Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?
בוא נראה, מאז שהוא מונה עזבו היו"ר, המנכ"ל, המנהל המקצועי, מאמן השוערים, פוטרו כל עוזרי המאמנים, פוטרו רוב המעסים.
חוץ מהנרי ומעוד מספר קטן של מאמנים, כולם עפו הביתה גם אם זה אומר תשלומי פיצויים שיעלו לנו הרבה כסף שאין.
בגלל זה רשמתי זיכיון בפועל, לא יודע אם ברקוביץ' ירוויח כסף משחקני הנוער שלנו בעתיד וזה גם לא ממש משנה, הוא מקבל כסף עכשיו. הוא קיבל אוטוריטה מוחלטת גם בלי לחתום על הסכם זיכיון, כאמור ללא תגובת ה"ארגון".
אז כנראה שאין לך מושג מה ההבדל בין לנהל את המחלקה לבין לקבל זיכיון, ועדיף שתפסיק בשלב הזה. אין שום הבדל בין רב״ש לברקוביץ׳ מהבחינה הזו
להשוות בין מה שרב"ש עשה למה שברקוביץ' עושה זה חוסר מושג אמיתי.
הסברתי שוב שברקוביץ' קיבל בפועל אוטוריטה מוחלטת לכל העניינים במועדון, בוגרים ונוער, כולל סגירת חוזים והסכמים.
אתה נתפס בילדותיות למילה זיכיון ולפירוש שלה במגזר העסקי (וצר לי לבשר לך שגם פה יש לי טיפה יותר מושג ממך) אבל מתעלם מכך שבמקום לקבל כסף בעתיד על מכירת שחקני נוער של המועדון (תזכיר לי כמה שחקני נוער מכרנו ב 20 שנה האחרונות מלבד שהר,ביבראס וזהבי ?) הוא מקבל כבר עכשיו כסף עבור התפקיד שלו.
אז לא רק שלא מכרנו לו זיכיון, מינינו אותו בשכר לאוטוריטה המוחלטת גם בנוער וגם בבוגרים.
ואם אתה לא מכיר את היקף השינוי שמחלקת הנוער עברה בקיץ הנוכחי מבלי תגובת ה"ארגון" (כל בעל תפקיד אפשרי עזב/הועזב מלבד מנהל המחלקה), עדיף שתפסיק.