תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אירופה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
ארופה זו מלכודת דבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
Kyahs כתב:
ערן כתב לך מספר עובדות חשובות, ואתה ענית עליהן בערימה של קלישאות שלא אומרות שום דבר, כמו "אם לא נעלה אז לא יקרה כלום".
איך אתה רוצה שיגיבו לך עכשיו?

יכולים לא להגיב. יש אנשים שחושבים שהמועדון הזה היו בו ערכים שהם מעבר לניצחון בכל מחיר. אחרת למה לא השארנו את טביב? הביא את הנצחונות הכי גדולים של המועדון הזה. זה חשוב לנצח אבל לא בכל מחיר. והכי חשוב חשוב שלא קרה כלום אם לא מנצחים. נמאס לי לכתוב את זה כאן. אני בבלומפילד מאז 1964? השנתיים האחרונות הכי קשות. פתאום כמו מכבי כל הפסד זה אסון , כל הגאונים משוכנעים שאפשר לשחזר את העונה של גוטמן כל שנה ואם לא נתלים על הגדר וצועקים תתפטר תתפטר כאילו שהיו בבונים מביטר. או ממקקי. אני רצינ. לכו. שמה יהיה לכם טוב. שמה רק מנצחים. אירופה הפכה לאובססיה . שום דבר לא יקרה גם אם נרד ליגה. יותר טוב מאשר הפיאסקו הזה שהיה כאן בשנתיים האחרונות.
נשב באום אל פאם עם סומבררו גדול לנשיר איך אפשר כל כך לאהוב אתך. לי יותר טוב מאשר להביא שבעה שחקנים לרבע עונה על חשבון הנוער ובסוף? גם אין אירופה...

בנאדם, אני חייב שתבטיח לי שלא משנה כמה כסף יהיה לך, אתה לא קונה את הפועל. בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אירופה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:44 
בני יעקבי כתב:
שום דבר לא יקרה גם אם נרד ליגה. יותר טוב מאשר הפיאסקו הזה שהיה כאן בשנתיים האחרונות.

הבנתי אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:45 
אפשר לרדת גם 3 ליגות ולשחק עם שמונה שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:49 
ערן כתב:
בני יעקבי כתב:
הנה אני אומר שלא צריך אירופה. בכלל צרייך לבנות את המותג מחדש. שום דבר לא יקרה.
אתה מדבר מבורות. בפעם האלף - וזה רק כי דני גולפיטק כבר לא פה כדי להזכיר יחד איתי - אירופה זה לא משהו שאפשר "לזרוק" ולחזור להשתמש כשרוצים. הפועל השכילה, גם בעונות לא מרשימות, לאגור ניקוד שאמור לשמש אותה כדי להישאר מועדון מוביל בזירה האירופית, מעגל קסמים שנבנה מניקוד מתגלגל. השנה לא עלינו, השנה הבאה מוטלת בספק, ותיכף אנחנו מאבדים את הניקוד הרב של עונות 09/10 ו-10/11. זה הנכס הכי גדול (והאחרון) שיש כיום למועדון, ואנשים פה מתנדבים לוותר עליו. על עומר דמארי וגילי ורמוט אתם רוצים להתאבד ועל זה לא?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקובי, לפעמים צריך לדעת מתי לעצור לפני שהופכים לבדיחה, אתה עברת בצעד את הנקודה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
הניקוד שלנו באירופה זה הנכס הכי גדול שלנו,זה מה שעוד נותן לנו תקווה שבעתיד יהיה טוב יותר.אסור לוותר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
הניקוד שלנו באירופה זה הנכס הכי גדול שלנו,זה מה שעוד נותן לנו תקווה שבעתיד יהיה טוב יותר.אסור לוותר על זה.

בוא נצעד לשם יד ביד עם שלומי דורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:

אתה מזלזל בו אבל אני אומר לך שהוא מאמן מצויין,בכיף הייתי צועד איתו יד ביד לעונה עם רף ציפיות נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:

אתה מזלזל בו אבל אני אומר לך שהוא מאמן מצויין,בכיף הייתי צועד איתו יד ביד לעונה עם רף ציפיות נמוך.

אתה מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:15 
הוא לא, שלומי דורה זה בדיוק מה שהייתי מצפה ממנו להציע. מי שמביך באמת זה דורה, מאמן של תעלו תשחקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הוא לא, שלומי דורה זה בדיוק מה שהייתי מצפה ממנו להציע. מי שמביך באמת זה דורה, מאמן של תעלו תשחקו.

מויס מתפנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:36 
שלומי דורה זה שם בקאליבר של פרדי דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:38 
עומרי קנדה כתב:
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:

:LOL2:
אתה מוזמן לעבור להפועל חיפה, אם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:43 
שייחנקוו...

לא נתפס איך האנשים האלה מסמרטטים את המועדון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
בני יעקובי, לפעמים צריך לדעת מתי לעצור לפני שהופכים לבדיחה, אתה עברת בצעד את הנקודה הזו

תצחק :LAGUH!: היתה עונה טובה לא? כמעט עולים לאירופה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
יהלום אדום כתב:

תצחק :LAGUH!: היתה עונה טובה לא? כמעט עולים לאירופה....

ומה הקשר בדיוק בין העונה המזופתת לשטויות ששפכת קודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:11 
איך אני אוהב את אלה שמשחקים אותה אינטיליגנטים ושפויים שאומרים ״עדיף בלי אירופה, נתרכז בליגה, ניבנה מחדש, נשקיע בנוער״ וכל מיני סיסמאות סוג ז שהתקשורת הישראלית (ומסתבר שגם חלק מהאוהדים...) אוהבים לדקלם.
איזה יופי, נוותר על אירופה לשנתיים, נתרכז בליגה! ואז כשנבנה קבוצה בת זונה שתגיע עוד שלוש שנים שוב לאירופה, נפגוש את אתלטיקו מדריד במוקדמות כי איבדנו את הניקוד... מבריק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:47 
הקטע הוא שגם אם נגיע לאירופה, לשמור על הדירוג שלנו יהיה לנו קשה.

הדירוג שהפועל השיגה ביותר מעשור האחרון לא באמת משקף את המעמד שלה, אם נהיה כנים. בין אם זה רבע גמר אופ"א, לנצח את פסז בצרפת, לסיים ראשון בבית של המבורג סלטיק וראפיד או פשוט להיות 6 פעמים בשלב בתים ב7 עונות.

קשה לי לראות אותנו בעונה הבאה מצליחים לעבור שני סיבובים מול קבוצות מרומניה/צ'כיה/שוויץ/שבדיה וכאלה או איזה הכוכב האדום או היידוק ספליט, בטח אם מה שמדברים עליו יתממש.
הלוואי שאיכשהו נתחיל מסיבוב שלישי, ואולי יהיה לנו איזה נס ונקבל איזה לבאדיה טאלין ועוד איזה יאבלונץ. אבל חגיגה כמו שהייתה אז עם אקרנס, ואדוז ודודלאנג' זה פוקס שאי אפשר להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
כן, כל מה שעשינו באירופה היה פוקס אחד ארוך ומתמשך. גם ההגרלות מבוססות הדירוג היו "חגיגה" נדירה. טכנית לארז לא נותן למציאות לבלבל אותו since 2013.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:20 
דני גולפיטק כתב:
איך אני אוהב את אלה שמשחקים אותה אינטיליגנטים ושפויים שאומרים ״עדיף בלי אירופה, נתרכז בליגה, ניבנה מחדש, נשקיע בנוער״ וכל מיני סיסמאות סוג ז שהתקשורת הישראלית (ומסתבר שגם חלק מהאוהדים...) אוהבים לדקלם.
איזה יופי, נוותר על אירופה לשנתיים, נתרכז בליגה! ואז כשנבנה קבוצה בת זונה שתגיע עוד שלוש שנים שוב לאירופה, נפגוש את אתלטיקו מדריד במוקדמות כי איבדנו את הניקוד... מבריק!

הלוואי שזה היה נשאר ונגמר בדעה של האוהדים שלנו...מצד שני במועדון שלנו גם כך הכל מתערבב..אז כבר כלום לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:48 
ערן כתב:
כן, כל מה שעשינו באירופה היה פוקס אחד ארוך ומתמשך. גם ההגרלות מבוססות הדירוג היו "חגיגה" נדירה. טכנית לארז לא נותן למציאות לבלבל אותו since 2013.

ברור אחי.
המקום הטבעי של הפועל הרי הוא רבע גמר גביע אופא, מקום ראשון בבתים בליגה האירופית וקבוצות כמו גטבורג ופנדורי זה דייגים לידינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 18:00 
מת לדעת כמה משחקי ליגה שוודית, צ'כית, קרואטית ורומנית ראית בשנים האחרונות. מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
כן, רק נוח לך לשכוח שהניקוד האירופי הגיע גם מעונות פחות זוהרות כמו 06/07 ו-07/08, אפילו (מעט, מעט מדי) מ-11/12. אז אני לא מבין מה בדיוק העונות הסופר-טובות משרתות את הטיעון שלך, אבל נראה לי שכבר הלכת לאיבוד לגמרי ואין לי סיכוי ממילא להחזיר אותך למציאות. וכמו שכתבתי לך, וכמו שאחרים כתבו לך - אבל אתה מתעלם, ממשיך לשחק עם עצמך ובכל דיון בעניין שולף את ההזיות שלך - גטבורג ופאנדורי, ברגעים שבהן פגשנו אותן, היו קבוצות פחות טובות מאיתנו עם היסטוריה אירופית טובה פחות ממך, ולכן אנחנו מדורגים והן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 18:27 
פאנדורי זה קבוצה שהיינו צריכים לעבור ב6 מתוך 10 מפגשים וזה הקבוצה הכי קשה שיכולנו לקבל בשלב הזה

שו םסיכוי שנתחיל מהסיבוב השלישי של אירופה ליג, אם נגיע אז רק מהשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
תקראו לי משוגע, מי שלא רוצה שהקבוצה שלו תנצח - צריך לבדוק את עצמו טוב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קשור לניקוד האירופי, צריך את הכסף של עליה לשלב הבתים, זה קריטי במצב החרא שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:18 
אני לא צריך לשבת ולצפות במשחקים מהליגה הרומנית, הצ'כית או השוויצרית.
מספיק לעקוב אחרי הנציגות של הליגות האלה במפעלים האירופים בשנים האחרונות או סתם להסתכל על דירוג הליגות ולגלות שהליגות האלה מדורגות הרבה על הליגה שלנו (רומנית, שוויצרית, צ'כית למשל).
אם אתם חושבים שהפועל אמורה לעבור קבוצת צמרת באחת מהליגות האלה סתם כי היא מדורגת והיריבה לא, אז סבבה לכם.
גם גראסהופרס לא מדורגת, למשל.

וכן, לקבל יריבה ברמה של דודלאנג' או אקראנס בכל סיבוב, זה תמיד סבירות של בדיוק 1ל-5. היה לנו פוקס מטורף ו3 פעמים יצא לנו דייגים, גם יכולנו לקבל את פיינורד.. השנה לא.
אז מצטער באמת שאני לא בונה על זה שנקבל את אופציית הדייגים התורנית מאסטוניה או מליכטנשטיין ואני מניח שנוגרל מול יריבה מליגה קצת יותר רצינית, לפחות בסיבוב אחד מתוך שלושה.

וערן, טוב לדעת שהקמפיין באופ"א של 06/07, שכלל נצחונות בפאריז ועל ריינג'רס הוא "פחות זוהר" בעינייך.
ובכלל, שכשפגשנו את גטבורג הייתה לה "הסטוריה אירופית פחות טובה" משלנו.
רבע גמר צ'מפיונס ב1993, למשל, ואני לא מדבר על שנות השמונים.
אבל העיקר שלדעתך ולדעת חברייך הפועל אמורה לעבור קבוצות כאלה רק כי היא מדורגת והן לא.
מעניין מה היית אומר אם היינו מקבלים את גראסהופרס.

אני לא אומר שלעלות לבתים זה איזו משימה בלתי אפשרית, זה פשוט לא כזה קל כמו שעושים מזה, ויש הרבה קבוצות טובות מליגות לא פחות טובות (בלשון המעטה) מהליגה הישראלית שאינן מדורגות שיכולות להעיף אותנו. למשל האלה שיש להם הסטוריה פחות מפוארת משלנו באירופה, פנדורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אירופה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:40 
כמה נאחס. לדעתי מה שהיה אמש בא בגלל שהנזלת זלזלה. המק ה4 עוד רחוק מאד עם הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:44 
לא עניין של נאחס, סתם חשוב לקחת בחשבון שאירופה לא באמת אומרת ש95% שאנחנו נהיה בבתים. גם אם אנחנו מדורגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: