RedFox כתב:
11. מיכאל זנדברג מתחמם בדרבי בית בפינה שבין שער 13 ל-11, נזרוק לעברו ארטיק מכיוון אוהדי מכבי משער 11, מיכאל מרים את הארטיק מהדשא ונותן לו ביס שהוא מחייך לאוהדי הפועל שבשער 13.
37.סיפור דומה קרה לג'ימי .מדובר על משחק בסוף שנות ה-70 במגרש של כ"ס.פרט לזה שקיללו את ג'ימי ערבי מלוכלך ללא הפסקה.נזרקו איליו תפוזים למגרש.
ג'ימי כמו גדול לקח את אחד התפוזים קילף,חייך וכל אותו להנאתו
38.גילי לנדאו היה משוגע עם דיפלומה .היה איזה משחק גביע מול מכבי יפו באיצטדיון גאון (לא זכורה לי השנה ,אבל משהו בתחילת שנות ה-80) ,הפסדנו שם 2-0 .היה מגיע לנו פנדל ברור וגילי לנדאו אחוז טרוף ואמוק רץ לדגל הקרן,לקח משם את דגל הקרן ורץ להרביץ לשופט נפתלי איתן .מזל שהיו שם כמה שחקני הפועל שמנעו מבעדו להגיע לשופט.
כשגילי אימן את הפועל פ"ת והיה לנו משחק מולם ,ראיתי אותו בדרך למגרש ו"הזכרתי" לו את הספור .הוא לקח אותי הצידה ואמר לי "משוגע ,תשתוק אל תעשה לי פאדיחות .אסור שמישהו יידע על זה" ושוב התגלגלתי מצחוק
39.בלם הפועל קובי סגל במשחקו הראשון בבוגרים (ושוב סילחו לי הגיל מה לעשות ,לא זוכר באיזו שנה) מועלה כמחליף במחצית הראשונה ובמסירתו הראשונה מחזיר כדור לבזה (אריה בזרנו) והופ שער ראשון בליגה שער עצמי .המשחק היה מול ביתר ת"א
40.לא אשכח בעונתו הראשונה בבוגרים שגילי לנדאו בן 16 עדיין במשחק מול הכוח ר"ג ,נופל על הדשא ,והנדוורג שהיה באמת שופט אגדי שהיה שופט כמו שחקן תיאטרון בבימה ,חינני וחייכן ניגש לגילי ואומר לו
"קום ילד,קום "