תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד' 29.1
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
מה זה נקבל את זה.
מי שמוכר את שכטר באמצע העונה למכבי הוא לא פחות מאויב.
ומי שמוכר אותו למכבי עכשיו בפחות ממיליון יורו פלוס ראדי הוא גם פראייר, שלזה כבר התרגלנו בלא מעט עיסקאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
כן כתב נחמד ויקר,
אתה תכתוב בכתבה שלקחו הלוואות לכסות את הגירעון ושעכשיו רוצים למכור את שכטר.
תתקשר לג'ורדי ותגיד לו שבטעות פרסמת את הספין שלו בצורה לא הגיונית.
עוד אפס סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אני אוהב את דמארי מאוד ומאוד מעריך את מה שהוא עשה ואמר למען הפועל אבל אחרי הכלב בן כלב שמשחק היום בצד השני של הכביש קשה לי להאמין להצהרות האלה! כבר שמעתי אותם לאורך חיי מיותר מדי שחקנים ובסוף התאכזבתי .

זה בגדול די נכון, אבל ספציפית לגבי דמארי, אתה יכול לראות את ההבדלים הגדולים בגישה ובאופי בינו לבין ערן "תידרס כבר" זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
איזה הבדלים אפשר לראות?
מבחינתי, כאוהד, אחרי סיפור שימעון גרשון (שאגב, נראה בשבוע שעבר יושב עם אוהדי מכבי לפני משחקם מול פרטיזן במסעדה בת"א), אין לי בכלל אמונה בשחקנים.
הבן אדם אשכרה הרים גביע איתנו בר"ג כשהוא עם חוזה סגור בביט"ר.
אני מאוד מעריך דמארי על ההתנהגות שלו, בעיקר כי הוא מקצוען והוא יודע שהוא יכול להחליט על הקריירה שלו לבד ולא כל מיני סוכנים ובעלי קבוצות אינטרסנטים,
אבל יבוא היום ולדמארי תהיה אופציה לחזור לארץ, גם אז הוא לא ימדד בעייני, אם יבחר במכבי בשביל כסף, שיהנה. אני כבר לא נפגע, זה שם המשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
תמונה
אם לא יחול שינוי דרמטי הבוקר, דמארי יישאר שחקן הפועל עד סוף העונה, ובסיומה יימכר כשהאדומים ומכבי פ"ת יתחלקו שווה בשווה בסכום שייכנס.

את הגירעון בסך חמישה מיליון שקלים יכסו בהפועל ת"א בעזרת הלוואת דמארי. עידו חג'ג' ואיש הדירקטוריון מאיר תושב ילוו ביחד כארבעה מיליון שקל להפועל ת"א, בתמורה לכסף העתידי שייכנס ממכירת החלוץ.

ההסכם מול לוזון קבע שהפועל תקבל 3.5 מיליון שקל עבור מחצית מכרטיסו של דמארי, וכמו כן מחצית מדמי ההשאלה של ויגו, שהיו אמורים להסתכם ב-100 אלף אירו. בסך הכל הפועל היתה מכניסה מהסכום המשולב כ-4.5 מיליון שקל.

לוזון היה קרוב לעסקה חלומית, אחרי שמכר את מחצית מכרטיסו של דמארי לפני שנה וחצי תמורת 7.5 מיליון שקל והיה צריך לשלם הפעם רק 2.8 מיליון שקל (מורכבים מה-3.5 שסגר מול הפועל בקיזוז 700 אלף שקל של ויגו).

לוזון כעס אתמול על התמהמהות הפועל, שביקשה מוויגו לאפשר לדמארי לשחק הערב מול הפועל חיפה, מה שהביא את הספרדים לבטל את העסקה. "רמון חשש מהאוהדים", אמר לוזון. "הוא פחד שדמארי יטוס לספרד ובסוף הם עוד יודחו והקהל יעשה טרור". בהפועל התייחסו בביטול לדברים: "אנשים טובים אצלנו החליטו להלוות כספים לקבוצה כנגד מכירת מחצית מכרטיס דמארי בסוף העונה".

הישארות דמארי היא ניצחון לקהל האדום, אך כבר אמש חזרה לתמונה עסקת איתי שכטר למכבי ת"א. התחושה בהפועל היא שכעת האוהדים יקבלו את העברת החלוץ לצהובים. יורדי קרויף מעוניין בשכטר ומקציב לרכישתו כחצי מיליון אירו.

כיום nrg די שווים ביכולת לישראל היום בכל מה שקשור לידיעות ספורט. זה לא מה שהיה פעם.
נניח ויש רצון למכור את שכטר למקקי, הרי שכאן באמת תהיה אינתיפאדה על הראש של רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
עד שלא נגמר חלון ההעברות הזה, אני לא שקט.

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 29 ינואר 2014, 09:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
אגב, יש הרכב להיום?
מקווה שרן מבין שהגביע זו האופציה הכי טובה שלנו כרגע לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
איזה הבדלים אפשר לראות?
מבחינתי, כאוהד, אחרי סיפור שימעון גרשון (שאגב, נראה בשבוע שעבר יושב עם אוהדי מכבי לפני משחקם מול פרטיזן במסעדה בת"א), אין לי בכלל אמונה בשחקנים.
הבן אדם אשכרה הרים גביע איתנו בר"ג כשהוא עם חוזה סגור בביט"ר.
אני מאוד מעריך דמארי על ההתנהגות שלו, בעיקר כי הוא מקצוען והוא יודע שהוא יכול להחליט על הקריירה שלו לבד ולא כל מיני סוכנים ובעלי קבוצות אינטרסנטים,
אבל יבוא היום ולדמארי תהיה אופציה לחזור לארץ, גם אז הוא לא ימדד בעייני, אם יבחר במכבי בשביל כסף, שיהנה. אני כבר לא נפגע, זה שם המשחק היום.

הבדלים באופי של שמיים וארץ בין דמארי ל"תידרס כבר". את זה קל לראות גם בעין בלתי מזויינת. ללא קשר לבחירה שדמארי יעשה בעתיד. אתה יכול לראות שאחד הוא שחצן מגעיל, מקקיסט מלידה, שוויצר, הישראלי המכוער והשני שקט, מופנם וצנוע. נכון שכל זה לא מבשר בודאות על מה הם יבחרו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
על מה שעומר דמארי עשה אתמול צריך לכתוב פוסט מיוחד.
מני ויצמן ועמוס לוזון סגרו את מתווה העיסקה ביום שני בלילה במסעדת סיטרה בהרצליה.
עמוס לוזון התעקש שדמארי יירשם במכבי פ"ת כי הוא חשש שאם דמארי יחזור להפועל בתום ההשאלה אנחנו לא נשחרר אותו או נתעקש לקנות ממנו את החצי שלו בהרבה פחות כסף ממה שהוא יכל להשיג בעצמו.
כשעומר שמע על המתווה אתמול בבוקר מאבא שלו הוא לא היה מוכן לשמוע על זה וסירב בכל תוקף לחתום במכבי פ"ת, כשחלק מהאוהדים ובעלי המניות שמעו על זה התחיל סבב שיחות ומסרים בין בעלי המניות כדי לגייס את הכסף בשביל להשאיר את דמארי.
מאיר תושב (זה שמחזיר ב 10% מהמניות בהפועל למי שלא יודע) היה הראשון שנרתם לעניין וגייס גם את בכור צבאן,כל אחד מהם שם למעלה ממליון שקל בשביל לסגור את הגרעון, כשעידו חג'ג' ריכז את הכסף והיה זה שגם השיג מקדמה מפוג'יקום. לולא ההתעקשות של דמארי (יהיו האינטרסים שלו אשר יהיו), כל זה לא היה יוצא לפועל.

בעקבות אתמול, אני בטוח כמעט לחלוטין שגם דמארי וגם שכטר ישארו עד סוף העונה בהפועל.
שכטר לא יהיה במכבי. הם הציעו חצי מיליון יורו אבל מבחינת איתי זה בכלל לא על הפרק והוא לא זז לשום מקום.

למען הסר ספק, מבחינת חיים רמון ועידו חג'ג' גם שכטר וגם דמארי היו עוזבים כבר עכשיו. כל מה שעניין אותם זה לסגור את הגרעון כדי שלא יממשו להם את הערבות.
חיים רמון לא יכול להמשיך לנהל את הפועל ת"א בעונה הבאה ועם כמות ההתחייבויות וההלוואות מכל מקום גם אין סיכוי שיגיע רוכש שיקח על עצמו את הקבוצה. אני עדיין חושב שהפתרון הראשוני צריך להיות העברת זכויות הניהול לידי העמותה ובעלי המניות הקיימים כדי שיעמידו ערבויות (גם ככה הכסף שלהם מושקע בהפועל והם לא הולכים לשום מקום) , ימנו מנכ"ל סטייל דמאי או קורנפיין שינהל את הקבוצה בפועל לפי תקציב שפוי מבלי לקחת סיכונים מיותרים וישקיעו זמן במה שרמון היה צריך לעשות בכל השנה וחצי האחרונה - למצוא רוכש להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:56 
די, די, די כבר עם השטות הזאת. אפשר לחשוב שהעמותה שלך יכולה להעמיד תקציב גבוה בלי לקחת התחיבויות והלוואת מכל מקום. במקרה כזה או שתהיה לנו קבוצת תחתית בלי שחקנים טובים , או שנמשיך להתנהל כמו עכשיו. אין לזה שום הבדל ושום קורנפיין או גאון אחר לא יגרום לכך שהשמיים ייפתחו ויירד גשם פתאומי של כסף על חודורוב. במקרה כזה אפילו הלוואת לערבויות כמו שרמון וחג'ג הפקידו לא יהיה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 29 ינואר 2014, 10:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
די, די, די כבר עם השטות הזאת. אפשר לחשוב שהעמותה שלך יכולה להעמיד תקציב גבוה בלי לקחת התחיבויות והלוואת מכל מקום. במקרה כזה או שתהיה לנו קבוצת תחתית בלי שחקנים טובים , או שנמשיך להתנהל כמו עכשיו. אין לזה שום הבדל ושום קורנפיין או גאון אחר לא יגרום לכך שהשמיים ייפתחו ויירד גשם פתאומי על חודורוב. במקרה כזה אפילו הלוואת לערבויות כמו שרמון וחג'ג הפקידו לא יהיה.

אני אוהב איך שאתה מגיב כשאתה רואה את המילה "עמותה"...

העמותה במקרה הזה תהיה שולית, היכולת הכספית שלה מן הסתם מאוד מוגבלת והיא יכולה לעסוק במסביב ובעיקר להיות מה שהיא אמורה להיות - ארגון אוהדים. בניגוד לועדת הקישוט של שער 5, העמותה דואגת ויכולה לדאוג לכלל האוהדים ולא רק לאיך מגייסים כסף כדי להכין דגלים שיסתירו לכולם ביציע.
הם לא יהיו קשורים לניהול בפועל אלא יהיו מעורבים בבחירת אותו מנכ"ל-על למועדון, כשיהיה נציג מתוך בעלי המניות שיהיה אחראי על העבודה השוטפת מול המנכ"ל הזה. שאר בעלי המניות גם ככה שמו את רוב הכסף,אחראים על ההתחייבויות וההלוואות שהמועדון טובע בהן מפה ועד הודעה חדשה.
מאחר ושנינו מבינים שרוכש להפועל לא יגיע בקרוב, זו נראית לי האופציה הטובה ביותר להפסיק את הטירוף סביב המועדון ולהכניס אותו לדרך שפויה שתוביל לרוכש המיוחל.
אלא אם כן בא לך עוד קצת מרמון. זו תמיד אפשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:12 
kobster כתב:
על מה שעומר דמארי עשה אתמול צריך לכתוב פוסט מיוחד.
מני ויצמן ועמוס לוזון סגרו את מתווה העיסקה ביום שני בלילה במסעדת סיטרה בהרצליה .
עמוס לוזון התעקש שדמארי יירשם במכבי פ"ת כי הוא חשש שאם דמארי יחזור להפועל בתום ההשאלה אנחנו לא נשחרר אותו או נתעקש לקנות ממנו את החצי שלו בהרבה פחות כסף ממה שהוא יכל להשיג בעצמו.
כשעומר שמע על המתווה אתמול בבוקר מאבא שלו הוא לא היה מוכן לשמוע על זה וסירב בכל תוקף לחתום במכבי פ"ת, כשחלק מהאוהדים ובעלי המניות שמעו על זה התחיל סבב שיחות ומסרים בין בעלי המניות כדי לגייס את הכסף בשביל להשאיר את דמארי.
מאיר תושב (זה שמחזיר ב 10% מהמניות בהפועל למי שלא יודע) היה הראשון שנרתם לעניין וגייס גם את בכור צבאן,כל אחד מהם שם למעלה ממליון שקל בשביל לסגור את הגרעון, כשעידו חג'ג' ריכז את הכסף והיה זה שגם השיג מקדמה מפוג'יקום. לולא ההתעקשות של דמארי (יהיו האינטרסים שלו אשר יהיו), כל זה לא היה יוצא לפועל.

בעקבות אתמול, אני בטוח כמעט לחלוטין שגם דמארי וגם שכטר ישארו עד סוף העונה בהפועל.
שכטר לא יהיה במכבי. הם הציעו חצי מיליון יורו אבל מבחינת איתי זה בכלל לא על הפרק והוא לא זז לשום מקום.

למען הסר ספק, מבחינת חיים רמון ועידו חג'ג' גם שכטר וגם דמארי היו עוזבים כבר עכשיו. כל מה שעניין אותם זה לסגור את הגרעון כדי שלא יממשו להם את הערבות.
חיים רמון לא יכול להמשיך לנהל את הפועל ת"א בעונה הבאה ועם כמות ההתחייבויות וההלוואות מכל מקום גם אין סיכוי שיגיע רוכש שיקח על עצמו את הקבוצה. אני עדיין חושב שהפתרון הראשוני צריך להיות העברת זכויות הניהול לידי העמותה ובעלי המניות הקיימים כדי שיעמידו ערבויות (גם ככה הכסף שלהם מושקע בהפועל והם לא הולכים לשום מקום) , ימנו מנכ"ל סטייל דמאי או קורנפיין שינהל את הקבוצה בפועל לפי תקציב שפוי מבלי לקחת סיכונים מיותרים וישקיעו זמן במה שרמון היה צריך לעשות בכל השנה וחצי האחרונה - למצוא רוכש להפועל.

די לסלף עובדות.
מסעדת סיטארה נמצאת בת"א ולא בהרצליה (מתחם סי אנד סאן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:15 
מי שהוביל עליית מחירים של מנויים כדי לממן רכישת שחקן , בטח לא יכול להתיימר ככזה ש"יכניס אותנו לדרך שפוייה".. הטירוף? הוא בטח לא יפסיק. אתה שוכח מה קורה פה בכל חלון ההעברות כשמריחים שחרור של שחקן, או שחקן חם שבא לנו ומכבי לוטשים אליו עיניים.
רמון או עמותה \ גוף אוהדים כלשהו ? רמון בעיניים עצומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:23 
גיוס הכספים הנוכחי היה טריביאלי. רק ענין של רצון כי לא מדובר בהרבה כסף יחסית.
כמו שנכתב, החשש הוא מבמבי על דמארי בקיץ היה הסיבה האמיתית למהומה ולא הלוואת כספים די פשוטה שנראתה מראש ככזו. אבל, היה לחץ וטוב שהיה.

בין לבין, דמארי הבן אדם ושחקן הפועל נחשף יותר. כבר עברנו את שלב הנאיביות, אבל האיש מרגש. נראה מתלבש בול "הפועל תל אביב". זו סיבה נוספת לעשות מאמצים ולרכוש את החצי של לוזון בקיץ. ולהעלות את שכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מי שהוביל עליית מחירים של מנויים כדי לממן רכישת שחקן , בטח לא יכול להתיימר ככזה ש"יכניס אותנו לדרך שפוייה".. הטירוף? הוא בטח לא יפסיק. אתה שוכח מה קורה פה בכל חלון ההעברות כשמריחים שחרור של שחקן, או שחקן חם שבא לנו ומכבי לוטשים אליו עיניים.

קח את זה במודגש -

הם לא ינהלו ולא יהיו מעורבים בניהול

העמותה היא ארגון אוהדים,לא מנהלים. הסברתי כבר מה אני חושב שצריכה להיות הפונקציה שלהם במועדון.
אגב, אני בכלל חושב שכל מי שקונה מנוי צריך אוטומטית להיות חבר עמותה אבל זה רק אני.

מי שינהל את המועדון יהיו בעלי המניות שגם ככה מחזיקים ב 30% מהבעלות ומושקעים עד הצוואר בהתחייבויות והלוואות למועדון. הם, בניגוד לרמון, לא רוצים לנהל את המועדון בפועל אלא לתת את הגב הכלכלי עד שהמועדון יגיע למצב בו יהיה אפשר למכור אותו.
יש כאן למעשה מהלך קטן-גדול אחד והוא העברת זכויות הניהול. זהו. גם ככה רמון לא שם שקל מכיסו וגם ככה הוא לא מחזיק באף אחוז מהבעלות.
זה הרבה יותר פשוט ממה שנראה לך ויעשה למועדון רק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
תמונה

:BOW: :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:49 
דמארי - :HEART2:
אתם שוכחים ששחקנים אחרים כמו פיסת הזבל האנושי זהבי נתנו את ההצהרות האלה שמכבי היתה בדיחה עם כל במיליונים שלה, עומר נותן הצהרה בתקופה של מכבי פוסט נמני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
דמארי - :HEART2:
אתם שוכחים ששחקנים אחרים כמו פיסת הזבל האנושי זהבי נתנו את ההצהרות האלה שמכבי היתה בדיחה עם כל במיליונים שלה, עומר נותן הצהרה בתקופה של מכבי פוסט נמני

בנוסף הוא מצהיר את זה אחרי שכבר הייתה הצעה על השולחן או לכל הפחות דיברו איתו על מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אני אוהב את דמארי מאוד ומאוד מעריך את מה שהוא עשה ואמר למען הפועל אבל אחרי הכלב בן כלב שמשחק היום בצד השני של הכביש קשה לי להאמין להצהרות האלה! כבר שמעתי אותם לאורך חיי מיותר מדי שחקנים ובסוף התאכזבתי .

דמארי טוען שהייתה לו הצעה ממכבי והוא סירב
דמארי הוא לא איש של פוזות, גם אניימה לא חגג מולנו כשהוא שיחק שם
אני לא מאמין שאין מצב שדמארי לא ישחק במכבי ובעולם המקצועי זה סיכון שאני מוכן לקחת. אני בטוח שגם אם הוא יבקיע מולנו הוא לא יעשה תנועות מגונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:05 
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:

אני לא מאמין שאין מצב שדמארי לא ישחק במכבי ובעולם המקצועי זה סיכון שאני מוכן לקחת. אני בטוח שגם אם הוא יבקיע מולנו הוא לא יעשה תנועות מגונות

לא דיברתי על תנועות שיעשה במידה ויכבוש מול הפועל ( בוא ננסה לחשוב שהוא יכבוש לטובת הפועל ולא נגד הפועל)
אם דמארי יצא לאירופה והחוסר הצלחה יתסכל אותו ואחרי שנתיים הוא יחזור לארץ
בגיל 28 עם עם אישה ואיזה ילד אז אני בטוח שלכסף יהיה תפקיד מרכזי. אני לא טומר שהוא לא יוותר כמו שכטר אבל לאור המקרים שבעבר אין לדעת מה יהיה! ״כסף יעוור עיני צדיקים ויסלף דברי חכמים״, אם יש משהו שלמדתי מכל השחקנים הדוחים האלה ( כולל בן דוד שלי ימך שמו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:10 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482313,00.html

"היו לי לילות לבנים. אני שלם עם ההחלטה"
עומר דמארי לא ישכח את היממה האחרונה. בבוקר הוא היה שחקן סלטה ויגו, בערב התכונן למשחק הגביע של הפועל ת"א מול הפועל חיפה. כך פוצצה ברגע האחרון העסקה הגדולה, והחלומות האירופיים יחכו

עומר דמארי סיים אתמול בצהריים את מה שאמור היה להיות האימון האחרון שלו בהפועל ת"א לקראת מעבר לתכלת של סלטה ויגו. אלא שהתוכניות האירופיות של החלוץ יאלצו להידחות והוא ישחק היום בגביע מול הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:

לא דיברתי על תנועות שיעשה במידה ויכבוש מול הפועל ( בוא ננסה לחשוב שהוא יכבוש לטובת הפועל ולא נגד הפועל)
בגיל 28 עם עם אישה ואיזה ילד אז אני בטוח שלכסף יהיה תפקיד מרכזי. אני לא טומר שהוא לא יוותר כמו שכטר אבל לאור המקרים שבעבר אין לדעת מה יהיה! ״כסף יעוור עיני צדיקים ויסלף דברי חכמים״, אם יש משהו שלמדתי מכל השחקנים הדוחים האלה ( כולל בן דוד שלי ימך שמו)

אתה טועה בגדול, אם הוא רק היה מסרב כרגע בנימוס להצעה של מכבי אז אולי היה צדק בדבריך
אבל ברגע שהוא יצא בהצהרה כזאת חד משמעית הוא גמר לעצמו את הסיכוי לחזור למכבי, גם הקהל המחורבן שלהם לא ישכח לו כאלו התבטאויות. ובגלל זה הוא יצא כזה מלך, זה מעבר לאינטרס צר וזמני, הוא יצא היום בהצהרה שיהיה לו מאוד קשה לחזור ממנה בעתיד, גם אם האינטרנסים שלו ישתנו.
אני מאוהב בו היום יותר מתמיד :HRT2: :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:18 
כל מה שיצרו בשנתיים האחרונות רמון וחבריו בקבוצה זה בור של הלוואות (נכון יש יגידו שהקבוצות הגדולות בעולם חיות על זה,
אבל שם יש הכנסות מטורפות ולא רק הוצאות).

חשוב לזכור שמכירה של דמארי בסוף העונה לא תכניס כסף למועדון אלא כסף שיוחזר להלוואות שניתנו עכשיו.
לקראת העונה הבאה חיבים ליצור קבוצה בלי קפיצות מעל מה שאפשר, לא להביא כל מיני ליגיונרים סטייל שכטר ואלמוג שרק
רוצים משכורות שמנות, להשקיע כבר מעכשיו בחיפוש אחר זרים נורמלים בסכומים סבירים, לשמר את הסגל הנוכחי כמה שיותר
ולהמשיך לתת לצעירים שלנו להתפתח.

והכי חשוב לא לבנות קבוצה שמבחינה כספית תיהיה בנויה על עליה לבתים באירופה. אם זה יגיע אז יהיה לנו כסף בקופה ונוכל לחזק
את הקבוצה. אבל אם לא אז לא צריך להכנס לגרעונות מיותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:21 
סומך כתב:
or_5 כתב:
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:

אתה טועה בגדול, אם הוא רק היה מסרב כרגע בנימוס להצעה של מכבי אז אולי היה צדק בדבריך
אבל ברגע שהוא יצא בהצהרה כזאת חד משמעית הוא גמר לעצמו את הסיכוי לחזור למכבי, גם הקהל המחורבן שלהם לא ישכח לו כאלו התבטאויות. ובגלל זה הוא יצא כזה מלך, זה מעבר לאינטרס צר וזמני, הוא יצא היום בהצהרה שיהיה לו מאוד קשה לחזור ממנה בעתיד, גם אם האינטרנסים שלו ישתנו.

גם הכלב בן כלב נתן לך גול אליפות הבקיע בדרבי ועשה סמל של הפועל עם. ידיים ואמר שהוא לא יהיה במכבי לעולם .
אניימה אמר שתמורת מילון יורו לא יחתום במכבי ובסוף חתם בתמורה לפחות ממיליון
עומר מלך העולם עם כל מה זהוא אומר עכשיו על מכבי וחתימה אבל הוא לא במצב שהקריירה שלו בירידה אחרי קדנציה לא טובה באירופה ואחרי שהוא בן 28 ויודע שהשעון חול שלו התחיל לרוץ.
מותר לתת אהבה אבל אסור להיות תמימים הם שחקני כדורגל והם הוכיחו לא מעט שלהצהרות שלהם לא תמיד יש בסיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
ממחר אשכול מידע ואשכול דיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שחר כתב:

קח את זה במודגש -

הם לא ינהלו ולא יהיו מעורבים בניהול

העמותה היא ארגון אוהדים,לא מנהלים. הסברתי כבר מה אני חושב שצריכה להיות הפונקציה שלהם במועדון.
אגב, אני בכלל חושב שכל מי שקונה מנוי צריך אוטומטית להיות חבר עמותה אבל זה רק אני.

מי שינהל את המועדון יהיו בעלי המניות שגם ככה מחזיקים ב 30% מהבעלות ומושקעים עד הצוואר בהתחייבויות והלוואות למועדון. הם, בניגוד לרמון, לא רוצים לנהל את המועדון בפועל אלא לתת את הגב הכלכלי עד שהמועדון יגיע למצב בו יהיה אפשר למכור אותו.
יש כאן למעשה מהלך קטן-גדול אחד והוא העברת זכויות הניהול. זהו. גם ככה רמון לא שם שקל מכיסו וגם ככה הוא לא מחזיק באף אחוז מהבעלות.
זה הרבה יותר פשוט ממה שנראה לך ויעשה למועדון רק טוב.

בין איך שאתה תופס את העמותה ובין איך שהעמותה תופסת את עצמה יש אוקיינוס. הרבה, שלא לומר המון, מאיך שהקבוצה שלנו נראית מבחינה ניהולית ומקצועית זה בגלל (ולא למרות) העמותה. השכונה, המקורבים, ההשפעה על קבלת ההחלטות, המכתב מעו"ד לרמון שגרם לו לשבור את הכלים, וועדת ביקורת שמבקרת את כולם מלבד את מי שהיא אמורה לבקר, המחנאות בקרב בעלי המניות, החתמות לא הגיוניות בגלל לחץ שמופעל ועוד ועוד.

והשאלות שנשארות ללא מענה הן רבות, כך למשל - במידה ורוכש קונה 100% ממניות המועדון, לכיסו של מי ילך 20% מהסכום שמגיע לעמותה? הרי חברות בעמותה אינה מקנה כמות מניות ממשית לחבר, ומי שקנה חברות בשנה שעברה והשנה לא הוסיף כסף איבד את "זכויותיו". ואם העמותה מחזיקה ב- 20% מהמניות האם היא מוכנה להזרים 4 שקלים לקופת המועדון במקביל לכל 1 שקל תיאורטי שיזרים חג'ג', בהתאם לכך שהוא מחזיק רק 5% ממניות הקבוצה? ואת אותו הגיון אפשר להשליך על בעל בית עתידי שיחזיק למשל ב- 80% ממניות הקבוצה. ומה הקהל האומלל יעשה אם יבוא רוכש שהעמותה לא תחבב מסיבות לא הכי ענייניות? איך נתמודד עם החזון של חלק מקודקודי העמותה על בעלות אוהדים של המועדון בדומה לכדורסל?

הנסיון של השנתיים האחרונות מוכיח מדי יום שהמבנה בעלות הזה שרבים מפנטזים עליו לא מתאים למבנה של הכדורגל הישראלי, לא לקבוצה עם יומרות להיות קבוצת צמרת בכל רגע נתון. אנחנו עדיין לא על הקצה, אבל לצערי יש לי הרגשה שככל שהעמותה תבסס את מעמדה במועדון כך המועדון הזה יהפוך להיות בן ערובה של מיעוט שנגוע בכל מיני רעיונות משיחיים. משנה לשנה יהיו פחות ופחות חברים בעמותה, פחות ופחות בעלי קול הצבעה, ומי שישאר זה אותו גרעין שיחזיק את אותם 20% ממניות הקבוצה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:47 
or_5 כתב:
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:

בגיל 28 עם עם אישה ואיזה ילד אז אני בטוח שלכסף יהיה תפקיד מרכזי. אני לא טומר שהוא לא יוותר כמו שכטר אבל לאור המקרים שבעבר אין לדעת מה יהיה! ״כסף יעוור עיני צדיקים ויסלף דברי חכמים״, אם יש משהו שלמדתי מכל השחקנים הדוחים האלה ( כולל בן דוד שלי ימך שמו )

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:49 
or_5 כתב:
סומך כתב:
or_5 כתב:
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:

גם הכלב בן כלב נתן לך גול אליפות הבקיע בדרבי ועשה סמל של הפועל עם. ידיים ואמר שהוא לא יהיה במכבי לעולם .
אניימה אמר שתמורת מילון יורו לא יחתום במכבי ובסוף חתם בתמורה לפחות ממיליון
עומר מלך העולם עם כל מה זהוא אומר עכשיו על מכבי וחתימה אבל הוא לא במצב שהקריירה שלו בירידה אחרי קדנציה לא טובה באירופה ואחרי שהוא בן 28 ויודע שהשעון חול שלו התחיל לרוץ.
מותר לתת אהבה אבל אסור להיות תמימים הם שחקני כדורגל והם הוכיחו לא מעט שלהצהרות שלהם לא תמיד יש בסיס

+1
דמארי לדעתי טעה כשיצא בהצהרה שלעולם לא ישחק במכבי.
Never Say Never
בעידן בו באיירן רוכשת את כוכביה של דורטמונט, כשרק לפני כחצי שנה שתיהן התמודדו בגמר הצ'מפיונס, הכל אפשרי.
אני מאמין לדמארי ומשוכנע שהוא בניגוד לזהבי לא יחגוג אחרי שער נגד הפועל (אם וכאשר) וגם לא יעורר פרובוקציות. זה אכן קשור לאופיו של השחקן והאופי של דמארי הוא סולידי לעומת זה של זהבי. בהקשר זה אופיו של דמארי דומה לאופיו של ורמוט.
אבל לגבי היכן דמארי יהיה בעוד מספר שנים . הרי את זה גם הוא לא יכול לנבא ובעידן הקריירה הקצר של הכדורגלנים, הנסיבות המשתנות ושיקולי הפרנסה בהחלט עלולים להשפיע ומה שדמארי חושב היום זה לאו דווקא מה שיחשוב בעוד מספר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:

אם שחקנים שישבו בשער חמש עברו לקבוצות שנואות, אני מבין שיכול להיות שבעולם המקצועני יש מצב שעומר ישחק במכבי.
אני כבר למדתי לא לצפות לדברים שכאלה
הציפיות שלי שהוא ידע מאיפה הוא בא ולא יתחיל להתנהג כמו הזבל הצהוב

נ"ב מי זה בן דוד שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:54 
אני בטוח שאם דמארי יכשל בחול ויצטרך לחזור לארץ , לא יהיה אפילו צהוב אחד שיסרב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: