kruvi1 כתב:
שיחק עם גרזיצ'יץ' וגורדנה. כאשר גרזיצ'יץ' יותר אחורי ו-ורמוט וגורדנה משחקים לפניו. אני לא יודע מה היו ההוראות המדויקות של המאמן, מה שאני כן יודע שפעם אחרי פעם ורמוט היה מתחיל את ההתקפות של הפועל. ברמה של לקבל כדור מהשוער, או לקבל את הכדור על החצי, ואז דריבל של שחקן או 2 ושחרור כדור.
בדרבי המערך טיפה השתנה, והוא התחיל את המשחק כקשר צד ימין (במהלך המשחק העמדה הזו לא נשמרת וכל השחקנים מתחלפים ביניהם), כשמי שבאמצע הם שי וסשה, וספורי מאחורי ההחלוץ (אחרי כן, עבדורחימי תפס את המשבצת הזו).
אגב, הויכוח על התפקוד שלו לא רלוונטי, כל עוד אתה מודה שהוא שיחק רחוק מהשער. וכשאתה משחק רחוק מהשער קשה להבקיע או לבשל.
אתה טוען שזו בחירה שלו לשחק רחוק מהשער, אני טוען שזה תפקוד של מאמן.
אתה מגיב תוך התעלמות מוחלטת ממה שאני כותב. בתחילת העונה במספר משחקים שיחקו סשה, גרזיציץ, גורדנה וורמוט ביחד. מסשה בחרת פה להתעלם.
לגבי ורמוט, כתבתי ששיחק רחוק מהשער גם בגלל סיבות שלא תלויות בו. אתה בחרת לכתוב שאני "טוען" שהוא שיחק רחוק מהשער בגלל בחירה שלו.
בשורה התחתונה כשגילי מייצר מצבים הפועל כובשת (ומנצחת). כשגילי לא נרשם בסטטיסטיקה ולא מאיים על השער הפועל שולטת ב70% אבל לא מגיעה להרבה מצבים (כמו שהיה בחצי מהמשחקים השנה).
בשורה התחתונה 2- העונה היחידה של ורמוט שבאמת הייתה טובה היא עונת הדאבל, אז הוא כבש ובישל כמות עצומה של שערים. אני חולה על גילי וחושב שהוא בפור השחקן הכי מוכשר בארץ, אבל הוא חייב להשפיע על התוצאה ובמשחקים האחרונים הוא סוף סוף עושה את זה