תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משטרת ישראל
הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
אני כתבתי השבוע שבמקום להתעסק איפה יתקיים המשחק, ההנהלה היתה צריכה קודם כל לדרוש מהמשטרה את כליאת הבבונים ל-20 דקות נוספות.
הנהלה נורמלית היתה צריכה ללכת לפגישות עם המשטרה, ולהסביר להם שאלטרנטיבות כמו השארת אוהדי הפועל או פתיחת כל השערים בסיום המשחק זה מתכון לאסון.
וללוות את כל הסיפור בקמפיין תקשורתי, בכדי לכפות על המשטרה לבצע את עבודתה כמו שצריך או להוציא אותם אפסים אם תתקבל החלטה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 08:56 
פשוט ביזיון מה שהלך היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/228705.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

לא שזה הפתרון, אבל היו אתמול אוהדי הפועל בכל חור.. איך אף אחד לא מתערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:04 
כל שריטה, כל אבן, כל מקרה אלימות צריך לשבת
טוב טוב על המצפון של חלאת המין האנושי, הטינופת המזופתת הנקראת ניר רשף
שיהיה לו רק רע וסבל בכל ימי חייו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה לא קשורה, מה היא יכולה לעשות?
לנהל?
להסביר למשטרה את המצב?

סמרטוטים, בדיוק כמונו שהשלמנו עם המצב ושרנו ירושלים על הזין היא היא.
נראה שבאותו רגע אנחנו היינו על הזין, בעיקר של ההנהלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מדהים אותי שאני חיה באותה מדינה עם אנשים כאלה. כל הפשע שביצעתי היה ללכת מהאצטדיון לאוטו. ירקו עליי, קיללו אותי ואיום מכולם- בעטו בי שלושה אנשים שונים והתנפלה עליי בחורה אחרת. קרעה ממני את הצעיף האדום ושרטה אותי. סתם ככה, לא הסתכלתי עליהם לא דיברתי איתם אבל הם ראו אותי לא כבן אדם אלא כשק חבטות. לא יכול להיות שככה אנשים חיים! הולכים לכדורגל כדי להוציא אגרסיות על אנשים אחרים. לא יכול להיות שהמשטרה לא יודעת להתנהל מול אוהדי בית״ר ולהגן על שאר האוהדים. לא יכול להיות שאין אזור סטרילי וחניה נפרדת לאוהדי קבוצה יריבה בכביכול משחק בית הזה או בכל משחק אחר. לא יכול להיות שעדיין יש כל כך הרבה אלימות במגרשי הכדורגל ואף אחד לא עושה כלום. אין סדר אין ארגון ואין רוח ספורטיבית. איכס בית״ר באמת! חבורה של חוליגנים אנטי הומניים גזענים ואלימים שמשחירים את הספורט הישראלי ואת החברה בכלל. מתביישת באמת. את המיעוט מכם (שלושה בחורים שליוו אותי עד האוטו) שבא באמת בשביל המשחק והכיף אתם צריכים לשמר ולא את אווירת המאפיה רימוני העשן והזעם. טרומפלדור וגבורה יהודית רחוקה מכם שנות אור. עצוב לי באמת וצורב לי בלב בשביל החברה הישראלית שתופעות כמו שקרו לי היום נפוצות בה כל כך.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
לפחות גיליתי כביש חדש אתמול.
"תל אביב דרך השדות" :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
סמרטוטים, בדיוק כמונו שהשלמנו עם המצב ושרנו ירושלים על הזין היא היא.
נראה שבאותו רגע אנחנו היינו על הזין, בעיקר של ההנהלה שלנו.

חד משמעית. במקום להקים מהומה על זה שתוקעים 12000 איש באיצטדיון בשביל 1500 אוהדי שרק יחכו בחוץ למכות, הקהל התעקש להתעסק בשטויות. ביזיון עצום של המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
ציטוט:
מדהים אותי שאני חיה באותה מדינה עם אנשים כאלה. כל הפשע שביצעתי היה ללכת מהאצטדיון לאוטו. ירקו עליי, קיללו אותי ואיום מכולם- בעטו בי שלושה אנשים שונים והתנפלה עליי בחורה אחרת. קרעה ממני את הצעיף האדום ושרטה אותי. סתם ככה, לא הסתכלתי עליהם לא דיברתי איתם אבל הם ראו אותי לא כבן אדם אלא כשק חבטות. לא יכול להיות שככה אנשים חיים! הולכים לכדורגל כדי להוציא אגרסיות על אנשים אחרים. לא יכול להיות שהמשטרה לא יודעת להתנהל מול אוהדי בית״ר ולהגן על שאר האוהדים. לא יכול להיות שאין אזור סטרילי וחניה נפרדת לאוהדי קבוצה יריבה בכביכול משחק בית הזה או בכל משחק אחר. לא יכול להיות שעדיין יש כל כך הרבה אלימות במגרשי הכדורגל ואף אחד לא עושה כלום. אין סדר אין ארגון ואין רוח ספורטיבית. איכס בית״ר באמת! חבורה של חוליגנים אנטי הומניים גזענים ואלימים שמשחירים את הספורט הישראלי ואת החברה בכלל. מתביישת באמת. את המיעוט מכם (שלושה בחורים שליוו אותי עד האוטו) שבא באמת בשביל המשחק והכיף אתם צריכים לשמר ולא את אווירת המאפיה רימוני העשן והזעם. טרומפלדור וגבורה יהודית רחוקה מכם שנות אור. עצוב לי באמת וצורב לי בלב בשביל החברה הישראלית שתופעות כמו שקרו לי היום נפוצות בה כל כך.

תמונה

טפיייי על הזבל האלה. פשוט מביך שבמקום לטפל בהם המשטרה נותנת להם יד חופשית להתפרע איפה שהם רוצים. מדינת חלם שפשטה את הרגל. חבורת הפחדנים האלה גיבורים על בחורה שהולכת לבד...אין מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 12:07 
תאמינו או לא ,היו אתמול בסיום המשחק עוד המון מקרים של אלימות שכנראה לא תשמעו עליהם מעולם.
חבורה של בבונים שמתלבשים בשחור כמו ארגון טרור במטרה אחת לבוא ולפגוע
את המשטרה יותר מעניין לסיים כמה שיותר מהר את הארוע וללכת הבייתה מאשר לטפל באנשים ובתופעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
ומילה למשטרת ישראל. להביא 400 שוטרים ו200 ניידות לא עוזר אם שמים את כולם באותו מקום.
תלכו, תסתובבו, תראו את עצמכם קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
לא 400 ולא 200
היו 100 שוטרים אתמול
88 מהם היו סביב האיצטדיון
ניידת פלוס הייתה בחניון סלקום
לדעתי לא היו מספיק שוטרים בחניה,ולא במקומות חיכוך אחרים

תודה לאידיוט שהחליט להעביר את הרדיוס לאיצטדיון בו החניה הכי לא בטוחה בישראל
מקוה שהאידיוט הזה לא יישן טוב בלילה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 12:48 
הייתי בהרבה משחקי חוץ בגרמניה, קהל החוץ כמעט תמיד נשאר בתוך האיצטדיון במשחקים כאלה, בעוד שהקהל הביתי מתפזר. כמובן שיש תחבורה ציבורית נרמלית לאיצטדיון וגם בתחום הרכב יותר קל להתנהל. על קהל החוץ יותר קל להשתלט(מספרית) מהקהל הביתי, וזה השיקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 12:53 
בכל מקום נורמלי קהל חוץ נשאר בפנים. אבל פה זו מדינת ישראל והמשטרה שלה שמלאה באנשים חסרי כישורים לעבוד בקיוסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 13:06 
פאביו כתב:
לא 400 ולא 200
היו 100 שוטרים אתמול
88 מהם היו סביב האיצטדיון
ניידת פלוס הייתה בחניון סלקום
לדעתי לא היו מספיק שוטרים בחניה,ולא במקומות חיכוך אחרים

תודה לאידיוט שהחליט להעביר את הרדיוס לאיצטדיון בו החניה הכי לא בטוחה בישראל
מקוה שהאידיוט הזה לא יישן טוב בלילה.

ללא ספק לא היה מספיק משטרה
כמעט ולא הורגשו חוץ מכמה שוטרים שכיוונו תנועה ועוד כמה פרשים שרצו עם הסוסים שלהם מארוע לארוע
בקושי נתקלתי בכוחות יס"מ או בכל כוח אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
הייתי בהרבה משחקי חוץ בגרמניה, קהל החוץ כמעט תמיד נשאר בתוך האיצטדיון במשחקים כאלה, בעוד שהקהל הביתי מתפזר. כמובן שיש תחבורה ציבורית נרמלית לאיצטדיון וגם בתחום הרכב יותר קל להתנהל. על קהל החוץ יותר קל להשתלט(מספרית) מהקהל הביתי, וזה השיקול.

כל אחד היה בדרבי חוץ,חכם גדול

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 13:34 
חברה, תסלחו לי, אבל זו לא רק המשטרה אשמה ואני אומר את זה בתור אחד שגרמו לו נזק של 40אלף ש"ח, על רכב שהוא חדש, מה שנקרא מהניילון.
מה גם שבנס זה נגמר "רק" בנזק לרכוש. אבל בחיאת ראבאק, אני במקרה זיהיתי 2 מתוך 20 התוקפים והתלוננתי. ה2 הפילו עוד 2. שימו לב למה שהלך בבית המשפט:

1. נאשם א' - עבר פלילי + הרשאה בגניבה של סכום כסף בשווי מיליון שח. הודה.
2. נאשם ב' - עבר פלילי + כ4-5 התפרעויות וגרימת נזק לאחר משחקי כדורגל (ביניהם תקרית מקדונלדס, הדקלת אבוקות ביציע ביתר במשחק חוץ נגד חיפה ועוד רבות.
3. נאשים ג+ד - קטינים, השתתפו במספר רב של מקרי אלימות ונתפסו. אחד מהם נזרק מכל מסגרת אפשרית, השני שרד בקושי כיתת "אומץ" או לא זוכר כבר איך קוראים לזה.

מפה מתחילה "הפארטייה", החברה הודו - שוב תשימו לב (במיוחד העו"ד ביננו) הודו!
הכשלים :
1. התביעה דרשה הרחק ל3 שנים. מכובד כשלעצמו אבל מה הקשר? אוקי, יש הליך מנהלי, פעלו על פיו. איפה פלילי רבותיי?

2. אבל שימו לב לדבר הבא: (הדיון נערך ב20.3!!!!) השופט החליט שהעונש הוא גדול מדי ולא מידתי, הוא פוגע בזכות הנאשמים לצפות בספורט ונזק שכזה לרכוש הוא לא כזה מהותי, לכן הרחיק אותם עד סוף העונה.

הבנתם ?! מה הם בסך הכל עשו !? רק דאגו מבעוד מועד להחביא סלעים, סכינים, אלות וכיוצ"ב, התכוונו בכל משאלת ליבם לתקוף אוהדים תמימים שבמזל גדול הצליחו בשניה האחרונה לנעול את האוטו. הסתפקו רק בנזק לרכוש בשווי מוערך של 40 אלף ש"ח. אבל שנפגע להם בזכות לראות ספורט?! חלילה! בואו נרחיק אותם ל5-6 משחקי בית - קרי עד סוף העונה ובטוח שהבעייה תפתר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
היו עוד הרבה דברים שלא דיברתם עליהם. למה אם זה אצטדיון כזה חדש שנבנה בעידן המורדני מחוץ לעיר יש כאלה פקקים בכניסה אליו?, פי אלף ממה שיש בבלומפילד שלדעתי הוא האצטדיון הכי טוב בארץ מבחינת כניסה ויציאה, וגם בידוק ביטחוני מהיר בכניסה לאצטדיון. אני זוכר שבערך בסביבות השעה 8 היה רק שער כניסה אחד קטן ברוחב של שני מכוניות שכל הכניסות האחרות חסומות, וגם רכבים וגם אוהדים עברו דרכו. גם פקקים וגם אנשים כמעט נדרסו. בשביל מה?.

נערך לאחרונה על ידי דל פיירו בתאריך 27 ינואר 2014, 13:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
חוק היתר ירייה באוהדי ביטר מיותרים עכשיו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 13:46 
למה אין אפשרות לעשות איזה יציאה דרך השדות? או לבנות שם תחנת רכבת או משהו אחר? זה שייך למישהו? יש מספיק מרחק מהמסילה..
לפני המשחק שהסתובבנו ליד החנויות חשבנו שיהיו שוטרים כי זה נחשב מקום ראשי ולא איזה סמטה אבל ראיתי רק ניידת אחת שנסעה ולא הסתכלה וזה, אוהדי ביתר ירקו וקיללו (כרגיל) ובמזל לא נגמר במכות (המזל היה שהם מיהרו ליציע שלהם..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
HAADUMIM-האדומים (פייסבוק)

בשבועיים האחרונים לא הגבנו למסע ההסתה של הנהלת בית"ר בכדי לא לחמם את האווירה המתוחה ממילא לקראת המשחק. קיווינו שהמשטרה וכוחות האבטחה יערכו כראוי, יקבלו את השיקולים הנכונים ושבכך תמנע אלימות צפויה מראש. לצערנו, התבדנו.

למרות התרעות והבטחות שנאמרו בכל פגישות ההערכות עם המשטרה לפני המשחק, מי שהיה אמון על בטחון האוהדים התרשל וקיבל החלטה ביזיונית להוציא קודם את הקהל האורח. החלטה זו הובילה למקרי אלימות של אוהדי בית"ר במגרשי החנייה סביב האצטדיון.

אשמה לא פחות היא הנהלת בית"ר שממשיכה להעניק לגיטימציה לאותם ברברים ודואגת להסית כנגד אוהדי הפועל בכל הזדמנות- ללא שום סיבה או הוכחות, כפי שהיה במקרה השחתת האוטובוס של מכבי והרימון בבית טביב.

אנו קוראים להתאחדות לכדורגל ולמשטרת ישראל לגלות אחריות ולמצות את הדין עם אותם פחדנים שלא מתביישים לתקוף מתחילת העונה נשים, ילדים ומשפחות- ללא קשר לזהות הקבוצה האהודה עליהם. אין ערך למשחק אם לאחריו אוהדים צריכים לחזור מוכים וחבולים לביתם.

נערך לאחרונה על ידי Raul בתאריך 27 ינואר 2014, 14:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 14:03 
joshsoos כתב:
בכל מקום נורמלי קהל חוץ נשאר בפנים. אבל פה זו מדינת ישראל והמשטרה שלה שמלאה באנשים חסרי כישורים לעבוד בקיוסק.

לא נתווכח אם ארגנטינה היא מקום נורמלי או לא, אבל שם דווקא קהל בית נשאר בפנים וזה נראה לי גם הכי הגיוני.
קהל חוץ הוא מיעוט והכי קל לשחרר אותו מהר הבייתה, אז גם בטדי צריך להשאיר את בית"ר, לתת לנו ללכת הבייתה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:

לא נתווכח אם ארגנטינה היא מקום נורמלי או לא, אבל שם דווקא קהל בית נשאר בפנים וזה נראה לי גם הכי הגיוני.
קהל חוץ הוא מיעוט והכי קל לשחרר אותו מהר הבייתה, אז גם בטדי צריך להשאיר את בית"ר, לתת לנו ללכת הבייתה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
חברים, בכדי שהמקרים הנ"ל יטופלו כמו שצריך ואולי מישהו ילמד את הלקח לפעמים הבאות-
אנא עזרו לנו להפעיל לחץ בתקשורת וברשתות החברתיות.

שתפו את הפרסומים בתקשורת אצלכם ועל עמוד ההתאחדות לכדורגל ושרת הספורט.

אם נתקלתם באלימות של אוהדי בית"ר לאחר המשחק ואתם מעוניינים לדבר על כך בתקשורת,
אנא פנו אלינו בהודעה פרטית או במייל. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 14:23 
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:

כל הנקודה היא שהקהל של בית"ר לא הולך הביתה אלא נותנים לו זמן היערכות לקהל הקבוצה היריבה שיוצא.
בלי קשר לקהל חוץ או לא.
הקהל של בית"ר תמיד צריך להישאר בסוף באצטדיון, בכל אצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
כל הנקודה היא שהקהל של בית"ר לא הולך הביתה אלא נותנים לו זמן היערכות לקהל הקבוצה היריבה שיוצא.
בלי קשר לקהל חוץ או לא.
הקהל של בית"ר תמיד צריך להישאר בסוף באצטדיון, בכל אצטדיון.

!!!!
מה כ"כ מסובך להבין? אין במשטרה העלובה הזו רכזי מודיעין? הם לא עוקבים אחרי הפרסומים? הם לא עצרו רק אתמול מישהו שחיבל באוטובוס של המחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הפועל מתכננת לשלוח מכתב למשטרת נתניה בו היא תתלונן על העובדה שהוציאו את אוהדי בית"ר ראשונים מהאצטדיון, בניגוד לסיכום שהיה טרם המשחק ובלי שהודיעו להנהלת המועדון שעושים זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משטרת ישראל
הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
ofir כתב:
בלי שום קשר לבית או חוץ אנחנו צריכים לצאת קודם.
לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין מי מחפש מכות ומי מחפש ללכת הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2014, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי בית"ר הם עמלק.
באים רק כשהם ביתרון מספרי ועל מי שנראה להם שיותר חלש מהם.
אתמול הם קיבלו בראש ויצאו עם הזנב בין הרגליים.
אבל לא היינו צריכים להגיע בכלל לסיטואציה הזו.
המשטרה פשוט סמרטוטים.
עצוב לדעת שאם אנחנו לא נדאג לעצמנו אף אחד לא ידאג לנו.

מאחל שטביב ימכור להם כל פמוט שיש במנורה.
לא מגיע להם קבוצת כדורגל.
כוס אמא שלהם.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: