תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:17 
הוא קיבל מועדון במצב רחוק מאוד ממה שאתה מכנה "בריא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:11 
רק הפועל בלב כתב:

אז בוא תספר לי משהו שאני לא יודע במקום לזרוק ססמאות
(ואל תגיד לי שטביב הזניח את מחלקת הנוער כי היא מוזנחת כבר שנים)

בשורה התחתונה, המצב היום לא קשור בכלום לתקופת טביב, איך שלא תסובב/תהפוך/תציג את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:18 
רמון קיבל את הקבוצה בלי חובות במקום עם פלוס של 50 מיליון שקל מליגת האלופות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:21 
pogi כתב:
רק הפועל בלב כתב:

בשורה התחתונה, המצב היום לא קשור בכלום לתקופת טביב, איך שלא תסובב/תהפוך/תציג את זה

בטח. כלום לא קשור לכלום. אין היסטוריה או התפתחות של מערכת. יש רק כאן ועכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 17:20 
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
רק הפועל בלב כתב:

כן אבל לא ביקשתי סיסמאות
ביקשתי לדעת למה טביב אחראי על המצב שאנחנו נמצאים בו היום ביחס למה שהיה לפני שנתיים.
האם טביב הורה לרמון להשאיר את שירזי? להחתים את אבוקסיס? להחתים את אבוקסיס לשנה נוספת? להביא את רב"ש? לקנות את שכטר? להביא את עשרות השחקנים שהגיעו אלינו בשנתיים האחרונות? להביא שוער פח מק"ש במליון שקל? להאריך לאנטבי את החוזה?
הוא השאיר חובות שנפלו עלינו? הוא מינה המנהלים הנוכחיים בהפועל (לובין ושות')? הוא מדליף לתקשורת עד כמה המצב שלנו קשה ואנחנו אומללים?
בוא תסביר למה טביב אחראי על ההידרדרות שחלה פה בשנתיים האחרונות כדי שגם אני אדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 17:44 
פוגי
טביב הביא אותך מ+50 מיליון(לא יודע את המספר המדויק ולא מעניין אותי, הנקודה היא שהקבוצה היתה בפלוס אדיר מליגת האלופות) לאפס
רמון מנהל גרוע והפך את האפס למינוס של כמה מיליונים בהחלטות כושלות ולא במרמה כמו טביב
טביב לא אשם בשנה האחרונה ולא אשם בהחלטות של רמון אבל בתמונה הכללית הוא לטעמי הסיבה העיקרית למצב של הקבוצה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 17:47 
רמון יותר גרוע מטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 18:03 
pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
רק הפועל בלב כתב:

כן אבל לא ביקשתי סיסמאות
ביקשתי לדעת למה טביב אחראי על המצב שאנחנו נמצאים בו היום ביחס למה שהיה לפני שנתיים.
האם טביב הורה לרמון להשאיר את שירזי? להחתים את אבוקסיס? להחתים את אבוקסיס לשנה נוספת? להביא את רב"ש? לקנות את שכטר? להביא את עשרות השחקנים שהגיעו אלינו בשנתיים האחרונות? להביא שוער פח מק"ש במליון שקל? להאריך לאנטבי את החוזה?
הוא השאיר חובות שנפלו עלינו? הוא מינה המנהלים הנוכחיים בהפועל (לובין ושות')? הוא מדליף לתקשורת עד כמה המצב שלנו קשה ואנחנו אומללים?
בוא תסביר למה טביב אחראי על ההידרדרות שחלה פה בשנתיים האחרונות כדי שגם אני אדע.

תאמין לי שאני שונא את רמון לא פחות ממך וברור שיש לו אחריות אדירה למה שקורה בקבוצה היום בכל הרמות. גם המקצועית.
אבל, אי אפשר לנתק את המצב מהצלקות שהשאיר העבריין. הכלכליות, והתשתיתיות מאוד משפיעות ועוד ישפיעו הרבה זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 19:47 
Red or Dead כתב:
פוגי
טביב הביא אותך מ+50 מיליון(לא יודע את המספר המדויק ולא מעניין אותי, הנקודה היא שהקבוצה היתה בפלוס אדיר מליגת האלופות) לאפס
רמון מנהל גרוע והפך את האפס למינוס של כמה מיליונים בהחלטות כושלות ולא במרמה כמו טביב
טביב לא אשם בשנה האחרונה ולא אשם בהחלטות של רמון אבל בתמונה הכללית הוא לטעמי הסיבה העיקרית למצב של הקבוצה.

אבל בדיוק על זה אני מדבר
אין ספק שהמועדון הזה היה בדרך למעלה ואז טביב (וגם מוני הראל) הרסו את זה במו ידיהם.
אבל העניין הוא למה היינו צריכים להדרדר מהאפס למינוס. כי הדרדרות כזו יכולה לגמור מועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:19 
כי עכשיו מכבי היא החזקה ולא אופציות כמו חיפה ובית"ר שעוד יכלת לחיות עם זה
כי השושלת שלהם רק התחילה ועוד כמה שנים כבר יהיה הרבה הרבה יותר קשה לבנות קבוצה שתאיים על אליפות ותוביל אותנו לליגת האלופות
כי היה(ועוד יש) לך דירוג גבוה באירופה והקבוצה שנבנתה היתה אמורה להביא אותך לבתים של הליגה האירופית(ואם לא היו בונים קבוצה חזקה אז היינו מתלוננים איך לא התחזקנו קצת בשביל בסך הכל להגיע לבתים ואז היה גם קצת כסף, אבל ההימורים האלו לא תמיד עובדים)
כי אחרי שזהבי חזר מהספסל באיטליה ופירק את הליגה לשכטר היו שתי אופציות ואם הוא היה הולך לשם ומצליח היינו רותחים על רמון הרבה יותר שלא למד מטעויות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 20:52 
Red or Dead כתב:
כי עכשיו מכבי היא החזקה ולא אופציות כמו חיפה ובית"ר שעוד יכלת לחיות עם זה
כי השושלת שלהם רק התחילה ועוד כמה שנים כבר יהיה הרבה הרבה יותר קשה לבנות קבוצה שתאיים על אליפות ותוביל אותנו לליגת האלופות
כי היה(ועוד יש) לך דירוג גבוה באירופה והקבוצה שנבנתה היתה אמורה להביא אותך לבתים של הליגה האירופית(ואם לא היו בונים קבוצה חזקה אז היינו מתלוננים איך לא התחזקנו קצת בשביל בסך הכל להגיע לבתים ואז היה גם קצת כסף, אבל ההימורים האלו לא תמיד עובדים)
כי אחרי שזהבי חזר מהספסל באיטליה ופירק את הליגה לשכטר היו שתי אופציות ואם הוא היה הולך לשם ומצליח היינו רותחים על רמון הרבה יותר שלא למד מטעויות

טוב זה בזבוז זמן
איפשהו אני מבין את ה3-4 שמנסים בתמימותם להגן על רמון.
סך הכל, כפי שנאמר ע"י אחד המשתמשים פה, אנחנו חיים בישראל.
האחריות האישית היא לא ראשונה במעלה כאן וזה מחלחל גם לאזרחים שבסך הכל לא מבינים מה לא בסדר בהתנהלות כושלת, הרי הכל זה בסך הכל טעויות מקריות והימורים נחמדים ותו לא.

כפי שאמרתי, אם רמון ממשיך לנהל שנה הבאה אנחנו בדרך להתרסקות.
הסיבה לכך היא פשוטה, הוא לא יודע לנהל עסק. טביב לא טביב, תקציב של 100 מליון או 10 מליון. זה לא משנה.
אנחנו הולכים אל תקופה שחורה מאוד (והדרבי אתמול הוא רק סמל לעומד לבוא). שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 21:43 
אני ממש לא תומך ברמון ומתפלל שיעוף עם כל האחרים ויהיה לנו רוכש אמיתי
אני מסכים עם כל הפסקה השניה שכתבת
שאלת שאלה ועניתי לך, אם אין לך מה להגיב עניינית אלא רק להחליט שאני תומך רמון אז תבלה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 21:55 
Red or Dead כתב:
אני ממש לא תומך ברמון ומתפלל שיעוף עם כל האחרים ויהיה לנו רוכש אמיתי
אני מסכים עם כל הפסקה השניה שכתבת
שאלת שאלה ועניתי לך, אם אין לך מה להגיב עניינית אלא רק להחליט שאני תומך רמון אז תבלה

יש לי מה להגיב אבל כבר זה מיצה את עצמו אז בוא נעצור כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
למה כל מי שלא קיצוני כמוך בביקורת לרמון הוא ישר תומך ומגן שלו?
כל מה שאמר לך red or dead זה אמת.
זה לגיטימי לבקר את רמון שעשה פעולות לא אחראיות בקיץ.
אבל זה צבוע בטירוף לומר שלא היינו עפים עליו אם היה עושה אחרת. וזה לא רק ענין שכטר.
אז נכון, אנחנו אוהדים והוא מנהל ולנו מותר לרצות הכל והוא חייב להיות שקול. אבל לפחות על הצביעות אפשר לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:06 
אדום נחמד כתב:
למה כל מי שלא קיצוני כמוך בביקורת לרמון הוא ישר תומך ומגן שלו?
כל מה שאמר לך red or dead זה אמת.
זה לגיטימי לבקר את רמון שעשה פעולות לא אחראיות בקיץ.
אבל זה צבוע בטירוף לומר שלא היינו עפים עליו אם היה עושה אחרת. וזה לא רק ענין שכטר.
אז נכון, אנחנו אוהדים והוא מנהל ולנו מותר לרצות הכל והוא חייב להיות שקול. אבל לפחות על הצביעות אפשר לוותר.

אבל עניתי על זה עוד בצהריים ורשמתי שאולי חוץ מכמה מופרעים, מרבית האוהדים היו מבינים את רמון אם הוא היה מכריז משהו בנוסח הבא:
"הקשיבו הקשיבו, באתי לחלץ את הפועל מהתסבוכת שנוצרה עם טביב, אני לא מיליונר ואין לי מאיפה להביא מליונים אז כרגע הקבוצה תיבנה על בסיס תקציב מוגבל ותועמד למכירה בסכום שיכסה את התשלום לטביב".
במצב כזה אף אוהד שפוי לא היה בא בטענות על זה ששכטר הולך לבית"ר, ורמוט למכבי, טב"ח לחיפה ודמארי לנס ציונה.
ברגע שהוא החליט שהוא בעצמו הולך להביא את הפועל לגדולות, לקח הלוואות וצבר חובות על חשבון המועדון תוך קבלת החלטות שרובן המכריע כושלות ושגויות מן היסוד, אז האחריות היא שלו בלבד.
אי אפשר לתת את הפחד מהצלחה של מכבי כתירוץ להתנהלות כושלת וחסרת אחריות של הפועל, זה לא הולך ככה- ועובדה שבסוף נשארנו גם עם חובות עצומים וגם עם כישלונות מקצועיים בכל החזיתות לרבות השפלות בדרבי שלא חווינו כמותן עשרות שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אתה חושב שהפורום מייצג את הקהל הרחב
את הקהל הרחב לא מעניין ספרי חשבונות ולא מעניין תירוצים. הוא רוצה קבוצה טובה. הכי טובה שאפשר.
אני ואתה ו80 אחוז מהפורום אולי היינו מבינים, גם לא בטוח (ראה מקרה זהבי וכמות הביקורת על רמון שלא התאבד עליו בינואר שנה שעברה, כאילו אז היה יותר כסף).
אבל אנחנו מיעוט. בטל בשישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:21 
אדום נחמד כתב:
אתה חושב שהפורום מייצג את הקהל הרחב
את הקהל הרחב לא מעניין ספרי חשבונות ולא מעניין תירוצים. הוא רוצה קבוצה טובה. הכי טובה שאפשר.
אני ואתה ו80 אחוז מהפורום אולי היינו מבינים, גם לא בטוח (ראה מקרה זהבי וכמות הביקורת על רמון שלא התאבד עליו בינואר שנה שעברה, כאילו אז היה יותר כסף).
אבל אנחנו מיעוט. בטל בשישים.

אוקיי אז מה אתה רוצה שאני אגיד לך? הנה הוא הקשיב לקהל הרחב וזאת התוצאה.
כנראה שבעלים של קבוצה לא צריך לפעול לפי דרישות של הקהל הרחב אלא לפי היכולות הכלכליות שלו ואם אין לו כאלה אז למכור במחיר בו הוא קנה את המועדון.

ודרך אגב, אל תזלזל בקהל הרחב, גם הוא מבין שבתקציב של 25 מליון שקל אתה יכול לבנות בליגת בית שימוש הזו אחלה קבוצה אם רק בונים אותה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
כן את התוצאה אנחנו רואים.
אבל זה חוכמה בדיעבעד.
השמן היה יכול לבנות קבוצה הרבה יותר טובה באותו תקציב מסוכן שאין לו כיסוי.
רבש כשל ורמון הוא כושל כי הוא לא עצר לחשוב מה יקרה אם רבש יכשל.
אבל זה כל מה שהיה.
רמון הוא לא צורר הפועל (לפחות על סמך הקיץ.. מאז העונה היו לא מעט ארועים שגורמים לי לפחות לא להיות מסוגל לראות את הפנים שלו).

והקהל מבין. ברור שמבין. אבל זה לא מענין אותו. אם נתבזה, הקהל ישרוק בוז. מה אתה חושב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:35 
מה היה גרוע כל כך במוני הראל?
אני ברצינות שואל והכי לא ציני שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:37 
Yalla Hapoel כתב:

שהוא הביא את טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:39 
Adom Bdam כתב:
Yalla Hapoel כתב:

שהוא הביא את טביב.

וחוץ מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 22:44 
Yalla Hapoel כתב:
Adom Bdam כתב:
Yalla Hapoel כתב:

שהוא הביא את טביב.

וחוץ מזה?

חוץ מזה לא זכור לי שום דבר רע. (יש אנשים שיזכירו את מה שהוא עשה בשנות ה90 עם מכירת רביבו)
אולי למעט סוף 07/08 שסמי סגול היה הבעלים ומוני המחזיק קבוצת ניהול, והיו דיבורים על זה שנהיה עם תקציב נמוך של 15 מיליון שקל (שווה ל25 היום בערך) ושברו ב"כתר" כמה עציצים אבל מוני לקח את הקבוצה בחינם.
הוא היה הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
Adom Bdam כתב:
Yalla Hapoel כתב:

שהוא הביא את טביב.

וחוץ מזה?

שהוא לא העיף את טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב לומר משהו שיושב לי הלב ואף פעם לא היה לי את הביטחון לומר אותו בלב שלם.

אתם מבינים שלצורך העניין אם נעיף את רמון... זה לא ישנה כלום נכון? זה לא טביב שהיה בן אדם אגואיסט בצורה פסיכופתית שהיה צריך לשבת לו מתחת לאף.

מדובר כאן בפאקינג מאפיה מהסוג הכי ישראלי ומסריח שיש. אם זה לא רמון אז זה הראל, אם זה לא הוא אז חג'ג, תאומים, וייצמן, דיפסי ללה וטינקי וויקני.

לא יודע איך עושים את זה בלי פירוק משמעותי כמו הכדורסל, אבל כמו הכדורסל, אנחנו צריכים להתחיל הכי הכי מלמטה. מכלום. מאפס. להשמיד את כל מה שידוע ונתון היום בהפועל תל אביב.
שלאנשים כמו רמי כהן ויונתן לרנר יהיה את הבמה לעלות קבוצת כדורגל ולא להתעסק במסחרה.

רק אז אם בכלל יגיע רוכש וכסף, כי ההפך פשוט לעולם לא יקרה. גם לא בנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 02:42 
אדום עתיק כתב:
זה לא שחקנים. זה מאמן נטו
על בחירת הסגל כבר דברו מספיק
להעניש את הבלם (אמנם גרוע, אבל בלם) לפני הדרבי - טיימינג?
להעלות שוער שגמרת לו את הבטחון כבר אמרנו?
כשהם בעשרה שחקנים שעה שלמה ואתה לא מכניס את אורלנדיץ שינגח מול כל ההרמות המטומטמות ויפתח את ההגנה שלהם
ואחרי שסוף סוף שהובלת, נשארו שתי דקות, ההגנה שלך כבדה ועייפה והיריב מכניס שלושה סילונים כמו זיו בדש ובן חיים, אתה לא עוצר את המשחק, מכניס שחקן טרי שיהיה לו כח לרוץ ומוריד את כולם לבונקר? שני הגולים שלהם בסוף היו כשכל שחקנינו היו למעלה!
גאון כדורגל!

אין מצב להפסיד משחק כזה והוא הפסיד כמו גם שלא ניצח שום קבוצה שממוקמת מעליינו בטבלה ,אכזבת העונה ללא מתחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: