amirgk כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
amirgk כתב:
Oleg Neduda כתב:
תגידו לי נפלתם על הראש? במה לאלא יתרום בדיוק? כבר עדיף להחזיר את שרם או להעלות את שגיב יחזקאל.
טרייד כזה יהיה טוב רק אם יפרדו לצמיתות מרן יצחק ויחתימו את לאלא עד סוף העונה. ככה לפחות נשתחרר מהחוזה 3 שנים של יצחק
זו המטרה.
להיפטר מהחוזה של רן יצחק ולהביא את לאלה במקומו על אותו גודל שכר עד לשנה הבאה.
להביא את טוטו אחרי חצי שנה שלא שיחק כדורגל (בתכלס הוא גם לא ממש שיחק בחצי העונה האחרונה שלו בהפועל) זה הימור.
אם זה טוטו או לאלה אני הולך על לאלה.
הגיוני בסה"כ
ומה תעשה בקיץ? תשחרר את לאלא כי הוא לא מספיק טוב לחלוץ פותח, דמארי ימכר, שכטר כבר לא יחזור, ותישאר עם פדידה.
צריך להסתכל 4 חודשים קדימה, ולהביא חלוץ לעונה הבאה. גם תמוז וגם עמשה לא שיחקו חצי עונה ויותר, אבל שניהם חלוצים מוכחים, שחצי עונה לעלות מהספסל יעשה להם טוב ואנחנו נרוויח חלוץ מצויין שכבר יהיה מחובר לשיטה ולקבוצה בתור מחליף לעומר.
אז אני פחות ציני.
אין סיבה לשחרר בקיץ את לאלה שמגיע ע"ת חלוץ מחליף לשנה וחצי מאחר ודמארי גם ככה לא יהיה פה בקיץ ותצטרך חלוץ להרכב,כך שזה לא מתנגש עם ההשארה של לאלה.
להביא את טוטו (ו/או עמאשה כמו שכבר הצעת) זה סיכון כי אתה לא יודע כמה זמן יקח להם לחזור לכושר ואם חס וחלילה דמארי נפצע או מורחק מול עכו אתה בבעיה כי אין לך אף אחד אחר במקומו.
אגב נוסטלגיה, דווקא המקרה של טוטו זה נטו נוסטלגיה. אם הבחירה היא בין חלוץ שלא ממש שיחק בשנה האחרונה לחלוץ שנמצא בכושר מוכח והעיף אותנו מהגביע רק בשבוע שעבר,הבחירה קלה מבחינתי.