תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אם כפי שדווח המועדון לא מרוויח מהמנויים כי הוא גם ככה קיבל כסף מלאן, אז למה לא לתת הנחה של נגיד 30% למחדשים בשערים 2-5-7-13? הרי כמעט כל המנויים האלה יימכרו בכל מקרה, והמועדון לא מפסיד שום דבר.

אתה אומר שגם אם הפועל לא מוכרת מנוי בודד הכל ממשיך כרגיל?
משום מה היה לי הרושם שזו רק הלוואה שצריך להחזיר כשמסיימים למכור מנויים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אם כפי שדווח המועדון לא מרוויח מהמנויים כי הוא גם ככה קיבל כסף מלאן, אז למה לא לתת הנחה של נגיד 30% למחדשים בשערים 2-5-7-13? הרי כמעט כל המנויים האלה יימכרו בכל מקרה, והמועדון לא מפסיד שום דבר.

מה זאת אומרת לא מרוויח ממנויים? לאן נתנה להפועל X כסף וכל שקל שנכנס ממנויים הולך ללאן? נשמע לי הזוי, משני הצדדים.
אם הדבר נכון זה בהחלט מסביר למה המחירים לא ירדו (יותר נכון עלו עד הטוויסט עם הארגונים) - יותר מנויים זה פחות כרטיסים למכור, ואם הכסף ממנויים לא מגיע להפועל היא באמת תעדיף למכור כמה שפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
מישהו היה בישיבה של העמותה עם הקבוצה לגביי המנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:30 
נראה לכם שלאן פראיירים?
אם זה לא יכסה את מה שהם הלוו זה בטח יתגלגל לשנה הבאה או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:32 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
נו ו?
זה ברור שההנהלה מנצלת אותנו (אלו ״הנרקומנים״)
אבל אנחנו מיעוט לדעתי.
ואם יהיה חרם אמיתי אז זה כבר משהו אחר.

נו באמת.
אתה דואג שלא יתפסו לך את הכסא בשער 2, לא צריך להתפתל ואתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד.
מה זה חרם אמיתי ? אתה צריך שאיזה "ארגון" שבמשך שנים דאג במיוחד לאינטרסים של עצמו יגיד לך מה לעשות ?
לא מסכים עם המחירים, אל תעשה מנוי. פשוט מאוד.

נכון אני מפחד על המקום שלי בשער 2 וכך עוד רבים
אבל כן שארגון כמו אולטראס מודיע עם חרם, יש לו יותר אפקט מאשר
לירון האדום , קובסטר ויובל (לשם הדוגמא בלבד) יגידו שהם מחרימים...
ואתה יודע טוב מאד שיש הבדל אז אל תנסה להיתמם לי עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
כמו שהארגון המוהלל הודיע כשרצו למכור את הזיכיון לברקו על הנוער שהוא דואג לעתיד המועדון ואז בפגישה אחת עם חג'ג', כשהובהר להם שהנרי הולך להישאר בתפקיד, אז הוא דמם לחלוטין מאז למרות שלא רק שברקו קיבל זיכיון בפועל על הנוער אלא אנחנו עוד משלמים לו על זה ?
האולטראס דואג לאולטראס, אין לי בעיה עם זה וזו זכותם . כל מי שמנסה לראות תמונה אחרת הוא התמים.
אם אתה חושב שהמחירים מעוותים ומחפירים אז אל תעשה מנוי בלי קשר למה עמדת ה"ארגון" .
את המהלך החשוב ביותר של קהל בכדורגל הישראלי עשינו בלי עמדת ה"ארגון", אני מאמין שנוכל להחליט בלעדיו אם לעשות מנוי או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מה זאת אומרת לא מרוויח ממנויים? לאן נתנה להפועל X כסף וכל שקל שנכנס ממנויים הולך ללאן? נשמע לי הזוי, משני הצדדים.
אם הדבר נכון זה בהחלט מסביר למה המחירים לא ירדו (יותר נכון עלו עד הטוויסט עם הארגונים) - יותר מנויים זה פחות כרטיסים למכור, ואם הכסף ממנויים לא מגיע להפועל היא באמת תעדיף למכור כמה שפחות.

לדעתי יש סכום שאם מכירת המנויים לא מגיעה אליו הפועל צריכה להחזיר אותו ללאן מהתקציב, מה קוראים אותה הלואה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כמו שהארגון המוהלל הודיע כשרצו למכור את הזיכיון לברקו על הנוער שהוא דואג לעתיד המועדון ואז בפגישה אחת עם חג'ג', כשהובהר להם שהנרי הולך להישאר בתפקיד, אז הוא דמם לחלוטין מאז למרות שלא רק שברקו קיבל זיכיון בפועל על הנוער אלא אנחנו עוד משלמים לו על זה ?
האולטראס דואג לאולטראס, אין לי בעיה עם זה וזו זכותם . כל מי שמנסה לראות תמונה אחרת הוא התמים.
אם אתה חושב שהמחירים מעוותים ומחפירים אז אל תעשה מנוי בלי קשר למה עמדת ה"ארגון" .
את המהלך החשוב ביותר של קהל בכדורגל הישראלי עשינו בלי עמדת ה"ארגון", אני מאמין שנוכל להחליט בלעדיו אם לעשות מנוי או לא.

מה זה זיכיון בפועל?
אם מחר יגדל איזה כשרון בנוער שהפועל תמכור, מי יקבל את הכסף? ברקוביץ? מה הקשקוש הזה אמור להביע?

מחלקת הנוער חוסלה באופן מעשי. למועדון אין זין להתעסק בה, הוא יעשה את המינימום הנדרש כדי שהיא תתקיים וזה הכל, אבל זו לא אשמתו של ברקוביץ' ולא של האולטראס. כשיהיה בעלים נורמלי תהיה מחלקת נוער נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

לא יודע, זה מה שסיפרו לנו. שלא משנה כמה אנחנו מרוויחים ממנויים כי הכסף גם ככה הולך ללאן. ואז חג'ג' הגאון מוכר מעט מנויים כי הפועל גם ככה לא מרוויחה מהם ויש יותר מקום לכרטיסים.
אבל אני אומר, אם מה שאמרו באמת נכון, אז לפחות את ה-6000 מנויים שגם ככה הולכים להימכר (שערים 5 ו-7, ומקומות משוריינים ב-2 ו-13) תמכרו במחירים זולים. בשער המושבים (2 ו-13 שלא תפוסים, ושער 8) תפקיעו מחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

לדעתי יש סכום שאם מכירת המנויים לא מגיעה אליו הפועל צריכה להחזיר אותו ללאן מהתקציב, מה קוראים אותה הלואה.

זה מה שאני אומר - הטענה של יובל שהמועדון "לא מרוויח ממנויים" היא הזויה, המנויים פשוט משמשים להחזר המקדמה שהתקבלה. אין הבדל אם הכסף הולך ישירות ללאן או שהפועל תמכור את המנויים ותחזיר אותו ללאן או כל גוף אחר. אם הפועל באמת לא הייתה מרוויחה מהמנויים אבל הייתה זו שקובעת את המחיר שלהם, מנוי היה עולה 10,000 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
איתי, לא יצטרכו להחזיר כי גם מכירת הכרטיסים הרגילים תתבצע דרך לאן והסכום מהם ילך לגישור על הפער, אם יהיה כזה.
חג'ג' יוצא מנקודת הנחה שאת 2-5-7 הוא כנראה ימלא בכל מקרה ואז הוא יוכל למכור בדרבי למשל כרטיס ב 150 שקל שיקנה רק ע"י אוהדי המחלה ולהרוויח בשני משחקי בית את רוב הכסף שהיה נכנס ממנויים לשער זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
זה יהיה נהדר.
שימכור למחלה ושהכסף יילך לתרופות לכל השותפים בדבר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:

מה זה זיכיון בפועל?
אם מחר יגדל איזה כשרון בנוער שהפועל תמכור, מי יקבל את הכסף? ברקוביץ? מה הקשקוש הזה אמור להביע?

מחלקת הנוער חוסלה באופן מעשי. למועדון אין זין להתעסק בה, הוא יעשה את המינימום הנדרש כדי שהיא תתקיים וזה הכל, אבל זו לא אשמתו של ברקוביץ' ולא של האולטראס. כשיהיה בעלים נורמלי תהיה מחלקת נוער נורמלית.

זיכיון בפועל אומר שברקוביץ' הוא זה שקובע הכל , גם בנוער. מי יהיה היו"ר, מי יהיה המנהל המקצועי, מי יהיה המנכ"ל, מי יהיה המאמן וכן הלאה למרות שהוא בכלל מונה כמנג'ר או מנהל מקצועי של קבוצת הבוגרים. במחלה יש את קרויף אבל יש גם את ניר לוין, אצלנו ברקוביץ' קובע הכל ואמור גם לשבת על ההסכמים מול ההורים של השחקנים מהמחלקה.

לגבי חוסר ההשקעה במחלקת הנוער (אני אתעלם מהמילים שאתה רשמת), זו ההשלכה של תקציב מקוצץ. אתה היית מאלה שלא הבינו איך תקציב התפעול של המועדון עומד על 15 מיליון שקל ומכיוון שמחלקת הנוער היא אחד הגורמים לו, חג'ג' קיבל החלטה לא להזרים כסף לשם ושהיא תתקיים מההכנסות השוטפות שלה (תשלומי הורים, ספונסרים, תרומות וכדומה) בדומה לגישה שהוא נוקט בקבוצת הבוגרים. הכל בסופו של דבר חוזר לאותה נקודה. אין כסף אז מקצצים בהוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:

מה זה זיכיון בפועל?

זיכיון בפועל אומר שברקוביץ' הוא זה שקובע הכל , גם בנוער. מי יהיה היו"ר, מי יהיה המנהל המקצועי, מי יהיה המנכ"ל, מי יהיה המאמן וכן הלאה למרות שהוא בכלל מונה כמנג'ר או מנהל מקצועי של קבוצת הבוגרים. במחלה יש את קרויף אבל יש גם את ניר לוין, אצלנו ברקוביץ' קובע הכל ואמור גם לשבת על ההסכמים מול ההורים של השחקנים מהמחלקה.

לגבי חוסר ההשקעה במחלקת הנוער (אני אתעלם מהמילים שאתה רשמת), זו ההשלכה של תקציב מקוצץ. אתה היית מאלה שלא הבינו איך תקציב התפעול של המועדון עומד על 15 מיליון שקל ומכיוון שמחלקת הנוער היא אחד הגורמים לו, חג'ג' קיבל החלטה לא להזרים כסף לשם ושהיא תתקיים מההכנסות השוטפות שלה (תשלומי הורים, ספונסרים, תרומות וכדומה) בדומה לגישה שהוא נוקט בקבוצת הבוגרים. הכל בסופו של דבר חוזר לאותה נקודה. אין כסף אז מקצצים בהוצאות.

לא ענית האם הוא יקבל כסף ממכירות עתידיות של שחקני נוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל, מה שאמרו לנו עדיין מתקיים..
בהנחה ויבואו אותו מספר אנשים לבלומפחלד (הנחה מטופשת להחריד של חגג אבל מילא) אז על כל כסא שנקנה בכרטיס במקום במנוי המועדון הרוויח.
עדיין צריך להחזיר ללאן את ההלוואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:

מה זה זיכיון בפועל?

אני מציע שתבדוק מה זה זיכיון.
מה שהאולטראס רצו זה שהמחלקה לא תעבור לאייל ברקוביץ', וזה לא קרה.
זה שהוא מעורב בה ואין לנו מנהל מקצועי למחלקה פחות מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:13 
אפשר לחשוב איזה גאונים גדולים היו אחראיים על מחלקת הנוער קודם, ולמה זה בכלל עניינם של אוהדים חלוקת הסמכויות במועדון כל עוד לא איזה משהו חורג מכל פרופורציה.
אז יישב עם ההורים של השחקנים, למי איכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:14 
קוסטר זה לא אתה נביא הזעם שלאחר ששמעת משהו שהיה
בפגישה עם חג׳ג׳ פתאום אמרת שהכל בסדר והכל יהיה בסדר ?
יש הבדל עצום אם הארגון קורא לחרם, להנהלה זה מזיז הרבה יותר
מאשר עם בודדים לא יעשו.
אם שער 5 יהיה ריק זה משפיע הרבה יותר מאשר עם שער 7 יהיה ריק.
למה האולטראס עכשיו מתערב ? זאת שאלה אחרת.
שצריך לבוא אליהם בטענות אני בא בטענות, שצריך להגיד שאפו
אני אומר שאפו.
ועוד לא הבנתי מי זה ״אנחנו״ הפורום ?
מהי דעתך בכלל על המחירים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?
בוא נראה, מאז שהוא מונה עזבו היו"ר, המנכ"ל, המנהל המקצועי, מאמן השוערים, פוטרו כל עוזרי המאמנים, פוטרו רוב המעסים.
חוץ מהנרי ומעוד מספר קטן של מאמנים, כולם עפו הביתה גם אם זה אומר תשלומי פיצויים שיעלו לנו הרבה כסף שאין.
בגלל זה רשמתי זיכיון בפועל, לא יודע אם ברקוביץ' ירוויח כסף משחקני הנוער שלנו בעתיד וזה גם לא ממש משנה, הוא מקבל כסף עכשיו. הוא קיבל אוטוריטה מוחלטת גם בלי לחתום על הסכם זיכיון, כאמור ללא תגובת ה"ארגון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
חלאס עם ה""ארגון"" זה לא האצ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר לחשוב איזה גאונים גדולים היו אחראיים על מחלקת הנוער קודם, ולמה זה בכלל עניינם של אוהדים חלוקת הסמכויות במועדון כל עוד לא איזה משהו חורג מכל פרופורציה.
אז יישב עם ההורים של השחקנים, למי איכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
קוסטר זה לא אתה נביא הזעם שלאחר ששמעת משהו שהיה
בפגישה עם חג׳ג׳ פתאום אמרת שהכל בסדר והכל יהיה בסדר ?
יש הבדל עצום אם הארגון קורא לחרם, להנהלה זה מזיז הרבה יותר
מאשר עם בודדים לא יעשו.
אם שער 5 יהיה ריק זה משפיע הרבה יותר מאשר עם שער 7 יהיה ריק.
למה האולטראס עכשיו מתערב ? זאת שאלה אחרת.
שצריך לבוא אליהם בטענות אני בא בטענות, שצריך להגיד שאפו
אני אומר שאפו.
ועוד לא הבנתי מי זה ״אנחנו״ הפורום ?
מהי דעתך בכלל על המחירים ?

אמרתי, ואני עדיין אומר, שהכיוון שחג'ג' הולך אליו הוא נכון בהתחשב במציאות הכלכלית בהפועל. אין כסף אז לא לוקחים סיכונים, ואם לוקחים סיכונים אז כאלה שנוכל לעמוד בהם ולא לפרק את כל המועדון על כשלון בהעפלה לשלב הבתים כמו שקרה בעונה שעברה.
זה לא אומר שכל מה שהוא יעשה יהיה מושלם כמו שזה לא אומר שכל מה שהוא יעשה יהיה גרוע וזה הדבר שלצערי מתפספס בפורום שחור לבן.
לגבי התמחור של המנויים, לדעתי זו טעות. אין לי בעיה עם המחשבה לבטל את ההסכמים עם הארגונים שבתכלס הם קומבינה אחת גדולה אבל גם אם עושים את זה אז לפחות שהמחירים יהיו הוגנים.
לצורך העניין, 1000 שקל למנויים חדשים ו 900 שקל למחדשים בשער 5/7 הם גם מחירים הוגנים כלפי האוהדים שיכולים למלא את האיצטדיון וגם יכולים להכניס מספיק כסף כדי לכסות את המקדמה מלאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:35 
תמשיכו לבלבל את הביצים על האולטראס,,כמו שדיברתם בזמנו על אבוקסיס-לא מקללים אותו כי הוא מקורב לארגון.פחחח..
הכלבים נובחים והשיירה עוברת,כל הכבוד לאולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
חלאס עם ה""ארגון"" זה לא האצ"ל.

הלו, הם לוחמי חופש לא פחות מהאצ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:52 
הם רוצים שנחרים אני זוכר לא מזמן שרמון התראיין ואמר שהוא מעדיף 4000-5000 אוהדים ולמכור יותר כרטיסים כי מספיק לו בעונה 3-4 משחקי סולד אאוט והוא מחזיר את הכסף זה כבר לא תלוי בנו הם פשוט יקצו את רוב הכרטיסים לקבוצה היריבה והם יקנו כמו גדולים גם ב120-130 שקל לכרטיס הצרכן הישראלי פראייר את זה תמיד ידענו העונה נדע
נדע עד כמה ..
ואז הוא גם לא מוציא הרבה כסף על אבטחה כל העונה בקיצור עוקצים אותנו ככה או ככה
כלבים אמרנו ?!?!!!

הכתבה : http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=234772

נערך לאחרונה על ידי Balichi בתאריך 26 יוני 2014, 22:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 22:54 
למה הקהל צריך לכסות את החובות ??
למה הקהל אשם בכל מיני ״הלוואות״ שלוקחים?
למה על הכל על הגב של הקהל??
ושוב אם האולטראס סוף סוף יוצא נגד ההחלטה הזאת זה מבורך.
זה שהוא לא יוצא נגד החלטות אחרות זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?
בוא נראה, מאז שהוא מונה עזבו היו"ר, המנכ"ל, המנהל המקצועי, מאמן השוערים, פוטרו כל עוזרי המאמנים, פוטרו רוב המעסים.
חוץ מהנרי ומעוד מספר קטן של מאמנים, כולם עפו הביתה גם אם זה אומר תשלומי פיצויים שיעלו לנו הרבה כסף שאין.
בגלל זה רשמתי זיכיון בפועל, לא יודע אם ברקוביץ' ירוויח כסף משחקני הנוער שלנו בעתיד וזה גם לא ממש משנה, הוא מקבל כסף עכשיו. הוא קיבל אוטוריטה מוחלטת גם בלי לחתום על הסכם זיכיון, כאמור ללא תגובת ה"ארגון".

אז כנראה שאין לך מושג מה ההבדל בין לנהל את המחלקה לבין לקבל זיכיון, ועדיף שתפסיק בשלב הזה. אין שום הבדל בין רב״ש לברקוביץ׳ מהבחינה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?

אז כנראה שאין לך מושג מה ההבדל בין לנהל את המחלקה לבין לקבל זיכיון, ועדיף שתפסיק בשלב הזה. אין שום הבדל בין רב״ש לברקוביץ׳ מהבחינה הזו

להשוות בין מה שרב"ש עשה למה שברקוביץ' עושה זה חוסר מושג אמיתי.
הסברתי שוב שברקוביץ' קיבל בפועל אוטוריטה מוחלטת לכל העניינים במועדון, בוגרים ונוער, כולל סגירת חוזים והסכמים.
אתה נתפס בילדותיות למילה זיכיון ולפירוש שלה במגזר העסקי (וצר לי לבשר לך שגם פה יש לי טיפה יותר מושג ממך) אבל מתעלם מכך שבמקום לקבל כסף בעתיד על מכירת שחקני נוער של המועדון (תזכיר לי כמה שחקני נוער מכרנו ב 20 שנה האחרונות מלבד שהר,ביבראס וזהבי ?) הוא מקבל כבר עכשיו כסף עבור התפקיד שלו.
אז לא רק שלא מכרנו לו זיכיון, מינינו אותו בשכר לאוטוריטה המוחלטת גם בנוער וגם בבוגרים.
ואם אתה לא מכיר את היקף השינוי שמחלקת הנוער עברה בקיץ הנוכחי מבלי תגובת ה"ארגון" (כל בעל תפקיד אפשרי עזב/הועזב מלבד מנהל המחלקה), עדיף שתפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
עמדת ״הארגון״ :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:07 
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?

להשוות בין מה שרב"ש עשה למה שברקוביץ' עושה זה חוסר מושג אמיתי.
הסברתי שוב שברקוביץ' קיבל בפועל אוטוריטה מוחלטת לכל העניינים במועדון, בוגרים ונוער, כולל סגירת חוזים והסכמים.
אתה נתפס בילדותיות למילה זיכיון ולפירוש שלה במגזר העסקי (וצר לי לבשר לך שגם פה יש לי טיפה יותר מושג ממך) אבל מתעלם מכך שבמקום לקבל כסף בעתיד על מכירת שחקני נוער של המועדון (תזכיר לי כמה שחקני נוער מכרנו ב 20 שנה האחרונות מלבד שהר,ביבראס וזהבי ?) הוא מקבל כבר עכשיו כסף עבור התפקיד שלו.
אז לא רק שלא מכרנו לו זיכיון, מינינו אותו בשכר לאוטוריטה המוחלטת גם בנוער וגם בבוגרים.
ואם אתה לא מכיר את היקף השינוי שמחלקת הנוער עברה בקיץ הנוכחי מבלי תגובת ה"ארגון" (כל בעל תפקיד אפשרי עזב/הועזב מלבד מנהל המחלקה), עדיף שתפסיק.

אני מודה שלי אין מושג, אבל במסגרת הפליקלקים שלך לאחרונה, קשה שלא להזכר במסגרן קמפיין "רבש-אני מאמין בו" ציינת בשמחה גדולה עשרות פעמים בקיץ שעבר שרב"ש אחראי לכל פסיק בבוגרים ובנוער.
אני ממש לא שמח ממה שקורה עכשיו, מצד שני אני לא מבין באמת מה הבדל (כאמור, אני חסר מושג אמיתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: