תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא פאשיזם אבל זה סממן ללאומיות מוגזמת שהיא התחלה טובה

לטעמי, אין כל רע בהנפת הדגל ואיני סבור שמניפי הדגל עושים זאת מהסיבות שאתה מייחס להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 22:54 
אז בוא תגיד לי איזו סיבה יש להניף דגל ישראל בפאקינג משחק ליגה בין הפועל תל אביב למכבי נתניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כמה נקודות
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 22:59 
הנה זה מגיע...להתראות בעמוד 98

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 23:01 
האמת שזה לא ממש מעניין הסוגיה של דגלי ישראל. עדיף להתעסק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אז בוא תגיד לי איזו סיבה יש להניף דגל ישראל בפאקינג משחק ליגה בין הפועל תל אביב למכבי נתניה?

קודם תגיד לי איזה סיבה יש להניף מיליון סוגי דגלים שלא קשורים ישירות להפועל.
גם אם אני חושב שדגל ישראל יותר קשור מכל הדגלים שמונפים ביציע, למעט דגלי הפועל כמובן, אני זורם איתך שמדובר ב"סתם" עוד דגל,
אז מה בעצם הבעיה?
אם כבר, תשאל את עצמך, למה כ"כ מרתיח אותך (ואוהדים נוספים, קומץ לשמחתי) לראות את דגל המדינה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 23:09 
בעיני להניף כל דגל שלא קשור בהפועל במשחק של הפועל זה פתטי.
לא משנה אם מדובר בדגל סוציאליסטי או דגל ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 23:13 
הוקיץ' כתב:
בעיני להניף כל דגל שלא קשור בהפועל במשחק של הפועל זה פתטי.
לא משנה אם מדובר בדגל סוציאליסטי או דגל ישראל.

שני הדגלים קשורים להפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
זה שאתה עושה מזה סיפור זה פתאטי, להגיד שזה פאשיזם זה בכלל פתאטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
האמצע מגרש שלנו מדאיג מאוד ובכלל משחק ההגנה שלנו(גם כחלק מהאמצע הבעייתי), נראה שביר מאוד. קבוצה קצת יותר יעילה מנתניה היתה שווה היום לפחות גול. משחק ההתקפה נראה פחות מאורגן מהעונה שעברה ויותר מסתמך על פעולות אישיות.
הרשים והפתיע לטובה- הרמוני איקנדה, שכבלם הוא ראוי, אך היות והטכניקה שלו טובה אז שווה לתת לו במה בעמדה הטבעית שלו.

אגב בנתניה הרשים אותי מאוד מס' 15, שלאחר בירור קל מסתבר שזהו אור ברוך. חלוץ 9 טוב וכישרוני שגם בנוי כמו 9 וכמעט כל נגיעה שלו היתה טובה.
קצת מלוכלך פה ושם אבל חיים רמון יכול לקחת את ההלוואה ה4975 ולהביאו מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 02:35 
האמת שיש לי הרבה מה לומר על המשחק והייתי שמח לנהל דיון מקצועי שקשור למתרחש על הדשא.
אבל לצערי מה שאני לוקח מהמשחק קשור למתרחש ביציעים, והלוואי שיכולתי להרגיש או לכתוב ש"לא מעניין הדגלי ישראל".
דיברתי עם החבר'ה שתלו חמישה דגלים במעלה שער 7 (היו עוד, כולל בשער 5), וחלקם דיברו באגרסיביות רבה ונראה שהם באווירת מלחמה מול דעות אחרות ביציע, מלחמה שחשובה להם לא פחות מאהדתם להפועל. על פאשיזם אפשר להתווכח, אבל גילויי לאומיות חזקים מתחילים לתת את הטון ביציעים ולי אישית זה מאוד חורה. כשנתקלתי בעמוד הבא, הבנתי שמדובר בלא "סתם משהו לא מעניין":
https://www.facebook.com/hapoelisraeli
הרטוריקה של מפעילי הדף והמגיבים דוחה אותי ועצוב לי שזה מגיע גם אלינו.

מקווה מאוד שזה רק מסממני הקיץ המלחמתי שהיה כאן.
היום יותר מתמיד - מייצגים את הפועל, ולא את ישראל!
:hapoel: :hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 03:57 
למה אנשים כ״כ לא רוצים ״לייצג את ישראל״?
ואיך בדיוק אפשר לייצג את ישראל בליגה שכולה מורכבת מקבוצות ישראליות ?
אני חושב שהשטות הזאת חייבת להיגמר
דגלי ישראל זה לא מעניין אף אחד מי שטורח לבוא ולתלות אותם שיהייה לו בכיף
נכון שמשחק ליגה פשוט לא בדיוק הכי מתאים לתפאורה של דגלי ישראל אבל להגיד שזה פוגע בי איכשהו זאת הגזמה

מלחמות של ילדים מאגניבים, בסוף עוד נהייה הקהל של מקקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 04:42 
עמוס - מהפך ?
פרנסיס - טוב, אבל במחצית השניה חורים כנראה מעייפות. ועדין חורים.
סאשה - נראה שיותר משהשתפר, הפועל ירדה והוא מתבלט. תמיד היה טוב, אבל כשיש בקבוצה את דמארי וטב"ח ואיליץ' (כשעדין שיחק), לא בלט.
אבוטבול - כרגיל נורא בפורום, אבל כשיצא רמת המשחק ירדה אויל גם בגלל פרנסיס. להמשך מעקב איתו ובלעדיו. מרכז שדה היה מאז ומעולם המקום הקשה ביותר להערכת שחקן.
ספורי - פער גדול בין המשחק ב-2 העמדות. במרכז השדה נראה שהגיע לעצבן על תקן פרצוף דורש סטירה.
יחזקאל - חבל שלא קיבל דקות.
גוזלן - חבל שלא קיבל כדורים.
גילי - מאפשר 352. הגנה ומרכז שדה בינונים יש לנו (זו הסיבה שואן חאן שינה להולנד את השיטה). וגילי נותן תקווה לחוד המסוגל להבלחות. לא מבריק אבל יתכן שאופטימלי.
אזולאי - עדין אין רושם, הכניס אנרגיות ובמצבנו זה גם משהו.
סגל - אוסף של יותר מדי סתם שחקנים, למרות שכאוהדים כמעט כל אחד יקר לנו. היתרון הגדול שלהם הוא שאף אחד לא ממש חלש וגם זה משהו.
מאמן - חי טוב כי תמיד אפשר להאשים את ה"סתם שחקנים" בחולשה נגד אחת מהחלשות בליגה.

דגל ישראל - בא כמשקל נגד למקופחים סטייל הפועל. וטוב שבא.
למדינה אחת מספיק מקופחים סטייל בית"ר. מגעיל כי מרגיש כאילו הורידו אותי ואותנו כמה עשירונים.
וחשוב יותר - עלול להקשות על רוכש.
חוץ מזה, צעירים הבוחרים קבוצה יכולים לבחור מכבי רק בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
לשי אין מקום בהפועל כבר לפני 5 שנים.

שאפו ענק לסאשה. הבנאדם רץ נון סטוטפ.
שאפו לעמוס שסוף סוף אפשר להגיד שהביא נקודות והיה שם ברגעים המכריעים.
(על גילי אין מילים. 3 רמות מעל כל מי שעמד על המגרש אתמול)

שאפו לכולם בגדול. זו אמנם לא ריאל מדריד, אבל כן רואים קבוצה. סימפטית, לוחמת, עם ניצוצות כשרון. לא דורש אליפות, שיהיה כיף לבוא לבלומפילד בתור התחלה. ואתמול היה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כמה נקודות
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
dr.avi כתב:
Karl Marx כתב:
6. האינפלציה בדגלי ישראל ביציע. לטמטום הזה צריך אשכול נפרד. פשוט פתטי.

למה טמטום?

כי אנחנו במשחק של הפועל

כי אי אפשר לדחוף לאומנות לכל מקום
כי יש מי שמייצג את .... בצבעי צהוב כחול
כי יש פה כמה אוהדים בעלי יכולת ורצון לחשיבה ולא רוצים להראות או להיות מירי רגב
ויש עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 07:43 
Maor7 כתב:
לשי אין מקום בהפועל כבר לפני 5 שנים.

שאפו ענק לסאשה. הבנאדם רץ נון סטוטפ.
שאפו לעמוס שסוף סוף אפשר להגיד שהביא נקודות והיה שם ברגעים המכריעים.
(על גילי אין מילים. 3 רמות מעל כל מי שעמד על המגרש אתמול)

שאפו לכולם בגדול. זו אמנם לא ריאל מדריד, אבל כן רואים קבוצה. סימפטית, לוחמת, עם ניצוצות כשרון. לא דורש אליפות, שיהיה כיף לבוא לבלומפילד בתור התחלה. ואתמול היה כיף.

כן, אבל דווקא אתמול היה משחק רע של הפועל, במיוחד בחצי השני. דומב חייב לפתור את הבעיה בקישור האחורי ובמרכז ההגנה ומה שמעצבן, שהפתרון מולו, הוא פשוט חייב להרוג פרה קדושה שאו שהוא לא יודע שהוא שהיא כבר לא מסוגלת לתת חלב (ובכלל נתנה מעט מאוד חלב בכל הקריירה שלה) או שהוא מפחד. איקנדה לדעתי יכול להיות מצוין בקישור האחורי (יודע ללכת עם כדור, שחקן חזק).
כל זה כמובן בלי לדבר על הבעיות בהתקפה שזה אני מקווה ייפתר עם הזמן, אבל בגדול, הפועל לא יכולים לשחק 4-5-1 ששניים מהקשרים ההתקפיים זה זגורי ומלכה. חייב להיות שחקן על הקו ואפילו שהוא ילד וזה אולי יפה יותר מדי להפיל עליו, יחזקאל צריך לקבל יותר דקות לפחות בשביל לנסות ליצור איזשהוא יתרון באגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:01 
כשפלאח ישחק אני מקווה מאוד שאיקנדה יעבור לאמצע ע"ח שי. יש לי תחושה שזה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כמה נקודות
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:04 
דני עמוס לקח שני כדורים של גול. אחד במחצית הראשונה ואחד בשנייה. זה לא סותר שכל כדור שעולה לרחבה זה התקף לב.
שי אבוטבול היה חושך, כל הכבוד לו שהוא זה שביקש את החילוף בסופו של דבר.
העניין שכל הקבוצה סביב גילי מאוד מאוד מטריד. זגורי חייב לתפוס ביטחון ולקחת על עצמו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

זה יקרה רק אם אבוטבול יחליט מרצונו לא לעלות בהרכב.
גורלו של איקנדה נגזר כבלם העונה, אלא אם סאשה לא יהיה כשיר או טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי די כבר עם ההחלטיות הזאת?
אם ימצא ע"י המאמנים כי פאלח וקולין הם השילוב המוצלח ביותר במרכז הההגנה, ואם ימצא כי איקנדה עדיף על שי בקישור האחורי כך יהיה.
לא דומב ולא ברקוביץ ילכו נגד דעתם המקצועית בשביל לרצות את האג'נדה שאתם מספקים פה.
כמו שבזמנו אנשים לא ראו בביבראס את מה שגוטמן ראה אולי זה יהיה המקרה גם כאן אבל אני בטוח שזה יהיה משיקולים מקצועיים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:17 
el dudernio כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם ימצא ע"י המאמנים כי פאלח וקולין הם השילוב המוצלח ביותר במרכז הההגנה, ואם ימצא כי איקנדה עדיף על שי בקישור האחורי כך יהיה.
לא דומב ולא ברקוביץ ילכו נגד דעתם המקצועית בשביל לרצות את האג'נדה שאתם מספקים פה.
כמו שבזמנו אנשים לא ראו בביבראס את מה שגוטמן ראה אולי זה יהיה המקרה גם כאן אבל אני בטוח שזה יהיה משיקולים מקצועיים בלבד.

אתה משווה שחקן בן 22 לשחקן שזו העונה ה-14 שלו בבוגרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
מה לעזאזל חשב דומב כשהכניס את ספורי בתור קשר אחורי?
אני מאלה שחושבים שיש לו פוטנציאל (שלא שווה הרכב או חילוף ראשון כרגע) אבל הוא אחד האחרונים שמתאים לשחק באמצע.
לא פיזי מספיק, אדיש, לא טוב הגנתית ולא מספיק מדוייק.

גם אבו מאנה לא מתאים לרמה הזאת... איך שחקן כזה יכול לשחק בתפקיד הכי פיזי במגרש?!

לדעתי צריך להתחיל להכשיר את אחד מהצעירים שכן יכולים להתאים לתפקיד הזה ולעשות לו הסבה (לדוגמא פדידה שעשה זאת לא רע נגד ק"ש שנה שעברה).

ועוד משהו, הלוואי שברקוביץ היה עובד אישית עם שחקנים כמו מלכה וזגורי (למרות שהאחרון הרבה יותר תכליתי אם כי לא מספיק) כדי ללמד אותם איך להפוך מצבים שהם מגיעים אליהם למסוכנים לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
דמיאן לוקאשיק כתב:
האמת שיש לי הרבה מה לומר על המשחק והייתי שמח לנהל דיון מקצועי שקשור למתרחש על הדשא.
אבל לצערי מה שאני לוקח מהמשחק קשור למתרחש ביציעים, והלוואי שיכולתי להרגיש או לכתוב ש"לא מעניין הדגלי ישראל".
דיברתי עם החבר'ה שתלו חמישה דגלים במעלה שער 7 (היו עוד, כולל בשער 5), וחלקם דיברו באגרסיביות רבה ונראה שהם באווירת מלחמה מול דעות אחרות ביציע, מלחמה שחשובה להם לא פחות מאהדתם להפועל. על פאשיזם אפשר להתווכח, אבל גילויי לאומיות חזקים מתחילים לתת את הטון ביציעים ולי אישית זה מאוד חורה. כשנתקלתי בעמוד הבא, הבנתי שמדובר בלא "סתם משהו לא מעניין":

זה כל כך מרגיז אותי
זה יותר גרוע משאלתיאל
דור של ילדים שלא סבל שידור אחד בערוץ אחד של קבוצה אחת במשך 20 שנה
אנשים שלא מתביישים בלבנטיניות של ה"מייצגים...." הזה
ילדים שלא מבינים שאי אפשר ואסור לדחוף לכדורגל דת או לאום לא בהוספת דגל ולא במניעת שחקנים בגלל שהם ערבים (כן כן אותם אלה שהקימו את העמוד והביאו דגלים הם אותו דבר כמו הלה-פמילייה אחד לאחד!)
טמבלים שדוחפים לאומנות למקום שמבזה את הדגל, מקום שבו אנשים באים לצחוק ולהינות הוא לא מקום לדבר מכובד כמו דגל! וזה להיות מירי רגב....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
עוד נקודה קטנה

שחררו אותנו מהמוזיקה לפני המשחק. רוצים לשמוע את הקהל ולא את אותם 3 שירים בריפיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:39 
yossi כתב:
דמיאן לוקאשיק כתב:

זה כל כך מרגיז אותי
זה יותר גרוע משאלתיאל
ילדים שלא מבינים שאי אפשר ואסור לדחוף לכדורגל דת או לאום לא בהוספת דגל ולא במניעת שחקנים בגלל שהם ערבים (כן כן אותם אלה שהקימו את העמוד והביאו דגלים הם אותו דבר כמו הלה-פמילייה אחד לאחד!)
טמבלים שדוחפים לאומנות למקום שמבזה את הדגל, מקום שבו אנשים באים לצחוק ולהינות הוא לא מקום לדבר מכובד כמו דגל! וזה להיות מירי רגב....

האמת שיש לחבר'ה האלו בעמוד איזה פטיש בלתי מובן לרמזי ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:40 
Satlanel כתב:
מה לעזאזל חשב דומב כשהכניס את ספורי בתור קשר אחורי?
אני מאלה שחושבים שיש לו פוטנציאל (שלא שווה הרכב או חילוף ראשון כרגע) אבל הוא אחד האחרונים שמתאים לשחק באמצע.
לא פיזי מספיק, אדיש, לא טוב הגנתית ולא מספיק מדוייק.

גם אבו מאנה לא מתאים לרמה הזאת... איך שחקן כזה יכול לשחק בתפקיד הכי פיזי במגרש?!

לדעתי צריך להתחיל להכשיר את אחד מהצעירים שכן יכולים להתאים לתפקיד הזה ולעשות לו הסבה (לדוגמא פדידה שעשה זאת לא רע נגד ק"ש שנה שעברה).

ועוד משהו, הלוואי שברקוביץ היה עובד אישית עם שחקנים כמו מלכה וזגורי (למרות שהאחרון הרבה יותר תכליתי אם כי לא מספיק) כדי ללמד אותם איך להפוך מצבים שהם מגיעים אליהם למסוכנים לשער.

ספורי לפי מה שהבנתי שיחק קצת קשר אחורי בנוער ואני מודה שאני חושב שאפשר לנסות אותו שם (בטח לא להחליט אחרי משחק אחד שהוא לא מתאים). אני חושב שהוא דווקא כן פיזי, הבעיה העיקרית שלו היא קבלת החלטות (שהיא פחות או יותר בעיה של רב הכדורגלנים הישראלים).
מלכה וזגורי צריכים להיות פרוייקט של דומב. לא הגיוני ששחקנים מקצוענים לא יידעו לשחרר כדור בזמן. מלכה ב-8 מתוך 10 מקרים ינסה להעביר עוד שחקן במקום לתת את הפס הפשוט ולא ב-16, באמצע שצריך להוציא התקפה. שחרר את הכדור ותעשה תנועה לקבל אותו שוב. לא, הוא ינסה לעשות עוד דריבל . זה יכול להוציא מהדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 08:42 
yossi כתב:
דמיאן לוקאשיק כתב:

זה כל כך מרגיז אותי
זה יותר גרוע משאלתיאל

גם אם אם זה נכון, עדיין, יש להם זכות לעשות את זה. אני ממש לא בעד דגלי ישראל, אבל זה גם לא כל כך מעסיק אותי. למנוע את ההנפה שלהם זה הרבה יותר פאשיזם מלהניף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 09:23 
idan כתב:
דני עמוס לקח שני כדורים של גול. אחד במחצית הראשונה ואחד בשנייה. זה לא סותר שכל כדור שעולה לרחבה זה התקף לב.
שי אבוטבול היה חושך, כל הכבוד לו שהוא זה שביקש את החילוף בסופו של דבר.
העניין שכל הקבוצה סביב גילי מאוד מאוד מטריד. זגורי חייב לתפוס ביטחון ולקחת על עצמו יותר

הפירוש של עמוס - מהפך ? הוא שבעונה הקודמת הוא וקלימן הרסו האחד את השני. ולכן שניהם היו חלשים נגד כל התחזיות.
היה סביר שהפועל תרויח מעזיבה של אחד משניהם (אבל עם שוערים מחליפים ראוים). עכשיו זו כבר לא תיאוריה אלא מציאות שתיבחן בחודשים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
דמיאן לוקאשיק כתב:

זה כל כך מרגיז אותי
זה יותר גרוע משאלתיאל

לא שאני חושב שיש מקום לדגלי ישראל ביציע (זאת לא נבחרת ישראל)
אבל אתם לא יכולים להתלונן כשמי שהביא את האג'נדה הזאת למגרש מלכתחילה זה אתם.
במשך שנים חשוב לכם להיות נון-קונפורמיסטים מגניבים ולשים את השלט "לא מייצגים וכו'...." כשברור שאף אחד מבחוץ וגם הרבה מבפנים לא מבין את המשמעות של זה וחושב שמדובר במשהו אנטי-ישראלי.
לא רק זה, היו כאלו שהגיבו באלימות כלפי מי שניסו להניף את הדגל (בהתרסה מיותרת) ביציע ולהגן על האג'נדה הכ"כ חשובה לכם (יותר מהקבוצה עצמה לדעתי).
גם עכשיו, אתם עדיין באים בטענות כלפי כאלו שמניפים במקום פשוט להתעלם.
מה לעשות, יש מקום ביציע גם לדעות אחרות אם לא מדובר במשהו חריג או קיצוני.
אתם הפכתם את דגל ישראל לאיזה סמל של פשיסטיות במגרש למרות שאף אחד מהציבור הרחב שאינו מעורה בניואנסים של היציע של הפועל לא היה חושב כך אלא אם הוא מחזיק בדעות שמאלניות קיצוניות מאוד.
עדיין אף אחד לא הניף את דגל כ"ך ביציע או משהו קרוב לזה.

אתם הפכתם את זה לאישיו... עכשיו תאכלו את מה שבישלתם ותהיו סבלנים למי שלא שותף לדעות שלכם ומביע אותם רק כקונטרה להתעקשות שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה משווה שחקן בן 22 לשחקן שזו העונה ה-14 שלו בבוגרים?

אני לא משווה כלום.
ההשוואה היחידה שאני יכול לעשות זה בין שי, פיליפ וספורי בעמדת הקשר האחורי, וגם אותה אני מבקש לא לעשות.

כל הרצון הזה בפורום למצוא אצל כל שחקן שלובש אדום את המגרעות (ורמוט מרגרינה, עמוס לווין, איקנדה לא בלם וכו') זה הדבר שאני יוצא נגדו,
נכון אנחנו כבר לא תמימים אבל יש משהו נאיבי וא-רציונאלי באהדת קבוצת ספורט, ולכן מאחר ואני אוהד הפועל אין לי שום סיבה להציג את מגרעות
שחקני אהודים ולציין אותן בכל רגע נתון. אם בזמנו מי שלב אדום היה השחקן הטוב בעולם רק כי הוא אצלנו היום הוא הגרוע ביותר מאותה סיבה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
Karl Marx כתב:
6. האינפלציה בדגלי ישראל ביציע. לטמטום הזה צריך אשכול נפרד. פשוט פתטי.

למה טמטום?

קרל , ולשים במשחקי ליגה את שלט "מייצגים" זה לא אמא של הטמטום ?
מדינה חופשית יש לנו , את כל אחד מעצבן משהו אחר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: