LFC כתב:
לדעתי מה שנכון לעשות הוא להשאיר לשנה הבאה את השלד הטוב מהשנה (עם כמה שהסגל גרוע אי אפשר עכשיו להחליף 16/18 שחקני סגל ולקוות לרוץ בצמרת):
הכוונה היא לפלאח, אוחיון 2x, ליאור לוי, לוקאסשה, זגורי, אזולאי, רמזי, ביטון, אלמדון (כשחקן ספסל), אבו-אל-היג׳א, יחזקאל, ואם שכחתי מישהו אני מתנצל
לגבי הדיון על סשה, משכורת מוגזמת או לא, יש לי כמה דעות לגבי זה:
1. במקרה הטוב יביאו שחקן במקומו בשכר נמוך (הרי לא יתפשרו) ברבע יכולת
2. במקרה המעצבן יביאו שחקן בשכר יותר גבוה ממנו בחצי יכולת (ע״ע יוליץ-יברויאן) המקרה שסביר שיקרה
3. הבן אדם אחראי על יותר מחצי מחילוצי הכדור שלנו במשחקים, כנראה שלא עומד בפתח איזה מקאללה, או ביל גייטס שירכוש אותנו, חייבים להחתימו ויפה שעה אחת קודם
לא לקחת סיכונים תקציביים אבל להחתים שחקן גרוע בזול גורם בהכרח ליותר הוצאות, כי גם השחקן שאחריו אולי לא יהיה ברמה שלו ואז הוצאנו יותר כסף וקיבלנו שחקנים פחות טובים.
אתה צודק לגמרי. ככל שמביאים יותר שחקנים, אחוזי הפגיעה צונחים. אי אפשר להביא שחקנים על המשקל (בטח בתקציב נמוך) ולצפות שיצא מזה משהו, ובפעמים הקודמות שזה קרה אצלנו זה נכשל כצפוי. צריך לשמור על כמה שיותר שחקנים שיכולים להיות חלק מהסגל, אפילו אם הם שחקנים בינוניים, ולהתמקד בהבאה של כמה שחקנים טובים, מאשר לבנות סגל מאפס.
הרשימה הזאת נכונה בגדול, רק הייתי מוריד את פלאח שהוא שחקן נוראי ואת זגורי שהוא אחד השחקנים הכי פחות מוכשרים שראיתי, והלוואי שייפטרו משניהם כל עוד אפשר. מצד שני אם לא מתכוונים להשקיע בחמישה זרים אפשר להשאיר את קולין לעוד עונה בשכר נמוך (לא חושב שבגיל 34 יהיה לו לאן ללכת).