תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סליחה גילי ?
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הוא אוהד של המועדון והוא צודק במיליון אחוז.

במה הוא צודק שחר?
זה שגילי ויתר על כסף ועל התקדמות אישית בקריירה (ולא פעם) לא אומר שהוא צריך למצוא את עצמו במועדון שמתנהל כמו בליגה חובבנית. מעבר לזה, במידה ואכן גילי יילך, תהיה בטוח שזה קרה כי הפועל רצתה בזה מאוד, ואת זה לשם שינוי אני אומר מידיעה ולא מהיגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:00 
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:

במה הוא צודק שחר?
זה שגילי ויתר על כסף ועל התקדמות אישית בקריירה (ולא פעם) לא אומר שהוא צריך למצוא את עצמו במועדון שמתנהל כמו בליגה חובבנית. מעבר לזה, במידה ואכן גילי יילך, תהיה בטוח שזה קרה כי הפועל רצתה בזה מאוד, ואת זה לשם שינוי אני אומר מידיעה ולא מהיגיון.

הוא ידע למה הוא נכנס, שלא ישחק אותה תמים.
ועל איזו התקדמות אישית בקריירה הוא ויתר? אפשר לחשוב יש לו הצעה מהפריימרליג.

יאללה מספיק להיות סמרטוטים, לא טוב לו? שיקום וילך.
רק כשהוא יחליט באמת לעזוב, שלא יכתוב איזה סטטוס חנפני בפייסבוק ואתם תקנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סליחה גילי ?
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:02 
JustZiv כתב:
שבתאי יחבס כתב:
מי אתה?

אחד שלא מוכן לבכיינות של "המאסטרו"

+ 1

למרות שאני מבין את גילי, באותה נשימה שיסתום ת׳פה ויתחיל לפרוע קבלות, עד היום לא עשה הרבה שיצדיק את המשכורת שלו, לא המקורית ולא המקוזזת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:02 
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:

במה הוא צודק שחר?

החוזה שלו בהפועל מהיקרים בליגה ובערך שווה חצי תקציב של המועדון, זה לא שהוא משחק בשכר רעב, מהפועל הוא הגיע לנבחרת, אחרי שבאירופה הוא התייבש וכמעט שכחו ממנו, אז קצת לא הוגן כל פעם לבלבל אותנו עם העובדות האלה. ברור שלמועדון אין שום לגיטימציה לשחרר אותו, אבל לורמוט יש קודם כל חוזה ויכול להיות שלא טוב לא, אבל אין לו שום לגיטימציה לבקש שחרור, גם אם הוא הסכים לקצץ 10 אחוזים או כמה שזה לא יהיה לפני חודש. בזה זיו צודק במיליון אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:03 
justziv, מאיפה אתה יודע? לפי מה שגילי אמר בתקשורת מה שהיה חשוב לו במו"מ עםפ הפועל זה שתהיה קבוצה טובה ופחות הכסף.
זה נראה לך תרחיש כל כך מופרך שסיפרו לו סיפורים ועכשיו הוא מבין שחרטטו אותו?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 18 יולי 2014, 14:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:06 
היה גם חוזה מקורי
גילי לא אמר "חוזה זה חוזה, תנו כל שקל", הוא כן בא לקראת המעסיקים שלו. עכשיו אחרי חודש פתאום חוזה זה חוזה?

אני במקומו בורח ממקום עבודה כזה, עם התנהלות שמביישת באסטה בשוק. בהזדמנות הבאה שתהיה להם הם יזיינו אותי עוד פעם הרי. אני במקומו מחפש כל פעלול משפטי שיש בשביל לצאת מהחוזה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:11 
19 כתב:
היה גם חוזה מקורי
גילי לא אמר "חוזה זה חוזה, תנו כל שקל", הוא כן בא לקראת המעסיקים שלו. עכשיו אחרי חודש פתאום חוזה זה חוזה?

אני במקומו בורח ממקום עבודה כזה, עם התנהלות שמביישת באסטה בשוק. בהזדמנות הבאה שתהיה להם הם יזיינו אותי עוד פעם הרי. אני במקומו מחפש כל פעלול משפטי שיש בשביל לצאת מהחוזה הזה.

זה שהוא בא לקראת המעסיקים הכל טוב ויפה אבל זה לא נותן לו לגיטמיציה לבכות שהקבוצה חלשה מקצועית והוא רוצה לעזוב.
וגילי ידע טוב מאוד שזה מה שהולך להיות, זה לא שהבטיחו לו שנעמיד פה קבוצה ברמה של מכבי וב"ש.

באיזה מקום עבודה העובד מעביר ביקורת על חבריו שהם לא מספיק איכותיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
שחר כתב:

במה הוא צודק שחר?

הוא ידע למה הוא נכנס, שלא ישחק אותה תמים.
ועל איזו התקדמות אישית בקריירה הוא ויתר? אפשר לחשוב יש לו הצעה מהפריימרליג.

יאללה מספיק להיות סמרטוטים, לא טוב לו? שיקום וילך.
רק כשהוא יחליט באמת לעזוב, שלא יכתוב איזה סטטוס חנפני בפייסבוק ואתם תקנו את זה.

הוא ויתר על הצעות מחיפה וממכבי, ולא רק השנה.
מדובר על מועדונים מסודרים בהרבה, שמציעים לו הרבה יותר כסף (וגם משלמים אותו בפועל בסוף החודש), במקרה של מכבי מדובר גם בהשתתפות בליגת האלופות. לשחקן בן 29 אם אתה חושב שאלה דברים זניחים אז אין לך מושג. אלו רק היתרונות שבמעבר, אבל על כולם הוא ויתר. תחשוב שאתה עובד במקום עבודה X ומגיע מקום עבודה אחר Y שבאותו זמן הוא הכי נחשב ברמה המקומית, מציע לך כמה עשרות אחוזים יותר בשכר ואת האפשרות להתקדם ולהגיע להכרה - לא היית חושב על זה? היית אומר לעצמך "אל תשחק אותה תמים! ידעת למה אתה נכנס"? מה השטויות האלה, בחייכם. ואל תגיד לי שהוא חתם למיליון שנה כי אתה יודע טוב מאוד למה החוזים האלה שווים בכדורגל, ולראיה מועדון הכדורגל הפועל תל-אביב.

העניין כרגע הם דווקא החסרונות בהפועל - המועדון באמת בשפל של הרבה שנים. נראה שהכל מתמוטט והדבר הכי נורא הוא שאין אבא ואמא שיעשו לזה סוף. אם זה משפיע על האוהדים הכי שרופים שלא עושים מנוי אחרי שנים שעשו, למה אתה מוצא את זה חצוף כשזה גורם להרהורים אצל שחקנים? אתה חושב שעליהם כל העסק הזה לא משפיע?

בשורה התחתונה, גילי מאוד אוהב את המועדון, עשה, עושה וגם מוכן יהיה לעשות הרבה ויתורים בשביל להיות כאן. אבל זה לא יכול להיות חד צדדי. ולמרות הכל, אם הוא הולך זה כי הראו לו את הדלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:14 
19 כתב:
היה גם חוזה מקורי

נכון ולכן זה לגיטימי מצד גילי לרצות לעזוב (למרות שעדיין לא ראיתי שהוא רוצה לעזוב כל כך).
מצד שני אוי ואבוי אם ההנהלה שלנו תסכים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:19 
אוגוסטוס היל כתב:
justziv, מאיפה אתה יודע? לפי מה שגילי אמר בתקשורת מה שהיה חשוב לו במו"מ עםפ הפועל זה שתהיה קבוצה טובה ופחות הכסף.
זה נראה לך תרחיש כל כך מופרך שסיפרו לו סיפורים ועכשיו הוא מבין שחרטטו אותו?

קשה לי להאמין שחירטטו אותו עד כדי כך, כאילו גם אם חירטטו אותו זה בגבול הסביר(ננסה להשאיר את דמארי/נביא זרים/נביא את עוז ראלי), לא מאמין שמישהו אמר לו שבניון, מליקסון ובן בסט יגיעו לוולפסון.
לי זה נראה כאילו גילי מחפש דרך להחזיר את הכסף שהוא "הפסיד" בחוזה החדש ולעבור למכבי תוך כדי תירוץ שיספק את האוהדים.

אני גם לא פוסל שהאנשים "היקרים" בהנהלה דוחפים אותו החוצה בשביל לחסוך כסף ואני גם לא אתפלא אם זה המקרה.
אבל כרגע הרושם שנוצר זה שגילי יותר מדי מתבכיין על משהו שאין לו זכות לבכות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:21 
יש פה אוהדים עם זיכרון קצר..

יש לנו את ורמוט ודמארי שוויתרו על חוזה כפול וקבוצה מסודרת אצל מכבי ובאופן תמוהה רוצים להישאר פה וההנהלה פשוט עושה הכל בשביל לחרב את זה.

את האשמה והכעס שלכם תוציאו על ההנהלה ולא על השחקנים.
ועם תגובות כאלו אל תתחננו לכוכב הבא שיהיה לנו בעתיד להישאר בקבוצה. כי למה לו? בסוף השחקן מקצץ מוותר על הרבה כסף ועוד יוצא אשם.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:22 
JustZiv כתב:
19 כתב:
היה גם חוזה מקורי

זה שהוא בא לקראת המעסיקים הכל טוב ויפה אבל זה לא נותן לו לגיטמיציה לבכות שהקבוצה חלשה מקצועית והוא רוצה לעזוב.
וגילי ידע טוב מאוד שזה מה שהולך להיות, זה לא שהבטיחו לו שנעמיד פה קבוצה ברמה של מכבי וב"ש.

באיזה מקום עבודה העובד מעביר ביקורת על חבריו שהם לא מספיק איכותיים?

אמרת שאתה עובד בבנק נכון?

אם הבנק שלך היה נקלע לקשיים (בגלל הבעלים, אבל לא חשוב כרגע), ומי שהיה נשאר בבנק חוץ ממך ומעוד עובד טוב, אלה בנקאים חלשים וחסרי נסיון, ונראה שהחשבונות היחידים שתטפלו בהם, אלה של תיכוניסטים לפני צבא (ואני מזכיר לך שהמשכורת שלך מושפעת מההישגים של הבנק, פחות חשבונות גדולים, פחות כסף. לא מאמין שגילי מרוויח פיקס, אבל גם אם כן, זו עוד נקודה ולא הנושא העיקרי).
באו אליך, וביקשו שתבוא לקראת מקום העבודה שלך, ותרד במשכורת, ככה שיוכלו להביא אולי עוד כמה חבר'ה, והבנק יתרומם קצת ולא יקרוס.

אתה מסכים, כי טוב לך שם, ולפעמים שווה לוותר על כסף בשביל מקום שאתה אוהב, ואז אחרי חודש לא רק שלא מגיע אף אחד, לא רק שעשיתם השתלמות במקלט והעביר אותה מורה לכלכלה של כיתה י', אתה גם שומע שהעובד השני בדרך החוצה. מקום העבודה שלך מפסיד בונוס גדול, ואז אתה גם נזכר שבסוף השנה שעברה היו גם בעיות עם המשכורת והיא לא תמיד נכנסה בזמן.

אתה היית נשאר שם? אני לא.

ואללה יופי, מי שמשקיע כסף בקבוצה אלה האוהדים שמשלמים כסף, והשחקנים שמקצצים כסף. איכשהו אף פעם הבעלים הם לא חלק מהגלגל הזה. הם איזה גוף שמרחף מעל הקטע הזה של לשאת בנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
יש פה אוהדים עם זיכרון קצר..

יש לנו את ורמוט ודמארי שוויתרו על חוזה כפול וקבוצה מסודרת אצל מכבי ובאופן תמוהה רוצים להישאר פה וההנהלה פשוט עושה הכל בשביל לחרב את זה.

את האשמה והכעס שלכם תוציאו על ההנהלה ולא על השחקנים.
ועם תגובות כאלו אל תתחננו לכוכב הבא שיהיה לנו בעתיד להישאר בקבוצה. כי למה לו? בסוף השחקן מקצץ מוותר על הרבה כסף ועוד יוצא אשם.

לא זיכרון קצר.
אוהדים כפויי טובה מגעילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:31 
בהנחה שגילי רוצה לעזוב פתאום, מה הוא יודע היום שלא ידע ברגע החתימה????? רמון, חג'ג', ברקוביץ ,הידיעה שעומר כנראה עוזב,כל אלו היו ידועים כבר אז, וגם אסופת הבינוניים סביבו לא הייתה אמורה להשתנות כבר אז, אז מה קורה פתאום?......................אלא אם כן באמת ההנהלה בכדי לקבל כמה גרושים אומרת "תמות נפשי עם פלישתים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
בהנחה שגילי רוצה לעזוב פתאום, מה הוא יודע היום שלא ידע ברגע החתימה????? רמון, חג'ג', ברקוביץ ,הידיעה שעומר כנראה עוזב,כל אלו היו ידועים כבר אז, וגם אסופת הבינוניים סביבו לא הייתה אמורה להשתנות כבר אז, אז מה קורה פתאום?......................אלא אם כן באמת ההנהלה בכדי לקבל כמה גרושים אומרת "תמות נפשי עם פלישתים"

צודק.......................................................................................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:35 
אם אתה חושב שאני מצדד ו/או תומך ולו בפסיק במה שעושים חג׳ג׳ ורמון אז אתה טועה.

בתיאוריה שסיפרת חסר דבר קטן ויש לו משקל רב. לבנק יש לקוחות, אין לו אוהדים. ללקוחות אין רגש לבנק כמו שיש לאוהדים, הלקוחות יעברו לבנק אחר, האוהדים לא.

ובקטע הזה אני כעובד לא סיפרתי ללקוחות שלי שנשארתי בבנק למרות הקשיים. זה לא מעניין אותם, הם לקוחות בנק.
לעומת גילי שפירסם בכל מקום אפשרי כמה הוא אוהב את המועדון וכן אני מעריך אותו על זה שהוא קיצץ בשכר, אבל לא יכול להיות שאחרי שקיבלת נוקאאוט מהקזחים תבוא ותבכה שאתה נמצא בקבוצה חלשה. כאילו מה השתנה מלפני חודש כשחתמת על החוזה? היית באימונים, שמעת מה קורה, מה אתה בוכה עכשיו?

מה הוא חשב שיקרה כל עוד חג׳ג׳ ורמון במועדון?

ועוד דבר קטן, אם אני עובד בבנק ויש סביבי עובדים חלשים(מה שנכון), אני לא הולך וצועק את זה בפנים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:40 
JustZiv כתב:

בתיאוריה שסיפרת חסר דבר קטן ויש לו משקל רב. לבנק יש לקוחות, אין לו אוהדים. ללקוחות אין רגש לבנק כמו שיש לאוהדים, הלקוחות יעברו לבנק אחר, האוהדים לא.

ובקטע הזה אני כעובד לא סיפרתי ללקוחות שלי שנשארתי בבנק למרות הקשיים. זה לא מעניין אותם, הם לקוחות בנק.
לעומת גילי שפירסם בכל מקום אפשרי כמה הוא אוהב את המועדון וכן אני מעריך אותו על זה שהוא קיצץ בשכר, אבל לא יכול להיות שאחרי שקיבלת נוקאאוט מהקזחים תבוא ותבכה שאתה נמצא בקבוצה חלשה. כאילו מה השתנה מלפני חודש כשחתמת על החוזה? היית באימונים, שמעת מה קורה, מה אתה בוכה עכשיו?

ועוד דבר קטן, אם אני עובד בבנק ויש סביבי עובדים חלשים(מה שנכון), אני לא הולך וצועק את זה בפנים שלהם.

יש גבול לכמה שחקן יכול להתגמש בשביל אוהדים, שבתכלס אלה אנשים זרים שהוא לא מכיר.
אני לא יודע איזה התחייבויות כלכליות יש לו, אני לא יודע לכמה אנשים הוא עוזר כלכלית, אלה שיקולים שלו.

לפי מה שהבנתי, נאמר לו שבהנחה והשחקנים יירתמו, הקבוצה תתחזק. בינתיים זה לא קורה, אלא די קורה ההיפך.
אין לי ספק שהוא אוהב את המועדון, אבל כמה אפשר לנצל את זה? אני אסלח לו על הפוסטים בפייסבוק, אני לא בטוח שזה הוא אישית כותב אותם בכלל.

ואם אני מרגיש שאני עובד עם אנשים שגורמים למקום העבודה שלי להיות קטן עלי, ושאני תקוע במקום ושלא אני ולא מקום העבודה הזה הולכים לשום מקום, אני מתחיל לחפש לי מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

גילי לא בכה בשום מקום לאף אחד. 90% מהידיעות שאתה קורא מכשירות קרקע/בודקות את השטח/סתם מומצאות ע"י כתבים. כולם כולל כולם אומרים שהקבוצה חלשה, מראשי המערכת ועד אחרון השחקנים (אולי חוץ מאלה מליגה א', שקצת קשה להם להגיד את זה). גם לומר שהוא "צעק להם את זה בפנים" זה לעשות לו עוול. הוא אומר שהקבוצה צריכה חיזוק, ולא אמר על אף אחד ספציפית שהוא חלש. אני מעריך אותו על כך שהוא יוצר לחץ מתון על ההנהלה לחזק את הקבוצה באמצעות הדברים שלו. זה נראה לי הרבה יותר הגיוני מאשר לבוא ולחייך בכל ראיון ולהגיד שאנחנו קבוצה נפלאה ורצים לאליפות.

אגב, מה היית אומר אם גילי היה עוזב לפני חודש לחיפה? סתם מעניין אותי. זה היה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
יש פה אוהדים יותר צדיקים מהאפיפיור שפתאום מוכנים ששחקנים יעברו למכבי.
סבבה, מבין שאתם מרחמים על השחקנים, אז שיעזבו, אבל למכבי?!

רק אחרי שתראו את ורמוט ודמארי לובשים צהוב תקבלו את הבוקס בבטן (ואת הבעיטה לביצים). אז זה יהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 15:10 
ברור שאני מקלל כל שחקן שלובש את החולצה של מכבי.
לא חשבתי שזו שאלה בכלל.
ההודעה הפותחת ומה שאני לפחות הגבתי עליו, לא קשור בכלל למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

רק אחרי שתראו את ורמוט ודמארי לובשים צהוב תקבלו את הבוקס בבטן (ואת הבעיטה לביצים). אז זה יהיה מאוחר מדי.

1. סביר להניח ששניהם לא ילבשו צהוב. לא בגלל ההנהלה שלנו, אלא אך ורק בגללם
2. הבוקס בבטן הוא בלתי נמנע, אבל הדיון לא קשור לזה. השאלה היא האם בסיטואציה שנוצרה מעבר של גילי (המקרה של דמארי קצת שונה) יצדיק שנקרא לו בוגד או דברים מהסוג הזה. התשובה לדעתי היא לא
3. גם אם גילי יעבור, הוא בחיים לא יתנהג כמו שזהבי מתנהג, כי הוא לא חולה נפש (שלא תבין לא נכון, המחלה הזאת של זהבי מאוד עוזרת לו בכדורגל, ביחסים עם אוהדי הפועל פחות). אצלי אישית השנאה לזהבי התחילה רק אחרי שהצליח להוציא מעצמו את ערימות הגועל נפש האלה בדרבים ובכלל. כשהוא חתם שם התעצבנתי מאוד אבל לא שנאתי אותו, די פשוט להבין שלא היו לו הרבה ברירות. אני בטוח שאם הייתה לו האופציה לבחור דאז, גם הוא היה מוותר על סכומים ניכרים כדי להגיע להפועל ולא למכבי.
4. מה תגיד אם גילי ילך לחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סליחה גילי ?
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 15:19 
IdanTheLittle כתב:

בוקס בבטן זה באמת קטן לעומת האינקוויזיציה שחיימקה וסנטה עושים לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב(די בטוח האמת) שמה שמפריע לגילי זה פחות אי חיזוק הסגל ויותר השכונה, ההדלפות, הלכלוכים, המאמן העלוב שלו שיש לו 20% הצלחה בקריירה ושמקבל עשירית מהשכר שלו, המחנה אימונים המגעיל הזה בקיסריה עם אימונים ב35 מעלות ושחקנים שמעלים לאינסטגרם תמונות מאחרי אימון של מועבטים עם אלכוהול ואפשר להוסיף לרשימה הזאת עוד הרבה.

וזה נכון גם לאוהדים, קבוצות עם סגלים חלשים כבר עברנו והם קיבלו תמיכה אבל כזאת שכונה ותחושת גועל בחיים לא הייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:46 
לא מסוגל לכעוס על שחקן שיעזוב את הפועל במצב הזה, בדיוק כמו שלא יכולתי לכעוס על שחקן שרצה לעזוב בתקופה של טביב. רבאק, אנחנו אשכרה מתנהלים כמו קבוצה בליגה של חובבנים. למה ששחקנים כמו גילי ועומר (או שחקנים אחרים, עם שאיפות נורמליות) יהיו תקועים בקקה הזה?!
עם כל האהבה אליהם, אף אחד לא מבטיח שלא נרד ליגה גם איתם. הם בסה"כ 2 מתוך 11 שעולים על המגרש, טובים ככל שיהיו. אי אפשר לבנות עליהם למשך עונה שלמה (הרחקות, פציעות וכו'..)
צריך לבוא בטענות רק למי שעומד בראש, שאחראי על הבושה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
גילי הוכיח עד עכשיו שהכסף זה לא הכל ויש עוד שיקולים. בעבר כל השיקולים האחרים והפשרות שעשה גילי היו שווים לו ואנחנו אוהדי הפועל הרווחנו מכך.

גילי איניו מסוג השחקנים שיכול לסחוב קבוצה על הגב שלו. גילי אינו מסוג השחקנים שמצטיינים במלחמה . הייתרון של גילי הוא המשחק הטכני וראיית המשחק. בד"כ שחקנים כאלה צריכים שיהיה להם סבבה מסביב כדי להביא את יכולתם ויתרונם היחסי ביחס לאחרים.

כל הדברים שקורים לאחרונה בהפועל , כל אחד בנפרד ובוודאי כולם ביחד לא יאפשרו לגילי להביא את יכולתו המיוחדת ויתרונותיו היחסיים.

לא בטוח בכלל שגילי היה שווה את הסכומים ששולמו לו. וגם אם כן , אני כמעט משוכנע שלא נוכל לקבל ממנו יכולת ותפוקה המתאימה לשכרו המופחת .

בהחלט יותר מאשר מבין את גילי ולדעתי בתנאים הקיימים אם כל הצער שבכך צריך לשחרר אותו, כי אחרת נקבל שחקן בינוני מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:56 
אם גילי מאס בהתנהלות השכונתית של הפועל אז אני יכול לקבל איכשהו את הרצון שלו לעזוב.
אבל אם הוא באמת מעדיף לעבור לחיפה או מכבי רק כי הן נכון להיום קבוצות יותר טובות והוא ירוויח שם יותר, אז אני לא רואה את ההבדל בינו לבין ואן פרסי, גצה ולבנדובסקי.

ואולי זה שילוב שני הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 18:12 
עצם זה שבונים רק עליו העונה מראה כמה העסק לא רציני ושכונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 18:21 
הרגע הזה שאתה קולט, שאתה מרחם על בן אדם שעובד 3 שעות ביום מקסימום, ומרוויח פי 50 ממך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 18:30 
הוא באמת מסכן, ואנחנו כפויי טובה, איכסה עלינו. מסכן גילי בשלושה חודשים שהוא עבד מאז שהוא חזר הוא באמת סבל קשות, איזה נשמה שהוא האריך חוזה ומחפש תירוץ מצוין לעבור לחבר שלו במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אם היה אחי? הייתי אומר לו לברוח בכל המהירות לא מרמון וחג'ג' אלא מכם. השבוע שהקבוצה צריכה את העידוד של האוהדים יותר מהכל היא מקבלת את היבבות שלכם ואת הטפות המוסר כאילו שהוא חייב לכם משהו. להזכיר לכם אתהפקיד של האוהדים זה לעודד ולא לחבל. אם לא הפנמתם אז הבעלים אינו מעוניין להשקיע גרוש ומוכן להריץ את הקבוצה רק על הכנסות ותרומות. אתם בעלים רק בתאוריה בבקשה תכניסו יד לכיס ותשלמו ולא רק תבלבלו את המוח. במקומו הייתי הולך. לא הולך רץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: