pogi כתב:
עמי נאווי כתב:
pogi כתב:
אם אין כסף אז אין כסף
אין מה לעשות, חבל שלא מכרו את שכטר כשיכלו
מה זאת אומרת "אם אין כסף אז אין כסף"?
זה משפט שמתאר את כל הספין כולו.
כסף יש, והרבה. לכתוב את זה שוב, כדי שתבין? עידו חג'ג' לא יפשוט את הרגל, לא יאבד את הונו ולא יקרה לו כלום מעוד כמה מיליונים.
מה עוד יש חוץ מכסף? יש התחיבות על הכסף הזה מתחילת העונה. מישהו הלך, שקל את האופציות, היתרונות והחסרונות, הסיכויים והסיכונים, וחתם.
מה שאין זה רצון להיות הגון ולעמוד בהתחיבות שניתנה.
שוב ושוב אני רושם שאף אחד לא יודע מה המצב האמיתי של הפועל חוץ מרמון עצמו ועוד כמה מקורבים ששומרים את הקלפים קרוב לחזה
אני כותב רק על סמך מה שמפורסם, ועל פי הפרסומים אין כסף
אולי חג'ג' לא יפשוט את הרגל, אבל כנראה שהוא לא מוכן לתת כסף מכיסו, מה תעשה? תכריח אותו?
(ותחסוך ממני את הדיבורים על ההגינות של חג'ג', הכדורגל הישראלי מלא ברודפי פרסום שבשורה התחתונה לא נותנים כמעט כלום, חג'ג' לא הראשון ולא האחרון)
כל האין כסף שהם מדברים עליו זה בולשיט אחד גדול ונועד להכשיר את כל מהלכי המכירה
בעברית הם אומרים אין לנו עוד הכנסות נראות לעין, ולכן נצטרך לממש את הערבויות ששמנו בבקרה לחוזים של השחקנים.
ככה שיש כסף לשכורות (עם הפעלת הערוביות) עד לסוף העונה לפחות............... (וממה שאני יודע לגבי הבקרה ,עבור כל החוזה של גילי ושכטר היו צריכים לשים ערבויות מתאימות בבקרה ככה שעבורם "יש" כסף לעוד 4 ו3 שנים בהתאמה)
עדיף להתחיל ולעשות להם בלאגן כבר היום, כי גם אם ימכרו את דמארי מחר,
בקיץ הקרוב שוב יאמר אין כסף ולכן צריך למכור את שכטר/גילי....... ואז בינואר ימכרו את הבא בתור,
כל זה על מנת שחיימקה וחג' יוכלו להמשיך ולקבל את הפרסום וההנאה בלהיות הבעלים של הפועל מבלי להוציא שקל מכיסם!!!
(וגם כל התודה לחג'ג בתחילת דרכו, כיום אם אני עושה חיושב אמיתי של כמה שווה הפרסום שלו והחברה שלו זכו במהלך השנה וחצי האחרונות, זה הרבה מעבר למה שהוא נתן או השקיע במועדון (ולא הקניה של 5% לא נכנסת לכאן כי הוא הרי יקבל את זה בחזרה ביום שימכור)