דני גולפיטק כתב:
קובסטר,
כבר כמה חודשים שאתה נהנה לשחק בפורום את דמות ה״אחד שיודע״, ועכשיו עושה רושם שהתחלת לדברר את קובי סידי ולהביא לפה הודעות בשמו
אני רק שאלה - מאיפה אתה יודע מה עידו חג׳ג׳ אמר או לא אמר לעיתונאים? מאיפה אתה ידעת שקובי סידי מכנס מסיבת עיתונאים?
אנחנו לא וואינט ולא אופירה, אין מה להחביא מקורות, בוא שתף אותנו
נהנה לשחק אותה ?
בניגוד להרבה אנשים כאן, אני לא מסתתר מאחורי כינוי או איזו דמות פיקטיבית וכותב גם טורים באדום עולה בשמי המלא, כשכל מה שאני כותב כאן אני גם כותב שם.
מאחר ואני כותב בשמי המלא באתר פתוח, אני שואל את כל מי שאני יכול כדי להיות בטוח שמה שנכתב הוא מבוסס, כולל כל המספרים שמופיעים כאן ושם.
מאחר וביומימיום אני מתעסק הרבה עם מספרים, משהו בכל מה שקורה השנה במועדון לא מסתדר לי ועד עכשיו אני משוכנע שאף אחד לא יודע באמת כמה גדול הבור. לך יש רגישות לכל מה שקורה עם המפעל האירופי והחשיבות שלו למועדון, היינו קרובים מאוד להיות מורחקים מאירופה בגלל התשלום שלא הועבר ללאוטרן על גילי ושכטר. לא מעניין אותך איך זה קרה, מה גובה החוב ואיך מתכוונים לשלם את זה ?
נניח ובדרך נס נגיע למוקדמות הליגה האירופית, לא מעניין אותך לדעת איך מתכוונים להעמיד תקציב אחרי כל מה שקרה ועדיין קורה השנה עם המשכורות והקיצוצים וההלוואות ?
אם ההתחייבויות של שכר שחקנים וצוות מקצועי עומדות על 26 מיליון שקל, הוצאות התפעול כמו כל שנה עומדות על 15 מיליון שקל ויש עוד חובות על העברות שחקנים, איך יעמידו תקציב ? כמה מסגירת הגרעון השנה הגיעה ע"ח השנה הבאה או אפילו השנים הבאות ?
מצטער שאני לא מסתפק במה שמפורסם בתקשורת או יותר נכון מה שבוחרים להזין את התקשורת. לא בשביל החרא הזה עמדתי עם עוד הרבה אנשים טובים כאן חודשיים בכפר שמריהו כל יום. עם כל הכבוד לכוונות הטובות של חיים רמון, מגיע לנו לדעת את האמת. ואם בעל הבית מונע מהחשב להגיע לאסיפת חברי העמותה כנראה שיש דברים שמעדיפים שלא נדע. משאיר לך מה אתה בוחר לעשות עם זה, אני אבחר את הדרך שלי.