תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מה דעתך על הימנעות ממשחקים בשבת?
אין לי שום בעיה שהמשחקים של הפועל יהיו רק במוצ"ש/ימי חול אם זה יעזור להביא רוכש 61%  61%  [ 78 ]
אני מתנגד/ת ל"כפייה" הזו, תנו לשחק גם בשבתות 39%  39%  [ 50 ]
סך הכל הצבעות : 128
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה דעתך על הימנעות ממשחקים בשבת?
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
כמה נעים לדאוג לעובדת של הסופר בשבת או למאבטח באיצטדיון שמסכן עובד בשבת (עזבו את השוטר הוא מקבל 250% תוספת), כמה מתנשא להחזיק בנורמת שמירת השבת של אנשים שעיקר התנהגותם מבזה נשים בכל פינה והעיקר שהשבת שלהם דואגת לנשים שעובדות ....

זו מדינה אחרת וזו קבוצה אחרת (נמני השושבין , וקטש מאמן את הכדורסל) , בעבר זה לא היה עובר ו70 30 היה היחס נגד ביטול עונג השבת של אוהדי הפועל והחלה של עונג שבת של חובש כיפה על חייהם !.

אין לי שום בעיה עם השבת הבעיה שלי היא שהשבת היא "סם מעבר" לדברים יותר קשים (מישהו אמר להוריד את השלט....גם זה יהיה רק ההתחלה)

מקווה שאתבדה
מחזיק אצבעות לבעל בית
מתפלל שמישהו בעמותה ישאיר כמה אחוזים , בעיקר על הנוער כי בתורה כתוב "לא לעולם...."
יאללה הפועל
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
כאן בדיוק ההבדל! מי שלא "נוח" לו להגיע באמצע שבוע יוכל ברוב המקרים לעשות מאמצים, למרות הפקקים, למרות החניה, למרות העבודה. אותו אחד ששומר שבת לא יכול חד משמעית להגיע. ולא רק להגיע גם לצפות. הוא כמוכם בדיוק. למה שלא תכבדו אותו? רוצה להיות בבלומפילד בדיוק אבל בדיוק כמוכם, לא מבין איזה חוצפה אנשים מעדיפים להגיע למשחקים "בלי פקקים" ופשוט על הזין שלהם שאר האוהדים.
*אני לא שומר שבת.
*שיזדיין הרוכש. עניין עקרוני בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 07:43 
מי ששומר שבת בהחלט יכול להגיע, הוא פשוט בוחר שלא לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 07:47 
מדהים באיזו מהירות הרגל הופך לצורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
בשום פנים ואופן לא. לא נתפשר על העקרונות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
זה אמנם הפך לקצת פחות רלבנטי... אבל נתון סטטיסטי מעניין:

הסקר הועלה (לא במקרה) ביום כיפור, ועד מוצאי יום כיפור השתתפו בהצבעה 62 איש עם שיויון כמעט מוחלט בין לא לשחק בשבת (55%) לאפשרות השנייה (45%).
מאז מוצאי יום כיפור ההצבעות (עוד 55 הצבעות) הן באופן ברור לכיוון ההימנעות ממשחק בשבת (73%-27%) וזה לא מפתיע כי הצטרפו לסקר "שומרי המסורת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 10:38 
כל הדיון לא רלוונטי. הפועל ת"א היא לא הקבוצה היחידה בליגה. למה היא אמורה לקבל פריבילגיות שאין למועדונים אחרים?

הדרך היחדה לשנות את זה היא אם עושים שינוי בכל הליגה, לא שקבוצה אחת תשחק בימי חול והאחרות בשבת. זה רעיון הזוי ואווילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
למה ק"ש ובית"ר אשדוד ועוד קהלים שנחשבים שומרי מסורת
תמיד משחקים בצאת השבת .. אפילו אם זה אומר שקהל היריבה יחזור הביתה בשעה לא הגיונית (במקרה של ק"ש) ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 21:28 
חזוקה כתב:
כאן בדיוק ההבדל! מי שלא "נוח" לו להגיע באמצע שבוע יוכל ברוב המקרים לעשות מאמצים, למרות הפקקים, למרות החניה, למרות העבודה. אותו אחד ששומר שבת לא יכול חד משמעית להגיע. ולא רק להגיע גם לצפות. הוא כמוכם בדיוק. למה שלא תכבדו אותו? רוצה להיות בבלומפילד בדיוק אבל בדיוק כמוכם, לא מבין איזה חוצפה אנשים מעדיפים להגיע למשחקים "בלי פקקים" ופשוט על הזין שלהם שאר האוהדים.
*אני לא שומר שבת.

החילונים התחשבו כבר מספיק, נמאס לנו להתחשב יותר.
מי שמטיל על עצמו הגבלות מטעמי אמונתו - זו בעיה שלו, שלא יטיל את ההגבלות האלה גם עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 21:38 
ibezitoogabuna כתב:
חזוקה כתב:
*אני לא שומר שבת.

מי שמטיל על עצמו הגבלות מטעמי אמונתו - זו בעיה שלו, שלא יטיל את ההגבלות האלה גם עלינו.

איך הם התחשבו?
ויש המון שומרי שבת בישראל, מה זה "מי שהטיל על עצמו הגבלות"? אתה לא יודע איפה אתה חי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 06:57 
100%anti beitar כתב:
ibezitoogabuna כתב:
חזוקה כתב:
*אני לא שומר שבת.

איך הם התחשבו?
ויש המון שומרי שבת בישראל, מה זה "מי שהטיל על עצמו הגבלות"? אתה לא יודע איפה אתה חי?

אתה באמת שואל איך החילונים מתחשבים בדתיים? כל המדינה הזאת מבוססת על התחשבות בדתיים -
אין תחבורה ציבורית בשבת, זוגות חד מיניים לא יכולים להתחתן, מסעדות צריכות לשלם דמי פרוטקשן לבודקי כשרות בשביל שיאשרו להם תעודת כשרות, כבישים נסגרים בשבת ואסור לנסוע בהם, בפסח לחנויות אסור להציג חמץ וביום כיפור כל ערוצי הטלוויזיה והרדיו מושבתים. ואפילו לא דיברתי על עניין ההשתמטות של החרדים מהצבא!
זה רק מספר קטן של דוגמאות. כל הזמן יש דרישה מהחילונים להתחשב עוד ועוד.
בהתחלה יבקשו מאיתנו לא לשחק כדורגל בשבת, אחר כך יפרידו בין מושבים של נשים באצטדיון לבין מושבים של גברים "רק כדי להתחשב", ובסוף יבקשו משדריות הקווים להתלבש צנוע וידרשו מהשחקנים לחבוש כיפות.
יש גבול לכמה שאפשר להתחשב, הגיע הזמן שהדתיים יתחשבו קצת בחילונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 08:36 
התכוונתי בכדורגל ספציפית...
זה הגיוני שלא ישחקו בשבת כשיש הרבה אוהדים שומרי שבת, בנוסף לעניין שאין תחבורה ציבורית (הלוואי שהייתה). זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 14:35 
יוסי (הלא יקר והגונב דעת),
שוב אתחיל ואומר שאני מגדיר עצמי חילוני אף שביחוס אילך אני בטח חניוק ממאה שערים אבל ניחא.

רוב המסרותיים שאני מכיר מכבדים את האישה פי 1000 עליך והם ממש לא מפחדים ממנה בניגוד אילך ולדומיך.
לקחת מקרה פרטי של חרדים בבית שמש שרובם נטורי קרתא ולהשליך על הבחור המסורתי שלא נוסע בשבת זה לא רק גניבת דעת זה מבוא למלחמת אחים.
סה"כ אמרתי שאתה פלורליסט בערך כמו שהח'ברה בבית שמש פלורליסטים ואתה מראה את זה יפה מאוד.

אתה באמת מאמין שאם הפועל לא הייתה משחקת בשבת עוד 20 שנה אוהדיה היו יורקים על ילדות ברחובות יפו בחזרה מהמשחק?
אם כן אמליץ לך להתאשפז ומהר.

ולגבי השבת בת"א, רומסים זכויות של עובדים שרובם עולים משנות ה-90 משלמים להם מינימום, מקזזים להם שעות בכיף שלהם, ואתה עוד רוצה שיעבדו בשבת.
למוכרת הנחמדה בAM.PM יש מצב שיש ילד שצריך קצת חום פעם בשבוע.
נראה מה הייתה אומר אם הבוס שלך היה מצווה אותך לעבוד יום נוסף בשבוע לא 7 ימים אלא רק חמישה.

מדהים שאנשים שדומים לך ב-80% אתה הופך לשנואים ושונאים.
הרוב המוחלט של משחקי הפועל בשנים האחרונות לא התקיים "בשבת המלכה" וכנראה שהמשכת לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: