yossi כתב:
דמיאן לוקאשיק כתב:
האמת שיש לי הרבה מה לומר על המשחק והייתי שמח לנהל דיון מקצועי שקשור למתרחש על הדשא.
אבל לצערי מה שאני לוקח מהמשחק קשור למתרחש ביציעים, והלוואי שיכולתי להרגיש או לכתוב ש"לא מעניין הדגלי ישראל".
דיברתי עם החבר'ה שתלו חמישה דגלים במעלה שער 7 (היו עוד, כולל בשער 5), וחלקם דיברו באגרסיביות רבה ונראה שהם באווירת מלחמה מול דעות אחרות ביציע, מלחמה שחשובה להם לא פחות מאהדתם להפועל. על פאשיזם אפשר להתווכח, אבל גילויי לאומיות חזקים מתחילים לתת את הטון ביציעים ולי אישית זה מאוד חורה. כשנתקלתי בעמוד הבא, הבנתי שמדובר בלא "סתם משהו לא מעניין":
https://www.facebook.com/hapoelisraeliהרטוריקה של מפעילי הדף והמגיבים דוחה אותי ועצוב לי שזה מגיע גם אלינו.
מקווה מאוד שזה רק מסממני הקיץ המלחמתי שהיה כאן.
היום יותר מתמיד - מייצגים את הפועל, ולא את ישראל!

זה כל כך מרגיז אותי
זה יותר גרוע משאלתיאל
דור של ילדים שלא סבל שידור אחד בערוץ אחד של קבוצה אחת במשך 20 שנה
אנשים שלא מתביישים בלבנטיניות של ה"מייצגים...." הזה
ילדים שלא מבינים שאי אפשר ואסור לדחוף לכדורגל דת או לאום לא בהוספת דגל ולא במניעת שחקנים בגלל שהם ערבים (כן כן אותם אלה שהקימו את העמוד והביאו דגלים הם אותו דבר כמו הלה-פמילייה אחד לאחד!)
טמבלים שדוחפים לאומנות למקום שמבזה את הדגל, מקום שבו אנשים באים לצחוק ולהינות הוא לא מקום לדבר מכובד כמו דגל! וזה להיות מירי רגב....
לא שאני חושב שיש מקום לדגלי ישראל ביציע (זאת לא נבחרת ישראל)
אבל אתם לא יכולים להתלונן כשמי שהביא את האג'נדה הזאת למגרש מלכתחילה זה אתם.
במשך שנים חשוב לכם להיות נון-קונפורמיסטים מגניבים ולשים את השלט "לא מייצגים וכו'...." כשברור שאף אחד מבחוץ וגם הרבה מבפנים לא מבין את המשמעות של זה וחושב שמדובר במשהו אנטי-ישראלי.
לא רק זה, היו כאלו שהגיבו באלימות כלפי מי שניסו להניף את הדגל (בהתרסה מיותרת) ביציע ולהגן על האג'נדה הכ"כ חשובה לכם (יותר מהקבוצה עצמה לדעתי).
גם עכשיו, אתם עדיין באים בטענות כלפי כאלו שמניפים במקום פשוט להתעלם.
מה לעשות, יש מקום ביציע גם לדעות אחרות אם לא מדובר במשהו חריג או קיצוני.
אתם הפכתם את דגל ישראל לאיזה סמל של פשיסטיות במגרש למרות שאף אחד מהציבור הרחב שאינו מעורה בניואנסים של היציע של הפועל לא היה חושב כך אלא אם הוא מחזיק בדעות שמאלניות קיצוניות מאוד.
עדיין אף אחד לא הניף את דגל כ"ך ביציע או משהו קרוב לזה.
אתם הפכתם את זה לאישיו... עכשיו תאכלו את מה שבישלתם ותהיו סבלנים למי שלא שותף לדעות שלכם ומביע אותם רק כקונטרה להתעקשות שלכם.