שירצקי החליט לא לממש את האופציה עליו בחצי מיליון יורו. הוא היה החלוץ הכי טוב שלו בעונה שעברה, בקבוצה שסיימה להזכירך הרבה לפנייך. אחלה חלוץ וגם בגיל מצוין. הייתי מאוד שמח לראות אותו בהפועל.
גליינור פלט נתן עונה אדירה בהפועל ב"ש. לאנשים יש זכרון קצר. מכבי רצו אותו אחרי אותה עונה אבל הוא יצא לאירופה, וגם עכשיו ב"ש רצתה להביא אותו אבל הצליחה להחתים ישראלי בכיר שפינה לה מקום של זר במקום אחר.
אתה עושה מה שהרבה עושים בפורום הזה - לוקח פרמטר אחד, משתמש בו איך שבא לך מבלי להתחשב באלף ואחד נתונים מסביבו ומסיק מסקנה.
מבחינתי שלושתם חלוצים שהייתי מת לראות בהפועל.
לא פוסל אף אחת מהאופציות שהעלתה.
לדעתי הם יותר יקרים מאנטל אבל אם יש אפשרות להביא אחד מהם אז הוא עונה לקטגוריה של שחקן שכבר היה פה שלדעתי היא מאוד חשובה.