idan כתב:
אדום אופטימי כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
אופטימי, אתה לא תצליח לעבוד עליי.
אם הפועל לא תצטרך כבר את הנקודות, לא ישנה לה 3 נקודות פחות או יותר, והפסד של הנקודות שלה ידפוק את "המחלה", אתה מאוד מאוד תשמח. תחסוך ממני את הצדקנות המזוייפת הזאת שלך עכשיו.
בכל פעם האני מגלה שיש אנשים שככל שידוע לי אני לא מכיר אותם אבל הם מכירים אותי יותר טוב מאשר אני מכיר את עצמי.
כדי לנסות ולשכנע אותי עד כמה טוב הם מכירים אותי , הם משתמשים במילים גבוהות כמו "צדקנות מזוייפת". אם זה מה שעושה להם טוב , סבבה, בכייף.
אליפות של המחלה או הפסד של המחלה לא יכולים לגרום לי לשימחה. כמו שהפסד של הפועל לא יכול לגרום לי לעצב.
פעם אולי כן. בעשרים שנה האחרונות ככל שאני זוכר לא.
ניצחונות של הפועל גורמים לי בד"כ קורת רוח ולא יותר. יש ניצחונות שגורמים לי באמת לשמוח. פרופורציות היא מילת המפתח.
הפסד של המחלה במשחק או של האליפות יאפשר לי במכסימום להעביר כמה דחקות עם אוהדי מכבי שאני מכיר או קצת להיסתלבט עליהם וגם זאת בקטנה בעיקר מול כאלה שעושים זאת במקרים הפוכים.
אני לא מבין,
ניצחון של הפועל לעיתים קרובות,
במילים פשוטות , לא מזיז לך.
הפסד של הפועל, כנ"ל.
מבלי להיכנס להגדרות מיותרות, אבל בכל זאת, אתה מגדיר את עצמך אוהד הפועל? ואם כן, מה הופך אותך לכזה?
יקירי,
זה שאתה מנסח דברים "
במילים פשוטות" משנה את מה שכתבתי.
האם הפסד של הפועל או ניצחון שלה (ואני לא מדבר על ניצחון בדרבי או אליפות או גביע) לא יהרוס לי ערב ולא יגרום לערב רגיל להפוך לערב יוצא דופן ומענג.
אני לא ניכנס לדיכאון בגלל הפסד בדרבי וגם לא הופך לאדם מאושר עלי אדמות בעיקבות ניצחון בדרבי.
פרופורציות זו מילת מפתח. עדיפויות היא עוד מילת מפתח.
לדוגמא : אני מוטרד מעתיד המדינה פי 100 יותר מאשר מעתידה של הפועל.
האם עתידה של הפועל לא מעניין אותי ? מעניין אבל הרבה פחות מעתיד המדינה לדוגמא.
כשהפועל משחקת אני צופה בה. אני קורא כמעט כל אות בעיתון על הפועל. כאשר הפועל מבקיעה גול אני מאוד שמח כשזה קורה הפוך אני מתעצבן.
ניגמר המשחק ? עברה חצי שעה ? עברה שעה ? NEXT חוזרים לדברים הרגילים ושלדעתי יותר חשובים.
בשנתיים האחרונות אני כמעט ולא מגיע למשחקים עקב כל מיני אילוצים. רובם אך לא כולם בגלל עבודה ועייפות מהעבודה.
כשהגעתי בעבר למשחקים, והיו תקופות שהגעתי כמעט לכל משחק אז במקום שה-" NEXT " יקרה אחרי חצי שעה /שעה הוא היה קורה אחרי שעה וחצי /שעתיים.
מה הופך אותי לאוהד ?
הפועל היא הקבוצה היחידה שמעניינת אותי באופן אמיתי (להערכתי הצנועה אותך למשל המחלה מעניינת הרבה יותר מאשר המחלה מעניינת אותי )
הפועל היא הקבוצה היחידה שאני אוהב. הפועל היא הקבוצה היחידה שחשוב לי שתנצח. (ועוד פעם פרופורציות) חשוב לי שתנצח אבל לא אהיה בדיכאון עם חלילה תפסיד.
יש כאלה שמתנחמים למשל אחרי הפסד של הפועל בניצחון של מנצ'סטר לדוגמא. אצלי אין תחליפים.
לא הייתי אף פעם במסיבת זכייה באליפות או בגביע .
הפעם היחידה שהגעתי למשהו דומה היה אחרי הדאבל האחרון, הגעתי לבלומפילד.
סתם לצפות באנשים ולדבר עם כמה חברים ולהעביר חוויות
לא השתוללתי משימחה, לא רקדתי. הייתי שמח בסיגנוני ,שתיתי בקבוק בירה ונהנהתי לצפות באנשים. אם היה לי משהו יותר חשוב לעשות באותו ערב כניראה שלא הייתי מבטלו.
האם אני מזלזל בכאלה שכן הישתללו ? ממש לא. כל אחד וסיגננו.
האם ריחמתי/ זילזלתי בכאלה ששילבו בשימחתם קללות למחלה ? כן קצת.
לדעתי אני אוהד הפועל. זכותך לחשוב שלא.