תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:43 
ואיך מצחיק זה המשפט "אין בעיה לעודד כשמפסידים, אבל יש דרך".
שמענו עליכם. איכשהו תמיד כשמפסידים זה בדרך הלא נכונה וכשמנצחים זה בגלל המלחמה.
העיקר שאתם מאמינים לעצמכם.
הפועל בנתה קבוצה בינונית והיא משחקת בינוני. מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:43 
villa crespo כתב:
red_gamba כתב:
MoToBOy כתב:
שער 5 איבד את זה
התאהב בעצמו, התאהב בסטיגמה שנוצרה עליו שהוא מעודד לא משנה מה
בסוף זה היה נראה כאילו הם שמחים שאנחנו מובסים כדי שהם יוכלו להוכיח כמה שהם קהל טוב ומעודד לא משנה מה.
בחירת שירים גרועה, חוסר מעורבות במה שקורה במשחק, דיי כבר.

ולכל הגאונים שיבואו ויגידו אז תעודד אתה אז תעשה אתה ובלה בלה, הרעיון הוא לדעת לקבל ביקורות, בקצב הזה נהפוך להיות מכבי עם 5 ארגונים.
האולטראס היו מעולים ובאמת הקהל הכי טוב, אבל משהו קרה בשנים האחרונות וזה פשוט נוראי, הם צריכים להתעורר ולהקשיב לביקורות.

נ.ב
שלא נדבר שזה לא מזיז לשחקנים את הביצה השמאלית
אולי ההפף זה מראה שלא נורא לא קרה כלום אז הובסנו מול קבוצה פח אז הפסדנו לביתר אז הוצאנו תיקו עם בני יהודה וכו'

מדוייק

עשרות ילדונים שנשבו בשקר הזה של "לעודד בכל מצב" ולקחו את זה למצב קיצון שבסוף המשחק כולם מתחבקים ושרים שירי נצחון
עידוד שמנותק לגמרי ממה שקורה במגרש
אף אחד לא מבקשש לקלל או לשרוק בוז אבל קצת מעורבות מעבר לא תזיק.. אנחנו כלי עזר לקבוצה שאנחנו אוהדים ומטרת העידוד היא לדחוף את הקבוצה
כשמעודדים ב4-1 כאילו הכל בסדר המסר היחיד שאנחנו מעבירים זה שהשחקנים יכולים ללכת לישון רגוע הלילה..

מי זה הסבא הותיק הזה שמפריעים לו ילדים שמעודדים?
היחידים שבושה הם אתם. אם השחקנים לא מחוייבים, אז תיתנו להם בראש בהתחלה. מה קרה? כשהובלנו 1-0 הם היו מחוייבים ואח"כ לא?
אפשר לחשוב שהם פתחו רגליים. אוהדים מפונקים.

לא מפריעים לי הילדים בכלל.. ההפך.. אני חושב שנעשה להם עוול כשמכרו להם איזה שקר שהם חייבים לעודד גם כשמשתינים עליהם
הקהל הוא לא תפאורה.. אנחנו שם כדי לעזור לקבוצה ולפעמים אנשים בוחרים להשאר תפאורה במקום לנסות להשפיע
גם אלו שכבר שרו אז שרו שירי נחמה כאילו הכל בסדר וקיבלנו 4 ומחכים לשריקה במקום שירי עידוד ודחיפה
מין קבלת המצב ועצימת עיניים וזה אסור שיהיה מקובל עלינו כאוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אבל הם חושבים שזה מועיל לקבוצה.
ואולי הם לא חושבים שזרקו עליהם זין? אני לא חושב שהפועל זרקו היום זין.
בקיצור, גם אם הם באמת התאהבו בעצמם, שיעשו את זה. איך זה נוגע לכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:46 
מי אמר שבוז צורם עוזר במשהו? שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש, וזה מובן לחלוטין לשרוק בוז אחרי תבוסה ביתית (למרות שבחיים לא עשיתי ולא אעשה את זה), אבל מי קבע שזה מועיל?
חוץ מזה, בסופו של דבר, מי שהמשיך לעודד ב-4-1 זה אותם אנשים שעודדו גם קודם... רק שקודם לא הייתה עם זה בעיה, ב-4-1 זה פתאום נהיה לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:47 
אדום נחמד כתב:

אז עכשיו כבר אפשר לנהל דיון
המטרה שלי היא טובת הקבוצה ואם אחד מאיתנו ישכנע את השני שפעולה X היא הנכונה להפועל אזי תרמנו לקבוצה וככה בדיוק זה אליי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
red_gamba כתב:
אדום נחמד כתב:

אז עכשיו כבר אפשר לנהל דיון
המטרה שלי היא טובת הקבוצה ואם אחד מאיתנו ישכנע את השני שפעולה X היא הנכונה להפועל אזי תרמנו לקבוצה וככה בדיוק זה אליי

אבל אין פה מה לשכנע.
אתה חושב ככה והם חושבים אחרת. אין פה אמת אחת.
אני לא איזה ילד אולטראס ובאמת שלא מפריע לי העידוד שלהם. הרבה דברים אחרים כן. זה לא.

אבל בלי קשר, הביקורת עליהם היא ארסית. שהם עושים דווקא ובכלל לא מעניין אותם הפועל. זה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אתם יוצאים מנקודת הנחה אוטומטית שזה הכל עניין של זריקת זין, ושאם רק תצעקו בוז יותר חזק השחקנים יתעוררו ויתחילו להילחם. לא יודע איזה הוכחות יש לכם לתיאוריה הזאת, אבל לפחות ממקום עומדי בשער 7 צעקו לשחקנים להתעורר כבר ביתרון, קיללו אותם בשוויון וקיללו אותם יותר ויותר ככל שעבר הזמן, עד ה-4:1 שהעיר את כל עניין ה"לא ישברו אותנו". לא רואה איך זה עזר.
מישהו כתב בשרשור אחר שרב"ש (שוב) קרס ועשה שטויות תחת הלחץ. אני לא בטוח שהמקרה של השחקנים שונה. וכשצועקים לדגני "יא זבל, יא בן זונה" מחצית שלמה, וואלה, לא נראה לי שזה יעזור לו להרים את הכדור יותר טוב (אם משהו בכלל יכול לגרום לזה). הלוואי שהייתי מוצא עכשיו את המחקר שהראה שקהל לחוץ יכול דווקא לעבוד נגד הקבוצה שלו במשחקי בית, אבל ההרגשה שלי היתה שזה מה שגרם לנו נזק היום - ולא רק המיעוט שעודד כל המשחק בשער 5, אבל בלי קשר לשום דבר ממה שקורה על המגרש. ואני בכלל לא מדבר על האווירה המדכאת שגישת ה"בואו נקלל את השחקנים בכל פעם שלא הולך" יוצרת ביציע, אפילו ב-2:1 - כששום דבר עוד לא באמת אבוד.
אז כן, אני מבין את מי ששורק בוז בסוף משחק מביש כזה. אני אפילו מבין את מי שהולך הביתה לפני הסוף. אבל התחושה שלי היתה שמרגע שקצת לא הולך, במקום לנסות להרים את השחקנים נכנסים בהם. וגם אם הם באמת זורקים זין, אני לא רואה איך זה יגרום להם לזרוק פחות. רק בשבוע שעבר ראינו בכדורסל איך קהל משולהב יכול לדחוף קבוצה מוגבלת לניצחון אדיר על קבוצה עדיפה. יש מצב שהיום ראינו בדיוק את האפקט ההפוך.
מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:59 
קהל מפולג וציני. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
אתם יוצאים מנקודת הנחה אוטומטית שזה הכל עניין של זריקת זין, ושאם רק תצעקו בוז יותר חזק השחקנים יתעוררו ויתחילו להילחם. לא יודע איזה הוכחות יש לכם לתיאוריה הזאת, אבל לפחות ממקום עומדי בשער 7 צעקו לשחקנים להתעורר כבר ביתרון, קיללו אותם בשוויון וקיללו אותם יותר ויותר ככל שעבר הזמן, עד ה-4:1 שהעיר את כל עניין ה"לא ישברו אותנו". לא רואה איך זה עזר.
מישהו כתב בשרשור אחר שרב"ש (שוב) קרס ועשה שטויות תחת הלחץ. אני לא בטוח שהמקרה של השחקנים שונה. וכשצועקים לדגני "יא זבל, יא בן זונה" מחצית שלמה, וואלה, לא נראה לי שזה יעזור לו להרים את הכדור יותר טוב (אם משהו בכלל יכול לגרום לזה). הלוואי שהייתי מוצא עכשיו את המחקר שהראה שקהל לחוץ יכול דווקא לעבוד נגד הקבוצה שלו במשחקי בית, אבל ההרגשה שלי היתה שזה מה שגרם לנו נזק היום - ולא רק המיעוט שעודד כל המשחק בשער 5, אבל בלי קשר לשום דבר ממה שקורה על המגרש. ואני בכלל לא מדבר על האווירה המדכאת שגישת ה"בואו נקלל את השחקנים בכל פעם שלא הולך" יוצרת ביציע, אפילו ב-2:1 - כששום דבר עוד לא באמת אבוד.
אז כן, אני מבין את מי ששורק בוז בסוף משחק מביש כזה. אני אפילו מבין את מי שהולך הביתה לפני הסוף. אבל התחושה שלי היתה שמרגע שקצת לא הולך, במקום לנסות להרים את השחקנים נכנסים בהם. וגם אם הם באמת זורקים זין, אני לא רואה איך זה יגרום להם לזרוק פחות. רק בשבוע שעבר ראינו בכדורסל איך קהל משולהב יכול לדחוף קבוצה מוגבלת לניצחון אדיר על קבוצה עדיפה. יש מצב שהיום ראינו בדיוק את האפקט ההפוך.
מבאס.

יש הבדל בין לשרוק בוז בסיום ללקלל 90 דקות
אין דבר שאני יותר שונא מהאנשים שבאים לקלל כל המשחק את השחקנים שלנו לא מבין מה זה נותן להם ולצערי יש הרבה כאלה בשער 7
ואם אתה מחפש מחקר על לחץ (לא לקלל, אלא לחץ) של קהל על שחקנים תלך למשחק בטדי ותבין למה הם ניצחו, השחקנים של ביתר ידעו שאם הם לא יתאבדו באותו משחק אז יהרגו אותם וואלה הם גם ניצחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
גם כשהשחקנים עלו למגרש בתחילת המשחק וממש בלי קשר לתוצאה הקהל של חיפה עודד הרבה יותר חזק מכל בלומפילד.
זאת האמת חברים עד כמה שהיא כואבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:06 
הגיוני.. נעודד כשתצליחו וכשלא רק נגביר את הקצב..

אני ד"א שר נעודד כשתפסידו וכשלא רק נגביר את הקצב
אין לי בעיה עם עידוד בהפסדים יש לי בעיה עם עיוורון ואולי אפילו מין כמיהה להיות מושפלים ומבוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

אני לא חושב שזה אסון שאוהדים מתוסכלים שורקים בוז (מי שרוצה לשרוק בוז בגלל תבוסה, שישרוק, מי שרוצה למחוא כפיים למרות התבוסה, שימחא), אבל ברור שבקטע הזה אתה צודק.
אפשר לחשוב שסוויץ' קטן בראש תמיד משנה הכל. כאילו זה לא ספורט מקצועי שמה שקובע זה קודם כל היכולת. כשאתה עובד לשחק עם מלכה בהגנה, אבוטבול בקישור וספורי בהתקפה, ותוך 5 דקות מתפרק, אין לזה שום קשר לזריקת זין. נטו כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

תסלחו לי אבל הקהל שלנו כבר עשר שנים הוא בדיחה, בעונת הדאבל נתנו עונה נדירה בגלל ההצלחות, זהו.
מבוגרים מפנים לנשים וילדים את האמצע של שער 5, כל מי שעובר את גיל עשרים ואחת כבר מבוגר מדי בשביל לעודד.
שער 5 מלא באינטרסנטים ועסקנים, וילדי אייפון שרק מצלמים את הקהל ומצפים שמישהו אחר יעודד בשביל שיהיה מה לצלם.
אנשים עומדים באמצע שער חמש באמצע הגוש תוך כדי משחק ומצוטטים בווטסאפ.
האולטראס מנסים אבל גם הם לצערי קצת איבדו את זה, החילופי דורות האלה דרמטיים מדי, אין בעיה לשים כמה חדשים על הברזלים יחד עם הישנים ולאט לאט, אבל פתאום כולם התחלפו וזה מהר מדי, הדור החדש לא יודע עדיין איך להרגיש את המשחק, במקום לשים את איתך אלך לכל מקום אחרי הגול ולדחוף עוד קדימה שרו משהו שעצר הכל. שלא לדבר על זה שהבחור עם המשרוקית עומד באמצע ושורק כאילו כלום גם היום.
העסקנים, כל מיני אוהדים שפעם היו באים באדום והיו הולכים להכל, עכשיו עסוקים בלנהל כל מיני ועדות באמצע המשחק במקום לעודד. ואחר כך לבוא אלי ולבקש ממני לעשות חבר עמותה פה וחבר עמותה שם ולמה אני לא בא לכדורסל, זה כי אתה קמצן וכו'.
שופט בא ועושה מה שבא לו היום, אף אחד חוץ ממני לא מחכה לו בסוף המשחק, מאמן בא וגומר לנו את המשחק, אף אחד לא מחכה לו.
אולטראס זה לעודד 90 דקות במגרש, אבל תשאלו את טל בנין מה זה אולטראס באיטליה, כשהקבוצה במשבר או שהשחקנים לא נלחמים זה גם להיות קשוחים איתם לא רק ללטף אותם בשירים. אף אחד לא נשאר היום להגיד איזה מילה לגילי שעזב את השחקן שלו בגול הראשון, כי לא בא לו לרוץ איתו, אף אחד לא נשאר בשביל להגיד להם שהם הקבוצה הכי רכה בליגה, ושכל מי שרוצה קצת, לוקח מאיתנו נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:09 
jonati כתב:
תסלחו לי אבל הקהל שלנו כבר עשר שנים הוא בדיחה, בעונת הדאבל נתנו עונה נדירה בגלל ההצלחות, זהו.
מבוגרים מפנים לנשים וילדים את האמצע של שער 5, כל מי שעובר את גיל עשרים ואחת כבר מבוגר מדי בשביל לעודד.
שער 5 מלא באינטרסנטים ועסקנים, וילדי אייפון שרק מצלמים את הקהל ומצפים שמישהו אחר יעודד בשביל שיהיה מה לצלם.
אנשים עומדים באמצע שער חמש באמצע הגוש תוך כדי משחק ומצוטטים בווטסאפ.
האולטראס מנסים אבל גם הם לצערי קצת איבדו את זה, החילופי דורות האלה דרמטיים מדי, אין בעיה לשים כמה חדשים על הברזלים יחד עם הישנים ולאט לאט, אבל פתאום כולם התחלפו וזה מהר מדי, הדור החדש לא יודע עדיין איך להרגיש את המשחק, במקום לשים את איתך אלך לכל מקום אחרי הגול ולדחוף עוד קדימה שרו משהו שעצר הכל. שלא לדבר על זה שהבחור עם המשרוקית עומד באמצע ושורק כאילו כלום גם היום.
העסקנים, כל מיני אוהדים שפעם היו באים באדום והיו הולכים להכל, עכשיו עסוקים בלנהל כל מיני ועדות באמצע המשחק במקום לעודד. ואחר כך לבוא אלי ולבקש ממני לעשות חבר עמותה פה וחבר עמותה שם ולמה אני לא בא לכדורסל, זה כי אתה קמצן וכו'.
שופט בא ועושה מה שבא לו היום, אף אחד חוץ ממני לא מחכה לו בסוף המשחק, מאמן בא וגומר לנו את המשחק, אף אחד לא מחכה לו.
אולטראס זה לעודד 90 דקות במגרש, אבל תשאלו את טל בנין מה זה אולטראס באיטליה, כשהקבוצה במשבר או שהשחקנים לא נלחמים זה גם להיות קשוחים איתם לא רק ללטף אותם בשירים. אף אחד לא נשאר היום להגיד איזה מילה לגילי שעזב את השחקן שלו בגול הראשון, כי לא בא לו לרוץ איתו, אף אחד לא נשאר בשביל להגיד להם שהם הקבוצה הכי רכה בליגה, ושכל מי שרוצה קצת, לוקח מאיתנו נקודות.

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:14 
אם נניח המצב היה ששער חמש עודד כל המשחק ולא הפסיק למרות התוצאה, ניחא. אבל בפועל שער חמש עודד רק מרגע שנכנס השלישי והיה ברור לאן זה הולך. אז זה פתאטי ובטח לא אותנטי. אם אתם רוצים להיות קהל שמעודד בכל מצב, תתחילו קודם לעודד בדקה אפס.
זה היה סתם בשביל שלחברה יהיה מה להגיד מחר בביצפר. זה ברור, כולנו היינו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שאכפת להם ממה שהולך על המגרש "מוגלים" לצדדים(כי בגוש יש דגלים שמסתירים את המגרש", ואז נוצר גוש של ילדים שלא אכפת להם באמת מהמשחק אלא הם שם כי זה מאגניב, ולא באמת אכפת להם להמשיך לעודד במונוטוניות בזמן שקוצרים שחקנים שלנו, ואז לא רק שהעידוד נורא, אלא גם מונע מכל שער 5 לחיות את המשחק. ואז, רק כדי להוכיח לעולם שהקהל והקבוצה על הזין שלהם, מתחילים עם המשרוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:20 
red_o כתב:
100%anti beitar כתב:
למה שאני אפסיק לעודד את הקבוצה שלי כשהיא מפסידה? מה הבעיה בלעודד בכל מצב?

כי זה לא מגיע להם
הם משתינים עליך
8000 אדומים באו לעודד אותם ו הם לא מראים טיפת מחויבות

צריך לעודד שהקבוצה מפסידה ואתה מרגיש שהם ניסו ולא הצליחו.
היום הם פשוט לא ניסו וביזו את המועדון ועל כן הם צריכים לקבל בוז

איזה בולשיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:27 
מתישהו אנשים יפנימו שאין שחקנים ואוהדים, יש אותנו, הפועל (ולא מבחינה מיסטית, אלא כי כל תוצאה שלילית על המגרש תוביל לאותם רגשות אצלנו ואצל השחקנים), ובוז לקבוצה שלי זה בוז לעצמי. אני לא אוהב לשרוק בוז לעצמי, בסדר? אני אוהב להרגיש בשליטה גם כשאני מקבל בראש, אז ב-4-1 התחלתי לעודד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
אתה גם אוהב ״להתבאס קוהרנטית״ עם הקבוצה, או מה שזה לא יהיה. אה, כן, ובהזדמנות אחרת דווקא הודית שאתה מקלל שחקנים בזמן משחק. אז כנראה שקוהרנטיות היא לא באמת הצד החזק שלך (מה כן?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 02:24 
החתול של שרדינגר כתב:
כל אלה שאכפת להם ממה שהולך על המגרש "מוגלים" לצדדים(כי בגוש יש דגלים שמסתירים את המגרש", ואז נוצר גוש של ילדים שלא אכפת להם באמת מהמשחק אלא הם שם כי זה מאגניב, ולא באמת אכפת להם להמשיך לעודד במונוטוניות בזמן שקוצרים שחקנים שלנו, ואז לא רק שהעידוד נורא, אלא גם מונע מכל שער 5 לחיות את המשחק.

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 02:35 
החתול של שרדינגר כתב:
כל אלה שאכפת להם ממה שהולך על המגרש "מוגלים" לצדדים(כי בגוש יש דגלים שמסתירים את המגרש", ואז נוצר גוש של ילדים שלא אכפת להם באמת מהמשחק אלא הם שם כי זה מאגניב, ולא באמת אכפת להם להמשיך לעודד במונוטוניות בזמן שקוצרים שחקנים שלנו, ואז לא רק שהעידוד נורא, אלא גם מונע מכל שער 5 לחיות את המשחק. ואז, רק כדי להוכיח לעולם שהקהל והקבוצה על הזין שלהם, מתחילים עם המשרוקית.

נושא הדגלים מרתיח אותי.
כל משחק חוץ שאני הולך וגם נגד בני יהודה,הייתי עם הגוש המעודד ובתחילת המשחק עודננו והיה אחלה עידוד.
אבל ראבאק אי אפשר לראות כלום , עם דגל אחד זה עוד בסדר אבל שיש 4 דגלים מונפים לא היה אפשר לראות כלום אז אני ועוד 20~30 אנשים עברנו משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 02:37 
כן הדגלים האלה הרגו אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 04:57 
אנחנו הפועל

אני פסימיסט אני מאמין בכל מיני אמונות (שלא אקרא להם תפלות כי הן לא תפלות בעיני)
אני מפחד לפני כל משחק לא משנה מי היריבה
אני קטן אמונה ומצפה לגרוע מכל תמיד
אבל אני הפועל ואני לא לוזר
הפועל תל אביב היא קבוצה ששואפת לכל התארים כל הזמן
ששואפת לנצח כל משחק ושאמנם לא באה לפרק בחמישיות אבל באה לפרק אותם 1-0
הקבוצה הזו, הסמל הזה, ההיסטוריה הזו היא אנחנו! ואנחנו זה הקהל והשחקנים
כל אחד צריך לתת מעצמו כדי להעצים את המושג הפועל תל אביב
אני משתדל לעודד 90 דק תמיד ואני לא שורק בוז לעולם
אבל האפטיות המונוטוניות והנצחת הלוזריות הזו היא מזעזעת
מין קבלת הגורל מלמעלה.. הפועל תל אביב לא מקבלת את גורלה, הפועל תל אביב יוצרת את גורלה
הפכנו לקהל שמתפלל לגורל עצוב ומעודד בכשלון יותר מבהצלחה
לתמוך כשמפסידים זה מעולה - לעצום עיניים כשמובסים וכשהמצב רע זה נוראי
קחו מזה מה שאתם רוצים אבל בפועל שחקנים ירדו מהדשא עם ראש מורם כאילו לא קרה כלום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
אם אתם נורא רוצים להשפיל את השחקנים ולגרום להם להבין מה אתם חושבים עליהם, תביאו טיטולים משחק הבא.
יהיה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 05:52 
סמרטוטים יותר מרגש (ואמיתי) מטיטולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:36 
ראשית
אני מתנגד נחרצות לשרוק בוז לשחקנים שלנו
אם מישהו ישרוק בוז אני אגביר את העדוד ולא בגלל וורמוט ,שכטר,בוריס, חיימוביץ או השד יודע מה ,אלא בגלל המכלול שזו הקבוצה שאני אוהד במשך שנים.
העונה לא נגמרה ,נכון שאנחנו נראנו לא טוב ,אבל חובתי כרגע לתמוך וללעודד ולהעביר לשחקנים מסר שאנחנו איתם ונהיה איתם להוציא את העגלה מהבוץ.
יכול להיות שיקרה דבר כזה קיצוני בעתיד שאשרוק בוז (האמת שלא קרה דבר כזה בכל שנותיי כאוהד ומקווה שזה לא יקרה לעולם) ,זה אולי יקרה רק שיהיה משהו ממש קיצוני.
מה שכן העידוד במגרש אינם קשורים למה שנעשה המגרש החל מבחירת השירים ,הפעלת לחץ על השופט ,שריקות בוז לקבוצה היריבה בהתקפה ,
נשמע כמו מקהלת צדיקוב במגרש ולא איזה גוש מעודד/יציע בטרוף ,
גם אנחנו כקהל לא חזרנו מהפגרה או שאנחנו כבר הרבה זמן נמצאים בה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:37 
כמו שאמרתי, מי שחושב שהפועל לא מחוייבת, שישרוק בוז/יקלל/מה שבא לו אבל בלי קשר לתוצאה. למה לא קיללתם במחצית?
רושמים כאן שגילי לא סגר שחקן והיה צריך לקבל בראש, אבל זה היה בחצי הראשון, אז למה צריך לקבל 4 כדי לקלל?
בגוש המעודד לא איכפת לאנשים מהקבוצה עלק. העיקר שלכם איכפת.
אוהדים מפונקים שמחפשים תירוצים.
תנו לי לנחש, גם אם היינו מפסידים כל העונה אבל מראים מחוייבות, אז ביום שבת כולם כאן היו מגיעים לק"ש, אבל בגלל שהשחקנים זורקים עלינו זין, אז אין סיבה לנסוע, נכון?
בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קהל
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
אני לא מבין חלק מהאנשים פה , מי שרוצה לקלל שיקלל מי שרוצה לשרוק בוז מי שרוצה לעודד שיעודד שכל אחד יעשה את מה שהוא רואה לנכון. מה קרה? "המטומטמים החסרי מושג משער 5" הפריעו לכם לקלל ולשרוק בוז? יש מחר אימון לכו ותקללו כמה שאתם רוצים, בשביל זה יש גם פורום עם אנשים שרק מחכים לרגעים האלה.
מצאתם על מי להוציא את העצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 09:11 
איזה הבדלים בין הקהל של הכדורסל ,לקהל של הכדורגל
אין לנו שום השפעה על המשחק עושים ליריבים תמוות ,לעומת הכדורסל שם עושים באמת גיהנום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: