kobster כתב:
joshsoos כתב:
שייקספיר, קינג ליר?
יותר כמו 300.
בליחי או בליצ'י,
הנאומים שלך באמת מעוררים השראה ואין לי ספק שהם מגיעים ממקום אמיתי של אהבה לקבוצה.
הלוואי והבעיה שלנו היתה הדרבי.
הלוואי והיינו יכולים להתייחס רק לצד המקצועי בקבוצה ולשאלה הרת הגורל האם לעלות עם ספורי או זגורי.
המלחמה האמיתית שלנו לא תיגמר מחר באחת עשרה בלילה, בין אם ננצח ובין אם נפסיד, אלא היא רק תתחיל.
תבין, גם אם דמארי יתן שלושער מחר, בעוד חודש בערך הוא כבר לא פה, ולא בגלל יכולת מקצועית או הצעה גרנדיוזית אלא בגלל שזו הדרך היחידה של המנהלים הדגולים שלנו לשלם משכורות החל מעוד חודשיים. ואם הכסף הזה לא יספיק, הם ימכרו גם את שכטר בקיץ בשביל להעמיד תקציב לשנה הבאה.
הם יעשו הכל, רק כדי שהם ימשיכו לנהל ולרסק את המועדון, ימשיכו לדאוג לאנשי שלומם בקרב האוהדים (ראה אשכול הכרטיסים לדרבי), ימשיכו להעסיק בשכר כל מיני אנשים בלי תפקיד מוגדר במועדון וימשיכו לעבוד בעיניים על אוהדים כמוך שכל מה שמעניין אותם זו מלחמה על הדשא פעם בשבוע. הם גם ישכנעו אותך שהמאמן זו הבעיה האמיתית של המועדון ואם חלילה נפסיד מחר הם יתירו את דמו וישלחו את האנשים "הנכונים" לאימון כמו שהם עשו בשבוע שעבר כדי להסיט את הפוקוס מהכישלון הניהולי שלהם אל הכישלון המקצועי של רב"ש, כאילו זה חזות הכל.
אז מצטער, אבל הדרבי מחר מחוויר לעומת הבעיה האמיתית שלנו. הלוואי וננצח ונסתום את הפה לחלאות בצד השני, הלוואי ולתשעים דקות נשכח מהצרות של המועדון הזה, זה לא אומר שהם לא יחכו לנו בשניה שהוא יגמר.
אתה צודק נכון באמת שיכול להיות שדמארי ילך..
אבל יש דרבי ראבאק בואו נעבור אותו ואז נחשוב הלאה..
נגיע לינואר ונעשה מחאה ונעשה מה שצריך לעשות כמובן בדרך ישרה ולא עקומה..
אבל זה לא הזמן להתעסק בזה יהיה עוד הרבה מאוד זמן להתעסק עם זה
תבינו משהו אחד אין אפחד מעל הדרבי כמו שאנחנו שרים "הדרבי הוא מעל הכל"
אז בואו נוכיח את זה קודם אנחנו צריכים להוכיח את זה אחר כך השחקנים אנחנו ההשראה שלהם לא הם שלנו..
באמת שיהיה עוד הרבה זמן להתעסק עם זה אבל זה העיתוי הכי לא נכון להתעסק באם דמארי יעזוב או שכטר או ורמוט
זה הזמן אך ורק להתעסק בדרבי
איך אתם רוצים שהראש של השחקנים יהיה בדרבי אם הראש של האוהדים לא בדרבי..
ואיך רוב האוהדים אם לא כולם אומרים עדיף לנצח את הדרבים ולסיים אמצע טבלה מאשר לסיים בצמרת ובלי דרבי !!
אז מה זה משנה אם דמארי ילך או לא ילך צריך קודם לצאת מהדרבי הזה כמו שצריך ושאני אומר כמו שצריך אני מתכוון לניצחון (מהסיבה הפשוטה שאני לא לוזר אני לא חושב על תיקו באף משחק תמיד אני שואף לנצח) אם נבוא בהרגשה שתיקו זה הישג אנחנו נקבל 5 על הראש צריך לבוא עם הראש למעלה להסתכל להם בלבן של העיניים ולהשאיר דם על הדשא !!
הגיע הזמן אומרת אימי !!