תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי אחים בירושלים
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 01:00 
Karl Marx כתב:
its-sick כתב:
ברור שקטמון היא הפועל ירושלים האמיתית. האוהדים החליטו את זה מזמן, והם היחידים שיכולים להחליט.

חלק מהאוהדים החליטו
יש לא מעט שלא החליטו את זה וממשיכים לעודד את המקורית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 01:14 
הסיפור שם מסובך
חלק מהאוהדים החליטו להתפלג וחלק מהאוהדים נשארו עם הפועל ירושלים המקורית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
לחלק מהאוהדים נמאס שגונבים להם את הקבוצה, וחלק אוהבים את זה
גם להפועל שאול היו אוהדים.
כשיהיה איחוד זה יפסיק להיות רלוונטי, אבל אני לפחות יודע באיזה צד אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי אחים בירושלים
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 03:49 
לא עכבתי אחרי הפרקים הקודמים, מה תקציר הסיפור?
אפשר להגיד שזה כמו הפועל שאול? כלומר לאוהדי הפועל ירושלים נמאס ממי שלוקח את קבוצתם כבת ערובה והקימו את הפועל קטמון, שעלתה במעלה הליגות ועכשיו נפגשת עם הפועל ירושלים המקורית, כשגם לזו נשארו אוהדים?
למה המתיחות בין האוהדים אם כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 04:09 
בר קולמוסא כתב:
אפשר להגיד שזה כמו הפועל שאול? כלומר לאוהדי הפועל ירושלים נמאס ממי שלוקח את קבוצתם כבת ערובה והקימו את הפועל קטמון, שעלתה במעלה הליגות ועכשיו נפגשת עם הפועל ירושלים המקורית, כשגם לזו נשארו אוהדים?

אם הפועל שתחת שאול הייתה שורדת בליגה הלאומית/הליגה הראשונה בזמנו, כפי שהפועל ירושלים מצליחה לשרוד בלאומית, אני מניח שגם אנחנו היינו סובלים מפילוג.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 04:23 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

מתיחות חד כיוונית.
בצד אחד של טדי ישבו אוהדים שעודדו את הפועל ירושלים והשוו את הפועל קטמון לביט״ר,
ובצד השני אוהדים שעודדו את 2 הקבוצות כי הם עדיין מרגישים קשורים לשתיהם, והמטרה שלהם היא לאחד בין הקבוצות בשלב מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 09:14 
לא דומה,
אצלנו היה קונצנזוס מוחלט
אפילו את השיר הכל כך אידיוטי וטיפשי ״רק הפועל אוסישקין״ הפסיקו לשיר אחרי איזה חודש כשהבינו שהמטרה היא הפועל תל אביב, והפועל אוסישקין לכשעצמה לא מעניינת כהוא זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 09:21 
דני גולפיטק כתב:
לא דומה,
אצלנו היה קונצנזוס מוחלט
אפילו את השיר הכל כך אידיוטי וטיפשי ״רק הפועל אוסישקין״ הפסיקו לשיר אחרי איזה חודש כשהבינו שהמטרה היא הפועל תל אביב, והפועל אוסישקין לכשעצמה לא מעניינת כהוא זה

אני חושב שהפסיקו לשיר אותו לאחר שקיבלנו את השם בחזרה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
לקטמון יש קהל מצוין
שזכה לסמל מרגש כמו שי אהרון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 11:23 
ואם אנחנו כבר מדברים על קטמון - אני מלא בהערכה לקבוצות אוהדים, אבל הצורה שהם עשו את זה היא לדעתי מגוחכת.
הם לא הקימו קבוצה מחדש, הם פשוט הלכו להפועל מבשרת ציון מליגה א׳, מחקו לה את הזהות, את ההיסטוריה ואת העבר, והחליטו שמעתה הם מתחילים לאהוד אותה ולתמוך בה, כי הפועל ירושלים החדשה. אחרי שנתיים-שלוש, כשלא הסתדרו שם העניינים והם לא הצליחו לעלות ליגה, אז הם התלבשו על קבוצה אחרת, נדמה לי מעלה אדומים, ופתאום הפכו אותה להפועל ירושלים החדשה שלהם.
וכל אותו הזמן הקבוצה שלהם חיה ובועטת בליגות העליונות ללא שינוי, עם אותו השם, עם אותו הסמל, עם אותם הצבעים, עם אותם השחקנים ועם אותו האצטדיון ומגרש אימונים.
הם יכלו לעשות מחאה גדולה, יכלו כמונו לעשות הכל עד שהבעלים יברח, אבל הם פשוט החליטו שמבשרת/מעלה אדומים היא מעתה הפועל י-ם.
לפחות הם לא שרים ״לפעמים יש אכזבות והפסדים, אבל קבוצה לא מחליפים״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
היה הנסיון הכושל עם מבשרת, אבל כשזה לא הסתדר הם ניסו שוב בליגה ג. לא איחוד ולא בטיח.
נכון, הם טעו בהתחלה, אבל לא ברור איזו זהות והסטוריה הם לקחו ממבשרת. ממש שם דבר בישראל.
וזה שהפועל ים עדיין משחקת זה לא פונקציה לכלום. גם הפועל שאול דישדשה כמה שנים אחרי הקמת אוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 11:50 
אדום נחמד כתב:
היה הנסיון הכושל עם מבשרת, אבל כשזה לא הסתדר הם ניסו שוב בליגה ג. לא איחוד ולא בטיח.
נכון, הם טעו בהתחלה, אבל לא ברור איזו זהות והסטוריה הם לקחו ממבשרת. ממש שם דבר בישראל.
וזה שהפועל ים עדיין משחקת זה לא פונקציה לכלום. גם הפועל שאול דישדשה כמה שנים אחרי הקמת אוסישקין.

הפועל שאול דישדשה, הפועל ירושלים לא מדשדשת, היא נמצאת מעשית באותו מקום שרוב אוהדיה עזבו אותה והקימו את קטמון. כשהיא ירדה לארצית, קטמון קמה, והפועל ירושלים עלתה ליגה. ואז היא ירדה שוב, הפעם לליגה א', ודרסה את הליגה. כלומר, מקצועית היא מתקשה לדשדש. מעשית, למעט שי אהרון ובשנתיים האחרונות אסף עזו, אין שמות מיתולוגים שמגיעים לקטמון. אופיר עזו לא הגיע, אורי פסו לא הגיע, איציק כהן הלך לבית"ר. יתכן וזה גם לא מתאים למירקם - הכל יכול להיות - אבל התהליך של ריסוק הפועל ירושלים איטי עד לא מורגש. הפועל ירושלים מתאמנת בקרית יובל, הפועל קטמון מתאמנת בבית דגן ומחלקת הנוער שלה במגרש סינתטי קטנטן במבט.
נראה כי הפועל סאסי לא תהיה כהפועל שאול. האיחוד לא מתרחש כי הפועל ירושלים חזקה מדי מכדי להתמוטט, לא כמו במקרה הפועל כדורסל.

יותר מזה, האגדה לפיה להפועל ירושלים יש 200-300 אוהדים שנשארו הוכחה אתמול כלא נכונה. אני בהחלט מעריך שאוהדי בית"ר תומכים בהפועל ירושלים, אבל לא עד כדי שילבשו אדום.
הפועל קטמון זה בהחלט הדבר הבא, אבל התהליך רחוק מלהיות מושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 11:58 
אדום נחמד כתב:

א. מבשרת היא אולי (היתה?) קבוצה קטנה בליגות הנמוכות, אבל גם לקבוצה קטנה מליגה נמוכה יש זהות עם הקהילה שלה והיסטוריה משלה, לא רק לגדולות. בבריטניה זה ברור מאליו, עצוב שבארץ פעם אחר פעם מסתבר שזה עדיין רחוק מלהיות מובן.
ב. עצם ההשוואה שלך בין הפועל י-ם להפועל שאול היא פונקציה לכלום. הפועל שאול היתה קבוצה שהתרוקנה מכל נכסיה, איבדה את הבית, ירדה ליגות גם לפי בקשתה, עברה לשחק בכל מיני טייבה כאלו, חיסלה את מחלקת הנוער, שלחה את הנשים לארח בכפר עזה עם שלוש שחקניות וללבוש ורוד, וכל זה רק על קצה המזלג. עובדה שהפועל שאול כבר לא קיימת היום.
הפועל ירושלים, למעט חלק מהאוהדים שנטשו, שמרה ועדיין שומרת על כל נכסיה, לרבות מעמדה בליגות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל האמיתי הוא הין הכדורסל והכדורגל.. לא במהות של קטמון לעומת הפועל ים, ואוסישרין לעומת הפועל שאול.
אוהדי הפועל ים שעברו לקטמון לא אשמחם שסאסי מצליח להחזיק קבוצה כושלת בליגה לאומית. הם רוצים להעיף אותו והדרך הכי טובה מבחינתם היא מה שהם עשו. בדיוק כמונו. אין אוהד שהיה מעדיף את אוסישקין על פני פשוט מכירה של שאול את הפועל. הוא פשוט לא שחרר.

ועוד דבר לגבי מבשרת. זו חא היתה השטלתות עוינת. זה היה איחוד עם אינטרסים לשני הצדדים. אבל בלי קשר, להשוות את זה לזהות ולמסורת שיש לקבוצות ליגות נמוכות באנגליה המרחק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 12:26 
דווקא הבנתי שבשנתיים האחרונות לאחר עידן הויקטור יונות, הניהול בהפועל י-ם התייצב, ושהביאו מישהו שעושה עבודה טובה (אם הוא עוד שם בכלל). זה מן הסתם כנראה בגלל קטמון שנושפת להם בעורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 12:47 
indiferent כתב:
דני גולפיטק כתב:
לא דומה,
אצלנו היה קונצנזוס מוחלט

אני חושב שהפסיקו לשיר אותו לאחר שקיבלנו את השם בחזרה.....

הפסיקו את הביזיון הזה הרבה הרבה לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
אדום נחמד כתב:

א. מבשרת היא אולי (היתה?) קבוצה קטנה בליגות הנמוכות, אבל גם לקבוצה קטנה מליגה נמוכה יש זהות עם הקהילה שלה והיסטוריה משלה, לא רק לגדולות. בבריטניה זה ברור מאליו, עצוב שבארץ פעם אחר פעם מסתבר שזה עדיין רחוק מלהיות מובן.
ב. עצם ההשוואה שלך בין הפועל י-ם להפועל שאול היא פונקציה לכלום. הפועל שאול היתה קבוצה שהתרוקנה מכל נכסיה, איבדה את הבית, ירדה ליגות גם לפי בקשתה, עברה לשחק בכל מיני טייבה כאלו, חיסלה את מחלקת הנוער, שלחה את הנשים לארח בכפר עזה עם שלוש שחקניות וללבוש ורוד, וכל זה רק על קצה המזלג. עובדה שהפועל שאול כבר לא קיימת היום.
הפועל ירושלים, למעט חלק מהאוהדים שנטשו, שמרה ועדיין שומרת על כל נכסיה, לרבות מעמדה בליגות הגבוהות.

כפר עזה :) ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 09:47 
אוהדי קטמון בגדו בקבוצה שלהם. לא פחות ולא יותר.
אצל שאול לא נשאר כלום. בקושי חולצות לשחקנים שגם הם הלכו והתמעטו.
כשקטמון הקימו את הקבוצה הפועל י"ם עדיין הייתה קיימת, היו נכסים, הייתה מחלקת נוער.
אבל גם שם, לצערי כמו אצלנו (וכנראה כמו בכל מקום) ישנם אנשים שמתאהבים בפרויקט מעצם היותו פרויקט ושוכחים בשביל מה הוא קם, שם, בכלל לא בטוח שהיה צריך פרויקט.
ואני אזכיר שוב את אחד האירועים הטראומטיים והמבזים ביותר שלנו כקהל, שהשם 'הפועל תל אביב' עלה להצבעה של חברי העמותה האם לקרוא ככה לקבוצה שלנו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
כשקטמון הקימו את הקבוצה הפועל י"ם עדיין הייתה קיימת, היו נכסים, הייתה מחלקת נוער.
אבל גם שם, לצערי כמו אצלנו (וכנראה כמו בכל מקום) ישנם אנשים שמתאהבים בפרויקט מעצם היותו פרויקט ושוכחים בשביל מה הוא קם, שם, בכלל לא בטוח שהיה צריך פרויקט.
ואני אזכיר שוב את אחד האירועים הטראומטיים והמבזים ביותר שלנו כקהל, שהשם 'הפועל תל אביב' עלה להצבעה של חברי העמותה האם לקרוא ככה לקבוצה שלנו או לא.

האוהדים לא יכולים לבגוד בקבוצה שלהם.
האוהדים הם הקבוצה.
הדשא שעליו משחקים, הכסאות בחדרי הישיבות, זה נכסים. זה לא הקבוצה.
את הקבוצה שלהם גנב איזה בן זונה, ובטח לא אתה תקבע אם היה צורך בפרוייקט או לא.
הזוי שאתה לא מבין את זה.

ועד כמה שזכור לי, ההצבעה היתה בין הפועל תל אביב והפועל אוסישקין תל אביב, אבל אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אבל נשארו (לא מעט) אוהדים בקבוצה המקורית, זה לא מוחלט ובטח לא שחור ולבן כמו שמנסים להציג את זה.

הנה נקודה מעניינת שכתב עופר פרוסנר בדה באזר:
ציטוט:
ב-15 למרץ 1892 הסתכסך הבעלים של איצטדיון אנפילד עם הדיירת שלו, קבוצת אברטון ששיחקה שם. לקבוצה החדשה קראו גם כן אברטון, אבל ההתאחדות האנגלית החליטה שהיא לא מוכנה שיהיו שתי קבוצות בעלות אותו שם, אז לקבוצה החדשה החליטו לקרוא ליברפול. ומאז, יש שתי קבוצות גדולות במרסיסייד (בלי להעליב את אוהדי טרנמיר, כמובן).

ב-9 במרץ 1908 החליטו 44 חברים שוייצרים ואיטלקים ממועדון הכדורגל והקריקט של מילאן, שהם לא אוהבים את השליטה האיטלקית במועדון, אז הם הקימו מועדון חדש שיצא מהמועדון הישן, וקראו לו אינטרנציונלה מילאנו.

מה ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 10:43 
אדום נחמד כתב:
idan כתב:

האוהדים לא יכולים לבגוד בקבוצה שלהם.
האוהדים הם הקבוצה.
הדשא שעליו משחקים, הכסאות בחדרי הישיבות, זה נכסים. זה לא הקבוצה.
את הקבוצה שלהם גנב איזה בן זונה, ובטח לא אתה תקבע אם היה צורך בפרוייקט או לא.
הזוי שאתה לא מבין את זה.

ועד כמה שזכור לי, ההצבעה היתה בין הפועל תל אביב והפועל אוסישקין תל אביב, אבל אולי אני טועה.

ראשית אני לא מבין את הלשון התוקפנית שלך כלפיי.
שנית, תקרא שוב. לא "קבעתי" בשום מקום אם היה צורך בפרויקט אלא כתבתי שאני בכלל לא בטוח. כך שבכל מקרה, זה במקרה הכי טוב דעה וממש לא קביעה.
גם את הקבוצה שלנו גנב אלי טביב. לטעמך היינו צריכים להקים קבוצה חדשה?
אני מסכים איתך שהאוהדים זה הקבוצה, אז מי בעצם צודק פה? חצי מהקהל שחושב שהפועל י"ם המקורית היא הקבוצה שלו או החצי השני שהקים את קטמון? שניהם צודקים?

שלישית, אתה זוכר נכון, ההצבעה הייתה בין 'הפועל תל אביב' ל'הפועל אוסישקין תל אביב'. זה לטעמך מוריד מהביזיון והשפל?

ואני מאוד מזדהה עם מה שערן כתב.
במקרה כזה מדובר בקבוצה חדשה לחלוטין בלי כל קשר לקבוצה ממנה פרשה.
להבדיל אלפי הבדלות ממקרה אוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי להשמע תוקפני. האם זה השימוש במילה הזוי? אני מתנצל.

לגבי הדברים של ערן, כל מקרה לגופו. גם להפועל שאול נשארו אוהדים, וגם לטביב היו תומכים. זה אף פעם לא מאה אחוז.
בהפועל כדורסל היה רוב מוחלט להקים את אוסישקין. בקטמון הרבה יותר עברו מאשר נשארו, כך נדמה. ובכל מקרה המטרה שלהם היא איחוד ככה שהם לא נוטרים טינה לאלה שנשארו בהפועל סאסי. כמו שאמרתי, כל מקרה לגופו.
לשאלתך, לו טביב היה ממשיך לאחוז במועדון ומדרדר אותו, אפילו לליגה לאומית, כמובן שהיה מקום לשקול פרוייקט חדש.

אגב, אמרת שאוהדי קטמון בגדו בקבוצה שלהם. לזה התכוונתי שאמרתי שלא אתה תקבע אם הפרוייקט נחוץ או לא.
לומר מה שאמרת זה חתיכת האשמה לאנשים שהפועל ירושלים זה החיים שלהם. אני מכיר במקרה אחד כזה.

אגב2, לא. אני לא חושב שזה בזיון. היו שחשבו שראוי לנצור את אוסישקין בשם הקבוצה. מה כל כך בזיוני בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דרבי אחים בירושלים
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אבל נשארו (לא מעט) אוהדים בקבוצה המקורית, זה לא מוחלט ובטח לא שחור ולבן כמו שמנסים להציג את זה.

הנה נקודה מעניינת שכתב עופר פרוסנר בדה באזר:
ציטוט:
ב-15 למרץ 1892 הסתכסך הבעלים של איצטדיון אנפילד עם הדיירת שלו, קבוצת אברטון ששיחקה שם. לקבוצה החדשה קראו גם כן אברטון, אבל ההתאחדות האנגלית החליטה שהיא לא מוכנה שיהיו שתי קבוצות בעלות אותו שם, אז לקבוצה החדשה החליטו לקרוא ליברפול. ומאז, יש שתי קבוצות גדולות במרסיסייד (בלי להעליב את אוהדי טרנמיר, כמובן).

ב-9 במרץ 1908 החליטו 44 חברים שוייצרים ואיטלקים ממועדון הכדורגל והקריקט של מילאן, שהם לא אוהבים את השליטה האיטלקית במועדון, אז הם הקימו מועדון חדש שיצא מהמועדון הישן, וקראו לו אינטרנציונלה מילאנו.

מה ההבדל?

דיון מעניין בתגובה לפוסט של פרוסנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אגב3, בתגובה לפרוסנר, גם הפועל הוקמה מתוך קבוצה קיימת, שבהמשך נקראה מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 11:19 
הכל שאלה של כמה זמן סאסי יחזיק במועדון, הרי כבר היו מגעים לאיחוד שנכשלו. לא נראה לי שלאורך זמן המצב הזה יימשך, בוודאי אם אחת משתי הקבוצות תעלה לליגת העל.
ואתה בהחלט מעליב את אוהדי טרנמיר אם אתה מדבר איתם על ליברפול, הם מבירקנהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 06 פברואר 2014, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי אחים בירושלים
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 14:09 
רק תיקון קל. להפועל שאול לא נשארו אוהדים, אלא אוהד, שלא חי בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
:DEVIL4:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 14:24 
its-sick כתב:
ברגר כתב:
:DEVIL4:

לא הבנתי
מה הוא מת בארץ ? :DEVIL4:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 15:59 
http://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2695494

מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: