JustZiv כתב:
19 כתב:
היה גם חוזה מקורי
גילי לא אמר "חוזה זה חוזה, תנו כל שקל", הוא כן בא לקראת המעסיקים שלו. עכשיו אחרי חודש פתאום חוזה זה חוזה?
אני במקומו בורח ממקום עבודה כזה, עם התנהלות שמביישת באסטה בשוק. בהזדמנות הבאה שתהיה להם הם יזיינו אותי עוד פעם הרי. אני במקומו מחפש כל פעלול משפטי שיש בשביל לצאת מהחוזה הזה.
זה שהוא בא לקראת המעסיקים הכל טוב ויפה אבל זה לא נותן לו לגיטמיציה לבכות שהקבוצה חלשה מקצועית והוא רוצה לעזוב.
וגילי ידע טוב מאוד שזה מה שהולך להיות, זה לא שהבטיחו לו שנעמיד פה קבוצה ברמה של מכבי וב"ש.
באיזה מקום עבודה העובד מעביר ביקורת על חבריו שהם לא מספיק איכותיים?
אמרת שאתה עובד בבנק נכון?
אם הבנק שלך היה נקלע לקשיים (בגלל הבעלים, אבל לא חשוב כרגע), ומי שהיה נשאר בבנק חוץ ממך ומעוד עובד טוב, אלה בנקאים חלשים וחסרי נסיון, ונראה שהחשבונות היחידים שתטפלו בהם, אלה של תיכוניסטים לפני צבא (ואני מזכיר לך שהמשכורת שלך מושפעת מההישגים של הבנק, פחות חשבונות גדולים, פחות כסף. לא מאמין שגילי מרוויח פיקס, אבל גם אם כן, זו עוד נקודה ולא הנושא העיקרי).
באו אליך, וביקשו שתבוא לקראת מקום העבודה שלך, ותרד במשכורת, ככה שיוכלו להביא אולי עוד כמה חבר'ה, והבנק יתרומם קצת ולא יקרוס.
אתה מסכים, כי טוב לך שם, ולפעמים שווה לוותר על כסף בשביל מקום שאתה אוהב, ואז אחרי חודש לא רק שלא מגיע אף אחד, לא רק שעשיתם השתלמות במקלט והעביר אותה מורה לכלכלה של כיתה י', אתה גם שומע שהעובד השני בדרך החוצה. מקום העבודה שלך מפסיד בונוס גדול, ואז אתה גם נזכר שבסוף השנה שעברה היו גם בעיות עם המשכורת והיא לא תמיד נכנסה בזמן.
אתה היית נשאר שם? אני לא.
ואללה יופי, מי שמשקיע כסף בקבוצה אלה האוהדים שמשלמים כסף, והשחקנים שמקצצים כסף. איכשהו אף פעם הבעלים הם לא חלק מהגלגל הזה. הם איזה גוף שמרחף מעל הקטע הזה של לשאת בנטל.