תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
נחכה שפותח האשכול יכריע בסוגיה.
:LENIN:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שכבר ידביקו אשכול כזה.

בדקה 90, בתוצאה 0-0, מיקי דהאן, השוער החירש שלנו,
חושב שהשופט שרק לסיום וזורק את הכדור לתוך השער.

ניסו אביטן, החלוץ המרכזי שלנו כובש בעונה שלמה שני שערים!
במשחק האחרון בעונה, הוא כובש רביעייה. (נדמה לי מול הפועל פ"ת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
34. 8/5/2010, דרבי ה0-0, מחצית, שחקני נערים א', שמוקדם יותר באותו יום השלימו זכייה בדאבל, יוצאים לעשות הקפת אליפות עם הגביע, הצלחת ודגלי ישראל, עושים "אולה" מול כל היציעים, כולל שער 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הגיע הזמן שכבר ידביקו אשכול כזה.

בדקה 90, בתוצאה 0-0, מיקי דהאן, השוער החירש שלנו,
חושב שהשופט שרק לסיום וזורק את הכדור לתוך השער.

ניסו אביטן, החלוץ המרכזי שלנו כובש בעונה שלמה שני שערים!
במשחק האחרון בעונה, הוא כובש רביעייה. (נדמה לי מול הפועל פ"ת)

אכן הפועל פ"ת, נגמר 1-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
34. 8/5/2010, דרבי ה0-0, מחצית, שחקני נערים א', שמוקדם יותר באותו יום השלימו זכייה בדאבל, יוצאים לעשות הקפת אליפות עם הגביע, הצלחת ודגלי ישראל, עושים "אולה" מול כל היציעים, כולל שער 11.

המשחק הכי קשה בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
35. עונת 2006/7 אם אני לא טועה, משחק ליגה ראשון בבלומפילד נגד הבוגד שעבר לביתר. בתחילת המחצית השנייה בפיגור 1:0 הפועל מקבלת פנדל אותו ניגש לבצע מי אם לא יוסי אבוקסיס. בזמן ההתארגנות לבעיטה נזרק רימון הלם משער 5 לכיוון הבוגד ופוגע דווקא באבוקסיס שנפצע. לאחר קרוב ל10 דקות של דרמה והרבה אי הבנה ביציעים הוא קם על הרגליים, ניגש דווקא הוא לבעוט וגם כובש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
36. עידן סקורצ'רו, שחקן צעיר שחימם את הספסל בתחילת שנות ה2000 פרש לאחר עונה מכדורגל ועבר לקריירה של דוגמנות.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:17 
RedFox כתב:
11. מיכאל זנדברג מתחמם בדרבי בית בפינה שבין שער 13 ל-11, נזרוק לעברו ארטיק מכיוון אוהדי מכבי משער 11, מיכאל מרים את הארטיק מהדשא ונותן לו ביס שהוא מחייך לאוהדי הפועל שבשער 13.

37.סיפור דומה קרה לג'ימי .מדובר על משחק בסוף שנות ה-70 במגרש של כ"ס.פרט לזה שקיללו את ג'ימי ערבי מלוכלך ללא הפסקה.נזרקו איליו תפוזים למגרש.
ג'ימי כמו גדול לקח את אחד התפוזים קילף,חייך וכל אותו להנאתו
38.גילי לנדאו היה משוגע עם דיפלומה .היה איזה משחק גביע מול מכבי יפו באיצטדיון גאון (לא זכורה לי השנה ,אבל משהו בתחילת שנות ה-80) ,הפסדנו שם 2-0 .היה מגיע לנו פנדל ברור וגילי לנדאו אחוז טרוף ואמוק רץ לדגל הקרן,לקח משם את דגל הקרן ורץ להרביץ לשופט נפתלי איתן .מזל שהיו שם כמה שחקני הפועל שמנעו מבעדו להגיע לשופט.
כשגילי אימן את הפועל פ"ת והיה לנו משחק מולם ,ראיתי אותו בדרך למגרש ו"הזכרתי" לו את הספור .הוא לקח אותי הצידה ואמר לי "משוגע ,תשתוק אל תעשה לי פאדיחות .אסור שמישהו יידע על זה" ושוב התגלגלתי מצחוק
39.בלם הפועל קובי סגל במשחקו הראשון בבוגרים (ושוב סילחו לי הגיל מה לעשות ,לא זוכר באיזו שנה) מועלה כמחליף במחצית הראשונה ובמסירתו הראשונה מחזיר כדור לבזה (אריה בזרנו) והופ שער ראשון בליגה שער עצמי .המשחק היה מול ביתר ת"א
40.לא אשכח בעונתו הראשונה בבוגרים שגילי לנדאו בן 16 עדיין במשחק מול הכוח ר"ג ,נופל על הדשא ,והנדוורג שהיה באמת שופט אגדי שהיה שופט כמו שחקן תיאטרון בבימה ,חינני וחייכן ניגש לגילי ואומר לו
"קום ילד,קום "

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
תדמור :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:30 
41. איתי שכטר עולה מהספסל של הפועל ליציע על מנת להעניק את תואר "יצור השנה" לאחד האוהדים במחזור האחרון של עונת 2011 נגד קריית שמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
36. עידן סקורצ'רו, שחקן צעיר שחימם את הספסל בתחילת שנות ה2000 פרש לאחר עונה מכדורגל ועבר לקריירה של דוגמנות.
תמונה

רק על זה אפשר אשכול שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
שחקן קבוצת הנוער בן סהר מגריל את הכדורים (בנלו'ס?) לאחד היצורנירים של אמצע העשור הקודם.

יגאל אנטבי מבקש בשידור חי ב"שירים ושערים" שיחליפו את שיר השחקן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
אחג שהצליח: רועי דיין, אוהד אדום, השתתף באחד מהיצורנירים הראשונים.
כמה שנים לאחר מכן הוא כבר לבש את את מדי הקבוצה הבוגרת.

ואחד שלא הצליח: נמרוד בוכמן, שוער הפועל קלנסאווה, הוזמן להתאמן אצל קשטן, אך לא עבר את המבחנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:17 
עמי נאווי כתב:
אחג שהצליח: רועי דיין, אוהד אדום, השתתף באחד מהיצורנירים הראשונים.
כמה שנים לאחר מכן הוא כבר לבש את את מדי הקבוצה הבוגרת.

ואחד שלא הצליח: נמרוד בוכמן, שוער הפועל קלנסאווה, הוזמן להתאמן אצל קשטן, אך לא עבר את המבחנים.

פשע שהוא לא עבר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:18 
מחזורים אחרונים של עונת 97, אנחנו נאבקים נגד הירידה ומובילים בדקות האחרונות מול ב״ש החזקה של גוטמן (עם רוסו וחלילוביץ׳).
ב״ש מתקיפים לשער 5, ובדקות האחרונות שהם לוחצים חזק כדי להשוות הם בועטים כדור החוצה, הכדור עף לכיוון פליקס חלפון שעמד ליד מנהרת השחקנים (לא שיחק באותו המשחק, נדמה לי פציעה), והוא הודף אותו בכוונה אחורנית לכיוון שער 5, שם האוהדים משחקים איתו סטנגה ומבזבזים עוד קצת זמן.

ועוד שלושה סיפורים די עצובים:
הפועל מפסידים בבלומפילד במחזור האחרון בעונת הירידה (ירדו עוד ממקודם) ועולים אחרי המשחק ליציע לעשות מנגל (עשו זאת יותר במחאה על ההתנהלות).
כל שחקני הקבוצה עומדים בטרמפיאדה בגלילות לפני המשחק נגד מכבי חיפה בעונה של טביב, ומחכים שהאוטובוס יבוא לאסוף אותם לקרית אליעזר.
הפועל זוכה בגביע בסיום אותה העונה. בסוף המשחק טביב יושב ומתראיין באולפן המיוחד שהוקם במגרש וטוטו תמוז מגיע באמצע הראיון ומקלל אותו בשידור חי ושירזי המאמן גורר אותו משם. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:18 
42. דרבי פנדל למכבי שבוטל לאחר שהוסבר לשופט שהכדור נגע בברכו של יהודה עמר (תמיד חשבתי שזה היה גיא שרעבי) והמהירות שהכדור ניתז איננה יכולה להיות נגיעת יד
43. משחק שמינית גמר הליגה האירופאית מול קאזאן בבלומפילד, ענן כבד מנע מהקהל לראות את המשחק ,טבח של אלפי מטריות ביום הארור הזה
44. עידן אלי טביב, אין נייר טואלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
תמונה

גם בויקיהפועל וגם אצל הכתומים רשום שעבר לדוגמנות

מישהו הודיע לעולם הדוגמנות על המעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:23 
אבשה כתב:
luski כתב:
redblood כתב:
27. סאמאראס, החלוץ היווני של סלטיק, מחליק לתוך הספסל שקרוב לשער 13 וכל האיצטדיון נקרע מצחוק.
28. אחרי גול באחד הדרבים (הדרבי של לאלה?) יגאל אנטבי קופץ לכתפיים של אלי גוטמן שמצדו זז באלגנטיות הצידה. אנטבי ההמום נותר תלוי חסר אונים באוויר והתרסק על הרצפה.

בדומה ל28 שלך:
29) ראובן עובד כובש בבעיטה חופשית נגד סולנה בגביע אופ''א בחוץ ופותח בריצת אמוק לכיוונו של גיא לוזון כשהשחקנים בראשות יגאל אנטבי בעקבותיו, עובד קופץ על לוזון ומרסק אותו לרצפה יחד עם שאר השחקנים שקופצים על ראובן

32) פנסטיל מבקיע בדרבי ב-2005 ורץ לספסל לקפוץ על שייע, ולפני שהוא מספיק להבין מה קורה אז שייע המאמן הוא שזה שמזנק עליו באמוק בקפיצה אדירה, כאילו שהשנה היא 1970 והוא הבקיע עכשיו בדרבי.

פנסטיל לא הבקיע מעולם בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו יכתוב על סאגת פרוספר אזגי את טביב ואוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
שמישהו יכתוב על סאגת פרוספר אזגי את טביב ואוסידון.

לך על זה מה אתה מתבייש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח זה ארוך וכולל את שיר היצורוניר.
במקום זה אני אעשה אחד אחר ויעשה אותו בקלות.

45. גיא לוזון מתמנה בעונת 2007/2008 למאמן הפועל, הוא נפגש עם אבקוסיס בוולפסון ומאלץ את האחרון לפרוש, לאחר הפגישה יוצא אל האוהדים שבאו למחות בחוץ ופוצח במונולוג קאלט שיזכר לדורות.
http://www.youtube.com/watch?v=zQszA0oJmWc
עכשיו בצפייה חוזרת (לא השנייה, אולי העשירית) אני פתאום קולט שהוא יורד חזק על דודו דאהן בסרטון, אותו אחד שלימים יסדר לו את ג'וב החלומות בסטנדארד ליאז'. פיקנטריה מטורפת.
כמובן חשוב לציין גם את ההבטחה לאוהדים שאם טועמה יעזוב תורידו לי את הראש, אותו טועמה עזב זמן קצר אחרי אותה הבטחה לאותה סטנדארד ליאז'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
גמר גביע שנת 2007/2008 בית"ר של גאידמק יושבת עלינו כל המשחק אבל הולכים לפנדלים.
בפנדלים בואטנג מחמיץ וברוך דגו (אפס מספר אחת) יכול לסגור עניין בבעיטה האחרונה אך מחמיץ.
הבוגד כובש לאחר שאניימה הודף לשער.
ואז מגיע ראובן עובד (אפס מספר שתיים) שזכור לי בבירור שלא רצה לבעוט מרוב הפחד (הוא ממש ברח אחורנית ששאלו מי בועט) ומחמיץ מול קאלה.
אחד הרגעים הקשים אבל גם פיקנטיים.
http://www.youtube.com/watch?v=-FSkLkkeMqE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
איזה פיקנטי זה, יא ווארדי.
רוצה שם לספר על ההפסד האחרון בדרבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:05 
זיטו,גביע,מרמורק,אמבולנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:18 
סימרוטיץ כתב:

43. משחק שמינית גמר הליגה האירופאית מול קאזאן בבלומפילד, ענן כבד מנע מהקהל לראות את המשחק ,טבח של אלפי מטריות ביום הארור הזה

באותו משחק, באין סדרנים ושוטרים כעשרה אוהדים בתוכם אני קופצים מעל הגדר של 7 ורואים את המחצית השניה מתוך הצריף הקטן שמתחת ללוח התוצאות שמאז נהרס לכבוד הלוח החדש. BEST SEATS IN THE HOUSE, כמובן אם לא כוללים את מצבו הרעוע והמתפורר וחוטי החשמל הרופפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
44. לא זוכר באיזה משחק, אבל אני כן זוכר שזה היה בבלומפילד. עמרי קנדה עמד מחוץ למגרש אחרי שהוא יצא בשביל לקבל טיפול רפואי. כשהוא עומד על הקו, מחכה שהשופט יאשר לו לחזור, בדיוק מגיע שחקן של הקבוצה היריבה בפריצה על אותו קו. קנדה עושה תנועה כאילו הוא הולך לדפוק לו גליץ' ואז נעמד. השחקן מאבד את הכדור והכדור חוזר לשליטה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:32 
ואם כבר קרטיב אז שכטר עושה חימום עם קרטיב במהלך משחק פתיחת עונה מול הפועל חיפה, עולה לשחק ואחרי זמן לא ארוך מותח שריר ויוצא

הסיפור הפיקנטרי ביותר היה ויישאר משחק האליפות ב86. דוביד נותן לשחקנים סוכרזית ואומר להם שאלה כדורי מרץ. גילי חולם כמה ימים קודם שהוא נכנס ומבקיע גול נצחון ואומר את זה לדוביד ושהוא חייב להכניס אותו. הוא גם נודר נדר שאם לוקחים אליפות הוא חוזר רגל לבת ים ואחרי המשחק זה ישר מה שהוא עושה עד שגוררים אותו חזרה לחדר ההלבשה וזורקים אותו לאמבטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
טרום עונת השרוכים, שחקן צעיר בשם פיני בלילי (או כפי שנקרא אז "בללי") עולה במחצית השניה של משחק אימון בבלומפילד... לא זכור לי כ"כ למה, אולי בגלל הריצה הברווזית שלו, הוא מעלה גיחוך בקרב הקרובים אלי ביציע... לקראת סיום המשחק הוא הבקיע וחגג בטירוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:44 
מחזור סיום עונת 2004/5 המסוייטת. אחרי שנשארנו סופית בליגה במחזור הקודם מגיע המשחק האחרון של אנחת רווחה קולקטיבית ונערך באווירה רגועה ומחוייכת במגרש וביציעים ( קינטורים הדדיים בין 5 ל7 - שבו בשמש יא מנאייק ). במהלך המשחק האגדה אוגבונה מקבל כדור ליד קו האמצע, ותוך שהוא עומד שחקן של הלוזונות רץ לעברו לחטוף, נתקע בו ועף כמה מטרים אחורה. בלומפילד על הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:45 
redblood כתב:
27. סאמאראס, החלוץ היווני של סלטיק, מחליק לתוך הספסל שקרוב לשער 13 וכל האיצטדיון נקרע מצחוק.
28. אחרי גול באחד הדרבים (הדרבי של לאלה?) יגאל אנטבי קופץ לכתפיים של אלי גוטמן שמצדו זז באלגנטיות הצידה. אנטבי ההמום נותר תלוי חסר אונים באוויר והתרסק על הרצפה.

:BOW: :BOW:
מוות כתב:
44. לא זוכר באיזה משחק, אבל אני כן זוכר שזה היה בבלומפילד. עמרי קנדה עמד מחוץ למגרש אחרי שהוא יצא בשביל לקבל טיפול רפואי. כשהוא עומד על הקו, מחכה שהשופט יאשר לו לחזור, בדיוק מגיע שחקן של הקבוצה היריבה בפריצה על אותו קו. קנדה עושה תנועה כאילו הוא הולך לדפוק לו גליץ' ואז נעמד. השחקן מאבד את הכדור והכדור חוזר לשליטה שלנו.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: