תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
במכירת דמארי יש אלף מינוסים שהם ברורים לכולנו, אבל הפלוס אולי היחידי שיוצא מזה זה שהקבוצה תסיים את העונה עם תקציב מאוזן, מה שיקל את המכירה של הקבוצה (אם וכאשר).
אם כבר משהו ירתיח פה זה שאחרי מכירת דמארי, רגע לפני שתסגר עונת ההעברות, ינחיתו פה שני שחקנים בינונים בשביל לסתום חורים והם יעלו להפועל 300-400 אלף יורו.
ואז נשאר גם עם חצי מהגירעון וגם בלי דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 11:09 
הרבה קישקושים על כלום.

55 מיליון זו כותרת מפגרת. 25 מיליון מתוכם זה לתקציב אז אין קשר לקניית הקבוצה.
30 מיליון הם סתם דיבורים על דברים שלא יפתרו מול טביב בקרוב + החזרת הלוואות בעלים של כל חברי הדירקטוריון.
אני לעומתם מוכן להשאיר שם את ה700 שח שהשקעתי בשנתיים האחרונות בעמותה. למה הם לא יכולים להשאיר את מה שהשקיעו?
ולהיפרד כמו שצריך מהקבוצה בשקט לאחר שחירבו אותה בשנה וחצי האחרונות מבחינה ניהולית?!!

ולסיכום- אם יגיע משקיע והוא לא יוכל לשים את הכסף הזה עדיף שלא יגיע כי סימן שאין לו כסף ורצון באמת להשקיע.
הרוכש הבא צריך להיות אחד (ולא קבוצות רכישה כאלו ואחרות) ומישהו ממש עשיר, אחרת עדיף לעבור לחיות מההכנסות של הקבוצה.
ולבנות קבוצה בצורה מקצועית ולא מהמותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 11:34 
אתה צודק עדיף להישאר עם בעלים שלא שמים אפילו 100 שקל בקבוצה, ועובדים על כולם עם הלוואות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:31 
gigs כתב:
הרבה קישקושים על כלום.

30 מיליון הם סתם דיבורים על דברים שלא יפתרו מול טביב בקרוב + החזרת הלוואות בעלים של כל חברי הדירקטוריון.
אני לעומתם מוכן להשאיר שם את ה700 שח שהשקעתי בשנתיים האחרונות בעמותה. למה הם לא יכולים להשאיר את מה שהשקיעו?
ולהיפרד כמו שצריך מהקבוצה בשקט לאחר שחירבו אותה בשנה וחצי האחרונות מבחינה ניהולית?!!

ולסיכום- אם יגיע משקיע והוא לא יוכל לשים את הכסף הזה עדיף שלא יגיע כי סימן שאין לו כסף ורצון באמת להשקיע.
הרוכש הבא צריך להיות אחד (ולא קבוצות רכישה כאלו ואחרות) ומישהו ממש עשיר, אחרת עדיף לעבור לחיות מההכנסות של הקבוצה.

עוד פעם אני אחזור על זה, כי אני רואה שחלק כנראה לא ראו-
http://www.themarker.com/markets/1.2167184 כתבה מנובמבר האחרון, כדי להראות לכם עם מי יש לכם עסק(חג'ג').
ועוד כתבה- בקשר למושיק תאומים שגם כן לא איזה תפרן גדול עם כל הכבוד לזה שהוא מנסה להיות צנוע-
http://www.themarker.com/markets/1.559084
ועוד אחת בקשר למשרד הפרסום שהוא אחראי עליו- חברת BBDO-
http://ice.co.il/article/view/353309

רק תראו עם איזה 2 אנשים יש לנו עסק מתחת לאף, לא תפרנים ולא כלום, אחד מהם, אוהד הפועל, לא?
מה, הוא לא רוצה שנחזור לרגעי השיא של הפועל מעונות קודמות? הפעם יש לו אופציה להרויח הרבה יותר ממה שהיה בזמנו עם סגול וכל שאר קבוצת הדירקטוריון המהוללת ההיא שעשתה לא מעט בלאגן.. הנה, רק ב2010-11, טביב הרויח ים של כסף מעונה אחת בליגת האלופות, פשוט לא מצליח להבין את זה.
העיקר שאתם ממשיכים לבכות, עם הפסימיות המטומטמת שלכם, חלקכם מתנהגים כמו עם ישראל במיטבו, לפי הספר, למרות שאתם לפעמים חושבים שאתם לא חלק ממנו. שימו לב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שבן סהר סגור וחתום במכבי מפרסת אופירע

http://one.co.il/Article/228531.html
ציטוט:
אם דמארי יימכר, הפועל ת"א בעקבות ארבייטמן
פרסום ראשון: האדומים חושבים על היום שאחרי: חלוץ מונס שלא יגיע לבית"ר ירושלים עשוי לשוב לקדנציה שנייה במדי הפועל וייקבל חוזה ליותר מעונה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ציטוט:
פרסום ראשון: האדומים חושבים על היום שאחרי: חלוץ מונס שלא יגיע לבית"ר ירושלים עשוי לשוב לקדנציה שנייה במדי הפועל וייקבל חוזה ליותר מעונה

מאיזה כסף רק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ציטוט:

היא שכחה לציין שהוא יקבל חוזה לשלוש וחצי שנים במיליון יורו לעונה.
הקטע העצוב הוא שאנחנו מבינים שזה ספין מפגר וחסר כל קשר למציאות אבל האוהד מן השורה (שהם הרוב) קורא את זה ואומר לעצמו "סבבה, מוכרים את דמארי אבל מביאים מישהו במקומו".
אגב, תמונה נוסטלגית מאימון הבכורה המרגש של ארבייטמן בהפועל במגרש הקטן לעיני 30 אוהדים קולניים במיוחד.
עוד שיר שחקן מצוין ומבוזבז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אתם מביאים כתבות שאתם לא מאמינים להן,אז למה להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פשוט פאתטי ה'וואן' האלה
המו"מ עם בית"ר לא צולח אז סוכן\מקורב מודיע לאופירע שהפועל רוצים אותו כדי להלחיץ את טביב
הרי כל היום כולם מפרסמים שאת דמארי מוכרים כדי לכסות גירעון ענק של 5 מיליון שקל
אז בטח, נמכור את דמארי, נגיד ב-4 מיליון שקל, ולמרות הגירעון של המיליון הנותרים נציע לארבייטמן חוזה לכמה עונות

טפי על "תקשורת הספורט" בארץ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
פאביו כתב:

ציטוט:

מאיזה כסף רק ?

עד שדמארי יימכר העץ של הכסף שנשתל בוולפסון כבר יצמיח פירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:46 
"ויקבל חוזה יותר מעונה"
לא, בכלל לא ספין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:50 
עזבו כסף, להפועל שורקים לנבדל. איך הוא בדיוק יבקיע שערים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

:BOW: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:56 
אחרי זה אתם שואלים למה מגיע לכם כל החרא, תסתכלו איזה צינים ומגעילים אתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

:BOW: :LOL2: :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:59 
חתיך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:00 
כרגע ארביטמן לא חתום והפרסום נועד להרגעת הרוחות.
כמו שה-55 מליון פורסם כדי לרדת מרמון שימכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:02 
אם ביתר יכלו להביא אותו ומונס מוכנה לשחרר אותו בחינם
במידה ואנחנו מוכרים את דמארי למה זה כזה לא סביר שנביא אותו?
והלואיי שיבוא במצב כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:06 
איך אנשים עוד ממשיכים לנהל דיונים על פרסומים הזויים כאלו, ועוד בוואן... נשגב מבינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

מונית לגונדר הפורום שאתה כבר חודש אומר לאנשים מה לפרסם ומה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
g11g כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מדהים כמה נזק אפשר לעשות לקבוצה בזמן כל כך קצר

לגמרי אה? קיבל אותה אימפריה כלכלית, מכונה משומנת,דוגמא ומופת לגוף יציב ומוצלח מכל הבחינות במשך שנים, ופשוט בא וריסק אותה ואת כל היסודות היציבים תוך שנה וחצי...

קיבל קבוצה נקיה מחובות ( אלה שיש או היו שייכים לטביב ), החליף את כל הצוות הניהולי, שליט בלעדי על כל העניין המקצועי, ובעיקר אמון מהאוהדים. הצליח להרוס הכל. רמון כמו רמון, תאומים כמו תאומים.

קבוצה מרוסקת שזכתה בגביע באותה עונה, נקיה מחובות וכמה נכסים כמו נוסא ידין טוטו, אבל למה אתה מפריע לדוברי חיימקה? הנה יש לנו דור משרוקית אחד משלנו מיוחד שעושה לכולנו רק טוב בחסות ההנהלה והעמותה.

זה באמת כיף לערבב שמחה בשמחה, אבל שעטנז זה דבר שאסור מדרבנן, ואני אפילו מדאורייתא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:21 
Redfan כתב:
gigs כתב:
הרבה קישקושים על כלום.

עוד פעם אני אחזור על זה, כי אני רואה שחלק כנראה לא ראו-
http://www.themarker.com/markets/1.2167184 כתבה מנובמבר האחרון, כדי להראות לכם עם מי יש לכם עסק(חג'ג').
ועוד כתבה- בקשר למושיק תאומים שגם כן לא איזה תפרן גדול עם כל הכבוד לזה שהוא מנסה להיות צנוע-
http://www.themarker.com/markets/1.559084
ועוד אחת בקשר למשרד הפרסום שהוא אחראי עליו- חברת BBDO-
http://ice.co.il/article/view/353309

רק תראו עם איזה 2 אנשים יש לנו עסק מתחת לאף, לא תפרנים ולא כלום, אחד מהם, אוהד הפועל, לא?
מה, הוא לא רוצה שנחזור לרגעי השיא של הפועל מעונות קודמות? הפעם יש לו אופציה להרויח הרבה יותר ממה שהיה בזמנו עם סגול וכל שאר קבוצת הדירקטוריון המהוללת ההיא שעשתה לא מעט בלאגן.. הנה, רק ב2010-11, טביב הרויח ים של כסף מעונה אחת בליגת האלופות, פשוט לא מצליח להבין את זה.
העיקר שאתם ממשיכים לבכות, עם הפסימיות המטומטמת שלכם, חלקכם מתנהגים כמו עם ישראל במיטבו, לפי הספר, למרות שאתם לפעמים חושבים שאתם לא חלק ממנו. שימו לב לזה.

אתה מבין ש28 מיליון רווח נקי זה כסף קטן, או שלא? אתה מבין שלחג'ג יש שותפים, או שלא? ברור לך שסכום של 3-5 מיליון ש"ח למישהו שיש לו 4 אחוזים מהקבוצה אין לו שום סיבה בעולם להשקיע יותר משני שליש מההון שלו בקבוצת כדורגל, או שלא? אז אתה יכול לחזור, זה עדיין לא יעשה מזה אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:36 
בידיעה על בן בסט שנשאר בטולוז מצוין שמכבי ישקלו את רכישת שכטר (אחרי שלא הסתדר עם כל החלוצים שהם רצו - בן בסט, חמד, דמארי ושהר).
YNET

חיים רמון להנהלת הפועל ת"א: "אף אחד עדיין לא שם צ'ק"

מחזיק זכויות הניהול פסימי לגבי אפשרות השארתו של דמארי וכיסוי הגירעון. הרוש ייעדר, ליאור לוי עדיין בספק לקראת בית"ר
חרף האופטימיות שמגיעה בימים האחרונים על כך שגוייסו כספים להשארתו בהפועלת ל אביב של החלוץ עומר דמארי, נראה כי מחזיק זכויות הניהול של המועדון, חיים רמון, עדיין פסימי מאוד לגבי מכירתו או לחילופין לגבי כיסוי הגירעון בגובה חמישה מיליון שקלים.

"הדברים מזכירים לי בדיוק את תחילת העונה", אמר רמון לגורמים בהנהלת הפועל. "כולם מציעים כסף ואומרים שהם יתרמו, אבל אף אחד לא שם עדיין צ'ק בבקרת התקציבים. במציאות הזו כבר היינו, ואם דברים לא ישתנו לגבי דמארי, נאלץ למכור שחקנים אחרים".

כזכור, אתמול פורסם בוואלה! ספורט כי שני אנשי עסקים מוכנים לגייס כשלושה מיליון שקלים לטובת השארתו של החלוץ, אך הם מתנים זאת בהעברה של שני מיליון שקל נוספים על ידי חבר הדריקטוריון עידו חג'ג'. מלבד זאת, בהפועל תל אביב מספרים עוד כי מספר אנשי עסקים פנו אליהם ואמרו כי הם מוכנים להזרים כספים למועדון כדי לסגור את הגירעון המיידי ולהשאיר את דמארי.
רמון כאמור לא ממש קונה את אותן הבטחות והוא מתוסכל מהעובדה שמלבד אותם אמירות לגבי תרומות שום כסף ממשי עדיין לא הגיע לידיו או לידי בקרת בתקציבים, ולכן מכירת שחקנים מהקבוצה מהווה כעת פיתרון כלכלי יחיד שהוא רואה אם לא יופקד הכסף.

בינתיים הקבוצה עסוקה בהכנות לקראת המשחק נגד בית"ר ירושלים ביום ראשון. למאמן רן בן שמעון ישנן בעיות קלות דווקא בצד ההגנתי. המגן שמעון הרוש שסובל ממתיחה ייעדר מהמשחק ואת מקומו צפוי לתפוס ליאור לוי, אך גם הוא עדיין בספק קל. לוי ערך היום (חמישי) אימון מלא ונראה כי החלים, אך אם לא יהיה כשיר, בן שמעון ככל הנראה יעלה עם אותו מערך הגנה שסיים את המשחק מול רעננה כשאברהם צ'קול יהיה המגן השמאלי ואילו יורחן קולין ימשיך לשמש כמגן ימני.

פרט לכך, רמזי ספורי ישוב גם הוא לסגל ואילו רועי גורדנה הפצוע ייעדר. אגב, למרות שעדיין לא נמכרו כל הכרטיסים למשחק, בהנהלת הפועל תל אביב אומרים כי כל הכרטיסים עד המשחק יימכרו והקופות באצטדיון לא יפתחו כלל.
רמון כאמור לא ממש קונה את אותן הבטחות והוא מתוסכל מהעובדה שמלבד אותם אמירות לגבי תרומות שום כסף ממשי עדיין לא הגיע לידיו או לידי בקרת בתקציבים, ולכן מכירת שחקנים מהקבוצה מהווה כעת פיתרון כלכלי יחיד שהוא רואה אם לא יופקד הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף אפילו את עמאשה על ארבייטמן הבלוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
עומרי קנדה כתב:

אני רואה שאתה ממשיך במעקב הצמוד אחר ההודעות שלי,תמשיך כך אולי תלמד משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:52 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 16:07 
חג'ג' פלוס תאומים, זאת התשובה שלי לחיים רמון.
אם מושיק אוהד, שיעשה מהלך, הוא מודע למצב שהמועדון נמצא בו. כרגע אין מישהו אחר שיכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 16:16 
Redfan כתב:
אם מושיק אוהד, שיעשה מהלך, הוא מודע למצב שהמועדון נמצא בו. כרגע אין מישהו אחר שיכול.

נראה שכל אלה חיים טוב מאוד עם הפועל של 20-25 מליון לשנה. בתנאי שהיא תהיה הפועל "שלהם". הצעצוע שלהם. הפרסום שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 16:25 
Redfan כתב:

תאומים כבר ילל לא אחת שהוא שרף לבנות שלו את הירושה על הפועל ולא נראה לי שיכניס עוד שקל למועדון
חג'ג מעולם לא היה אוהד הפועל או בעל שאיפות להשתלט על המועדון, וככל הנראה הבין שגם כסף גגדול הוא לא ירוויח מהקבוצה ולכן לא רואה אותו מכניס את היד לכיס שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
Shacham כתב:
עומרי קנדה כתב:

אני רואה שאתה ממשיך במעקב הצמוד אחר ההודעות שלי,תמשיך כך אולי תלמד משהו.

אתה רומז שיש לי משהו נגדך חוץ מזה שאתה אידיוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: