תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שינוי גישה בתור קהל
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
זה רלוונטי יותר לכאן:
ערן כתב:
אני יודע שזה קשה ומנוגד לטבע שלהם - להחזיק בדיעה על כל דבר ועל כל אחד, ולדרוש פעולות שנגזרות מהן - אבל אוהדי הפועל צריכים להוריד קצת את הראש, "לקבל את הדין" ולא לקפוץ בהיסטריה על כל ספין שיקרה או שלא יקרה. אין מה לעשות, זו הסיטואציה, אלה האנשים והפועל לא באמת תיחרב בגללם (אלא, אם כבר, בגלל עניינים כלכליים). תנוחו.

ערן כתב:
אני לא מדבר רק על הפורום (מסכים איתך שזה "בסך הכל פורום"), אבל ההיסטריה נשפכת בפייסבוק ובדיבור בין אוהדים ובכל מקום בעצם. די, שחררו. לא ייצא שומדבר טוב מהניתוח הבלתי-נפסק על כל ספין ועל כל ניואנס. כמו שאני רואה את זה, המינוי של חג'ג'-ברקוביץ' מעמיד בפנינו סוג של אתגר: לקחת את הכל בפרופורציה, לקבל את העובדה שלא יכולה להיות לנו שליטה על הכל ולחזור למקומנו הקודם בתור אוהדים. עם קצת פחות דעות ועם קצת יותר ענווה. ספק אם נצליח לעמוד בכך, אבל אני מתכוון לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת רוצה להבין למה האנשים שהיו הכי אנטי רמון, קובסטר וערן "האיש שלא היה שם", מקבלים את המצב עם חג'ג'.

איך שאני רואה את זה, זה רק נהיה יותר גרוע. אבל אולי זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle, אני חושב שרמון גרוע וחג'ג' גרוע וברקוביץ' זה מינוי עם סיכוי קטן מאוד מאוד להצליח. אבל אני חושב שהגענו לסיטואציה מסוימת - בקהל, במצב הכלכלי של המועדון, במצב המקצועי שלו - שבה אין לנו אלא "להרים קצת ידיים" ולראות מה קורה. אני חושב שזה לא יזיק, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אינטלקטואל שאני מכבד ומעריך מצטרף לדברייך (או שאתה מצטרף לדבריו)

ציטוט:
את החלק החשוב ביותר צריכים למלא האוהדים שצריכים לתת גב לקבוצה, במיוחד לצוות המקצועי בראשות ברקוביץ', ואת האהדה הבלתי מסויגת כמו שרק האוהדים של הפועל יכולים לתת. למרות כל הקשיים, למרות כל הבלאגן שקרה בשנה האחרונה שחג'ג' אחראי לו לא פחות מאף אחד אחר, יש כאן הזדמנות אמיתית לשינוי, אולי בפעם האחרונה לפני שהכל קורס, שסוף סוף המועדון היקר שלנו יעלה על הדרך הנכונה להצלחה וליציבות. אני סמוך ובטוח שחג'ג' וברקוביץ' יעשו הכל כדי להצליח ולעמוד במטרות של המועדון מבחינה ניהולית ומקצועית, בשביל זה הם צריכים אותנו מאחוריהם

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10310

אינטלקטואל???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אני באמת רוצה להבין למה האנשים שהיו הכי אנטי רמון, קובסטר וערן "האיש שלא היה שם", מקבלים את המצב עם חג'ג'.

לא מדבר בשמו של ערן אבל אני חושב שהבעיה העיקרית שלנו במצב הנוכחי היא לא הבעיה המקצועית.
קבוצה תהיה,פחות טובה או יותר טובה. סגל יהיה, פחות איכותי או יותר איכותי.
הדגש השנה צריך להיות מבחינת התקציב והעמידה במסגרת שלו, כדי שלא נחזור להפקרות שקרתה כאן בשנתיים האחרונות ושהיתה קרובה לרסק לחלוטין את המועדון.
לא מתרגש מהספינים על שחקנים וכל הדיבורים מסביב, זה חלק מהמשחק התקשורתי שרווי בהמון אינטרסים ואינטרסנטים, ולדעתי אנחנו הולכים לראות עוד הרבה פרסומים כאלה.
ב 30/6 יוצאים למחנה האימון, יש מספיק זמן עד אז להרכיב סגל שתואם את ההשקפה של ברקוביץ' (אם יש כזו בכלל) ושעומד במסגרת התקציב שהוגדרה לו. ממליץ לכולם לא לקחת קשה מדי את כל הפרסומים הראשונים והבלעדיים שיהיו עד אז.

יהלומי - והוא אפילו לא ידע שהוא כזה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
מחמאה כזו מנירוג ואני פורש בשיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
שוקל להתאבד ביחד עם י.סוס, אם כבר לפרוש בשיא אז לעשות מצווה לאנושות על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
וגם לחסוך על הדרך חומרי התאבדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
מחמאה כזו מנירוג ואני פורש בשיא

מראה על מצבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
גם לטביב אמרו לתת צ'אנס. מבחינתי זה נראה ומריח כמו טביב (ג'ובים למשפחה, קיצוצים, מאמן בובה בזול, ואיזה מיליונים חג'ג' שם?)

זילות טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שוקל להתאבד ביחד עם י.סוס, אם כבר לפרוש בשיא אז לעשות מצווה לאנושות על הדרך.

אם אתה רציני תן להכין לך רשימה ..יש עוד כמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 15:38 
IdanTheLittle כתב:

נראה לי שהגיע השלב שאנשים מתחילים להיות עייפים. בסופו של דבר זו קבוצת ספורט והאוהדים אמורים לקבל גם נחת מידי פעם ולא רק מלחמות. זו הסיבה שאנשים משכנעים את עצמם שמינוי של ברקוביץ הוא ראוי. זו הסיבה שאותם אנשים מתכחשים לעובדה שמי שינהל את המשחקים ויעביר את האימונים לשחקנים לפחות עד החגים, הוא אסי דומב.
לי בכל אופן התמונה ברורה. חג'ג' "עיקל" לרמון את המועדון במטרה להציל חלק מהכסף ששם כערבות.
אני מקווה שזה לא יעלה לנו בירידת ליגה, אבל אני בספק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה לאלו שמזדהים, אלו שמגיבים ומגבים את הנושא שדיברתי עליו. אכן זו תופעה כאן שקולות ציניות, זלזול, גיחוך והתנשאות נהיו המשחק המרכזי בפורום הזה.
כמובן שאותם אנשים יודעים לעשות את זה רק כאן. חושבים שתגובה צינית כזאת או אחרת או רמיזה כזאת או אחרת מדגדגת כאן למישהו את האצבע. אנשים מסכנים בלבד.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שברקוביץ' זה מינוי גרוע שרק ידרדר אותנו.
זה לא סותר את זה שאני אתן לו שקט ומקווה שיוכיח את טעותי. לא בקטע של 100 ימי חסד, אלא בקטע שזו טובת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
א. מסכים עם פותח האשכול.
ב. אני חושב שהקהל, וזה בא לידי ביטוי בפורום, התאהב באלוהי הנאחס, ובפסימיות שמיוחסת לנו, דבר שפוגע יותר מכל ברומנטיקה של האהדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 21:35 
חזוקה כתב:
חשבתי על זה המון, אני לא מרבה לפתוח נושאים ב"מועצת הפועלים", זאת לא באמת במה שמאפיינת את רוב אוהדי הפועל ת''א, אבל עדיין יש כאן כמות מסוימת של אוהדים שרוב חייהם זה הפועל ת''א.
אמנם אני אוהד הפועל רק 14 שנה, ויש פה דורות של אוהדים של עשרות שנים, עדיין יושב לי משהו על הלב לאור כל המצב של הפועל בשנים האחרונות, והסתכלות על העתיד.
העונה האחרונה מבחינתי שברה שיאים - נוצר סוג של פיצול עצום בקהל, שלא נראה הרבה זמן, כל אחד יכול לקחת את זה לכל כיוון שהוא רק רוצה (תומך כלכלית/לא תומך כלכלית, תומך בחיים, חג'ג' ושות'/מפגין מול ביתו של חיים, כן דגל ישראל ביציע/לא דגל ישראל ביציע, בעד שירי שואה/נגד שירי שואה.. ופשוט אין סוף לזה) לפחות עפ''י מה שאני ורבים אחרים שמים לב אליהם וזה לא סוד. כל אוהד חושב שהוא יודע מה זה הפועל, מי שייך להפועל ומגדיר מי מבחינתו מזוהה עם הפועל. ממש נהפכנו לבית''ר ירושלים 2, שכחנו את המקום שלנו בתור אוהדים, אין בנאדם שבא וישר כל ה"אוהדי אנטי" ישר מחפשים את השלילי ועושים רע לקבוצה.
העונה הזאת שברה עוד שיאים שלילים, ביניהם ניהול הקבוצה הכי גרוע שאני זוכר בשנים האחרונות, הפועל שלנו שייכת לכל מיני אנשים כאלו ואחרים, כל אחד מנסה להראות שהוא זה שעושה טוב ובא בלי אינטרס, לאט לאט מגלים אינטרסים, הכל נהיה קצת מסריח. עברנו תקופות ניהוליות מאוד קשות, אני לא יודע אם השיא היה בתקופת טביב, בתקופה שלא ידענו איך נפתח את העונה, או כאשר עפנו מאירופה ונוצר גרעון מטורף בתקופת רמון. פשוט מטורף. וגם כשמסתכלים קדימה - אין ממש משהו שנראה טוב באופק.

חייבים לעשות שינוי בגישה הזאת, אנחנו לא ממש במצב של להתלונן על הקיים כי גם על זה אנחנו צריכים לשתוק ולהגיד תודה, ספק מאוד נמוך שמישהו יגיע לרכוש אחרי היסטורית הניהול והבעלים המנחוסית שלו. ככה זה הפועל, החולצה בצבע הלא נכון. אין מה לעשות. המקום שלנו עכשיו לפי דעתי לפחות, זה לתמוך, זה לעודד, זה לא לצאת בהצהרות כאלו ואחרות על אייל ברקוביץ' שלפי דעתי לא מגיע מאינטרסים כספיים, וכח תקשורתי יש לו מספיק, אני באמת חושב שהוא חושק בתפקיד ובהצלחה של הפועל, באמת לא מתבייש להגיד את זה. וככה או ככה, גם אם יש מישהו שנוגד את הדעה הזאת - לפי דעתי זאת לא סיבה מספיק טובה לגדף את המהלך הזה (כאילו היה משהו טוב יותר), להציף את האינטרנט בזלזול נגדו, בציניות מטומטמת - זה רק יפגע בנו!!!!!!!!!!!!!!!!!

היריבות שלנו רק מתעצמות, אנחנו רק מנסים לשרוד פה, עייפתי מהעונות האחרונות, באמת עייפתי מנטאלית, אני באמת כותב את הדברים האלו מהלב, למרות ש75% פה מתנגדים למינוי הזה וימשיכו לזלזל בו גם אחרי שיקראו את זה, ימשיכו למחות נגד כל בנאדם שבא, ימשיכו לחפש את האינטרסים של כל אחד ואחד, חג'ג' שם מליונים, מה זה אכפת לכם אם הוא מקבל מזה פרסום? מה? למה תמיד לחפש? זה רק פוגע!!

נניח ויקרה משהו קיצוני וחוץ מורמוט גם דמארי יישאר, תרומות/התפרשות בשכר/וואט אבר, וגם אם הוא הולך, עדיין יש להפועל מספיק כלים להצליח בעונה הבאה, אני באמת מאמין בזה גם אם זה נשמע הזוי, המכביזם בגאוותו על גג העולם, גם בכדורגל גם בכדורסל, אני מתחנן - בואו נהיה מאוחדים, בואו נתמוך באייל, ננסה להצליח עם הכלים הקיימים, עם מה שיש, נחסוך הרבה מאוד אכזבות והדרדרות למקום עוד יותר נמוך מאיפה שאנחנו נמצאים עכשיו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: