תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 22:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השריף
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 10:00 
KingAlpaca כתב:
dino כתב:
גילוי נאות- עוד לא צפיתי במשחק ואצפה בו מחר, אבל רק לפי הראיון בסיום, אפשר לראות שיש בנאדם שמבין את גודל הבעיות ולא חי בהזיות ובאיזה עולם קלישאתי כמו קודמו בתפקיד.

שמבין?
הבן אדם בשילוב של טראומה והלם.

יכול להיות שהוא בהלם אבל לפחות הוא לא מדחיק/מדמיין/משקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
dino כתב:
בynet צנציפר כבר מזמר על ביקורת בקבוצה על אלי כהן. שחקנים וגורמים בלי שם.
בא לי לתפוס את הצנציפר הזה בפינה חשוכה ולגרום לו לזמר לי מי המזמרים העלומים. הוא רגיש לביצים שלו? זה הרגע וזו השעה!

מה הקטע המטומטם הזה לטנף על מאמן שנמצא בתפקיד מספר ימים בודדים?
עזוב רגע שגם אם הוא היה בתפקיד 6 שנים זה עדיין מגעיל לטנף בעילום שם בעיתון, אבל אני לא מצליח להבין מה האינטרס להעביר ביקורת פומבית כבר בשלב הזה.
איזו מטרה זה בא להשיג?

קודם כל נשאלת השאלה, האם זה פרי דימיונו של צנציפר, או שילוב של כמה מילים שנזרקו לאוויר וצנציפר הגדיל אותן ותירגם אותן למשהו שיותר קרוב לדימיונו, או שבאמת יש כאן שחקן או שחקנים וגורם וגורמים, שבאמת מטנפים והם המיץ של הזבל.
בכל מקרה, ההנהלה וחיים רמון בפרט, חייבים לבדוק את העניין הזה לעומק, כמו שעשו במקום הרבה יותר מתורבת ונורמלי(מקקי) ולבדוק אפשרות לא לעבוד עם צנציפר, במידה והוא ימשיך לתת במה לציטוטים העלומי שם המגעילים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
dino כתב:
בא לי לתפוס את הצנציפר הזה בפינה חשוכה ולגרום לו לזמר לי מי המזמרים העלומים. הוא רגיש לביצים שלו? זה הרגע וזו השעה!

עזוב רגע שגם אם הוא היה בתפקיד 6 שנים זה עדיין מגעיל לטנף בעילום שם בעיתון, אבל אני לא מצליח להבין מה האינטרס להעביר ביקורת פומבית כבר בשלב הזה.
איזו מטרה זה בא להשיג?

קודם כל נשאלת השאלה, האם זה פרי דימיונו של צנציפר, או שילוב של כמה מילים שנזרקו לאוויר וצנציפר הגדיל אותן ותירגם אותן למשהו שיותר קרוב לדימיונו, או שבאמת יש כאן שחקן או שחקנים וגורם וגורמים, שבאמת מטנפים והם המיץ של הזבל.
בכל מקרה, ההנהלה וחיים רמון בפרט, חייבים לבדוק את העניין הזה לעומק, כמו שעשו במקום הרבה יותר מתורבת ונורמלי(מקקי) ולבדוק אפשרות לא לעבוד עם צנציפר, במידה והוא ימשיך לתת במה לציטוטים העלומי שם המגעילים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שזה פרי דימיונו אבל יש מצב שהוא משכתב את מה שנאמר לו.
כשדיברו איתו אחרי המינוי של אלי כהן, ניכר היה שהוא לא אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
אז תתכונן להרבה ציטוטים עלומי שם נגדו. כמו שהוא עשה נגד ברקוביץ, כי הוא לא דיבר איתו או אנערף מה.
כמו שכתבתי בהתחלה, צריך לתפוס את העיתונאי הזה באיזה פינה חשוכה, אלא אם ההנהלה תתחיל לטפל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 11:20 
שיטה ידועה של לוציפר למאמן כמו אלי כהן שלא דופק לו חשבון. הגורם יכול להיות סידי, שי, אנעל העולם וכו׳, נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 11:22 
chimpfive כתב:
שיטה ידועה של לוציפר למאמן כמו אלי כהן שלא דופק לו חשבון. הגורם יכול להיות סידי, שי, אנעל העולם וכו׳, נקסט.

בדיוק
כל עוד תמשיכו להתייחס לשטויות שהחסר מושג הזה כותב הוא יטנף כל עוד נפשו בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
יש 2 אופציות
1. צנציפר ממציא
2. מישהו לא אהב את החילוף שלו במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 11:51 
MoToBOy כתב:
יש 2 אופציות
1. צנציפר ממציא
2. מישהו לא אהב את החילוף שלו במחצית

חשבתי על זה גם אבל הציטוט מבקר את ההרכב ולא את החילופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 12:48 
dino כתב:
kruvi1 כתב:
dino כתב:

איזו מטרה זה בא להשיג?

אז אתה מציע לרמון להפסיק לעבוד עם כתב החצר שלו?
רמון: "שקלתי, ההצעה נדחית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 13:25 
עצוב שהמאמן שחתום על אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הפועל הולך להיות חתום גם על ירידת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
dino כתב:
kruvi1 כתב:
dino כתב:

איזו מטרה זה בא להשיג?

אז אתה מציע לרמון להפסיק לעבוד עם כתב החצר שלו?
רמון: "שקלתי, ההצעה נדחית".

לחיים רמון של מסיבת העיתונאים האחרונה? כן. אותו חיים רמון שכעס על העיתונאים שכותבים דברים בלי לבדוק ואחר כך יוצרים נזק למועדון ולתדמיתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השריף
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ערן כתב:
כמו שכתבתי באשכול המשחק, אסי דומב לא מאמן אבל הבעיה הרצינית בהפועל זה חומר שחקנים חלש, מביך ולא חכם. גם גאון כדורגל - ואלי כהן הוא לא כזה - לא יצליח להוציא מהם משהו. רבאק, שחקנים שלא יודעים למסור, לא מצליחים למסור, לא חושבים למסור, לא יודעים לתזמן הגעה לכדור, מסתבכים עם הכדור, מחזיקים יותר מדי זמן בכדור, לא מצליחים לבעוט, לא מנסים לבעוט, לא יודעים לבעוט. כבר חודשים שהם לא חיברו חמש דקות רצופות של משחק כדורגל בקצב סביר, עם מומנטום, משהו. ואני בכלל עוד לא מדבר על האופי הנרפה, הנחנחי, האדיש, הסתום שיש להם. זו קבוצה לרדת ליגה.

מאמן לא יכול לעבוד עם שחקנים על משחק המסירות שלהם?
מאמן לא יכול לעבוד עם שחקנים על תזמון ותנועה ללא כדור?
מאמן לא יכול לעבוד עם שחקנים על מתי ומאיפה בועטים לשער?
צר לי להגיד לך ערן, אבל כל הדברים שרשמת זה בדיוק ההבדל בין קבוצה מאומנת ללא מאומנת.

מאמן אמיתי באמת יכול אולי לעשות את כל הדברים האלה. הבעיה היא שיש גבול להבדל שזה יכול לעשות.
יש מצב שבמקרה שלנו זה גם מעט מדי, ובעיקר מאוחר מדי.
נקווה לטוב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אכן כל חילוף במקום.
רק שאני הייתי מכניס את שלומי אזולאי במקום המתחזה לשחקן כדורגל הזה שנקרא דודו ביטון, יותר חלש מגוזלן וזה קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
אוהב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
אם יש משהו אחד שאפשר להגיד עליו זה שהוא קורא את המשחק. קלע בכל חילוף אתמול ומקווה שיישם את זה גם למשחק הבא. חוץ מזה, השחקנים של הפועל חלשים אחד אחד ובראשם גילי ורמוט שחוץ מתרגיל קונג פו שעשה אתמול לא עשה כלום. שגיב יחזקאל זה שחקן שצריך לפתוח על הקו לפני ספורי, מלכה ושות' שכל קשר למקצוע מקרי בהחלט. באלדה שחקן מאוד מסוכן אבל מחמיצן רציני. לגבי זגורי - הבן אדם לא מבין כדורגל ולא צריך לפתוח. באמת שעונה הנוכחית עדיף כבר לשחרר הביתה את כל המיני כוכבים האלה ולתת לצעירים כמו מאנה יחזקאל לפתוח..לפחות נראה קצת רעב קצת שחקנים רצים קצת רצון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kruvi1 כתב:
dino כתב:

איזו מטרה זה בא להשיג?

ככה זה כשמתבאסים אחרי שמחליפים אותך במחצית זאת אחרי שעלו על זה דיי מהר שאתה פנסיונר במסווה של שחקן כדורגל.

האמת היא שהביקורת הייתה על ההרכב ההזוי שהוא עלה אתו למחצית הראשונה אז זה כנראה לא החשוד המיידי.
הייתי מהמר על שלומי אזולאי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
יהלום אדום כתב:
kruvi1 כתב:
dino כתב:

איזו מטרה זה בא להשיג?

ככה זה כשמתבאסים אחרי שמחליפים אותך במחצית זאת אחרי שעלו על זה דיי מהר שאתה פנסיונר במסווה של שחקן כדורגל.

האמת היא שהביקורת הייתה על ההרכב ההזוי שהוא עלה אתו למחצית הראשונה אז זה כנראה לא החשוד המיידי.
הייתי מהמר על שלומי אזולאי.

או שזו ביקורת מתוחכמת כדי שלא יעלו עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 21:30 
מספיק לשמוע את צנציפר אני 5 דקות ברדיו כדי להבין איזה אפס הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 22:09 
סליחה על הבורות אבל.. מה הקשר השריף? איך הוא קיבל את הכינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
כי היה לו שפם והוא היה קשוח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 00:22 
אחרי שחימם את כל הספסל בדקה ה-35 הוא מעלה למחצית השניה את אותו הרכב מקרטע וממש מתעקש לספוג גול לפני שמבצע חילוף.
אז ההתעקשות השתלמה ובשורה התחתונה, השריף הגיע חלוד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 00:24 
נתן להם פור עד הרבע האחרון של המשחק. שייתאפס מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
איכזב בענק היום, למה לאלתר במשחק כזה?
המבחן שלו זה משבת, התוצאה צריכה להיות הישארות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 00:45 
כמו שרשמתי. מאמן זקן ש15 שנה לא עשה כלום(חוץ מחצי עונה בביתר).

רצית לשחק בונקר ולהפתיע איכשהו סבבה. חטפנו גול דקה 8 , לא בושה לעשות חילוף דקה 20/30 ולהכניס את משה אוחיון..
בנס ירדנו במחצית בפיגור 1-0. החילוף זועק לשמיים , היינו מביכים בלי 2 פסים בחצי שלהם..
מבחינתי הוא בובת סמרטוט כמו דומב כל עוד שי עולה בהרכב.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 00:51 
ראינו איך הקבוצה נראתה בזמן האחרון עם הרכבים פחות מוזרים מזה של היום, אז אני לא יכול להאשים אותו בנסיונות לעשות משהו שונה, בואו נגיד שאני לא חושב שהרכב אחר היה משיג תוצאה יותר טובה.
ביום שבת מתחיל המבחן האמיתי של אלי כהן, לא במשחק בכורה יומיים אחרי שמונה או בדרבי חוץ במאזן הכוחות הנוכחי. נגד רעננה לעומת זאת הסיפור שונה ובמשחק הזה אני מצפה ממנו להביא קבוצה שנראית הרבה יותר טוב ובעיקר להשאיר את 18 לב אדום מחוץ להרכב, וממש לא אכפת לי מי עולה על חשבונו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 00:57 
Red or Dead כתב:
ראינו איך הקבוצה נראתה בזמן האחרון עם הרכבים פחות מוזרים מזה של היום, אז אני לא יכול להאשים אותו בנסיונות לעשות משהו שונה, בואו נגיד שאני לא חושב שהרכב אחר היה משיג תוצאה יותר טובה.
ביום שבת מתחיל המבחן האמיתי של אלי כהן, לא במשחק בכורה יומיים אחרי שמונה או בדרבי חוץ במאזן הכוחות הנוכחי. נגד רעננה לעומת זאת הסיפור שונה ובמשחק הזה אני מצפה ממנו להביא קבוצה שנראית הרבה יותר טוב ובעיקר להשאיר את 18 לב אדום מחוץ להרכב, וממש לא אכפת לי מי עולה על חשבונו.

אין ספק שגם אם מכבי היו אם שחקן פחות היינו מפסידים, פשוט מאכזב ששי ממשיך לפתוח ושחיכה לגול השני בשביל לעשות חילוף...

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
חלוד, ויש לי ביקורות על ההרכב שעלה. בשני המשחקים.
אבל גם בהם רואים שהוא עדיף בעשרות מונים על דומב, ומשבוע של אימונים אשכרה ראו קצת השתפרות. עדיין רחוק מלהיות מספיק, אבל השתפרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
הרכב ביזיון, הזיה.
ממאמן עם כל כך הרבה ניסיון לא ציפיתי שישחק בהמצאות הזויות בדרבי ויעלה הרכב כזה, אפילו אסי דומב לא היה מעלה הרכב כל כך מוזר.
ציפיתי שיעשה בונקר לתפארת, הבונקר שהוא עשה (שחקנים שנסוגים לאחור ולא עושים לחץ) זה כמו לתלות דגלים לבנים ולבקש ממכבי שיבואו לשים גול.

אני מאוד מאוכזב ויש ריח מסריח של דודו דהאן ושי אבוטבול מכל ההרכב הזה, אבל אולי זה פשוט העובש שעולה מהשריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 07:14 
RedFox כתב:
הרכב ביזיון, הזיה.
ממאמן עם כל כך הרבה ניסיון לא ציפיתי שישחק בהמצאות הזויות בדרבי ויעלה הרכב כזה, אפילו אסי דומב לא היה מעלה הרכב כל כך מוזר.
ציפיתי שיעשה בונקר לתפארת, הבונקר שהוא עשה (שחקנים שנסוגים לאחור ולא עושים לחץ) זה כמו לתלות דגלים לבנים ולבקש ממכבי שיבואו לשים גול.

אני מאוד מאוכזב ויש ריח מסריח של דודו דהאן ושי אבוטבול מכל ההרכב הזה, אבל אולי זה פשוט העובש שעולה מהשריף.

כל מילה.
פשוט לא מאמין שהוא עלה עם הרכב כזה,עזוב שי עזוב אבו מאנה,איך יכול להיות שצקול קשר אחורי ולא אוחיון?
סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: