dorz כתב:
אתם יוצאים מנקודת הנחה אוטומטית שזה הכל עניין של זריקת זין, ושאם רק תצעקו בוז יותר חזק השחקנים יתעוררו ויתחילו להילחם. לא יודע איזה הוכחות יש לכם לתיאוריה הזאת, אבל לפחות ממקום עומדי בשער 7 צעקו לשחקנים להתעורר כבר ביתרון, קיללו אותם בשוויון וקיללו אותם יותר ויותר ככל שעבר הזמן, עד ה-4:1 שהעיר את כל עניין ה"לא ישברו אותנו". לא רואה איך זה עזר.
מישהו כתב בשרשור אחר שרב"ש (שוב) קרס ועשה שטויות תחת הלחץ. אני לא בטוח שהמקרה של השחקנים שונה. וכשצועקים לדגני "יא זבל, יא בן זונה" מחצית שלמה, וואלה, לא נראה לי שזה יעזור לו להרים את הכדור יותר טוב (אם משהו בכלל יכול לגרום לזה). הלוואי שהייתי מוצא עכשיו את המחקר שהראה שקהל לחוץ יכול דווקא לעבוד נגד הקבוצה שלו במשחקי בית, אבל ההרגשה שלי היתה שזה מה שגרם לנו נזק היום - ולא רק המיעוט שעודד כל המשחק בשער 5, אבל בלי קשר לשום דבר ממה שקורה על המגרש. ואני בכלל לא מדבר על האווירה המדכאת שגישת ה"בואו נקלל את השחקנים בכל פעם שלא הולך" יוצרת ביציע, אפילו ב-2:1 - כששום דבר עוד לא באמת אבוד.
אז כן, אני מבין את מי ששורק בוז בסוף משחק מביש כזה. אני אפילו מבין את מי שהולך הביתה לפני הסוף. אבל התחושה שלי היתה שמרגע שקצת לא הולך, במקום לנסות להרים את השחקנים נכנסים בהם. וגם אם הם באמת זורקים זין, אני לא רואה איך זה יגרום להם לזרוק פחות. רק בשבוע שעבר ראינו בכדורסל איך קהל משולהב יכול לדחוף קבוצה מוגבלת לניצחון אדיר על קבוצה עדיפה. יש מצב שהיום ראינו בדיוק את האפקט ההפוך.
מבאס.
יש הבדל בין לשרוק בוז בסיום ללקלל 90 דקות
אין דבר שאני יותר שונא מהאנשים שבאים לקלל כל המשחק את השחקנים שלנו לא מבין מה זה נותן להם ולצערי יש הרבה כאלה בשער 7
ואם אתה מחפש מחקר על לחץ (לא לקלל, אלא לחץ) של קהל על שחקנים תלך למשחק בטדי ותבין למה הם ניצחו, השחקנים של ביתר ידעו שאם הם לא יתאבדו באותו משחק אז יהרגו אותם וואלה הם גם ניצחו