תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 15:07 
אין לו מושג. לא בכדורגל ולא בעסקנות כדורגל.
הכוונות שלו לא מעניינות. מה שהוא עושה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל מתפרקת
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה עוד צריך לקרות כדי שקובסטר יפסיק עם ההגנה האובססיבית הזו על הנהלת הפועל.
הורגים אותנו. פשוט הורגים אותנו. זו הולכת להיות עונה עלובה גם אם גילי ודמארי ישארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא ממש מבין מה הרעיון בלתת לקבוצה לגווע. בצורה הזו הליגה הלאומית תהיה הבית שלנו.
והאמת לא בא לי שוב על הדרך של נרד לליגה השניה ונבנה את עצמנו חזקים יותר.
זה היה יותר מדי ב- 89 וזה הספיק לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל מתפרקת
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 15:19 
kobster כתב:
שחר כתב:
אתה מצפה ממי שבא לנקות, שיעשה צעדים זהירים, אחראיים ושמרנים ולא ימנה מישהו צבעוני כמו ברקוביץ, ייסע לברזיל על תקן סקאוטר וכו'..דווקא נראה שהוא נהנה מאוד לשחק בצעצוע הזה שנפל לידיים שלו.

ונגיד היה משאיר את רב"ש ולא מביא ברזילאים שראה באיזה משחק פוצ'יוולי, זה היה משנה את התמונה ? היו באים אליו פחות בטענות ? זה היה מזרים לנו את המיליונים שחסרים בשביל לסגור את הבלאגן ?
אז הוא עושה ויעשה שטויות של בן אדם שאין לו מושג בכדורגל, ינסה להחזיק עד סוף השנה ויגיע הקורבן הבא.
דיברנו אתמול ואתה יודע מה הדעה שלי. זה רק עניין של זמן.

אם היה משאיר את רב"ש שממילא הביא את רוב השחקנים שיישארו בעונה הבאה וכבר אימן אותם עונה אחת ומודיע על עונה פיננסית של קיצוצים כדי למכור את הפועל כמה שיותר מהר ולקצץ את החובות, זה בהחלט היה משנה את התמונה. במקום זה, שוב החלו כל מיני מהלכים בזבזניים, ראוותנים ומנותקים מהמציאות של המועדון הזה.
ואני מצטער מאוד שאתה גורם לי שוב להסכים עם אדום נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מעניין מה עוד צריך לקרות כדי שקובסטר יפסיק עם ההגנה האובססיבית הזו על הנהלת הפועל.
הורגים אותנו. פשוט הורגים אותנו. זו הולכת להיות עונה עלובה גם אם גילי ודמארי ישארו.

איפה ראית שאני מגן על מישהו ?
כולם אשמים, מרמון דרך מוישיק דרך מני ויצמן ועד עידו חג'ג'. כל אחד תרם בדרכו למצב שאנחנו נמצאים בו היום, מועדון שדוהר לעבר התהום וחוץ מתסריט די דמיוני שיבוא איזה משיח מהאגדות ויקנה אותנו וישקיע כסף והכל יהיה יופי טופי, אין באמת משהו מיוחד שחג'ג' יכול לעשות בשביל לעצור את הדהירה הזו.
משעשע שאתה מדבר על הגנה אובססיבית ולא מצליח להבין שזה שרמון וחג'ג' התחמקו מלממש ערבויות בשנה שעברה, מהלך שאתה הגנת עליו באובססיביות יתר, זה מה שהוביל אותנו למצב הנוכחי.
הדבר היחיד שעוד איכשהו מזיז לי בכל העניין זה שמתרכזים במה קורה עכשיו ולא במה שהוביל אותנו אליו. אמרתי כבר, אנחנו אוכלים היום את מה שבישלו לנו בשנה שעברה. אתה ועוד הרבה אחרים כאן יכולים לשאול את עצמם מה היתה הדעה שלהם בזמן אמת.

שחר כתב:

אם היה משאיר את רב"ש שממילא הביא את רוב השחקנים שיישארו בעונה הבאה וכבר אימן אותם עונה אחת ומודיע על עונה פיננסית של קיצוצים כדי למכור את הפועל כמה שיותר מהר ולקצץ את החובות, זה בהחלט היה משנה את התמונה. במקום זה, שוב החלו כל מיני מהלכים בזבזניים, ראוותנים ומנותקים מהמציאות של המועדון הזה.
ואני מצטער מאוד שאתה גורם לי שוב להסכים עם אדום נחמד.

להשאיר את אותו רב"ש שחצי מהכותבים כאן (ואני עוד מפרגן) רצו להעיף באמצע העונה הקודמת ? את אותו אחד שנשפכו עליו אלפי מילים על כמה הוא הרס אותנו וכל הדיבורים שלו על דרך ושיטה ? אותו להשאיר ?
מזכיר לי את הדיון אתמול על גורדנה שכולם היו מוכנים לשלם לב"ש כדי שיקחו אותו מאיתנו ואז שקיבלנו עליו חצי מיליון שקל תקפו את ההנהלה למה לא התעקשנו לקבל עליו מיליון. בדיחה.
אגב, אני הייתי בעד שרב"ש ישאר אבל זה לא באמת משנה.

לגבי עונה פיננסית והמטרות של חג'ג' :
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2751517
ציטוט:
חג׳ג׳ הרגיע. בישר לנוכחים שגילי ורמוט יישאר, הסביר על תקציב שפוי, הבטיח שקיפות ונימק את החתמת ברקוביץ' כמנהל המקצועי. ״אמרתי להם שלא אוכל להבטיח שאהיה פה לנצח״, חג׳ג׳ מספר. ״שבאתי לעזור. אני אבריא את הפועל, אשתדל. אשתדל להקים ארגון ניהולי שמחר-מחרתיים כבר לא יצטרך אותי. אני לא מבטיח שאהיה אתכם בעוד שנתיים או שלוש. להיות בעלים של קבוצה זה לא החלום שלי. מקווה שהחיידק יידבק בי בהמשך

אני די בטוח שהוא לא יצליח אבל שינסה. ואם הוא יכשל יגיע הקורבן הבא שנתעצבן עליו ועל הניהול שלו ועל המהלכים הביזיוניים שהוא עושה ואיך הוא לא השאיר את ההוא ואיך הוא מינה את הזה. כאילו שזה ישנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
א. נכון, צריך להמשיך. הקהל גם מחה כבר וזה לא בדיוק עבד.
ב. הם לא שילמו כי הם מנסים לחסוך כסף. עדיף לשלם לו כמה שפחות כי המחיר של הקבוצה ירד בהתאם.
לגבי החלק השני, אתה טועה. רוב הקבוצות מתנהלות על פי ההכנסות שלהם, עכשיו זה קצת התרחב בגלל באר שבע ונתניה. ההבדל בינינו לאחרות זה שאצלנו העמידו ערבויות מעבר להכנסות הצפויות ובגלל זה נהיה בלאגן, כי לא התכוונו לממש אותם.

אם מההתחלה הם לא היו מעמידים ערבויות (כמו כל הליגה כמעט) המצב היה טוב יותר? היית מרוצה?

אז מה אתה אומר לי בעצם? שקנו שלד בורסאי לפירוק???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 16:29 
אתה מביא לי ציטוטים של חג'ג?
ההוא שאמר שיביא שחקן מעל הרמה של הליגה? או זה שאמר שהוא רוצה לשמח בקרוב את אוהדי הפועל עם רוכש חדש?
נו באמת..."המטרות של חג'ג"...פחחחח

ואני רק אומר, שאם ממילא התכוונו להיות שמרנים ולהשאיר את רוב הסגל משנה שעברה, כבר עדיף היה להשאיר את המאמן.
בסוף גם בזבזו כסף על הפיטורים שלו וגם נכנסו לעוד הרפתקאה שתעלה לנו כסף אחרי הגלגולים שנעבור השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה חג'ג' יעשה בלי היחצנות האדירה שהוא זוכה לה, כשהוא "האיש החזק בלה בלה"
כבר כתבתי בעבר ואני עדיין חושב שזה נראה שיש לו עוד אינטרסים רבים בהפועל שלא קשורים להצלחת המועדון והוא רוצה להשאר פה לצער כולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
מצחיקול, רשמת "אם הוא היה מודיע על עונה פיננסית" והבאתי לך ציטוט שהוא מודיע על עונה פיננסית.
עזוב, אנחנו טוחנים מים. הפועל ת"א הוא מועדון מפורק דה פאקטו, טביב העלים בדרך כזו או אחרת את כל הכסף שהיה, רמון דאג בצורה כזו או אחרת שגם לא יהיה כסף. ברור שיש 1001 דברים שאני ואתה היינו עושים אחרת בקיץ הזה אבל זה כמו כוסות רוח למת. בהצלחה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שיניתי את דעתי. אני עדיין לא חושב שרמון צרעך לממש ערבויות. יותר מזה. אף אחד לא חייב לשים כסף.
מה שכן, מי שלא רוצה לשים כסף צריך ללכת. וזה מה שאמרתי גם בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
למה הוא לא צריך לממש ערבויות?
אם הוא מהמר על כסף שאין לו מי אמור לשלם על זה בסופו של דבר?

אני מבין שבסביבות 4000 אנשים חושבים שהתשובה היא אנחנו אבל מי באמת צריך לשלם על ההימורים של מי שמנהל אותנו בסופו של דבר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של שחר וחתול אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
להשאיר את אותו רב"ש שחצי מהכותבים כאן (ואני עוד מפרגן) רצו להעיף באמצע העונה הקודמת ? את אותו אחד שנשפכו עליו אלפי מילים על כמה הוא הרס אותנו וכל הדיבורים שלו על דרך ושיטה ? אותו להשאיר ?

מפתיע שזה עוד לא ברור למישהו, אבל הפורום הזה לא מייצג כמעט בשום דבר את הקהל של הפועל ואת דעתו. אם פה 80% רצו לראות את רב"ש בחוץ אז בקרב הקהל הרחב הרבה יותר היו בעד לתת לו עוד צ'אנס. ואני חושב שגם חלק גדול מהמתנגדים שלו היו מעדיפים שישאר ולא שדומב יאמן, בטח כשכל העניין הזה של לבנות קבוצה לא קיים אצלנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל מתפרקת
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
למה הוא לא צריך לממש ערבויות?
אם הוא מהמר על כסף שאין לו מי אמור לשלם על זה בסופו של דבר?

אני מבין שבסביבות 4000 אנשים חושבים שהתשובה היא אנחנו אבל מי באמת צריך לשלם על ההימורים של מי שמנהל אותנו בסופו של דבר?

דעתי נכתבה כבר בעבר.. הערבויות נועדו לאפשר לבנות קבוצה חזקה יותר שתחזיר את ההשקעה. ממש כמו כל שנה כמעט.
זה לא אומר שרמון צריך לאבד את המכנסיים.

לעומת זאת, במידה וההימור נכשל, הוא חייב לפנות את מקומו למי שיכול לשים כסף. אין לו פריבילגיה גם להמר וגם להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לפנות למישהו שיכול?
נניח שהוא לא מצא מישהו שיכול (או שהוא סתם לא חיפש, לא נכנס לזה כרגע). נניח שהוא גם לא ימצא (כי הוא לא מחפש אבל לא נכנס לזה כרגע). החוב עדיין קיים. מי אמור לשלם אותו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
נניח שהוא לא מצא מישהו שיכול (או שהוא סתם לא חיפש, לא נכנס לזה כרגע). נניח שהוא גם לא ימצא (כי הוא לא מחפש אבל לא נכנס לזה כרגע). החוב עדיין קיים. מי אמור לשלם אותו?

את זה גם טביב אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
ביום שהאוהדים החליטו מדעת לוותר ולזרוק לפח את עתיד המועדון, בתמורה לגחמה הפסיכופטית לקחת חתיכה מהמועדון ולהיות בעלים, נגזר דינו של המועדון.
נכון להיום הכל במועדון הזה רקוב ומופקר. מהמסד ועד הטפחות.

כל מי שיש לו נגיעה במועדון הזה הוא בעל אינטרסים אישיים על חשבון טובת המועדון.
הדרך למטה בלתי נמנעת. או שזה יקרה מהר יחסית או לאט לאט ובהדרגה.
צריך לשבת בשקט ולחכות בסבלנות להתרסקות.
רק אז יעופו מאיתנו כל הטפילים והאוהדים סוף סוף יראו בעיניים ויבינו לאן הביא אותנו שיגעון הגדלות שלהם.
רק אז אפשר יהיה לבנות באופן נורמלי ובריא את המועדון ורק אז יבוא הרוכש המתאים.
צריך סבלנות.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ItaiH6 כתב:

את זה גם טביב אמר.

את מה?
מי אמור לשלם את הגרעון שאליו רמון הכניס את הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 11:04 
מה זה אמור?
המועדון לקח הלוואות, המועדון צריך להחזיר אותו.
המועדון נמצא בגירעון, המועדון צריך לסגור אותו.
זה יכול לקרות או בכסף מבחוץ, או בכסף קיים מהכנסות (כלומר קיצוצים)
בדיוק כמו שמנהל יכול להחליט שהוא בונה תקציב מעבר להכנסות ונכנס לגירעון בתקווה שתגיע הצלחה, הוא יכול להחליט שהוא מקצץ עד שהחברה חוזרת לאיזון.

הכל לגיטימי.
(זה לא אומר שזה אידיאלי בשבילנו, או לכל מועדון כדורגל אחר. ברור שעדיף שיבוא מישהו עם כסף שינסה למשוך להצלחה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
לא, זה לא לגיטימי.
זו בדיוק הבעיה שאתה ואחרים לא מבינים, ברגע ששמת ערבויות על תקציב, אתה התחייבת לעמוד מאחורי נזק כלכלי מסוים.
זה לא הגיוני לקום בוקר אחד ולמכור את כל הנכסים של המועדון רק כדי לא לממש ערבויות שהתחייבת לממש.
עומר דמארי הוא נכס של המועדון, הוא נקנה מכסף שנכנס מליגת האלופות. זה לא כסף שלהם.
ואם הם לא יכלו להתחייב על הערבויות האלו, היה עדיף שלא ישמו אותן מההתחלה ושילכו להיות בעלים של מכולת ולא של קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:01 
האדס כתב:
לא, זה לא לגיטימי.
זו בדיוק הבעיה שאתה ואחרים לא מבינים, ברגע ששמת ערבויות על תקציב, אתה התחייבת לעמוד מאחורי נזק כלכלי מסוים.
זה לא הגיוני לקום בוקר אחד ולמכור את כל הנכסים של המועדון רק כדי לא לממש ערבויות שהתחייבת לממש.
עומר דמארי הוא נכס של המועדון, הוא נקנה מכסף שנכנס מליגת האלופות. זה לא כסף שלהם.
ואם הם לא יכלו להתחייב על הערבויות האלו, היה עדיף שלא ישמו אותן מההתחלה ושילכו להיות בעלים של מכולת ולא של קבוצת כדורגל.

אין בעיה, במצב הזה דמארי שכטר וורמוט היו נמכרים שנה שעברה ובטח לא היית מגיע לאירופה השנה. לא היו התחיבויות ולא היה מאחורי מה לעמוד. ממש עדיף.
הם יכולים ללכת למכולת. מי יחליף את הערבויות שלהם, אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל מתפרקת
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:18 
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
לא, זה לא לגיטימי.

אין בעיה, במצב הזה דמארי שכטר וורמוט היו נמכרים שנה שעברה ובטח לא היית מגיע לאירופה השנה. לא היו התחיבויות ולא היה מאחורי מה לעמוד. ממש עדיף.

אם לקבוצה הכי גזענית בעולם היו ויש בעלים, גם אנחנו יכולנו למצוא אחד כזה.
בהנחה ויש מישהו שמעוניין בנו, נראה לך שהוא יכניס את הראש שלו לחובות, לפיצול האחוזים שיש לכל ה״בעלים״ למיניהם ולידיעה שהקהל יכול לפנות נגדו? פראייר כמו גאידמק יש פעם במאה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:28 
אמרת בעצמך- גאימדק יש אחד ב100 שנה. איזה עוד בעלים יש להם? המצב שלהם קטסטרופה. היתרון שלהם עלינו זה ראש עיריית ירושלים שתמיד נחשב דמות בעולם היהודי מחוץ לישראל וחופר לכל משקיע על הקבוצה.

החובות והאחוזים הם באמת בעיה בגלל זה צריך לטפל בהם. לחכות שייגמר כבר המשפט מול טביב, לסגור את הגרעונות ע"י קיצוצים איפה שאפשר אבל לנסות לשמור על רמה של טופ 4 בישראל. אפשרי. לא הייתי ממנה בשביל זה את ברקוביץ' או שם מחיר מנוי של 2000 שקל, אבל זה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
לא, זה לא לגיטימי.

מדהים, פשוט מדהים כמה אתם ודומיך לא מצליחים להבין.
אנחנו הפועל ת"א. המועדון השני בגודלו בישראל, המצליח ביותר בזירה האירופית בכל הזמנים, המועדון עם אחד הקהלים הכי טובים ותומכים שיש.
אנחנו לא מ.ס אשדוד, קבוצה האצטדיון הביתי שלה לא ראוי לארח 40 פרות מהרפת של תנובה, והקהל שלה הוא במקרה הטוב 400 חבר'ה שקיבלו הזמנות מג'קי.
אנחנו לא בני יהודה, קבוצה קטנה שמייצגת שכונה פיצית בת"א, שמתאפיינת בהדרת זרים, גזענות ואלימות בלתי פוסקת.
אנחנו לא מכבי פ"ת, קבוצה שנשלטת על ידי משפחה מפוקפקת, עם 20 אוהדים ו-0 הישגים בזירה הישראלית.
למה בחרתי בקבוצות האלו? בכולן יש בעלים שמשקיעים כסף. בכולן יש אנשים שלא רק שמים ערבויות, אלא משקיעים מכיסם כבר מספר שנים. גם אם מדובר במיליון, 2 או 5.
אצלנו אין. אצלנו אין מי שמשקיע, רק שמים ערבויות, לפעמים זורקים איזה 100 אלף שקל בשביל שיהיה נייר טואלט.
אצלנו יש בעלים אחד, קוראים לו הקהל. הוא מכניס למועדון את רוב התקציב, בזכותו הספונסרים בכלל מוכנים לשקול חוזה פרסום עם קבוצה בינונית מבחינה מקצועית.
לא, לא היה צריך למכור את דמארי, שכטר וגילי. היה צריך לממש את הערבויות שעליהן הם התחייבו מתוקף היותם בעלים. ואם הם לא רוצים להשקיע כסף שיודיעו מחר שהפועל עומדת למכירה במחיר של 0 שקלים.
במקום זה הם מבקשים מאנשי עסקים את הסכומים שבהם קנו את הקבוצה והסכומים שהם חייבים לאלי טביב, שכבר היו צריכים להיות מועברים אליו מזמן.

עכשיו הגיע הזמן להראות לנבלים, לאויבים - לחבורת האנשים הזאת שחוגגת לנו על התחת ועושה לעצמה מסעי יח"צ - את הדרך החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 18:39 
באשדוד משקיעים כסף? בבני יהודה משקיעים כסף? במכבי פ"ת?

נראה לי שאתה זה שצריך להתעורר. אין לך מושג איזה קומבינות הולכות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
בשום קבוצה בישראל, מלבד הפועל ב"ש ומכבי ת"א, אף בעלים לא משקיע שקל.
נהפוכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
העיריות משקיעות ובטוח לא דורשות את הסכומים שחולדאי דורש על וולפסון ובלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 18:47 
לא לגמרי נכון, בק"ש איזי משקיע, בחיפה שחר משקיע (ומחזיר, ומשקיע, אבל בגדול שם כסף) וגם בנתניה זה נראה שמשקיעים עכשיו.
יש להם גם את האינטרסים שלהם שם, אבל יש השקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
בשום קבוצה בישראל, מלבד הפועל ב"ש ומכבי ת"א, אף בעלים לא משקיע שקל.
נהפוכו.

מה אתה אומר.
על ק"ש ואשדוד שמעת? מכבי נתניה? מכבי חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 18:48 
גם בקריית שמונה איזי שם כסף, גם יואב כץ שם כסף(אמנם יחסית קטן ) וגם שחר שם כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: