תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב, כבר מעכשיו התכוננו להאשמות של לו בין בתקשורת, כל כך שלא עמדנו בתנאי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 23:49 
אדום נחמד כתב:

זה בדיוק מה שאני חושש, אני מבין את הצורך להראות רצון ליזום, אבל אם אין איזה גוף כלכלי מפתיע שהולך לרכוש מאות כרטיסים, המהלך הזה רק יגרום נזק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרשמה לרכישת כרטיסים לשער 8 בדרבי
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 23:52 
הכל תלוי מה יקרה מול בית״ר...
ועוד לא הצלחתי להבין איך אפשר לדעת האם מי שנרשם
אוהד הפועל או מכבי.
לאן שומרים פרטי כרטיס אשראי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:

זה בדיוק מה שאני חושש, אני מבין את הצורך להראות רצון ליזום, אבל אם אין איזה גוף כלכלי מפתיע שהולך לרכוש מאות כרטיסים, המהלך הזה רק יגרום נזק..

אתה תמים אם אתה חושב שיש פה כוונה טובה.
הם יודעים שהסיכוי שלא נמלא את השער אינו נמוך, והם מחפשים את הדרך הכי נוחה להכניס לשם אוהדי מכבי. פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 00:18 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה תמים אם אתה חושב שיש פה כוונה טובה.
הם יודעים שהסיכוי שלא נמלא את השער אינו נמוך, והם מחפשים את הדרך הכי נוחה להכניס לשם אוהדי מכבי. פשוט.

לא צריך להיות קשר אבל ככה זה עובד היום. ניצחון על ביתר ושער 8 יהיה אדום.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
עמותה שיסוד הקמתה היה הדחת בעלים שמתנהל מול הקהל בצורה ביזיונית,
משתפת פעולה עם הנהלה יותר הרסנית ועוד כזו שמתיימרת להיות עם זהות "אדומה".
מציע שכל אחד שחבר בעמותה הזו יתקשר היום לבטל חברות עמותה,
מציע לכל מי שעומד בראש העמותה הזו להסתכל במראה ולהתבייש.
אפסים, אתם יותר גרועים מרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 09:33 
האדס כתב:
עמותה שיסוד הקמתה היה הדחת בעלים שמתנהל מול הקהל בצורה ביזיונית,
משתפת פעולה עם הנהלה יותר הרסנית ועוד כזו שמתיימרת להיות עם זהות "אדומה".
מציע שכל אחד שחבר בעמותה הזו יתקשר היום לבטל חברות עמותה,
מציע לכל מי שעומד בראש העמותה הזו להסתכל במראה ולהתבייש.
אפסים, אתם יותר גרועים מרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 09:40 
המשחק לא עוד שבועיים הוא עוד 9 ימים, לא שזה משנה משהו מאיכות הרעיון הנוראי הזה. באמת שימותו.
ואיתי ו-unknown סחתיין, בואו נקווה שלא אתם תנהלו את הקבוצה מתישהו.
יש פה משהו שהוא גדול יותר מהעונה הזו ואם קנו או לא קנו. ישר הלכתם על האוהדי שלא נמצאים מאחורי הקבוצה בעונות קשות כמו הדמגוגים הכי גדולים.
יש עוד סיבות למה לא לעשות מנוי וכן, האטרקטיביות של הקבוצה היא אחת מהן וזה מקובל לגמרי ומובן לגמרי. השאלה מה עשתה ההנהלה המזוינת הזו מצידה בשביל כן למכור ממנויים.
בוא נראה, יש קבוצה שעושה רושם שתהיה לא טובה וניהול מחפיר של ליצנים. בואו נחשוב איך מוכרים בכל זאת מנויים. קודם כל נוריד מחירים, נעשה מבצעים למשפחות בשער 8 (שער חשוב מאוד, שהאוכלוסיה בו חשובה מאוד) ובגדול נבוא לקראת הקהל.
מה עושים בהפועל, משאירים את המנויים על המחירים הגבוהים בליגה, סוגרים את שער 8 למנויים (ואל תקשקשו לי שזה קשור לקצב מכירת המנויים, זו החלטה שהתקבלה במאי). ממש עושים חשק לקנות מנויים. זה שיש 6000 זה רק בגלל שזה הקהל של הפועל שנאמן לקבוצה שלו. בכל קבוצה אחרת שורפים את מתחם האימונים וקונים 2000 מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמי שצריך לצאת נגד ההנהלה הם האולטראס, ורק אח"כ תרשה לעצמה העמותה להצטרף למאבק. אם הם יחלו בו לבד כנראה שחוץ מלאבד את מעט ההשפעה שעוד נותרה להם, לא יקרה הרבה.
בנוגע לרעיון, לא מובנת לי מאיפה הפסימיות שיהיה כל כך קשה למלא את בלומפילד. אני דווקא מאמין בקהל שלנו, למרות הקצב העלוב מול בית"ר. מקווה לא להתאכזב.
בכל מקרה, זו חוצפה של ההנהלה לדרוש כל כך הרבה כסף על מוצר כל כך נחות. נכון שאוהדי מכבי ישמחו לקנות את כל שער 8 אפילו ב-150 ש"ח לכרטיס, אבל אני לא חושב שצריך להכניס אותם למשוואה בכלל. זו לא אופציה בשום מקרה. עדיף שיישאר ריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 13:56 
לאיפה לעזעזאל נעלמו 3000 מנויים מהשנים האחרונות עד מצב שלא מדגדג להם אפילו להגיע למשחק נגד בית"ר ואולי גם לדרבי?
קטונתי מלהבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
לאיפה לעזעזאל נעלמו 3000 מנויים מהשנים האחרונות עד מצב שלא מדגדג להם אפילו להגיע למשחק נגד בית"ר ואולי גם לדרבי?
קטונתי מלהבין.

אני אנסה להסביר לך. אבל אם לא תצליח לצאת מראש פאנטי (במקרה ואתה כזה) אין סיכוי שתבין.

אוהדי הפועל הם כמו כלל האוהדים של הקבוצות האחרות. ההבדל ביניהם הוא המסה. להפועל יש מסה (פוטנציאל) גדול מאשר לאשדוד נתניה ועוד.

כשהקבוצה מצליחה הם נוהרים ליציע.
כשיש אוירה שמתאימה להם הם נוהרים ליציע.
חלקם ע"י רכישת מינויים וחלקם על ידי רכישת כרטיסים. כל אחד ומה שמתאים לו.

אותם 3000 ואולי 4000 שאתה מדבר עליהם לא קונים מנוי או כרטיסים בשביל הפועל (בשביל לעודד את הפועל) אלא בשביל עצמם (כי יש להם חשק והנאה לראות את הפועל מהיציע).
וכפי שהפועל מתנהלת בשנתיים האחרונות נימאס להם והם מעדיפים לראות את המשחק מהכורסה.

גם אם היו מוכרים היום כרטיס לדרבי לשער 8 ב- 80 ש"ח לא מאמין שהיו ממלאים את שער 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרשמה לרכישת כרטיסים לשער 8 בדרבי
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 14:42 
the worker כתב:
קטונתי מלהבין.

שקר וכזב.
רשמת הודעה שמתאימה ליחצ״ן של ההנהלה.
לא מדגדג להגיע למשחק נגד בית״ר ?
נתת לאותם 3,000 אוהדים בכלל הזדמנות סבירה לרכוש כרטיסים למשחק ?
כי אני למשל מנסה לרכוש 3 כרטיסים וכבר מספר ימים המקומות הזמינים היחידים לרכישה באתר לאן הם מושבים בשער 2 ו 13 בעלות 280 ש״ח לכרטיס (בשורות הראשונות).
במקביל העמותה לא הודיעה שניתן לרכוש כרטיסים ישירות אצלה לחברי עמותה, אלא רק רכישת מנויים חדשים במבצע החדש שהם יוצאים איתו. לדרבי אמנם יצאו עכשיו בניסיון לרישום לצורך רכישה בשער 8 - ובתור מי אתה קובע שלא נרשמו לזה וזה לא מדגדג להם ? אני למשל נרשמתי עבור 3 כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
אני אחד מה 3000 להגיד שלא מדגדג לי זה שקר גס מסיבות אישיות שמקורן הנמצאות ילד קטן החלטתי מראש לא לעשות מנוי השנה. וככזה המנון שלי ושל אישתי ירד מהמסכת. אבל ההתנהלות של המועדון גרמה גם לעוד שניים שהגיעו איתנו לוותר על המנוי. השניים, האלה למשל היו שמחים לקנות כרטיס משולב ב 120 שקל לשני המשחקים הקרובים. ויש סיכוי שאני ואישתי אף הינו מצטרפים אליהם. ההתנהלות של המועדון שמ עב מהם לקנות מנוי בגלל תחושת הגועל מנעה מהם גם לקנות כרטיסים לשני המשחקים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 15:37 
ברור שאני נגד ההחלטה השערורייתית של ההנהלה לתת לבית״ר את שער 8, אבל בינינו לא היינו ממלאים את היציע הזה.
לא משנה איך תסובבו את זה(כל אחד עם סיבותיו), יש כמות גדולה של אוהדים שהיתה מגיעה בקביעות והפסיקה להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
ואם אני אסובב לך את זה בצורה הבאה:
להפועל תל אביב היה במשך 4 השנים האחרונות קהל יציב של בין 9000 ל-8000 אוהדים במשחקי בית באופן קבוע כאשר רובם מנויים.
יש לייחס לשלוש העונות הראשונות בתקופה שציינתי את הביטוי הצלחה, ולעונה הקודמת את הביטויי תקווה. הביטויי שהיה צריך להיות השנה כדי לגרום לאותם אנשים להגיע היה צריך להיות המחיר.
אבל בהנהלה שלנו, יחד עם עמותת האוהדים (כי אפשר להיות שותפים להעלאת מחירים בשנה אחת ובשנה שלאחר מכן לשתוק), החליטו למכור את המנויים היקרים ביותר בארץ לקבוצה הכי פחות אטרקטיבית בארץ במחשבה שאותן 4 שנים שקדמו לכן "ישחקו" לטובתם גם הפעם. אבל המציאות קצת יותר טובה מהפנטזיות שציירו אנשי רמון לעצמם, ולמעשה ההנהלה הפסידה את הקהל בתמחור המוגזם שלה.
את ההוכחה לכך אפשר לראות במכירת המנויים במחירים של 780 שקל כעת, זה בעצם להודות בטעות, לצערי ובעיקר לצערם, זה הרבה הרבה מאחור מידי.
עכשיו שיחנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 15:57 
רואה שחורות כתב:

בנוגע לרעיון, לא מובנת לי מאיפה הפסימיות שיהיה כל כך קשה למלא את בלומפילד.
.

הפסימיות (שלי לפחות) היא שעד יום שלישי ב20:00 בערב בעונה כזו, 1700 אוהדים ירשמו את כרטיס האשראי שלהם כמתחייבים לקנות כרטיס לשער 8, בטח במקרה של תוצאה גרועה ביום שני (לדעתי גם במקרה של נצחון הרואי זה לא יקרה, אבל נעזוב את זה בצד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה אתה מתאמץ להסביר למה זה לא יעבוד,
מדובר ביוזמה שהמטרה הראשונה שלה הייתה להכשיל את עצמה.
אם הם היו רוצים שיהיו שם אוהדי הפועל, הם גם היו מוכנים לעשות את זה בהפסד של אלפי שקלים, הם לא רוצים, ולכן הם המציאו את הדבר ההזוי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 16:10 
אני בטוח שהכוונה של האנשים מהעמותה היא טובה, אבל היא נאיבית לחלוטין ועם סיכוי גבוה להכשל שגם יביא נזק חמור להמשך, אלא אם! יש איזה גוף כלכלי גדול שאמור לקנות בעצמו קבוצה גדולה של כרטיסים.
לגבי האינטרס של ההנהלה, זה כבר משהו אחר, הם לא רואים שום דבר חוץ ממקסימום רווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 16:11 
לא יאמן שאני הייתי חלק אקטיבי בדבר הזה שהוליך להפלה של טביב ויצירת העמותה המזדיינת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 16:34 
chimpfive כתב:
לא יאמן שאני הייתי חלק אקטיבי בדבר הזה שהוליך להפלה של טביב ויצירת העמותה המזדיינת הזאת.

נמצא האויב החדש של הפועל! העמותה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
חדש? אתם מחרבי הפועל כבר שנתיים.
טפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 16:53 
לא אויב, שת״פ מרצון שלא מתבייש להפר את זכות הקיום שלו, ועוד אוהדים שורפים עליכם כסף. אתה רוצה שאני אוסיף לך !!! ? כי אני גם יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 17:14 
שקוף ששנה הבאה נארח ברמת גן.
נמאס נמאס כבר מהכדורגל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 18:27 
אם מי שהנהלת העמותה כ״כ חורה לו באמת מעוניין לשנות, שיצטרף לעמותה, יעמיד את עצמו בבחירות וינסה לשנות.
אבל אנחנו עם מגעיל שרק מחפש להכפיש ולהטיל רפש. איכס.
כל הכבוד לאנשי העמותה על הניסיון.
מזמין את מי שמאוכזב ממכם להציע את עצמו בבחירות, אבל כמה חבל שאותם אנשים לא כל כך מבינים את הקונספט, והם חושבים שהעמותה שייכת למנהליה ולא לחבריה ויעיפו עלאק לא לחדש חברות בגלל ההנהלה
(טמבלים, חשבתם אולי שאם בכל מוסד דמוקרטי היתה אפשרות למי שלא מרוצה לא לחדש חברות והוא היה עובד לפי בשרך שלכם, למעשה הנהלות גרועות לעולם לא היו מתחלפות?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 18:31 
אם העמותה הייתה כל כך חרדה להוכיח קיומה הרלונטי, היא הייתה צריכה להוביל מאבק נגד ההנהלה. לרשום 1700 אוהדים שיעלו על הבריקדות ויבהירו לנבלות שונאות הפועל שאוי ואבוי להם אם שער 8 יילך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 19:46 
דני גולפיטק כתב:
אם מי שהנהלת העמותה כ״כ חורה לו באמת מעוניין לשנות, שיצטרף לעמותה, יעמיד את עצמו בבחירות וינסה לשנות.
מזמין את מי שמאוכזב ממכם להציע את עצמו בבחירות, אבל כמה חבל שאותם אנשים לא כל כך מבינים את הקונספט, והם חושבים שהעמותה שייכת למנהליה ולא לחבריה ויעיפו עלאק לא לחדש חברות בגלל ההנהלה
(טמבלים, חשבתם אולי שאם בכל מוסד דמוקרטי היתה אפשרות למי שלא מרוצה לא לחדש חברות והוא היה עובד לפי בשרך שלכם, למעשה הנהלות גרועות לעולם לא היו מתחלפות?)

חתיכת אוהד מוטה, מופקר ואינטרסנט.
לעמותה אין שום כח. כל כך רציתם להיות בעלים ובכל מחיר שגם שיש לכם 20% וויתרתם על זכויות ניהול והשפעה. העיקר שהקומבינה תקרום עור וגידים.
רמון, תאומים ולובין לא סופרים אותכם ומשתינים עליכם בלי הפסקה. במועדונים גדולים אחרים מזמן כבר המתחם היה "בוער"
המועדון הזה הרוס בכל רמה, פרמטר ומישור.
אפילו עתיד (נוער ומטה) אין.
אבל כל זה על הזין שלך - רק להיות בעלים (="תעשו חברות בעמותה יא שרמוטות!")

אבל אתה וכל החברים שלך שרציתם כל כך להיות בעלים אז מכרתם את הקבוצה לקבוצת אנשים שעל המצח שלהם כתוב שקר והרס.
אתם נתתם להם את הגיבוי, את הכח וגם את הכסף.
אתם משתפ"ים במובן הכי מסריח של המילה. זאת בדיוק הסיבה שלא משנה כמה חרא יהיה, אפילו אם נרד ליגה, אתם תמשיכו לשבת בשקט.
חבורת אוהדים שיכורת כח.
אוהדים מופקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 20:20 
אני לא מחפש דמוקרטיה ולא מעניין אותי להחליף אוהד מיותר אחד באוהד מיותר אחר. שיחזירו את ה20 אחוזים ולפחות נהיה עם קבוצה אחת פחות של אינטרסנטים מזיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 20:23 
אבל הבעיה היא באמת, שזה רק הם והם והם, אף אחד שמתיימר לייצג את "שאר הקהל" לא עושה כלום.
אני בטוח שאם שאר הקהל ייצא בתוקף נגד וימחא על המצב הקיים, ומדובר בהרבה יותר מהקומץ שנמצא בעמותה ובמקרה גם מאוד מחובר לשערים 4-5, הם יחברו אלינו בסופו של דבר, רק צריך לעשות...
כולם מחכים שהאולטראס יגיב, רק הם קיימים? מי אמר שהם השופר של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 20:30 
דני גולפיטק כתב:

הקונספט בכדורגל מאוד ברור ועובד כך ברוב גדול מאוד של קבוצות בכל העולם.
אוהדים- ביציע! לא בשום מקום אחר.
אחרי הניסיון הכושל במקרה של הפועל, זה ברור יותר מתמיד, בטח שבראשות הגוף הזה שמורכב מ0.00000001 אחוז של אוהדי המועדון ,אנשים שמעולם לא נבחרו באופן דמוקרטי להוביל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 20:50 
עמותת האדומים כתב:

אחרי מאמצים רבים הגענו להסדר עם הנהלת המועדון לפיו במידה ונגייס רשימה של אוהדי הפועל שירכשו 1,700 כרטיסים לשער 8 בדרבי, המכירה תהיה לאוהדי הפועל בלבד.

חברי הנהלת העמותה היקרים והלא רלוונטיים,
התפקיד שלכם היה בדיוק למנוע את המצב שנתחנן ליציעים במשחקי בית.
אתם אחראים בדיוק כמו עבריין המין למצב אליו הפועל הגיעה וזה הזמן להתפרק (ויפה שעה אחת קודם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: