תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:07 
אם אין כסף אז אין כסף
אין מה לעשות, חבל שלא מכרו את שכטר כשיכלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:19 
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

וכמו תמיד האימפולסיביות והראייה לטווח קצר הם מה שקובע.
אסור לוותר על שכטר ואסור לוותר על דמארי.
שכטר חתום לחמש עונות. דמארי בכל מקרה לא יהיה פה כנראה אחרי הקיץ.
אם השיקול הוא מקצועי, שכטר חשוב בדיוק כמו דמארי (בהנחה שאתה מאמין בו כמובן ואני מאוד מאמין בו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

כעת אין כסף אבל כסף יגיע
כסף בוודאות: מכירתו בקיץ
כסף בסיכון: כרטיס ארופאי
כסף ״במכירת זהות״ (במרכאות): העברת משחקים ביתיים לרג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

אם השיקול הוא מקצועי, שכטר חשוב בדיוק כמו דמארי (בהנחה שאתה מאמין בו כמובן ואני מאוד מאמין בו)

צודק.
שכטר ודמארי חייבים להישאר. דמארי גם ככה עוזב בסוף העונה, ואת שכטר חייבים להשאיר גם בעונה הבאה.
אם רוצים להקל על הקופה שישחררו את כל הפדידות והרן יצחקים שגם ככה אפילו לא יושבים על הספסל.
בסיום העונה שיבחנו שוב את מצב הקופה ויתכוננו לשנה הבאה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

צודק.
שכטר ודמארי חייבים להישאר. דמארי גם ככה עוזב בסוף העונה, ואת שכטר חייבים להשאיר גם בעונה הבאה.
אם רוצים להקל על הקופה שישחררו את כל הפדידות והרן יצחקים שגם ככה אפילו לא יושבים על הספסל.
בסיום העונה שיבחנו שוב את מצב הקופה ויתכוננו לשנה הבאה בהתאם.

שחרור עשרה רן יצחק ואשתו לא יכסו הגרעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:33 
redrony כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

אני לא יודע מה זה טווח קצר ומה זה טווח ארוך
זה שאסור למכור את שכטר ואסור למכור את דמארי גם אני יכול להגיד לך
אם מסי היה משחק אצלנו הייתי אומר לך שגם אסור למכור את מסי

אבל, אם למועדון כדורגל אין כסף, הוא לא מביא שחקנים שהוא לא יכול, ככה זה עובד מה לעשות?
על אחת כמה וכמה למועדון בלי כסף אין את הפריבילגיה להחזיק שחקן שלא מתפקד על חוזה אסטרונומי בתקווה שאולי יום יבוא והוא יחזור לעצמו.

אני חוזר על זה בפעם האלף מתחילת העונה, ההבאה של שכטר במצב הכלכלי של הפועל הייתה טעות שצריך לשלם עליה
וכנראה שדמארי הוא התשלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אי אפשר להשאיר את דמארי מבחינה כלכלית"
עידו חג'ג', האיש שיקבע עם רמון על עתיד החלוץ, אמר ל-ONE: "דמארי ביקש להישאר בהפועל, ואם לצאת, אז רק לחו"ל. המו"מ עם סלטה ויגו הכי מתקדם"

http://one.co.il/Article/228346.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:39 
pogi כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

אני לא יודע מה זה טווח קצר ומה זה טווח ארוך
זה שאסור למכור את שכטר ואסור למכור את דמארי גם אני יכול להגיד לך
אם מסי היה משחק אצלנו הייתי אומר לך שגם אסור למכור את מסי

אבל, אם למועדון כדורגל אין כסף, הוא לא מביא שחקנים שהוא לא יכול, ככה זה עובד מה לעשות?
על אחת כמה וכמה למועדון בלי כסף אין את הפריבילגיה להחזיק שחקן שלא מתפקד על חוזה אסטרונומי בתקווה שאולי יום יבוא והוא יחזור לעצמו.

אני חוזר על זה בפעם האלף מתחילת העונה, ההבאה של שכטר במצב הכלכלי של הפועל הייתה טעות שצריך לשלם עליה
וכנראה שדמארי הוא התשלום

אתה החלטת שהוא לא מתפקד על סמך חצי עונה. דמארי בסוף השנה עוזב, את שכטר לשיטתך שחררת ובסוף העונה תישאר עם רן יצחק.
כל מה שאני כותב לא סותר את זה שאני מסכים על כל מילה שכתבת על מה שהיה צריך לעשות לפני העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
:cry: כל כך עצוב שהגענו למצב הזה עד שהקבוצה נראית כמו קבוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
:cry: כל כך עצוב שהגענו למצב הזה עד שהקבוצה נראית כמו קבוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
סנטה קלאוס קטלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
9.2

5.2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

מה זאת אומרת "אם אין כסף אז אין כסף"?
זה משפט שמתאר את כל הספין כולו.
כסף יש, והרבה. לכתוב את זה שוב, כדי שתבין? עידו חג'ג' לא יפשוט את הרגל, לא יאבד את הונו ולא יקרה לו כלום מעוד כמה מיליונים.
מה עוד יש חוץ מכסף? יש התחיבות על הכסף הזה מתחילת העונה. מישהו הלך, שקל את האופציות, היתרונות והחסרונות, הסיכויים והסיכונים, וחתם.
מה שאין זה רצון להיות הגון ולעמוד בהתחיבות שניתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:18 
עמי נאווי כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

כסף יש, והרבה. לכתוב את זה שוב, כדי שתבין? עידו חג'ג' לא יפשוט את הרגל, לא יאבד את הונו ולא יקרה לו כלום מעוד כמה מיליונים.
מה עוד יש חוץ מכסף? יש התחיבות על הכסף הזה מתחילת העונה. מישהו הלך, שקל את האופציות, היתרונות והחסרונות, הסיכויים והסיכונים, וחתם.

שוב ושוב אני רושם שאף אחד לא יודע מה המצב האמיתי של הפועל חוץ מרמון עצמו ועוד כמה מקורבים ששומרים את הקלפים קרוב לחזה
אני כותב רק על סמך מה שמפורסם, ועל פי הפרסומים אין כסף
אולי חג'ג' לא יפשוט את הרגל, אבל כנראה שהוא לא מוכן לתת כסף מכיסו, מה תעשה? תכריח אותו?
(ותחסוך ממני את הדיבורים על ההגינות של חג'ג', הכדורגל הישראלי מלא ברודפי פרסום שבשורה התחתונה לא נותנים כמעט כלום, חג'ג' לא הראשון ולא האחרון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
עמי נאווי כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

שוב ושוב אני רושם שאף אחד לא יודע מה המצב האמיתי של הפועל חוץ מרמון עצמו ועוד כמה מקורבים ששומרים את הקלפים קרוב לחזה
אולי חג'ג' לא יפשוט את הרגל, אבל כנראה שהוא לא מוכן לתת כסף מכיסו, מה תעשה? תכריח אותו?
(ותחסוך ממני את הדיבורים על ההגינות של חג'ג', הכדורגל הישראלי מלא ברודפי פרסום שבשורה התחתונה לא נותנים כמעט כלום, חג'ג' לא הראשון ולא האחרון)

כן! ברור שאכריח אותו. אני לא מבין את הגישה הזו: אם אני אחליט שלא בא לי לשלם מחר את המשכנתא שלי - אז זה יעבור בשקט מצד הבנק?
ואם הוא לא יוציא את הכסף עכשיו אז הוא יוציא אותו אח"כ, על מכירת הפועל בהפסד בגלל הבלאגנים שיעשו לו מתחת לבית, בדיוק כמו שעשו לטביב.
הוא יגיע מהר מאוד לכותרות ראשיות בכל יום בעיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:26 
pogi כתב:
עמי נאווי כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

כל האין כסף שהם מדברים עליו זה בולשיט אחד גדול ונועד להכשיר את כל מהלכי המכירה
בעברית הם אומרים אין לנו עוד הכנסות נראות לעין, ולכן נצטרך לממש את הערבויות ששמנו בבקרה לחוזים של השחקנים.

ככה שיש כסף לשכורות (עם הפעלת הערוביות) עד לסוף העונה לפחות............... (וממה שאני יודע לגבי הבקרה ,עבור כל החוזה של גילי ושכטר היו צריכים לשים ערבויות מתאימות בבקרה ככה שעבורם "יש" כסף לעוד 4 ו3 שנים בהתאמה)

עדיף להתחיל ולעשות להם בלאגן כבר היום, כי גם אם ימכרו את דמארי מחר,
בקיץ הקרוב שוב יאמר אין כסף ולכן צריך למכור את שכטר/גילי....... ואז בינואר ימכרו את הבא בתור,
כל זה על מנת שחיימקה וחג' יוכלו להמשיך ולקבל את הפרסום וההנאה בלהיות הבעלים של הפועל מבלי להוציא שקל מכיסם!!!
(וגם כל התודה לחג'ג בתחילת דרכו, כיום אם אני עושה חיושב אמיתי של כמה שווה הפרסום שלו והחברה שלו זכו במהלך השנה וחצי האחרונות, זה הרבה מעבר למה שהוא נתן או השקיע במועדון (ולא הקניה של 5% לא נכנסת לכאן כי הוא הרי יקבל את זה בחזרה ביום שימכור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
דמארי מתחיל להגזים בלחזור שוב ושוב שהוא רוצה להשאר
חייבים לפרסם שהוא קרא לגילי נאצי או משהו כדי להצליח במכירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה,
נניח שנושא הגירעון הוא אמיתי ולא סיפור מצוץ מהאצבע,
מתי בדיוק הפועל צריכה לשלם את החמישה מיליון שקל? היום? מחר? ב1.5?

הוא אמיתי מאוד וזה אומר שאין לך כסף בקופה לשלם משכורות אחרי חודש מרץ.
מאחר ואין לרמון מאיפה להביא כסף (הוא כבר לקח הלוואה של קרוב ל 10 מיליון שקל בתחילת העונה), הפתרון שלו הוא למכור שחקנים כי הוא חתום על הערבות בבקרה ואף אחד לא יממש ערבויות כשיש נכסים למכור.
זה פתרון שלא אמור להיות מקובל בשום צורה ויום אחרי שהוא עושה את זה הוא חייב ללכת הביתה. בכוח אם צריך.

מה אתה מצפה שיעשה? שיוציא מכיסו 5 מליון ש"ח שאין לו? אני קורא אתכם ולא מאמין. למה לדבר הרבה? 8000 איש בבלומפילד כל אחד ם אלף ש"ח הרי לך נפתרה הבעיה.. (חוץ ממני חבל לי שדמרי ושכטר ילכו אבל זה מה שיש ועם זה צריך להסתדר) אני מעריך מי שישחרר אותו מהערבויות ואחריות יקבל את הקבוצה. אם העמותה היתה משהו אימתי? זה מה שהיו עושים אולי. אבל כל אחד גיבור עם הכסף של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:49 
מה זה אין לו? הוא חתום עליהם.
בוא אני אחתום לך ערבות על משכנתא על כסף שאין לי. ממש יעניין את הבנק שאין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:49 
pokara כתב:
pogi כתב:
עמי נאווי כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף

כל האין כסף שהם מדברים עליו זה בולשיט אחד גדול ונועד להכשיר את כל מהלכי המכירה
בעברית הם אומרים אין לנו עוד הכנסות נראות לעין, ולכן נצטרך לממש את הערבויות ששמנו בבקרה לחוזים של השחקנים.

ככה שיש כסף לשכורות (עם הפעלת הערוביות) עד לסוף העונה לפחות............... (וממה שאני יודע לגבי הבקרה ,עבור כל החוזה של גילי ושכטר היו צריכים לשים ערבויות מתאימות בבקרה ככה שעבורם "יש" כסף לעוד 4 ו3 שנים בהתאמה)

עדיף להתחיל ולעשות להם בלאגן כבר היום, כי גם אם ימכרו את דמארי מחר,
בקיץ הקרוב שוב יאמר אין כסף ולכן צריך למכור את שכטר/גילי....... ואז בינואר ימכרו את הבא בתור,
כל זה על מנת שחיימקה וחג' יוכלו להמשיך ולקבל את הפרסום וההנאה בלהיות הבעלים של הפועל מבלי להוציא שקל מכיסם!!!
(וגם כל התודה לחג'ג בתחילת דרכו, כיום אם אני עושה חיושב אמיתי של כמה שווה הפרסום שלו והחברה שלו זכו במהלך השנה וחצי האחרונות, זה הרבה מעבר למה שהוא נתן או השקיע במועדון (ולא הקניה של 5% לא נכנסת לכאן כי הוא הרי יקבל את זה בחזרה ביום שימכור)

ברוך השם שיש מפוכחים. לא יודע מה קורה, אבל לא אוכל את כל האיטריות שרמון מבשל.
חוץ מהצעדים שכתבתי עליהם בתגובות קודמות אפשר לפנות לשחקנים, כולל ההגמונים שכטר וורמוט, היודעים טוב מאוד מה חלקם במשבר הכספים ובאי העליה שלב בליגה האירופית, לדחית של מספר חודשים בחלק משכרם (אם הבעיה היא בתזרים מזומנים נקודתי). ומקסימום למכור את דמארי לחו"ל במחיר טוב יותר משהסוחר הידוע שחר מוכן לשלם. נראה לי שהם לא ירעבו.
זה לא יפתור את הכל, צעד שיכול לעזור במקביל לצעדים אחרים.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 19 ינואר 2014, 14:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:50 
דמארי רוצה אירופה, הוא לא צריך לחתום על חוזה בחיפה ל-5 שנים באותו שכר שהיה לו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:51 
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה,
נניח שנושא הגירעון הוא אמיתי ולא סיפור מצוץ מהאצבע,
מתי בדיוק הפועל צריכה לשלם את החמישה מיליון שקל? היום? מחר? ב1.5?

הוא אמיתי מאוד וזה אומר שאין לך כסף בקופה לשלם משכורות אחרי חודש מרץ.
מאחר ואין לרמון מאיפה להביא כסף (הוא כבר לקח הלוואה של קרוב ל 10 מיליון שקל בתחילת העונה), הפתרון שלו הוא למכור שחקנים כי הוא חתום על הערבות בבקרה ואף אחד לא יממש ערבויות כשיש נכסים למכור.
זה פתרון שלא אמור להיות מקובל בשום צורה ויום אחרי שהוא עושה את זה הוא חייב ללכת הביתה. בכוח אם צריך.

מה אתה מצפה שיעשה? שיוציא מכיסו 5 מליון ש"ח שאין לו? אני קורא אתכם ולא מאמין. למה לדבר הרבה? 8000 איש בבלומפילד כל אחד ם אלף ש"ח הרי לך נפתרה הבעיה.. (חוץ ממני חבל לי שדמרי ושכטר ילכו אבל זה מה שיש ועם זה צריך להסתדר) אני מעריך מי שישחרר אותו מהערבויות ואחריות יקבל את הקבוצה. אם העמותה היתה משהו אימתי? זה מה שהיו עושים אולי. אבל כל אחד גיבור עם הכסף של אחרים.

ממש לא מכון מה שאתה אומר

לא אני שמתי את הערבויות ולא אף אחד אחר מהאוהדים מן השורה........

חג'ג , רמון וממש לא מעניין אותי מי עוד שם את הערבויות, אבל ברגע שהם שמו אותם (מה שאומר שיש להם גם את הכסף ככל הנראה),
הם גם צריכים לעמוד באותם התחיבויות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

יש לו מוכר את דמרי....הוא לא מליונר. אני אל שמח מזה אבל מבין אותו מצוין. הוא לא השייך הסעודי. זה המון כסף עבורו. מי שרוצה? מוזמן לקנות ממנו את הקבוצה לשחרר אותו מהערבויות. פשוט. אבל להגיד לו ולהוציא כסף מהכיס? במיוחד שאני לא יודע למה אתם חושבים שיש לו סכומים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 14:59 
אלוהים ישמור על בני יעקבי שכאלה רמון תאומים חג׳ג׳ חוגגים, וכנראה שיש אלפים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
19 כתב:

יש לו מוכר את דמרי....הוא לא מליונר. אני אל שמח מזה אבל מבין אותו מצוין. הוא לא השייך הסעודי. זה המון כסף עבורו. מי שרוצה? מוזמן לקנות ממנו את הקבוצה לשחרר אותו מהערבויות. פשוט. אבל להגיד לו ולהוציא כסף מהכיס? במיוחד שאני לא יודע למה אתם חושבים שיש לו סכומים כאלה

ענו לך ואתה חוזר על אותה מנטרה.
רמון חתם על הערבויות, לא אני ולא אתה. מי שחתם על הערבויות עושה את זה בידיעה שיכול להיות שהוא יצטרך לממש אותן.
אני אוהד. אתה אוהד. שנינו לא בנינו את התקציב, מי שמנהל את הפועל הוא זה שבנה את התקציב וכנראה בנה אותו עם הימור על כסף שיגיע מאירופה.
ציינתי כבר שיש מי שמוכן לקחת את הקבוצה ולשחרר אותו מהערבויות אבל הוא מוכן לעשות את זה אחרי שרמון יסגור את הגרעון בעצמו, רמון לא מוכן לשמוע על כך. מבחינתו, אם הוא מוכר את כל הנכסים של המועדון אז הוא ממשיך להחזיק בזכויות הניהול. זה יתפוצץ לו בפנים במוקדם או במאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:06 
בני יעקבי כתב:
19 כתב:

אז לשיטתך, והיות והוא לא צריך להשקיע כסף בהפועל (כי אין לו, כי הוא לא רוצה, כי אישתו לא מוכנה והשד יודע למה),
לקראת תחילת עונה הבאה זה לגטימי מבחינתו למכור את שכטר,
בינואר למכור את ורמוט
בתחילת עונה שלאחר מכן למכור את זגורי או השד יודע מי,
ולהפוך קבוצה שהוא קנה כשהייתה קבוצת צמרת עם סגל שחקנים איכותי, לקבוצת תחתית (במקרה הטוב) ?

(דרך אגב, בעייני מקביל העניין לנוכל שאותו גירשנו, רק שהנוכל שלכאורה גנב כסף מקופת המועדון (בכל מיני תרגילים) ...... דאג כי הקבוצה תהיה בצמרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אלוהים ישמור על בני יעקבי שכאלה רמון תאומים חג׳ג׳ חוגגים, וכנראה שיש אלפים כאלה.

תראה אני לא יודע בן כמה אתה ומה עברת בחיים. אני באמת שואל אותך למה אתה חושב שהם צריכים להוציא מהכיס שלהם כסף פרטי (אחרי כל מה ששמו בטח תאומים וגם רמון וגם חג'ג') למה אתה לא? היתה תוכנית לא הצליחה. ביום שלא עלינו לאירופה היה ברור שחסר כסף. לא ענית לי חוץ מברכות למה אתה חושב שהם צריכים להוציא כסף מהכיס ? העמידו תקציב בדיוני (בטח אם אתה משווה לבארשבע קרית שמונה שלא לדבר על סכנין או הפועל חייפה). לא עמדו במטרות צריך לצמצם. ככה במשפחה ככה גם בחברה עיסקית ככה בעסק פרטי וככה גם בקבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:12 
עמי נאווי :ROSE: אי של שפיות בתוך ים של אוהדים חסרי עמוד שדרה, סמרטוטים וטמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
19 כתב:

גם אני לא רוטשילד. אבל אם זה המצב, שאפשר לפזר הבטחות כמו חול - אז אני לא יכול להפסיד.
במקרה כזה אני מענין בשנה הבאה לקנות 30 אחוז מרמון. בתמורה אקח הלוואת גישור, אזרים כסף שאין לי, ובינואר אמכור את כולם בחזרה. כך אני אתפרסם,
הקבוצה תעשה כמה נקודות ואם נגיע לאירופה אני אצליח לגרד כמה טיסות על חשבון הקבוצה.

נשמע לי אחלה דיל. ממליץ לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

תראה אני לא יודע בן כמה אתה ומה עברת בחיים. אני באמת שואל אותך למה אתה חושב שהם צריכים להוציא מהכיס שלהם כסף פרטי (אחרי כל מה ששמו בטח תאומים וגם רמון וגם חג'ג') למה אתה לא? היתה תוכנית לא הצליחה. ביום שלא עלינו לאירופה היה ברור שחסר כסף. לא ענית לי חוץ מברכות למה אתה חושב שהם צריכים להוציא כסף מהכיס ? העמידו תקציב בדיוני (בטח אם אתה משווה לבארשבע קרית שמונה שלא לדבר על סכנין או הפועל חייפה). לא עמדו במטרות צריך לצמצם. ככה במשפחה ככה גם בחברה עיסקית ככה בעסק פרטי וככה גם בקבוצת כדורגל.

הם שמו ערבויות בדיוק למצב שלא נעלה לאירופה.
מעבר לזה, ערבויות זה כסף אמיתי. כלומר, כסף שהיה להם לשים. עכשיו כשצריך לממש את הערבויות, הם מעדיפים למכור נכסים. זה לא עובד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: