["amirgk"]
ציטוט:
לא דיברתי על "גיוס" להשארת עומר, אני כן בעד גיוס לכיסוי הגרעון. במקום לנסות להתנגח ולבזבז את הזמן שלך ברמה האישית, אני יותר מאשמח להצעות ולא רק ביקורת.
גם אני שגיתי ברצון לקבוצה עתירת כוכבים, ואני עדיין חושב שצריך לשנות כיוון בעניין וללכת על קבוצה שפויה, אבל זה לא משנה את העובדה שבזמן הנתון כרגע צריך לכסות את הגרעון, בלי קשר לאשמים.
אין לי תפקיד רשמי, ואני גם לא רוצה בו, אבל אני כן חושב שאם כל אוהד יתרום ממה שיש לו, בין אם זה פיננסית או מחשבתית, יהיה יותר טוב.
וגם אם אתה לא מסכים איתי, וזו זכותך, אני לפחות עושה ומנסה לעשות, לא רק מנסה להצביע על אשמים, זה הכי קל. הרבה דברים טובים התחילו בפורום, אין סיבה לא לנסות להוזיז מהלך מסויים, בעיקר שאני מעריך שיש אנשים מוכשרים מאוד בין המשתמשים פה, לא פחות מאלה שמנהלים את המועדון.
נ.ב
לא מובן לי הכעס שלך כלפיי, אבל תאמין לי שזה לא טוב לבריאות שלך
חייב להתייחס לעניין "כיסוי הגרעון"
הגרעון הזה לא נוצר יש מאין , הוא נוצר בגל רצף החלטות על גבול הביזיוניות/ חסרות אחריות של חבורת אנשים חסרי מושג, רצף שנמשך כבר שנתיים.
אותם אנשים, לא מראים אפילו חצי רצון לפנות את הבמה גם אחרי שהגירעון יכוסה (לא שמעתי את רמון אומר שאחרי שדמארי יימכר ולא יהיה גרעון הוא יעוף מפה)
לכן, כל תרומה נוספת מצד האוהדים תהווה לא יותר מתוספת חמצן לרמון ושות' כדי שיוכלו להמשיך להחזיק במועדון.
חיים רמון הביא את הפועל לשפל חסר תקדים- השפלות בדרבי, הדחות נגד קבוצות ליגה לאומית בגביע, שאיפות למכור כוכבים ליריבות, והגרוע מכל, לפחות מבחינתי, הוא משדר לתקשורת אומללות חסרת מעצורים בנוגע למצב של הקבוצה כמו שרק הוא יודע וזה גורם אושר עילאי לכל השונאים שלנו.
רמון, יחד אם כל חבריו, צריך לעוף מהפועל, ולאוהדים אסור לעשות שום פעולה שתגרום לו להישאר גם במחיר של עזיבת דמארי, ורמוט ושכטר ביחד