תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי כהן (השריף) קיבל פניה מהפועל
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:07 
המפתח לשדרוג משמעותי הוא מינוי מנהל מקצועי + מאמן זר
כמובן שבשביל זה צריך ריפוד של הנהלה יציבה ומקצועית, מה שאין כרגע ולכן אלי כהן הוא האופציה הכי מתאימה.
כדורגל גדול לא יהיה פה, גם כנראה לא הישגים ותארים. אבל אולי הוא יצליח לייצב את המערכת אחרי הנזק האדיר שעשו פה בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:21 
אלי כהן הוא האחרון שאנחנו צריכים. מעבר להיותו מאמן שעתידו מאחוריו, מדובר בבובה רכרוכית שאצלה רק יגבר הבלגן במועדון השכונתי שלנו. הפועל צריכה מאמן זר ולו רק בשביל הסיכוי שהברדק יעוף מהמתחם ( היחיד בארץ שיכול לעשות את זה הוא רוני לוי, אבל המחיר יהיה שהוא עצמו ישתלט על הכל וזה להחליף רעל ברעל... ).
כמובן שעדיף שיגיע רוכש ויעשה בעצמו סדר אבל עד אז, לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:23 
עם שירזי מקום 2 וגביע לא הספיק כי לא היה יכולת. עם פרדי מקום 3 עם קבוצה של כלום ושום דבר זה לא הספיק. עם רבש יכולת טובה בהרבה אבל אין תוצאות לא מספיק. כנראה שהנוסחא להביא מאמן זה שנשחק טוב ונביא תוצאות לקחת אליפות והאופי יבוא לבד.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
מאמן זר שלא לדבר בנוסף על מנג'ר ועוד אנשי מקצוע שיביאו עימם הם לוקסוס שלצערי לא יתאפשר בטח עם הקיצוץ הצפוי בתקציב בעונה הבאה.
לא משתגע על אלי כהן אבל לא רואה אופציה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:30 
shaharot כתב:
עם שירזי מקום 2 וגביע לא הספיק כי לא היה יכולת. עם פרדי מקום 3 עם קבוצה של כלום ושום דבר זה לא הספיק. עם רבש יכולת טובה בהרבה אבל אין תוצאות לא מספיק. כנראה שהנוסחא להביא מאמן זה שנשחק טוב ונביא תוצאות לקחת אליפות והאופי יבוא לבד.

שירזי לא מאמן שמתאים להפועל, אבל לא היה מאמן כל כך רע, הגיע בתזמון גרוע (שהעונה כבר גמורה והקבוצה בקושי מעניינת בגלל המחאה עם טביב) והשיג תוצאות לא רעות, וגם בתחילת העונה לפני שחלה הפועל השיגה תוצאות. מצד שני היה לו גם סגל קצת יותר טוב.
החסרון היחיד זה שאצלו נגמר הרצף בדרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:32 
עוד פלסטר
שום ידיעה לא תגרום לי להרגיש שיהיה יותר טוב אלא אם כן יבוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:33 
הוא הרע במיעוטו.כולם היו מעדיפים מאמן זר עם צוות מקצועי זר אבל זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:44 
מה זה משנה מי יהיה המאמן, רבאק.
אתם שוקעים בבור של חרא, ודנים באיזה ניר טואלט לנגב את התחת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אלי כהן (השריף) קיבל פניה מהפועל
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:46 
אדום מטלי כתב:

פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 17:08 
עונה הבאה עם תקציב מינימום של 10 מיליון לשחקנים, באמת זה משנה מי יאמן, ההישג הכי גדול של הגאון התורן יהיה להשאיר אותנו בליגה עם שאיפות הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
כמובן שבשביל זה צריך ריפוד של הנהלה יציבה ומקצועית, מה שאין כרגע ולכן אלי כהן הוא האופציה הכי מתאימה.
כדורגל גדול לא יהיה פה, גם כנראה לא הישגים ותארים. אבל אולי הוא יצליח לייצב את המערכת אחרי הנזק האדיר שעשו פה בשנתיים האחרונות.

אם אתה מחפש מנהל מקצועי+מאמן זר אתה מוזמן לחצות את הכביש.
במועדון הזה הקונספט הזה לעולם לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחחח

קנדה אתה אליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 18:25 
pogi כתב:

שומר את ההודעה הזאת לרגע שימנו אותו וחס וחלילה עוד פעם נכשל ואז תתחיל עם פרופ' 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
למה רק בעונה הבאה?! שילך כבר האפס הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 19:41 
הגלמוד מלוד כתב:
pogi כתב:

שומר את ההודעה הזאת לרגע שימנו אותו וחס וחלילה עוד פעם נכשל ואז תתחיל עם פרופ' 2.

חחחחח
אתה אמיתי? עכשיו אתה תוקף אותי?
יום אחרי שהוא הביא לנו את אחת ההשפלות הגדולות בהיסטוריה שלנו? אחרי שמכבי עם 10 שחקנים לקחו נגדנו אליפות במשחק ביתי שלנו?
תודה שטעית ושב בשקט, אחרת סתם תראה יותר ייצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 19:45 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:

אם אתה מחפש מנהל מקצועי+מאמן זר אתה מוזמן לחצות את הכביש.
במועדון הזה הקונספט הזה לעולם לא יעבוד.

מן הסתם זה לא יעבוד כשאתה מוקף ברמונים, וייצמנים, קובי סידים, חג'ג'ים וליובינים
בגלל זה רשמתי (נראה לי די בברור) שכרגע זה לא אפשרי.
לעולם לא יעבוד? לא רואה סיבה לכך, ברגע שתגיע הנהלה נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 19:45 
pogi כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
pogi כתב:

חחחחח
אתה אמיתי? עכשיו אתה תוקף אותי?
יום אחרי שהוא הביא לנו את אחת ההשפלות הגדולות בהיסטוריה שלנו? אחרי שמכבי עם 10 שחקנים לקחו נגדנו אליפות במשחק ביתי שלנו?
תודה שטעית ושב בשקט, אחרת סתם תראה יותר ייצור.

ממש על הזין שלי רב"ש,
אכפת לי גניבות הדעת והשקרים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:24 
Charlie כתב:
בקיץ כשעלו שמות אפשריים למאמן הבא של הפועל, השם "החם" ביותר היה רב"ש. הייתי אז בעמדת מיעוט וטענתי שרן לא הוכיח את עצמו בקבוצה מהדרג השני (מבחינת רקורד, קהל וכו') וההצלחה היחידה שלו היתה חד פעמית עם קבוצה חביבה מאצבע הגליל.

השריף היה ונותר המועמד בעיני לקחת את הפועל. הסברתי זאת כאן לא מעט פעמים: הוא מנוסה, הוא אימן בהצלחה את הפועל, הוא כמדומני אחד מ-2 היחידים (השני הוא קשטן) שאימן בכל אחת מ-4 הגדולות. הוא יסודי, טקטיקן בחסד, מקצוען, בעל עין טובה לזרים, מקדם צעירים, בעל יכולת להשריש משמעת והכי חשוב - יש לו רקורד בבניית קבוצות בתקציב נמוך. בית'ר (עד לטיול בצ'צ'ניה) היא דוגמה קלאסית לכך.

יש לו גם חסרונות, כמו יחסי אנוש עם שחקנים, בכיינות בתקשורת על שופטים וגורמים אחרים וכן חוסר יכולת להרים קבוצה במשבר כך שאצלו כדור שלג מסתיים לא אחת בחורבן.

בזכות היותו אדם אמיד מאד שאינו חי ומתפרנס מכדורגל, יש לו עוד 2 מעלות חשובות: הוא לא דורש חוזים גבוהים, הוא נוח בפיטורין אם וכאשר ואין לו גם בעיה להתפטר בעצמו וכמו כן אין לו עיתונאים מטעמו שהוא מדליף להם וכו' והם מקדמים את השם שלו. הוא לא צריך את זה.

בקונסטלציה אליה צועדת הפועל, של קבוצה יחסית צעירה עם תקציב לא גבוה שתתבסס על 4-5 זרים זולים, קבוצה שההגנה שלה היא עקב האכילס שלה כבר שנתיים ויותר וקבוצה שצריכה בניה מחדש מן המסד ועד הטפחות - אין ספק שהוא האיש הנכון למשימה, האיש הנכון, במקום הנכון. רק חבל שזה יהיה, אם זה יהיה, ביוני 2014 ולא ביוני 2013. רק לחשוב מה השריף היה עושה ב-45 מיליון שקל ועם שכר נמוך בחצי ממה שקיבל רן.

ומתחיל בבניית ההגנה כשלב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
חייבים גם מנהל מקצועי שיחד עם אלי כהן(אני מקווה) יבנה קבוצה של צעירים מוכשרים יחד עם שחקנים עם ניסיון כמו גילי,שי ואני מקווה שגם שכטר.
שלום תקווה לפי דעתי ראוי להיות מנהל מקצועי במידה ואין לנו תקציב להביא מישהו זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:46 
iHapoelist כתב:
חייבים גם מנהל מקצועי שיחד עם אלי כהן(אני מקווה) יבנה קבוצה של צעירים מוכשרים יחד עם שחקנים עם ניסיון כמו גילי,שי ואני מקווה שגם שכטר.

ברקו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:48 
Yalla Hapoel כתב:
iHapoelist כתב:

ברקו!

שילוב של ברקו עם אלי כהן ייצור קבוצה שתרד ליגה. שתי אנשים שלא יצליחו לעבוד ביחד, שלום תקווה? אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
שילוב של 2 שחקני עבר יכול להיות מעניין לדוגמא ברקו רביבו שלום תקווה שביט אוחנה סתם שחקנים שעלו לראש לנסות משהו חדש אחר.. אם לא להשאיר את רן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:59 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום מטלי כתב:

פרח

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
נשבע שאם אני שומע את השם של ברקושוויץ בעניין הפועל עוד פעם אחת אני מפיל את הסרבר של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:21 
אלי כהן אינו האפשרות היחידה. כרגע, בהנחה שרוני לוי לא יהיה, נראה שיש לו עדיפות על המאמנים האחרים. ועדין אינו מלהיב אותי וקצת מדאיג.

צריך לשקול את את שלום תקווה שמנג'ר ושהוא יבחר מנהל שיעשה עבודה פשוטה יותר. ואגב, אלי כהן השני יכול להתאים במודל זה. שלום תקווה הוא משכמו ומעלה גם כאישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:25 
גבעתיים כתב:
אלי כהן אינו האפשרות היחידה. כרגע, בהנחה שרוני לוי לא יהיה, נראה שיש לו עדיפות על המאמנים האחרים. ועדין אינו מלהיב אותי וקצת מדאיג.

צריך לשקול את את שלום תקווה שמנג'ר ושהוא יבחר מנהל שיעשה עבודה פשוטה יותר. ואגב, אלי כהן השני יכול להתאים במודל זה. שלום תקווה הוא משכמו ומעלה גם כאישיות.

היתרון של אלי כהן הוא שהוא מסוגל כרגע לייצב את המערכת וזה מה הכי דחוף (וכן, הוא בהחלט כבר מזמן הפסיק "להלהיב").
לא חושב שבמצבנו כדאי לנסות מודלים חדשים, למרות שכן הייתי רוצה לראות את תקוה בתוך המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
שילוב של 2 שחקני עבר יכול להיות מעניין לדוגמא ברקו רביבו שלום תקווה שביט אוחנה סתם שחקנים שעלו לראש לנסות משהו חדש אחר.. אם לא להשאיר את רן

ברקו,רביבו,אוחנה??
אני מקווה שאתה על סמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
אם להניח בצד את העובדה שזה לא ישנה כלום במישור המציאותי מבחינת מצב הקבוצה, ולהתייחס למינוי אפשרי שכזה מקצועית נטו-
אני לא חושב שיש לו מה לתרום לנו. מה שעבד לפני 16 שנה לא יעבוד היום. תשאלו את קשטן.
כל הסגנון הזה של המאמנים מהדור הישן מיצה את עצמו, כמו גם מאמנים מהדור החדש.
מאמן זר שמתנתק מהביצה המקומית ומתעסק בעבודה נטו יכול לעבוד פה לדעתי, אבל זה יקרה רק אם הדג יפסיק להסריח מהראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי כהן (השריף) קיבל פניה מהפועל
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 23:36 
לא נמאס לכם מהאגדה האורבנית הזאת על שלום תקוה כמנג׳ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
מאמן זר זה פיקציה. אחד כזה שיסכים לבוא למועדון המת שלנו יהיה מישהו כמו ג'ון גרגורי במקרה הטוב ומישהו כמו טון קאנן במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: