תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע אוקטובר - נובמבר
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:54 
״אוהדי הפועל ת"א רכשו בינתיים 500 כרטיסים לשער המדובר. במידה שעד יום ה' לא יימכרו 1,200 הכרטיסים הנותרים, הוא יוקצה לאוהדים הצהובים. ביקורת במועדון על ברקוביץ', שלא הופיע לאימון אחרי ההפסד לבית"ר״

לקח מהמשחק נגד בית"ר, נראה כי המאמן יחולל מהפכה בהרכב, כאשר הקפטן שי אבוטבול עשוי להיות מודח ובמקומו צפוי לעלות משה אוחיון. גם הצעירים שגיב יחזקאל ורמזי ספורי עשויים לפתוח במקום שלומי אזולאי ושובל גוזלן. "אם לא ננצח את פ"ת, תהיה בעיה קשה בדרבי", הסבירו בהפועל.

לוציפר ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4585532,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
לפי "ישראל היום" גאל אטוק יהיה הערב לראשונה בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה גורמים במועדון כבר גיששו אצל משה סיני במקרה של שני הפסדים במשחקים הקרובים.
משה סיני הוא האופציה היחידה כנראה כי אין כסף לשלם למאמן בכיר.
המקורבים של סיני מאשרים, בהפועל מכחישים.

http://sports.walla.co.il/item/2797354

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2014, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
שגיב יחזקאל ייעדר כחודש

ציטוט:
חדשות רעות להפועל ת"א: כובש שער הניצחון מול הפועל פ"ת ייעדר לפחות כחודש. שלומי אזולאי יחליפו. האדומים ישלמו 300,000 שקל עבור 600 שוטרים ומאבטחים. מסתמן: שער 8 יהיה אדום בדרבי הקרוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4586470,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/241506.html

ציטוט:
רמון אישר ויתור של 1,000 כרטיסים לקראת הדרבי
לקראת מכבי ת"א מחר ב-20:50, במועדון הבהירו: " אוהדי היריבה שינסו לשבת ביציעים האדומים יוצאו ". כרטיסים לשערים 8 ו-13 ימכרו גם באולם הדר יוסף

:LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 18:49 
ציטוט:
תקדים היסטורי: המנהלת אישרה להפועל ת"א לא לשחק בשבתות
לאור בקשת חיים רמון, האדומים קיבלו היתר להעביר את משחקיהם לימי חול, כשהדבר מותנה בהסכמת זכיין השידור. כל קבוצה אחרת שתעביר בקשה תקבל גם היא היתר. בעקבות זאת, המו"מ עם גלבוט חזר לחיים

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 78380.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/241598.html
חיים רמון למנהלת: אני צריך אישור לא לשחק בשבת
בעלי הפועל ת"א טוען כי מכירת הקבוצה תלויה באישור לא לשחק בשבת, אך במנהלת מבקשים הסכמה של כל בעלי הקבוצות וגופי השידור הקשורים

הדבר תלוי גם הסכמתם של כל בעלי הקבוצות בליגת העל במסגרת הצבעה חשאית שתיערך בין כולם והסיכוי לכך הוא אפסי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://one.co.il/Article/241598.html
חיים רמון למנהלת: אני צריך אישור לא לשחק בשבת
בעלי הפועל ת"א טוען כי מכירת הקבוצה תלויה באישור לא לשחק בשבת, אך במנהלת מבקשים הסכמה של כל בעלי הקבוצות וגופי השידור הקשורים

הדבר תלוי גם הסכמתם של כל בעלי הקבוצות בליגת העל במסגרת הצבעה חשאית שתיערך בין כולם ו הסיכוי לכך הוא אפסי .

עידכנו את הכתבה בצורה יותר חיובית:
"הדבר תלוי גם הסכמתם של כל בעלי הקבוצות בליגת העל במסגרת הצבעה חשאית שתיערך בין כולם, כאשר הנטייה היא חיובית לאחר ש-11 נציגי קבוצות כבר הסכימו. העניין מותנה בכך שכלל הקבוצות שלא ירצו לשחק בשבת, יוכלו לעשות זאת.

רמון הביא אישור של חברת צ'רלטון לכך שהפועל ת"א לא תשחק בשבת. עם זאת, הוא יזדקק גם, על פי המנהלת, לאישור והסכמה של שאר גופי השידור הקשורים לכך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:44 
תגרה בין אוהדי הפועל למכבי בבית משפט
תכף יעלה במאקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:50 
האלימות נמשכת: אוהדים התקוטטו עם מקלות וחגורות מחוץ לבית המשפט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4587877,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
סאני קאהן מתקרב לרכישת הפועל ת"א

המילארדר האמריקאי, שחזר בו מההסכם הקודם, שוב חוזר לתמונה. התנאי: אישור מהמנהלת שהקבוצה לא תשחק בשבת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4588005,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 17:17 
וואלה מפתיעים:
http://sports.walla.co.il/item/2798878
זהבי יזם את המגע הראשוני.
ציטוט:
מה שונים אנחנו מאירופה ומהו חלקו של ערן זהבי במהומה שקטעה אמש (שני) את הדרבי התל אביבי בבלומפילד?

הילה קובו מספקת במהדורת החדשות של וואלה! רקע להיסטוריה הסבוכה בין זהבי לאוהדי הפועל תל אביב, וסבורה שגם השחקן עצמו יכול היה להתנהל אחרת, במיוחד כשחזר על תנועת ה"פיו פיו" המפורסמת, שאותה חנך לפני שנה. גם שחזור האירוע מגלה כי מעט איפוק של זהבי יכול היה לשנות את פני הדברים. האוהד החצי עירום יצר מראש קשר עין עם זהבי. הוא בעט בכדור בעוצמה ורק אחר כך רגליו פגעו קלות בשחקן. בחלק הזה של הקטטה הוא בכלל לא הרים ידיים, אלא ממש שמט אותן לצדדים והתקרב עם חזהו בתנועת התגרות, כשזהבי הוא זה שהדף אותו אחורה באגרסיביות. רק אחרי שהושפל במהלך הזה, לראשונה האוהד ממש רץ לעבר זהבי בתנועת בעיטה - וגם אז הבעיטה חזרה של זהבי הייתה גבוהה וחדה יותר.

האם זהבי רק מתגונן כמו שכולם אומרים? למען ההגינות אפשר לומר שכן, על ידי תקיפה חזרה. בעולם היו דוגמאות של שחקנים שהגיבו, וגם כאלה, כמו פרנק ריברי מבאיירן מינכן, שלא. אז שזהבי פשוט ירוץ מהאוהד ויברח? ייתכן שהתשובה היא "כן". בכל מקרה, שניים שתמכו אתמול בפומבי בזהבי הם אייל ברקוביץ, שהורשע בעבר בתקיפת מאמן הכדורגל של בנו רק משום שסבר כי הוא לא משתף אותו מספיק, ואלי טביב, שהורשע בתקיפת אוהד קטין של הפועל. פרצופו של הכדורגל הישראלי.

זהבי צוטט גם בוואלה: "היה לו רצח בעיניים. חשבתי שהוא הולך להוציא סכין במטרה להרוג אותי"
למה לא ברחת אם יש לו סכין?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 00:32 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4588005,00.html

ציטוט:
הפועל תל אביב צפויה לשלם על אירועי הדרבי החמורים לא רק בבית הדין. איש העסקים, סאני קאהן שכבר החליט עקרונית לרכוש את הקבוצה אם זו לא תשחק בשבת, חזר בו לאחר צפייה בסרטונים מהדרבי והביע התנגדות בשלב זה להיות חלק מהמועדון.
אוהדי הקבוצה שוחחו עם קאהן ביממה האחרונה והבהירו לו כי הבלגן בדרבי התל-אביבי הוא תוצר של התנהגות של אוהד אחד בלבד, אך נראה כי עבור איש העסקים זה היה יותר מדי והוא החליט לוותר בשלב זה על עסקת הרכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:02 
טי.קיו.אס זכתה בחוזה ארוך טווח בתמורה להלוואה
לאחר הודעתו של ברקוביץ' כי החוזה עם חברת האבטחה פוצץ בשל הדרבי, נחשף כי במהלך ההסכם טי.קיו.אס העניקה הלוואה בסך מיליון שקלים להפועל ת"א

מנג'ר הפועל תל-אביב, אייל ברקוביץ', הודיע היום (שלישי) כי המועדון לא יעבוד יותר עם חברת האבטחה טי.קיו.אס בעקבות הכשלים באירועי הדרבי אמש. המצוקה הכספית של הפועל תל-אביב הביאה את המועדון לחתום על חוזה ארוך טווח עם חברת האבטחה טי.קיו.אס.

ל-ONE נודע כי בהפועל ת"א חתמו על הסכם ארוך טווח עם התחייבות לעבוד עם החברה, שלמעשה נתנה הלוואה כספית בסך של כמיליון שקלים לאדומים כשאיפשרה דחייה על התשלום, כשמנגד האדומים התחייבו לעבוד עמה מספר שנים.

שני הצדדים הגיעו לבית המשפט לגבי אותה הלוואה, ולפי גורמים הקשורים להפועל, הקבוצה כבר שילמה לחברה חלק גדול מהתשלום - כ-900 אלף שקל.

לפני מספר שבועות המנג'ר, אייל ברקוביץ', ישב עם חברת האבטחה והוריד את גובה המחירים שהיא לוקחת מהפועל ת"א עבור שירותיה.

בהפועל הודיעו היום שהם מפוצצים את ההסכם בעקבות מחדל האבטחה בדרבי, אך לאור הסיכום בין הצדדים, ייתכן שבטי.קיו.אס לא ימהרו לוותר על הסכם העבודה עם האדומים.

http://www.one.co.il/Article/241681.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
סגור לי ת'פינה
עו"ד עמית פינס: "אין שום סיבה להעניש את הפועל תל אביב בחומרה. זה מעשה של אוהד בודד"
אלרואי ידעי? קפץ לו הפיוז. האחראים? לא אנחנו. פיצוץ המשחק? באשמת מכבי. היועץ המשפטי של האדומים מוסר את גרסתו לאירועי הדרבי

עירד צפריר

עמית פינס, שלום. מדבר עירד מעיתון "הארץ". מה שלומך?
בסדר, אני בחו"ל כרגע. זה דחוף? באיזה עניין?

כיועץ המשפטי של הפועל תל אביב, רוצה לשמוע את התייחסותך לענייני הדרבי.
אה, אני לא יכול להתייחס לזה מפה.

מתי אתה חוזר?
מחר בלילה.

זמן לא טוב כל כך להיעדר בנסיבות שנוצרו.
מה לעשות, אבל לא יהיה דיון עד שבוע הבא ככה שנסתדר.

ראיתי את מסיבת העיתונאים של הפועל והיא היתה מבולבלת – איל ברקוביץ' והדובר רותם גרוסמן לא ממש הציגו גירסה אחידה.
שמעתי שמועות, לא שמעתי את מה שהם אמרו. מה שאני יכול להגיד לך זה שאין שום סיבה להעניש את הפועל ת"א בחומרה. המעשה הוא מעשה של אוהד בודד, שהיה לו קצר חשמלי במוח או משהו. זו לא היתה איזו אלימות מאורגנת, מתוזמנת, מכוונת, עממית, אחידה.

שמעתי תאוריות שמדובר בפעולה שתוכננה מראש.
עזוב, ישבתי שלשום (שני) בשער 5 לפני שטסתי לחו"ל. זה לא היה מתוכנן, בחור שנשרף לו הפיוז לשנייה.

מה צריך להיות גורל המשחק?
אחרי האירוע של ערן זהבי – ולא משנה אם כן צדק בכרטיס האדום או לא צדק, ואם צדקו או לא צדקו מכבי במחאה שלהם – המשחק חודש. הוא חודש והופסק בעקבות פריצת האוהדים של מכבי למשחק. אני חושב שיש לך זה רק תוצאה אחת – ניצחון טכני להפועל. זה החוק, אני בטוח שינסו לכופף פה את החוק היבש ולהפריד בין האירועים, אבל הכל חלק מאירוע אחד.

ברקוביץ' דווקא אמר שצריך לערוך משחק חוזר ללא קהל.
בגלל זה אני עורך דין ואיל ברקוביץ' מנג'ר. אני לא קובע לו את ההרכב.

אז אולי הוא לא צריך לקבוע שהוא מדבר בנושאים האלה.
לא, תראה זה לא נכון מה שאתה אומר. יש חוק ויש הגינות. לא זוכר איפה זה היה, שקבוצה ניצחה בגלל איזה עניין טכני ובא המנג'ר שלה ואמר "זה לא ספורטיבי, נעשה משחק חוזר". אבל אם אתה מדבר איתי מה אומרות התקנות אז זה בהחלט ניצחון טכני.

גם מכבי רשאית לדרוש ניצחון טכני.
למה?

אוהד הפועל פרץ לדשא והתעמת פיזית עם שחקן שלהם. או כמו שהם אומרים: ערן זהבי הוא הקורבן, כל היתר שולי.
לא, הם יכולים לטעון שלא היה מגיע לו כרטיס אדום, הם לא יכולים לטעון להפסד טכני כי הם המשיכו לשחק.

כלומר, אם הם היו יורדים מהמגרש ישר אחרי היה להם קייס יותר חזק.
לא, אבל אם השופט היה מפסיק את המשחק היה להם קייס.

אשאל את זה ככה: זהבי היה צריך להיות מורחק לדעתך?
תראה, זו לא שאלה משפטית, זו שאלה של חוקה, שיקול דעת של שופט. אני לא יודע להגיד לך. תכלס, לפי חוק ההגיון לא, אבל אני לא יודע מה כתוב בתקנון. נראה לי שבן אדם שמתקיפים אותו אז הוא לא צריך לשלם את העונש על זה.

אמרת שהפועל לא צריכה להיענש בחומרה, אבל גם אם זה בחור שנשרף לו הפיוז כמו שאמרת, ושנינו יודעים שהפיוז שלו היה מקוצר מאוד עוד הרבה לפני הדרבי, יש לכם אחריות שילוחית על מה שעשה.
כן, אבל זה אחריות משפטית. תקשיב, אם הקהל שלך כאיש אחד מתפרע וזורק וכולם יחד ואתה מעודד את זה ויש מעורבות של המועדון, יש בזה אשמה. אל תשתמש בזה כדוגמה כי זה לא אותו דבר, אבל בזמנו ברצח רבין – נכון שיגאל עמיר יצא מהמחנה הלאומי-דתי, אבל יכולת להטיל עליהם עונש קולקטיבי-שילוחי בגלל המעשים שלו? יש דברים שבן אדם עושה באופן אינדבדואלי קיצוני ואתה לא יכול להטיל על מישהו אחר אחריות לזה, זה פשוט לא הגיוני. אותו כלל חל אגב גם על מכבי ת"א, גם הם לא יכולים לצפות מתי למישהו ביציע יתפוצץ הפיוז.

היתה גם השכלת חפצים על זהבי בזמן שהוא ירד מהמגרש, זה כבר יותר מאדם אחד.
בסדר, על השלכת חפצים תעניש אותי, זה ברור.

ברקוביץ' אמר ששני המועדונים צריכים להיענש בחומרה.
כבר הסברתי לך את ההבדל ביני לבין ברקוביץ', עיניים משפטיות מול עיניים של מנג'ר.

כן, גם לשמוע את ברקוביץ' ואלי טביב מזדעזעים מהאלימות בכדורגל הישראלי זה בערך כמו לשמוע פוליטיקאים ישראלים מזדעזעים משחיתות וקשרי הון-שלטון.
עזוב, אלי טביב עזוב, אני לא רוצה בכלל להתנצח אתו. היה ברור שהוא יקפוץ על העגלה.

אתה יודע שיש אפשרות די ריאלית של הפחתת נקודות במקרה הזה.
אז מה אני אעשה? אשתדל שזה לא יקרה.

אמרת שהיית בשער 5, אני מניח שבצד של שער 4, שממנו גם נכנס אלרואי ידעי (פואד) למגרש. לא ראית את זה קורה?
ראיתי את זה, בטח.

לא יכול לעצור את זה?
לעצור בטח לא, ראיתי אותו כבר במגרש. אתה לא מסתכל על הקהל, אתה מסתכל על המגרש. אם הייתי יכול לעצור, תאמין לי שהייתי המאושר באדם.

פואד עצמו מוכר לכם היטב, הוא אוהד ידוע ומוכר. האם אתם מתכוונים להפעיל איזשהן סנקציות נגדו בעקבות אי אלו נזקים שייגרמו למועדון?
בוודאי. לא צריך לדאוג בקשר לתביעה פלילית, אני מניח שהמשטרה תדאג לזה. אבל אם ייגרמו לנו נזקים תוגש תביעה אזרחית נגדו, ברור.

אתה חושב שהאולטראס יקבלו את זה בהבנה? אני לא חושב שזה יעבור בשקט.
יש מועדון שמתנהל על פי כללים מסוימים. זו לא החלטה שלי גם, אבל אני חושב שאם אוהד גורם כזה נזק במעשה בלתי אחראי צריך לתבוע אותו. אם זה יעבור אצל האולטרס או לא, זה כבר שיקול אחר והוא לא שלי.

המועדון גם ככה בנוי שוב על תקציב גירעוני, ואני מניח שהעונש יגדיל אותו. בינואר שוב נשמע על מכירה אפשרית של גילי ורמוט ושחקנים אחרים?
פה גלשת, אני יכול לתת לך תשובה על זה. א', אני לא יכול לדעת מה יהיה העונש; ב', אני לא יודע מה הגירעון; ג', אני לא החשב של הקבוצה אלא עורך הדין שלה; ד', אני לא בהנהלה. אבל אני יכול לומר לך שאני חבר בקבוצת הפייסבוק "גילי לא יזוז מהפועל".

אוקיי, תודה. מתי להערכתך ייערך הדיון?
לדעתי ביום חמישי או בשישי או ביום ראשון. הבנתי שמורן מאירי נוסע ביום ראשון לחו"ל, אני עכשיו בחו"ל, נצטרך למצוא את הזמן המתאים לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 12:59 
"גלבוט וקהאן היו בהלם, הם לא אהבו את מה שראו"
למרות הבקשה שלא לשחק בשבתות, עסקת הרכישה של הפועל ת"א עדיין רחוקה, בטח לאור האירועים בדרבי. מקורב: "ניסו להסביר להם, אבל זה פגע בסיכויים"

http://www.one.co.il/Article/241707.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עסקת הרכישה חודשה: רמון המריא לפגישה עם ראסל גלבוט

מחזיק זכויות הבעלים בהפועל נמצא בארה"ב לאחר שהקבוצה הצליחה להשיג אישור ראשוני להזזת המשחקים משבת. גורמים בקבוצה אופטימיים, אבל מקורביו של איש העסקים מציינים: "הוא לא אהב את מה ששמע מהדרבי"
שירי אלג'ם 05.11.14 - 14:30

בצל האירועים הקשים בדרבי - הפועל תל אביב מנסה להסתכל קדימה בעיקר בכל נושא הבעלות. כפי שפורסם כאן לראשונה, התקבלה החלטה ראשונית של מנהלת הליגה (בתיאום עם זכיין השידור) לאפשר להפועל ת"א לא לשחק בשבתות.

במקביל, מחזיק זכויות הניהול במועדון, חיים רמון, טס אתמול לארה"ב כדי להיפגש עם הרוכש הפוטנציאלי ראסל גלבוט, איל הנדל''ן האמריקאי, שכבר ניהל משא ומתן לרכישת הקבוצה. במועדון מביעים אופטימיות לגבי העסקה וטוענים כי בשבוע שעבר, גלבוט טען בפני מקורביו כי אם הפועל תסדיר את עניין השבתות - הוא יחזור שוב חזק לתמונה. אגב, ראשי הקבוצה העידו כי רוב ראשי הקבוצות נענו לבקשתם לא לשחק בשבתות, כאשר מי שבעיקר היו לצידם הם ג'קי בן זקן ומשה דמאיו.

מנגד, מקורביו של גלבוט טוענים כי המיליונר האמריקאי עודכן לגבי אירועי הדרבי האלימים והמכוערים והזדעזע. "הוא מאוד לא אהב את מה ששמע. זה בטח לא יוסיף נקודות מבחינתו לעסקה", ציינו אותם מקורבים. בכל מקרה אין ספק כי בימים הקרובים דברים יכולים להתפתח לכאן ולכאן.

חילוקי דעות בהפועל ת"א סביב אייל ברקוביץ'
בתוך כך, לאחר היממה הראשונה והסוערת בעקבות פיצוץ הדרבי, מהפועל עולים קולות שונים לגבי חומרת העונש שעליהם לקבל. ישנם כאלה שתומכים בדבריו של ברקוביץ' על כך ששני המועדונים צריכים להיענש ואף בחומרה ואילו אחרים מבקרים את דבריו של המנג'ר, ומדברים על כך שעונש קשה של הפחתת נקודות ו/או קנס כספי גבוה עלולים להיות הרי גורל מבחינת המועדון וכי על המועדון לעשות כל שביכולתו להימנע מעונש שכזה.

בעניין אחר, בהפועל מנסים למצוא דרך להשתחרר מהחוזה עם חברת האבטחה TQS, שכן על פי החוזה בין הצדדים יש עוד חמש שנים של התקשרות. כזכור, ברקוביץ' הצהיר אתמול שהוא תולה את האשמה העיקרית למחדל הדרבי בחברת האבטחה ועל כן הוא מפסיק את עבודתה במועדון.

מקור: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 78490.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
איל ברקוביץ' בדרך החוצה מהפועל תל אביב

במועדון זועמים על ההצהרות אחרי הדרבי ובמסיבת העיתונאים: "הוא הביך את המועדון והיה צריך לדאוג לאינטרסים שלו". גורמים במועדון: "המו"מ המסובך מדיר שינה מרמון".

אם איל ברקוביץ' בדרך החוצה מהפועל תל אביב? האדומים עדיין לא נרגעו מהדרבי הסוער ואחת ההשלכות תהיה ככל הנראה פרידה מהמנהל המקצועי. ברביעי בערב התבטא בכיר במועדון: "אין דרך חזרה מהדברים שאמר. כולם כועסים עליו בקבוצה. הייתה לו הזדמנות לחזור בו במסיבת העיתונאים מאותן הצהרות אחרי המשחק. הוא לא עשה זאת והביך את המועדון. אדם שעובד בהפועל תל אביב צריך לדאוג לאינטרסים של המועדון כשהוא יודע שגם המועדון עשה הכול כדי למנוע פרובוקציות בדרבי וגם מצוי במציאות כלכלית לא פשוטה. במקום זה, הוא הזמין את ההתאחדות להטיל עונש שיכול להיות גזר דין מוות למועדון. האוהדים זועמים עליו, אנשים במועדון נפגעו ממנו. הוא צריך ללמוד ממכבי תל אביב איך מועדון שומר על האינטרסים שלו".

כזכור, ברקוביץ' הנסער אמר לאחר פיצוץ המשחק ששתי הקבוצות צריכות להיענש בחומרה וטען שהוא שוקל את דרכו בכדורגל. למחרת כינס מסיבת עיתונאים ולא חזר בו מהדברים ואף הוסיף: "אני חושב שהכדורגל צריך לעשות הפסקה ולחשוב טוב. בסוף מישהו פה יירצח וזה ייגמר באסון. זה ממש בפתח, זה עניין של זמן עד שמישהו פה יפגע. כולם צריכים לעשות חושבים ולראות איך יוצאים מהפלונטר. עד שלא יהיו פתרונות, צריך לנעול את הליגה הזו".

כרגע עומדות על הפרק שתי אפשרויות: לפחות עד הדיון המשמעתי בענייני ביום שני, הפועל תל אביב לא תעשה זעזועים במועדון. אם תהיה התקדמות במגעים למכירת הקבוצה לסאני קאהן וראסל גלבוט, שעמם חיים רמון צפוי להיפגש בניו יורק, הרוכשים החדשים הם שייזמו את המהלך לפרידה מהמנג'ר. גם אם לא תהיה התקדמות, בקבוצה ימתינו לראות מה יקבע בית הדין ואז יפעלו גורמים במועדון להיפרד מברקוביץ'. במועדון ישנו לחץ להיפרד מהמנג'ר וגם האוהדים מצדם לוחצים לבצע את המהלך כמה שיותר מהר ומתכננים למחות נגד ברקוביץ', מה שמגביר את הלחץ על אנשי המועדון.
עם או בלי קשר לדברים, בהפועל תל אביב חוששים שהמועדון יספוג קנסות כבדים בבית הדין לאור כתב האישום שהוגש אתמול על ידי תובע ההתאחדות. המועדון שקוע בבעיות כלכליות חמורות וסנקציות כלכליות, בין אם בקנס או בקיום משחקים ללא קהל או משחקי רדיוס, יפגעו אנושות בקופת המועדון הדלילה. לפיכך, במועדון תולים את כל התקוות במשא ומתן עם הרוכשים האמריקאים.

גורמים בכירים במועדון ששוחחו בימים האחרונים עם רמון טוענים שהאיש נמצא תחת לחץ כבד לסגור את העסקה ושהמשא המתן המסובך מדיר שינה מעיניו ופוגע בו, שכן על רמון תוטל אחריות אישית לעמוד בהתחייבויות המועדון בבקרה והוא זה ששם את הערבויות לתקציב בקיץ. החשש המידי בהפועל תל אביב שעונשים כבדים ייאלצו את הבקרה להשתמש בערבויות של רמון.

אותם גורמים אף הביעו דאגה ממצב רוחו של רמון בשבועות האחרונים, וטענו שקיבלו ממנו מסרים בהם סיפר עד כמה הוא מוטרד ממצבו של המועדון וכמה עתידו הכלכלי תלוי בהשלמת העסקה. מתברר כי במנהלת הליגות אישרו את בקשתו לרמון שהפועל תל אביב לא תשחק בשבת בשל הצהרותיו בפני אנשי מנהלת הליגה שמדובר במהלך קריטי עבורו באופן אישי. הימים האחרונים, על פי אותם גורמים המקורבים לרמון, לא מוסיפים לו נחת ואם היה נתון ללחצים כלכליים עוד לפני הדרבי, דאגותיו רק החמירו בעקבות האירועים האחרונים.

בהפועל תל אביב לא רוצים לחשוב על תסריט והיה המועדון לא יימכר והבקרה תחליט לחלוט לרמון את הערבויות. האפשרות האופטימית היא שבינואר יימכרו שחקנים נוספים אם לא יימצא פתרון כלכלי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 22:31 
גלבוט וסאני קאהן הודיעו שהם לא מעוניינים לרכוש את הקבוצה
וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
גלבוט וסאני קאהן הודיעו שהם לא מעוניינים לרכוש את הקבוצה
וואלה

"בגלל הדרבי". חשוב לציין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2014, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
ONE: קאהן וגלבוט העבירו את התרומה ע"ס מיליון ש"ח להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
איש העסקים יוסי חזן נפגש עם רמון לגבי רכישת הפועל

איש העסקים יוסי חזן נפגש עם רמון לגבי רכישת הפועל

פרסום ראשון: איש העסקים, שמאחוריו אנשי עסקים אמידים אשר אוהדים את הקבוצה, מוכן לשלם 20 מיליון ש"ח, אך הבעלים הנוכחי דורש 40 מיליון

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 20:26 
העונש בוטל כרגע
http://sports.walla.co.il/item/2802960

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2014, 16:59 
פרנסיס בנג'מין יעזוב את הפועל תל אביב בינואר
המגן הניגרי לא השתלב ואיל ברקוביץ' הודיע לסוכנו שההתקשרות עמו תסתיים בפתיחת חלון ההעברות. סאשה, אבוטבול ואוחיון יפתחו ביחד גם נגד הפועל באר שבע ביום שבת

http://sports.walla.co.il/item/2803679

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
ייתכן והיום יפורסם ספסה"ד של בית הדין העליון של ההתאחדות בנוגע לערעורה של הפועל ת"א על העונש שהוטל עליה בעקבות "אירועי הדרבי".

פואד יישאר במעצר לפחות עד ה-6/12/14.

הסכם השאלתו של גוזלן להפועל מונע ממנו לשחק במחזור הקרוב נגד מכבי חיפה. להבדיל - אזולאי ופלאח רשאים לשחק.
ברקו אינו צפוי לבקש משחר לאפשר לגוזלן לשחק וייתכן שהפועל תעלה למשחק בסמי עופר ללא חלוץ, שכן מי שצפוי לתפוס את מקומו של גוזלן בהרכב הוא שון מלכה, המועדף על פני אזולאי שהפגין עד כה יכולת חלשה.
מאמן חיפה סטנוייביץ' יעמוד על הקווים מנגד ולא צפוי לעזוב לפני המשחק נגד הפועל.

מסתבר שהפועל כבשה עד כה 5 שערים, חצי מכיבושיה העונה, מכדורי קרן. רק ק"ש כבשה יותר מקרנות (6). באירופה הפועל נמצאת גם כן במקום טוב בעניין זה, בין ולנסיה לצ'לסי ואמפולי (כך ע"פ אורי קופר במדורו "הכל מקצועי").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2014, 10:10 
http://sports.walla.co.il/item/2804521
הפחת נקודה
3 רדיוס עם קהל
0:0 ללא נקודות
עונש סופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 08:00 
בהפועל שוקלים לבקש מבית הדין העליון להחזיר את עונש סגירת היציעים, במקום 3 משחקי הרדיוס עם קהל

ציטוט:
האדומים אמורים לארח את הפועל עכו, מכבי פתח תקווה והפועל קריית שמונה מחוץ לבלומפילד, כשהאצטדיון החלופי הוא אצטדיון נתניה. עם זאת, בשני המשחקים הראשונים המגרש בנתניה תפוס על ידי הקבוצה של יוסי מזרחי, ועל כן הפועל ת"א לא תוכל לארח שם. במועדון מנסים למצוא פתרונות ובשלב זה מדברים על אפשרות אירוח בסמי עופר, אך זה אומר הוצאות גבוהות הרבה יותר.

בעקבות כך, בהפועל תל אביב שוקלים לבקש מבית הדין העליון להחזיר את עונש סגירת היציעים, איתו היו מצליחים להתמודד ביתר קלות. חשוב להדגיש כי זה עדיין בגדר אופציה בלבד, כשבהמשך היום צפויה ישיבת הנהלה שתדון בעניין ותקבע סופית בדיוק כיצד היא תפעל.

בית הדין העליון אמנם המתיק את העונש בנוגע לאירועי הדרבי, אבל את הפועל תל אביב זה לא מספק. האדומים מתכוונים להגיש בקשה לדיון נוסף, הפעם בפני חמישה שופטים בבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל. אם בקשה זו לא תתקבל, המועדון יפתח בהליך משפטי אזרחי, כלומר יפנה לבית משפט מחוזי.

בהפועל האמינו שעונש הפחתת הנקודות יבוטל לחלוטין, ורואים את הפחתת הנקודה כסעיף הקשה ביותר והלא מידתי בין כל חלקי העונש. "הורידו לנו נקודה אחת יותר מדי", ציינו במועדון. מעבר לכך, גם המרת סגירת היציעים בשלושה משחקי רדיוס עם קהל מהווה החמרה מבחינת הפועל - בעיקר מבחינה כלכלית.

ספורט פדרמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 09:42 
ינואר מתקרב, אין כסף וזה...

מכבי חיפה רוצה לצרף לשורותיה את גילי ורמוט
בלעדי: ימים ספורים לפני המשחק הגדול בין הירוקים לבין הפועל ת"א בסמי עופר, למערכת ONE נודע שסטנוייביץ' ושחר רוצים לצרף אליהם את כוכב האדומים
http://www.one.co.il/Article/242654.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 19:00 
בלומפילד אמור להיסגר לשיפוץ לשנתיים.
היכן אנחנו אמורים לשחק.
האם בהנהלתנו מישהו סגר\במומ חושב היכן לשחק וחותם?
או שממתינים שהמושבה תהיה תפוסה עי מכבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 07:19 
ראיון ארוך ומפורט של ברקו בידיעות.
בגדול אומר שגילי לא יעזוב לשום קבוצה רק אם הוא ירצה,וגם אם הוא ירצה למכבי ברקו לא ישחרר אותו.
מגבה את רמון ואת דומב,אומר שהוא החתים את דמארי על חוזה רק כדיי שלא יעבור למכבי אבל הוא ידע שהוא יעזוב.
רצה לעזוב אחריי אירועי הדרבי אבל החליט לא לעשות זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: