http://www.israelhayom.co.il/article/151677פיני בלילי כתב:
"הבן שלי רון, שהוא בן 10, גר עם אמא שלו, אבל אני רואה אותו הרבה. הוא שחיין מצטיין וחולה על הפועל ת"א. 90 אחוז מזה שאני עולה עכשיו על המגרש בבת ים זה בגללו. הוא בא כמעט לכל משחק ומטריף אותי מפתיחת המשחק, 'אבא תיכנס, אבא תיכנס'. הילד רוצה ליהנות מאבא שלו כמה שעוד אפשר, כמו פעם בהפועל. בסוף אני נשבר, נכנס במחצית השנייה ומשחק חצי שעה. זה השלב שהמגינים של הקבוצה היריבה עייפים, אז יותר קל לי".
כשהוא מזכיר את הקבוצה שהכי מזוהה כאן עם השם שלו, עיניו בורקות.
"פניתי להפועל וביקשתי לחזור. אפילו לא ענו לי. הם יודעים שאני מת לחזור בכל רגע נתון. הפועל ת"א היא אהבת חיי, זה החלום הגדול שעוד נשאר לי בכדורגל - להיות שם שוב. אני מתפלל שזה יקרה. בבית שלי אסור עד היום ללבוש צהוב, הבן שלי יושב בשער 5, במקום שבו אני ישבתי פעם ועודדתי כנער צעיר. יש בי צער גדול שאני לא שם. כואב לי על המצב שהם נקלעו אליו".
מה אתה חושב על ההגמוניה של מכבי ת"א בשנים האחרונות?
"מכבי עשו מהפכה נדירה בקבוצה שלהם, הניהול שלהם הוא כמו במועדונים הגדולים באירופה. זה דבר חיובי מאוד לכל הקבוצות האחרות. כל תוספות המזון שהם הכניסו, ה־GPS על השחקנים, העובדה שיש שם שבעה־שמונה מאמנים על המגרש ושהשחקנים כל הזמן נצפים וחייבים לעבוד קשה באימונים - זה מדהים".
היית יכול לעבור מהפועל למכבי, כמו ערן זהבי?
"בפירוש לא. בשבילי הפועל זה הכל בחיים. אבל אני לא שופט את ערן, כי כל סיפור הוא משהו אחר. יש לי גם הרבה הערכה למכבי ולדרך שלהם בשנים האחרונות. אני וערן בקשר, אנחנו גרים באותו קומפלקס דירות בראשון לציון. היו לי שיחות איתו על העניין הזה, ניסיתי לשכנע אותו להמשיך לשחק באיטליה. חשבתי שעם הכישרון הגדול שלו, הוא צריך להמשיך שם. תראה איך יוסי בניון מחזיק מעמד באנגליה שנה אחרי שנה, ולא מוותר"