חזוקה כתב:
חשבתי על זה המון, אני לא מרבה לפתוח נושאים ב"מועצת הפועלים", זאת לא באמת במה שמאפיינת את רוב אוהדי הפועל ת''א, אבל עדיין יש כאן כמות מסוימת של אוהדים שרוב חייהם זה הפועל ת''א.
אמנם אני אוהד הפועל רק 14 שנה, ויש פה דורות של אוהדים של עשרות שנים, עדיין יושב לי משהו על הלב לאור כל המצב של הפועל בשנים האחרונות, והסתכלות על העתיד.
העונה האחרונה מבחינתי שברה שיאים - נוצר סוג של פיצול עצום בקהל, שלא נראה הרבה זמן, כל אחד יכול לקחת את זה לכל כיוון שהוא רק רוצה (תומך כלכלית/לא תומך כלכלית, תומך בחיים, חג'ג' ושות'/מפגין מול ביתו של חיים, כן דגל ישראל ביציע/לא דגל ישראל ביציע, בעד שירי שואה/נגד שירי שואה.. ופשוט אין סוף לזה) לפחות עפ''י מה שאני ורבים אחרים שמים לב אליהם וזה לא סוד. כל אוהד חושב שהוא יודע מה זה הפועל, מי שייך להפועל ומגדיר מי מבחינתו מזוהה עם הפועל. ממש נהפכנו לבית''ר ירושלים 2, שכחנו את המקום שלנו בתור אוהדים, אין בנאדם שבא וישר כל ה"אוהדי אנטי" ישר מחפשים את השלילי ועושים רע לקבוצה.
העונה הזאת שברה עוד שיאים שלילים, ביניהם ניהול הקבוצה הכי גרוע שאני זוכר בשנים האחרונות, הפועל שלנו שייכת לכל מיני אנשים כאלו ואחרים, כל אחד מנסה להראות שהוא זה שעושה טוב ובא בלי אינטרס, לאט לאט מגלים אינטרסים, הכל נהיה קצת מסריח. עברנו תקופות ניהוליות מאוד קשות, אני לא יודע אם השיא היה בתקופת טביב, בתקופה שלא ידענו איך נפתח את העונה, או כאשר עפנו מאירופה ונוצר גרעון מטורף בתקופת רמון. פשוט מטורף. וגם כשמסתכלים קדימה - אין ממש משהו שנראה טוב באופק.
חייבים לעשות שינוי בגישה הזאת, אנחנו לא ממש במצב של להתלונן על הקיים כי גם על זה אנחנו צריכים לשתוק ולהגיד תודה, ספק מאוד נמוך שמישהו יגיע לרכוש אחרי היסטורית הניהול והבעלים המנחוסית שלו. ככה זה הפועל, החולצה בצבע הלא נכון. אין מה לעשות. המקום שלנו עכשיו לפי דעתי לפחות, זה לתמוך, זה לעודד, זה לא לצאת בהצהרות כאלו ואחרות על אייל ברקוביץ' שלפי דעתי לא מגיע מאינטרסים כספיים, וכח תקשורתי יש לו מספיק, אני באמת חושב שהוא חושק בתפקיד ובהצלחה של הפועל, באמת לא מתבייש להגיד את זה. וככה או ככה, גם אם יש מישהו שנוגד את הדעה הזאת - לפי דעתי זאת לא סיבה מספיק טובה לגדף את המהלך הזה (כאילו היה משהו טוב יותר), להציף את האינטרנט בזלזול נגדו, בציניות מטומטמת - זה רק יפגע בנו!!!!!!!!!!!!!!!!!
היריבות שלנו רק מתעצמות, אנחנו רק מנסים לשרוד פה, עייפתי מהעונות האחרונות, באמת עייפתי מנטאלית, אני באמת כותב את הדברים האלו מהלב, למרות ש75% פה מתנגדים למינוי הזה וימשיכו לזלזל בו גם אחרי שיקראו את זה, ימשיכו למחות נגד כל בנאדם שבא, ימשיכו לחפש את האינטרסים של כל אחד ואחד, חג'ג' שם מליונים, מה זה אכפת לכם אם הוא מקבל מזה פרסום? מה? למה תמיד לחפש? זה רק פוגע!!
נניח ויקרה משהו קיצוני וחוץ מורמוט גם דמארי יישאר, תרומות/התפרשות בשכר/וואט אבר, וגם אם הוא הולך, עדיין יש להפועל מספיק כלים להצליח בעונה הבאה, אני באמת מאמין בזה גם אם זה נשמע הזוי, המכביזם בגאוותו על גג העולם, גם בכדורגל גם בכדורסל, אני מתחנן - בואו נהיה מאוחדים, בואו נתמוך באייל, ננסה להצליח עם הכלים הקיימים, עם מה שיש, נחסוך הרבה מאוד אכזבות והדרדרות למקום עוד יותר נמוך מאיפה שאנחנו נמצאים עכשיו.