תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כל אחד קצת
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:56 
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:
לא למדתם כלום מסיפור שכטר?

אוהדים לא ממנים שחקנים. אז ישאירו את דמארי עד הקיץ ואז ימכרו אותו ושוב יהיה ברדק כמו בספטמבר.
כולכם התבלבלתם לגמרי, יש הנהלה ויש אוהדים. ההנהלה דרשה מהמנויים מחיר עבור קבוצת צמרת. המנויים שילמו מחיר הכי גבוה בליגה (בעידודם של אנשים כמו amirkg) עכשיו, ההנהלה צריכה לעמוד במחויבויות שלה ולהשאיר סגל של קבוצת צמרת ואת הפתרונות שתמצא במקומות אחרים, לא בכיס של אוהדים.
זה קבוצת כדורגל ולא שירותרום. התחיל בשכטר, ממשיך בדמארי ומה הלאה?
אין לאף אחד פה יכולת הסקת מסקנות? אלוהים ישמור.

יש לך מסקנות? פתרון?
להגיד "יש בעלים שישברו את הראש" זה לא פתרון.
וגם היום אני יעודד כל אפשרות שיווקית לגיוס כספים, כי זה המצב לצערי הרב, ולהקליק "רמון אשם" זה הכי קל.

אתה אל תעודד כלום, אם אתה היית המדד, אז שי "הסרטן " כבר לא היה בקבוצה , אחרי ששלחת "סרטן" אחר למכבי חיפה, לחצת להביא שחקן כמו שכטר למרות שלאף אחד לא היה יכולות כלכליות להביא אותו. הפכת את חג'ג' למשיח ואחרי שבוע עודדת אנשים לעשות הפגנות נגדו.
פשוט שב ביציע יחד איתי, אנשים כמוך עושים את הנזק הכי גדול להפועל.
אני לא התיימרתי לנהל את הפועל, לא לקחתי על עצמי אחריות כזו, רמון כן, והוא צריך למצוא את הפתרונות לכך, לא אני ובטח ובטח לא אתה...

אז היום זה אני הבעיה של הפועל? חחחחח, אתה פשוט מגוחך, תשב ביציע ותמשיך להתלונן בפורום על מר גורלך, אני ימשיך לעשות הכל כדי שהמועדון שאני אוהב לא יתרסק, ולא ימתין לנס, בטח לא מאנשים כמוך שיש להם רק תלונות.
ואני עומד מאחורי כל מה שאמרתי בעבר, להבדיל ממך, יש לי עמוד שידרה, וגם שאני טועה, אני מנסה לתקן בלי להתבכיין.

כן, גאון גדול, רק לפני כמה שבועות אמרת שצריך לבנות קבוצה בשפיות כלכלית, עכשיו שוב לקחת הלוואות , שוב להתרים, שוב להשתולל על חשבון כסף שאין. בגלל שאני מכבד תרבות דיון, אני גם לא אצטט את השטויות שכתבת לי בפרטית. הכי עצוב שאפילו אין לך תפקיד רשמי. אני לא אומר שאתה הבעיה של הפועל, אבל אוהדים כמוך, שחושבים שהם יכולים לנהל ולהשפיע על החלטות של עסק שמגלגל מיליונים הם באמת הצרה של הפועל.

לא דיברתי על "גיוס" להשארת עומר, אני כן בעד גיוס לכיסוי הגרעון. במקום לנסות להתנגח ולבזבז את הזמן שלך ברמה האישית, אני יותר מאשמח להצעות ולא רק ביקורת.
גם אני שגיתי ברצון לקבוצה עתירת כוכבים, ואני עדיין חושב שצריך לשנות כיוון בעניין וללכת על קבוצה שפויה, אבל זה לא משנה את העובדה שבזמן הנתון כרגע צריך לכסות את הגרעון, בלי קשר לאשמים.
אין לי תפקיד רשמי, ואני גם לא רוצה בו, אבל אני כן חושב שאם כל אוהד יתרום ממה שיש לו, בין אם זה פיננסית או מחשבתית, יהיה יותר טוב.
וגם אם אתה לא מסכים איתי, וזו זכותך, אני לפחות עושה ומנסה לעשות, לא רק מנסה להצביע על אשמים, זה הכי קל. הרבה דברים טובים התחילו בפורום, אין סיבה לא לנסות להוזיז מהלך מסויים, בעיקר שאני מעריך שיש אנשים מוכשרים מאוד בין המשתמשים פה, לא פחות מאלה שמנהלים את המועדון.

נ.ב
לא מובן לי הכעס שלך כלפיי, אבל תאמין לי שזה לא טוב לבריאות שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:00 
שחר כתב:

אוהדים לא ממנים שחקנים. אז ישאירו את דמארי עד הקיץ ואז ימכרו אותו ושוב יהיה ברדק כמו בספטמבר.
כולכם התבלבלתם לגמרי, יש הנהלה ויש אוהדים. ההנהלה דרשה מהמנויים מחיר עבור קבוצת צמרת. המנויים שילמו מחיר הכי גבוה בליגה (בעידודם של אנשים כמו amirkg) עכשיו, ההנהלה צריכה לעמוד במחויבויות שלה ולהשאיר סגל של קבוצת צמרת ואת הפתרונות שתמצא במקומות אחרים, לא בכיס של אוהדים.

ההסקת מסקנות היחידה שצריכה לבוא לך זה שאוהדים תמיד ידאגו יותר למועדון לכן עדיף היה אם העמותה הייתה מנהלת ולא רמון.

מצטער שאני לא קונה את הגישה פסיבית משיחית הזאת של לשבת ביציע, ולחכות שהכל יסתדר מעצמו, או לשבת בביצ ולקוות שהרוכש יבוא.
הצגתי לך פעם שאלה ולא ענית עליה:
יוצאים מנקודת הנחה שאין ולא יהיה רוכש. אתה באמת לא מוכן להירתם למהלך שאנחנו מתאחדים כקהל, כל אחד שם x כסף בשנה ולהעמייד ככה קבוצה של 35 מליון במקום 25? אתה נשאר אוהד ביציע ומקבל את הבינוניות לנצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:03 
אין לי יכולות ובטח לא לך כפי שכבר הוכחת מצוין בעבר למצוא פתרונות ברמות כאלה. יש מי שקלח התחייבויות, אז שיעמוד בהן. פשוט מאוד. זה הפתרון שלי. אני לא לקחתי שום התחייבות ואפילו הסתייגתי מבזבוז הכסף המיותר על שכטר.
תפקיד של אוהד כדורגל הוא ללוות את הקבוצה שלו ולעודד אותה, לא לנהל אותה, לא להתרים עבורה כספים.
יש לי כעס טבעי כלפי אנשים שמתיימרים להיות אוהדי כדורגל ומכנים שחקנים בקבוצה שאני אוהד "סרטן" מן שריטה שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:05 
Dushi כתב:
האדס.
זה התפקיד של הקבוצה להשאיר שחקן כזה או אחר, ושלנו בתור קהל לעשות את המוות ולדחוף למהלכים כאלה. מה יהיה ברגע שנגיע שוב למצבים כאלה? ידעו להשען על הקהל שיתרום תמיד. אסור שזה יקרה, אנחנו יוצרים פה תקדים. תחשבו מה זה יכול לעשות לטווח הרחוק.

התקדים כבר נעשה בקיץ, בדרך כלל תקדים הוא משתנה שהופך להתנהלות קבועה, כפי שאנחנו חווים כרגע.
להתראות בשירותרום יולי 2014.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:09 
כל עוד אין התחייבות(אבל לא בעל פה מצחיקה, בכתב, עם פירוט מה קורה אם לא) שהוא יישאר גם אחרי הקיץ הקרוב, אין על מה לדבר.
ואללה יופי, תספורת לאלה שיצרו את הגירעון(והתחייבו לשלם את המשכוררות), והם עוד ימכרו אותו עוד ארבעה חודשים ויגידו שלוזון הכריח אותם.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 19 ינואר 2014, 11:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:09 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:

ההסקת מסקנות היחידה שצריכה לבוא לך זה שאוהדים תמיד ידאגו יותר למועדון לכן עדיף היה אם העמותה הייתה מנהלת ולא רמון.

מצטער שאני לא קונה את הגישה פסיבית משיחית הזאת של לשבת ביציע, ולחכות שהכל יסתדר מעצמו, או לשבת בביצ ולקוות שהרוכש יבוא.
הצגתי לך פעם שאלה ולא ענית עליה:
יוצאים מנקודת הנחה שאין ולא יהיה רוכש. אתה באמת לא מוכן להירתם למהלך שאנחנו מתאחדים כקהל, כל אחד שם x כסף בשנה ולהעמיד ככה קבוצה של 35 מליון במקום 25? אתה נשאר אוהד ביציע ומקבל את הבינוניות לנצח?

עניתי, התשובה היא לא. זה לא יימשך לאורך זמן. זה ייכשל ואין לזה שום אופק כלכלי והגיוני.
אני ובטח שלא רוב הגדול של קהל האוהדים של הפועל, לא יתרום כסף למועדון לאורך זמן כדי להעמיד קבוצה בזבזנית עם מנהלים כושלים שרק מגדילים את החובות שלה ואני בטח לא מאוחד עם הקהל והקהל גם מעולם לא היה מאוחד אלא הטרוגוני, זה הכל אשליות וחלומות באספמיה על ערכים.
אם אני צריך לבחור באין אוהדים חסרי אחריות שינהלו את המועדון לרמון הכושל, אני בוחר באפשרות השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:13 
שחר כתב:
אין לי יכולות ובטח לא לך כפי שכבר הוכחת מצוין בעבר למצוא פתרונות ברמות כאלה. יש מי שקלח התחייבויות, אז שיעמוד בהן. פשוט מאוד. זה הפתרון שלי. אני לא לקחתי שום התחייבות ואפילו הסתייגתי מבזבוז הכסף המיותר על שכטר.
תפקיד של אוהד כדורגל הוא ללוות את הקבוצה שלו ולעודד אותה, לא לנהל אותה, לא להתרים עבורה כספים.
יש לי כעס טבעי כלפי אנשים שמתיימרים להיות אוהדי כדורגל ומכנים שחקנים בקבוצה שאני אוהד "סרטן" מן שריטה שכזו.

לעניין הערבויות, אני באותה דעה שלך, מי ששם ערבויות חייב לעמוד מאחוריהן, וזה גם מה שהובטח לאנשים כמותי ששמו ערבות. במציאות, זה לא קורה לצערי ולאכזבתי. גם אני יכולתי למשוך את הערבויות שלי כי "כולם משכו" את שלהם. אבל אני בוחר אחרת.
אני גם מאוד זהיר במה שאני רושם מבעבר, כי אני למוד אכזבות מהבטחות ודיבורים. בשורה התחתונה, בלי קשר לשחקן כזה או אחר, המצב כיום מצריך אקטיביות ולפחות ניסיון לפתור את המצב הנקודתי שנוצר, בלי קשר או עם קשר לעומר (מקצועית גם בלעדיו אפשר להגיע לאירופה). נכון שבקיץ נהיה באותה הבעיה, אבל הפעם תאמין לי שגם אני אהיה נגד כל גיוס של כספים להבאת שחקן זה או אחר, את הלקח למדתי.
לגבי שי, זה וויכוח עקר, ולא תשנה את דעתי לגבי פועלו של האיש במועדון (לא מקצועית), המינוח "סרטן" היה לא במקום, ואני מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:15 
שחר כתב:
Dushi כתב:
האדס.
זה התפקיד של הקבוצה להשאיר שחקן כזה או אחר, ושלנו בתור קהל לעשות את המוות ולדחוף למהלכים כאלה. מה יהיה ברגע שנגיע שוב למצבים כאלה? ידעו להשען על הקהל שיתרום תמיד. אסור שזה יקרה, אנחנו יוצרים פה תקדים. תחשבו מה זה יכול לעשות לטווח הרחוק.

התקדים כבר נעשה בקיץ, בדרך כלל תקדים הוא משתנה שהופך להתנהלות קבועה, כפי שאנחנו חווים כרגע.
להתראות בשירותרום יולי 2014.

אז אם זה כבר לא נחשב לתקדים וזה נוהל קבוע.
אתה תיהיה מאלה שתורמים או מאלה ששמים חוטיני ורוד ורוקדים על השולחן של חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:18 
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:
עשיתם כאן שרותרום 2014....
כל כמה חודשים צריך לתרום כסף לקבוצה הזאת

אתה חושב שכיף לנו?

מציגים לך מציאות. או זה או שדמארי ושכטר נמכרים. אתה מעדיף את האופציה השנייה? שיהיה לך בכייף.

לא, זה או שהבעלים יעמוד מאחורי ההתחייבויות שלו או שיילך הביתה. זו המציאות היחידה. העובדה שאתה והאחרים מוכנים להתכופף בעבור הפנטזיה של הבעלים היא הבעיה.

פשוט לא יאמן, בלתי נתפס, אם האדס פותח אשכול שירותרום, אני באמת מיואש מהקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:

אתה חושב שכיף לנו?

מציגים לך מציאות. או זה או שדמארי ושכטר נמכרים. אתה מעדיף את האופציה השנייה? שיהיה לך בכייף.

לא, זה או שהבעלים יעמוד מאחורי ההתחייבויות שלו או שיילך הביתה. זו המציאות היחידה. העובדה שאתה והאחרים מוכנים להתכופף בעבור הפנטזיה של הבעלים היא הבעיה.

פשוט לא יאמן, בלתי נתפס, אם האדס פותח אשכול שירותרום, אני באמת מיואש מהקהל שלנו.

:LOL2:
הוא ציני

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כל אחד קצת [התרמה וקיצוצים לצורך כיסוי הגרעון]
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:22 
פשוט בושה ומביך שהפועל תל אביב 2014 עדיין ללא בעלים נורמאלי+צריכה תרומות מהקהל בשביל לא לפשוט רגל. שיבוא כבר איזה משיח קנדי/יהודי/מוסלמי/תימני כל אחד שיש לו הרבה כסף מצידי שלא ידע לנהל ושיהיה עבריין, שיהיה לו כסף העיקר! במילא מנהלים אותנו בצורה שכונה שערורייתית , העיקר שיהיה למועדון הזה כבר כסף, לצערי בכדורגל המודרני של היום רק הכסף מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:30 
תעשו לעצמכם טובה ותשמרו את הכסף בשביל עצמכם
המבצעי התרמה האלה לא יובילו את הקבוצה לשום מקום
היום תשאירו את דמארי , מה יהיה בקיץ ? תתרימו עוד פעם כסף כדי להחתים את המחליף של דמארי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:34 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:

אתה חושב שכיף לנו?

האשכול היחיד שהיה צריך להיפתח הוא איך מבהירים לרמון שמי שלוקח התחייבויות עומד בהם, והגיוס היחיד הוא כדי להעיף את רמון ותאומים מהמועדון. אבל לא, אנחנו נשחק להם לידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:34 
פאביו כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:
redead כתב:

אתה חושב שכיף לנו?

:LOL2:
הוא ציני

מקווה שזה העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
רמון חתם עם העמותה שרק היא זו שמחליטה על העברת (או ליתר דיוק: על אי-העברת) משחקים לאצטדיון אחר ע״מ להעשיר הקופה.
מחאה קולנית זה חשוב אבל יש להרהר האם אפשרי שהעמותה תציע לרמון:
שלושה משחקים ביתיים גדולים (חיפה, דרבי וביתר (לא הקרוב בשל הרדיוס) עד תום העונה ישוחקו בר״ג.
כל משחק כזה זה בערך הכנסה של מיליון וחצי שח. שלושה משחקים והגרעון מכוסה. או בעברית: שאוהדי חיפה, ביתר ומכבי יעזרו הם במימון הגרעון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:21 
אפשר גם להציע למכבי דיל שהם ישלמו מיליון דולר על כל גול שניתן להם להכניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:24 
["amirgk"]
ציטוט:

לא דיברתי על "גיוס" להשארת עומר, אני כן בעד גיוס לכיסוי הגרעון. במקום לנסות להתנגח ולבזבז את הזמן שלך ברמה האישית, אני יותר מאשמח להצעות ולא רק ביקורת.
גם אני שגיתי ברצון לקבוצה עתירת כוכבים, ואני עדיין חושב שצריך לשנות כיוון בעניין וללכת על קבוצה שפויה, אבל זה לא משנה את העובדה שבזמן הנתון כרגע צריך לכסות את הגרעון, בלי קשר לאשמים.
אין לי תפקיד רשמי, ואני גם לא רוצה בו, אבל אני כן חושב שאם כל אוהד יתרום ממה שיש לו, בין אם זה פיננסית או מחשבתית, יהיה יותר טוב.
וגם אם אתה לא מסכים איתי, וזו זכותך, אני לפחות עושה ומנסה לעשות, לא רק מנסה להצביע על אשמים, זה הכי קל. הרבה דברים טובים התחילו בפורום, אין סיבה לא לנסות להוזיז מהלך מסויים, בעיקר שאני מעריך שיש אנשים מוכשרים מאוד בין המשתמשים פה, לא פחות מאלה שמנהלים את המועדון.

נ.ב
לא מובן לי הכעס שלך כלפיי, אבל תאמין לי שזה לא טוב לבריאות שלך

חייב להתייחס לעניין "כיסוי הגרעון"
הגרעון הזה לא נוצר יש מאין , הוא נוצר בגל רצף החלטות על גבול הביזיוניות/ חסרות אחריות של חבורת אנשים חסרי מושג, רצף שנמשך כבר שנתיים.
אותם אנשים, לא מראים אפילו חצי רצון לפנות את הבמה גם אחרי שהגירעון יכוסה (לא שמעתי את רמון אומר שאחרי שדמארי יימכר ולא יהיה גרעון הוא יעוף מפה)
לכן, כל תרומה נוספת מצד האוהדים תהווה לא יותר מתוספת חמצן לרמון ושות' כדי שיוכלו להמשיך להחזיק במועדון.

חיים רמון הביא את הפועל לשפל חסר תקדים- השפלות בדרבי, הדחות נגד קבוצות ליגה לאומית בגביע, שאיפות למכור כוכבים ליריבות, והגרוע מכל, לפחות מבחינתי, הוא משדר לתקשורת אומללות חסרת מעצורים בנוגע למצב של הקבוצה כמו שרק הוא יודע וזה גורם אושר עילאי לכל השונאים שלנו.

רמון, יחד אם כל חבריו, צריך לעוף מהפועל, ולאוהדים אסור לעשות שום פעולה שתגרום לו להישאר גם במחיר של עזיבת דמארי, ורמוט ושכטר ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר גם להציע למכבי דיל שהם ישלמו מיליון דולר על כל גול שניתן להם להכניס.

כאילו שהעברת מגרש היא מתכונת ברורה מראש להפסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:25 
גם לספוג שניים זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כל אחד קצת [התרמה וקיצוצים לצורך כיסוי הגרעון]
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
פשוט בושה ומביך שהפועל תל אביב 2014 עדיין ללא בעלים נורמאלי+צריכה תרומות מהקהל בשביל לא לפשוט רגל. שיבוא כבר איזה משיח קנדי/יהודי/מוסלמי/תימני כל אחד שיש לו הרבה כסף מצידי שלא ידע לנהל ושיהיה עבריין, שיהיה לו כסף העיקר! במילא מנהלים אותנו בצורה שכונה שערורייתית , העיקר שיהיה למועדון הזה כבר כסף, לצערי בכדורגל המודרני של היום רק הכסף מדבר.

יש לי דז'אוו.
אוי איזה זיכרון קצר יש לאנשים.

האוהדים לא אמורים לממן את הגחמות של רמון וחג'ג',לא אמורים לכסות ערבות של מולטי מיליונרים ולא אמורים לנהל בשום צורה את המועדון גם כעמותת אוהדים.
שהרוכש המיוחל בו יבוא צריך לבדוק שהוא אדם ראוי ולאחל לו דרך צלחה,זה תפקידם של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:58 
אשכול בפורום לא מספיק, תעביר את תוכן ההצעה לעמותת האדומים, שיגיע לידי גוף שיוציא את זה אל הפועל, אני נגד זה ואף מתבייש שאנחנו מגיעים למצב כזה, אבל כרגע זה הפתרון היחידי, אסור שהקבוצה תיפגע מקצועית, יש לנו עוד מטרות העונה גביע+מקום באירופה. וברור שאחרי זה נתמקד במחאה הרבה יותר גדולה ממה שעשינו לטביב. רמון הביתה ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
האדס,כל הכבוד.
מוכן לתרום לא בכיף גדול כי אני מבין שזה לא יגמר פה,אבל מתוך כאב וחוסר ברירה והכרה במציאות.
השאלה מי מוכן לדבר ללב של השחקנים ולנסות לשכנע/להסביר.
לצערי אנחנו בלחץ של זמן,אבל חשוב מאוד שעומר דמארי מתחיל לגלות עצבנות לגבי הרעיון של מכבי חיפה ולא מוכן יותר לסתום את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם הרעיון ולפי הפרסומים יש אוהד שהציע לתרום 1.2 מיליון להשארת דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:20 
תאומים קורא את האשכול ומתגלגל מצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:30 
כל החוזים עברו בבקרה התקציבית בתחילת העונה.

משמעות הדבר שרמון למעשה הצהיר והתחייב שהוא יכול לשאת בכל חוזים לעונה הנוכחית (וזה מעבר להתחייבות של השותף חג'ג בכל כלי תק' שהקבוצה לא תפגע מקצועית מההדחה מאירופה).

האוהדים גייסו מליוני שקלים, שילמו מכיסם יותר מכל קהל אוהדים אחר ועשו מעל ומעבר. למרות זאת, מחזיק זכויות הניהול, החליט להשתלח בהם ב"פומבי", להסיר את האשמה מעצמו ולאיים בפגיעה מקצועית במועדון. בורות תקציביים לא נולדים סתם, הם מצביעים בין היתר על ניהול לקוי. לכך מפקידים ערבויות, אשר קיימות, אך אין שום רצון לעשות בהם שימוש.

מקרה שכטר היה טעות (על הנסיבות אפשר להתווכח).
על רמון לעמוד בהתחייבות ולהציג תכנית מסודרת ארוכת טווח להבראת וניהול המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אני בפנים.ומוכן לשלם גם הרבה יותר מ50 שקלים.

האדס כתב:
50 שקלים, לא מקבלים מניה, לא מקבלים מקום בוועד המנהל - מקבלים את דמארי.
דואגים לעתיד המקצועי של הפועל, כי אין לנו מישהו שידאג לנו.

:ROSE:

מסכים גם עם אלה שאומרים שזה בעייתי, אבל היתרונות עולים על החסרונות בעיני.
יש לזה גם אפקט תודעתי חשוב, לדעתי, כלפי כולם, בתוך ומחוץ להפועל- שאוהדים של הפועל יכולים להזיז דברים שחשובים בעיניהם. גם אם במקרה הספציפי הזה זה לא מתבטא באחוזים נוספים של בעלות, נניח.
וגם אני מאוהב בו :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר לתת שקל אחד לבעלים שלא מוכן להראות לשותפים שלו את ספרי החשבונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:30 
שרמון ילך קבינימאט.
מאסטר בגניבת דעת
פשוט אליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:37 
בעל(ת) האוב כתב:
nati כתב:
אני בפנים.ומוכן לשלם גם הרבה יותר מ50 שקלים.

האדס כתב:
50 שקלים, לא מקבלים מניה, לא מקבלים מקום בוועד המנהל - מקבלים את דמארי.
דואגים לעתיד המקצועי של הפועל, כי אין לנו מישהו שידאג לנו.

:ROSE:

מסכים גם עם אלה שאומרים שזה בעייתי, אבל היתרונות עולים על החסרונות בעיני.
י ש לזה גם אפקט תודעתי חשוב, לדעתי, כלפי כולם, בתוך ומחוץ להפועל- שאוהדים של הפועל יכולים להזיז דברים שחשובים בעיניהם. גם אם במקרה הספציפי הזה זה לא מתבטא באחוזים נוספים של בעלות, נניח.
וגם אני מאוהב בו :HEART2:

רק יתן פתח לנוכל הבא שירצה לקבל קצת פרסום בחינם לו ולעסקיו לקחת את הקבוצה בעתיד,
בכי הרי את הכסף, הפראיירים כבר יביאו כדי שהקבוצה לא תתרסק :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:27 
לא מבין ,לא קראתי את האשכול
יש חשבון לתרומות ?
כי אני זקוק להרבה כסף לכסות את האוברדראפט שלי בבנק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: