dino כתב:
מסכים שזהבי הביא למקקי אליפות, אבל אני מצד שני, כמעט בטוח שאם הוא היה מגיע בסופו של דבר להפועל, הוא לא היה אותו זהבי של מקקי.
החיבור עם מועדון מסודר, חזק ובריא, בתוספת האקסטרה מוטיבציה שלו(בזה לטעמי הוא מצטיין וזאת התכונה מספר אחת שלו, היכולת להגיע למוטיבציה מירבית לפני משחק וגם לשנות גישה תוך כדי משחק), נותנים לו להיות מי שהוא בשיא יכולתו.
אצלנו הוא לא היה ככה אף פעם ואני מאמין שאם הוא היה נוחת אצלנו במקום במקקי, הוא לא היה נראה ככה. קשה לתפקד במועדון רקוב כמו שלנו.
אפשר גם לקחת את כל שחקני הסגל של הפועל כיום ולהעביר אותם למקקי ותראו איך פתאום הם משתפרים פלאים! אותו דבר הפוך. קחו את שחקני מקקי ושימו אותם בהפועל, ותראו את אותו ריקבון שאנחנו רואים כל שבוע.
הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא היה בהפועל, וזה רק בגלל עבודה קשה שום דבר אחר לא. וזה לצערי הקהל וההנהלה שלנו לא מבינים, אין מתנות חינם, מי שרוצה להיות בצמרת בליגה החלשה שלנו צריך שיהיה לו קצת יותר משמעת, כושר ל90 דקות לאורך כל העונה וניהול עוטף.
זהבי ניצח להם את המשחק אתמול עם המון עבודה קשה, ריצה שלא מסתיימת גם שהם ב10 שחקנים הוא הצליח לפרפר את החבורה של חובבנים שלנו שעכשיו בטח עסוקים בלאכול שווארמה ולשחק מטקות.
היחיד אצלנו שעובד זה עומר דמארי שעושה את זה על חשבון הכסף והזמן הפרטי שלו, לשמחתי זה משתלם לו וזה מגיע כמו שלא מגיע לאף אחד מהשחקנים שלנו.
ערן זהבי הוא שחקן בלי כבוד ונבלה גדולה, אבל מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר. נראה אם הוא לא יסתפק במכבי ויראה שהוא באמת שחקן ענק גם באירופה. אני בספק שהוא יצא מאיזור הנוחות שלו בארץ.