תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל מוצאי יום שלישי 12/11
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:02 
nirog כתב:
David Silva כתב:
אחרי ההופעות של אריק בליגה האירופית אין סיכוי שנביא אותו
אלא אם כן יבוא בעלים ממש עשיר, קיצור לא יקרה.

נתן הופעה?
כי הקבוצה שלו הוציאה נקודה אחת בלבד מ-12

אריק זה בהחלט שידרוג, אבל אני החושב שצריכים שחקן יותר בכיוון של נמניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:03 
nirog כתב:
David Silva כתב:
אחרי ההופעות של אריק בליגה האירופית אין סיכוי שנביא אותו
אלא אם כן יבוא בעלים ממש עשיר, קיצור לא יקרה.

נתן הופעה?
כי הקבוצה שלו הוציאה נקודה אחת בלבד מ-12

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
רדפוקס , אאלט גם אתה אמרת שיש לו רקורד טוב והוא אמור להיות שחקן טוב, הלא כן?

לא זכור לי שאמרתי עליו משהו מיוחד בגלל שחוץ מהשם שלו לא ידעתי עליו הרבה, את הדעה על זה שהוא שחקן לא מספיק טוב אני אומר בדיעבד כמובן שפעם אחר פעם הוא לא נמצא בסגל.
תרשה לי להתעלם מכל מיני תאוריות קונספירציה על למה הוא לא בסגל, אני לא חושב שיש סיבה מעבר לעובדה שהוא פשוט לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:04 
גול של שוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:07 
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא זכור לי שאמרתי עליו משהו מיוחד בגלל שחוץ מהשם שלו לא ידעתי עליו הרבה, את הדעה על זה שהוא שחקן לא מספיק טוב אני אומר בדיעבד כמובן שפעם אחר פעם הוא לא נמצא בסגל.
תרשה לי להתעלם מכל מיני תאוריות קונספירציה על למה הוא לא בסגל, אני לא חושב שיש סיבה מעבר לעובדה שהוא פשוט לא מספיק טוב.

כן, אבל יש קשר בין הפציעה לבין רמת המשחק שלו, אני מניח. כמו ששחר כתב- יכול להיות שהוא שחקן טוב שבוסל מפתיעה כרונית שהפכה אותו לשחקן לא טוב.
עדיין, לולא הפציעה הוא רכש שהיה אמור להיות טוב.
האם זה פאשלה או לא של המועדון? קשה לדעת מבלי לדעת מה קרה שם, אבל זה לא נראה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כן, אבל יש קשר בין הפציעה לבין רמת המשחק שלו, אני מניח. כמו ששחר כתב- יכול להיות שהוא שחקן טוב שבוסל מפתיעה כרונית שהפכה אותו לשחקן לא טוב.

חג'ג' תפר את העסקה הזאת ביחד עם אחד מסוכני השחקנים. (אני חושב שרונן קצב, לא בטוח)
ככה מתנהל מועדון הכדורגל הפועל תל אביב, במקום שמערך סקאוטינג ביחד עם המאמן יבחר את השחקנים או לפחות המאמן בעצמו אז הבעלים שהוא בעצם לא בעלים ויש לו רק אחוזים בודדים מנחית פה שחקנים וזה נגמר לא טוב.
יכול להיות שלפני הפציעה הוא היה שחקן טוב, אבל במבחן התוצאה הוא רכש כושל מאוד וההתנהלות להגעתו כושלת עוד יותר.

אגב, בדקתי את עצמי ולא כתבתי עליו שום דבר מקצועי באשכול שנמסרה ההודעה על החתימה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:14 
סבבה. היו אחרים שכתבו כנראה שבלבלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
גם עבדורחימי מרשים ביוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:37 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:
dino כתב:
iHapoelist כתב:
עכשיו ב103 מדברים על הפועל

נו מה אומרים?

קח אשכול סטנדרטי בפורום,את המלל תעביר לסאונד,תתבל עם המשתתפים הבולטים בזמן האחרון ויצא לך אחד לאחד .

יכולת לומר גם שראיינו את רונן קצב שגילה שהשחקן הזה מצא חן בעניו, הוא דיבר עם חג'ג' והם תפרו עסקה מבלי שהוא מפרט איך ואם בכלל רב"ש ראה אותו משחק

אבל מה זה משנה הם הרי מדברים שטויות ומה שבאמת קרה זה שרב"ש החליט לצרף אותו על סמך מעקב מקצועי מעמיק ובשיתוף מחלקת הסקאוטינג המפוארת שלנו

למה תמיד לחשוב שלילי ...

מוכרח להודות שלמרות שכבר אז הייתי מוכן להתערב שמדובר בפלופ, לא האמנתי שזה יגיע למצב שהוא בכלל לא ישחק
אבל לא נורא, עדיין יבואו כאן החכמים ויסבירו לי שזו מעידה חד פעמית ולא היה כאן שום פגם וזו בדיוק השיטה להחתים שחקני רכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:45 
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה יש להבין בדיוק? אם זה לא פאשלה של המועדון (שאגב, זו פאשלה סדרתית) אז זו פאשלה של מי בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אני הייתי מאלה שכתבו שהוא נראה שחקן טוב ופוטנציאל ליותר מזה אחרי שראיתי את התקצירים של רוב משחקי הקבוצה שלו בעונה שעברה וקראתי חוות דעת עליו של אוהדים קרואטים שהיו מאוד חיוביות.
העניין הפעוט שהוא הגיע עם פציעה קשה וארוכה שאף אחד לא ידע עליה ועל חומרתה (כולל מי שאשכרה החתים אותו) די משנה את הסיפור, וגם מסבירה איך משחקן שקושר לקבוצות באיטליה וצרפת בתחילת הקיץ התגלגל אלינו בסוף ספטמבר תמורת גרושים, אז כל מה שנכתב לפני כן לא הכי רלוונטי.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 12 נובמבר 2013, 22:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:49 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה יש להבין בדיוק? אם זה לא פאשלה של המועדון (שאגב, זו פאשלה סדרתית) אז זו פאשלה של מי בדיוק?

בחיים קורות תקלות לפעמים גם כשאתה פועל נכון. בשביל להעביר ביורת על עניין כל כך ספציפי ומקצועי, צריך לדעת מה היה שם ואנחנו לא יודעים.
אבל זה לא באמת משנה כי כך או אחרתף ברור לכולם שההתנהלות הכללית לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:51 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני הייתי מאלה שכתבו שהוא נראה שחקן טוב ופוטנציאל ליותר מזה אחרי שראיתי את התקצירים של רוב משחקי הקבוצה שלו בעונה שעברה וקראתי חוות דעת עליו של אוהדים קרואטים שהיו מאוד חיוביות.
העניין הפעוט שהוא הגיע עם פציעה קשה וארוכה שאף אחד לא ידע עליה ועל חומרתה (כולל מי שאשכרה החתים אותו) די משנה את הסיפור, וגם מסבירה איך משחקן שקושר לקבוצות באיטליה וצרפת בתחילת הקיץ התגלגל אלינו בסוף ספטמבר תמורת גרושים, אז כל מה שנכתב לפני כן לא הכי רלוונטי.

שלא תבין לא נכון, אני ממש לא בא לבקר או להגיד שטעית. להיפך. כנראה שלולא הפציעה מדובר בהחתמה טובה.
איך קרה שהוא הגיע ככה לקבוצה זו שאלה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:52 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בחיים קורות תקלות לפעמים גם כשאתה פועל נכון. בשביל להעביר ביורת על עניין כל כך ספציפי ומקצועי, צריך לדעת מה היה שם ואנחנו לא יודעים.
אבל זה לא באמת משנה כי כך או אחרתף ברור לכולם שההתנהלות הכללית לא טובה.

אנחנו יודעים בוודאות שהשחקן פצוע או גרוע. ב2 המקרים מדובר בפאשלה של המועדון. זה לא קשור לביקורת אלא עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
לגבי האם היה צריך להחתים אותו למרות שהוא הגיע פצוע - אני לא החלטי כמו שחר. מה שבעיקר צריך לזכור זה שהוא הגיע תמורת גרושים ולא בנו עליו שום דבר, הוא היה תוספת לסגל משום מקום ביום האחרון של חלון ההעברות. זה לא שהוא היה אמור להיות חלק מרכזי בפאזל, ולא שהוא הגיע ע"ח מישהו שכן היה יכול להיות כזה. וכמו שכתבתי (הרבה יותר מדי פעמים), היו לנו גם כאלה וגם כאלה הקיץ, ואלה כשלים קצת יותר מהותיים שפגעו בנו הרבה יותר, ומהם חשוב הרבה יותר להפיק לקחים, למרות שזה הרבה פחות סנסציוני מלהתמקד ב-"שחקן שהגיע פצוע ולא נכלל בסגל פעם אחת" בלי התחשבות בנסיבות מסביב.

שחר - השאלה מה הנזק של אותה פאשלה. אם הוא שולי, לעומת מה שכן היה אפשר להרוויח, אולי ההימור בחישוב סיכוי/סיכון היה טוב למרות שהוא נכשל, מטבעו של הימור להיכשל לעתים.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 12 נובמבר 2013, 22:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:53 
אני ממש לא מסכים עם הלוגיקה הזאת אבל זה וויכוח מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אבי ז"ל ניסה ללמד אותנו שאנחנו לא מספיק עשירים כדי לקנות בזול.

אני חושב שזה נכון במיוחד לגבי הפועל של השנה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 23:17 
אדום אופטימי כתב:
אבי ז"ל ניסה ללמד אותנו שאנחנו לא מספיק עשירים כדי לקנות בזול.

אני חושב שזה נכון במיוחד לגבי הפועל של השנה האחרונה

אוי אם רק היינו לומדים את הכלל הזה ...
לא יכול לדמיין איפה היינו נמצאים היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 23:33 
יובל כתב:
לגבי האם היה צריך להחתים אותו למרות שהוא הגיע פצוע - אני לא החלטי כמו שחר. מה שבעיקר צריך לזכור זה שהוא הגיע תמורת גרושים ולא בנו עליו שום דבר, הוא היה תוספת לסגל משום מקום ביום האחרון של חלון ההעברות. זה לא שהוא היה אמור להיות חלק מרכזי בפאזל, ולא שהוא הגיע ע"ח מישהו שכן היה יכול להיות כזה. וכמו שכתבתי (הרבה יותר מדי פעמים), היו לנו גם כאלה וגם כאלה הקיץ, ואלה כשלים קצת יותר מהותיים שפגעו בנו הרבה יותר, ומהם חשוב הרבה יותר להפיק לקחים, למרות שזה הרבה פחות סנסציוני מלהתמקד ב-"שחקן שהגיע פצוע ולא נכלל בסגל פעם אחת" בלי התחשבות בנסיבות מסביב.

שחר - השאלה מה הנזק של אותה פאשלה. אם הוא שולי, לעומת מה שכן היה אפשר להרוויח, אולי ההימור בחישוב סיכוי/סיכון היה טוב למרות שהוא נכשל, מטבעו של הימור להיכשל לעתים.

על השאלה אם הפאשלה היא קטנה או גדולה באמת אי אפשר לענות כי אלה באמת נתונים שאנחנו לא יודעים, רק כתבתי שזאת פאשלה ושהכסף שיממן אותה הוא מועדון הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 07:08 
אבל אם אתה לוקח הימור מושכל בעלות נמוכה ומפסיד זה לא אומר שההתנהלות שלך היתה כושלת, זה אומר שההימור לא הצליח. אתה לא יכול למדוד התנהלות רק דרך השורה התחתונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק. בידיעות של היום כתוב שלזהבי יש סעיף שחרור של מיליון יורו בסוף העונה (לא בינואר) וכבר יש התעניינות רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 07:44 
אחד האדומים כתב:
אוף טופיק. בידיעות של היום כתוב שלזהבי יש סעיף שחרור של מיליון יורו בסוף העונה (לא בינואר) וכבר יש התעניינות רבה

שהעמותה תתחיל לאסוף כספים במטרה לקנות אותו ולשלוח לחלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:

התעניינות רבה מצד מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 08:02 
אגב בגלצ אמרו שמכבי לא כבשה השנה אפילו שער אחד בלי זהבי על המגרש. כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 08:25 
אוגוסטוס היל כתב:
אבל אם אתה לוקח הימור מושכל בעלות נמוכה ומפסיד זה לא אומר שההתנהלות שלך היתה כושלת, זה אומר שההימור לא הצליח. אתה לא יכול למדוד התנהלות רק דרך השורה התחתונה

אם אתה מהמר בכסף שכמעט ולא קיים, אז כנראה שכבר ההתנהלות שלך כושלת.
חוץ מזה, כל ההתפלספויות האלה מיותרות לחלוטין, שלמת כסף על שחקן, פצוע או גרוע. שלמת מעט, או הרבה כסף אז הכישלון הוא אולי קטן או גדול, אבל בסופו של יום הוא כישלון..מה עוד שזה כישלון שחוזר על עצמו פעם אחר פעם ואפילו בקבוצה מודים בכך. אין דרך אחרת למדוד התנהלות, כמה שלא תחפור בזה פעם ועוד פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 08:42 
בכל החלטה שאתה לוקח בחיים יש סיכויים וסיכונים ולכן היא סוג של הימור.
עם השקעתי סכום סביר במניה שהיה לה פוטנציאל גדול לעלות אבל היא נפלה, לא אומר שכשלתי בתהליך קבלת ההחלטות.
או אם שחקן כדורסל עולה לזריקה חופשית מ 2 מטר ומחטיא, זה לא אומר שהוא לא צריך לקחת בחשבון את אותה זריקה 4 דקות אחכ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 09:04 
עכשיו זה פציעה קשה? כי בהתחלה כשטענתי שהביאו את ורוצ׳נה 2 הסבירו לי מקורבים שזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 09:52 
אוגוסטוס היל כתב:
בכל החלטה שאתה לוקח בחיים יש סיכויים וסיכונים ולכן היא סוג של הימור.
עם השקעתי סכום סביר במניה שהיה לה פוטנציאל גדול לעלות אבל היא נפלה, לא אומר שכשלתי בתהליך קבלת ההחלטות.
או אם שחקן כדורסל עולה לזריקה חופשית מ 2 מטר ומחטיא, זה לא אומר שהוא לא צריך לקחת בחשבון את אותה זריקה 4 דקות אחכ.

לא נכון. אם מישהו ימכור לך דף ריק ואתה תשלם לו על מניה, מבלי שבדקת מה הוא מוכר לך אז נכשלת בקבלת ההחלטות. אם העלית למגרש למשחק גורלי מישהו שטוען שהוא שחקן כדורסל ואין לו רקע מבלי שוודאת שהוא בכלל שחקן כדורסל והוא מפסיד לך משחק, אז נכשלת והתרשלת בקבלת ההחלטות. איפה בדיוק עובר הגבול של ה"הימור המושכל" הזה...אם סוכן היה מוכר לחג'ג' שיש לו שחקן זר תותח נבחרת ניגריה במבחיר מבצע והיה נוחת לארץ נכה בלי רגליים, גם אז זה היה "הימור מושכל"??
שאני חושב על זה, אנשים כמו תומר בן יוסף, בנו בתים שלמים מ"הימורים המושכלים" האלה. כמה אפשר להתפלסף על דברים כל כך ברורים. זה לא שהגיע לפה שחקן בינוני, או שחקן שנפצע מהר, הגיע לפה שחקן שבחצי שנה בכלל לא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אז מה עדיף,זהבי נפצע פציעה טורדנית (לא יקרה) מעלה את הסיכוי איכשהו לנס (או לדרבי פחות כואב) לא נמכר עקב כך ממשיך להכות ולהתעלל בנו במוקדם או במאוחר,או זהבי יחסית בריא שידחוף אותם לאליפות,ירצה לברוח שוב בעקבות הכסף הגדול (הילד כבר גדול והאישה נרגעה ומתגעגעת שוב לשופינג בניחוח אירופאי) ועם קצת מזל ירד לנו מהנשמה ואולי אפילו לא ינסה לעזור או לא יספיק לעזור להם במוקדמות ליגת האלופות? אני בכל מקרה מפנטז על רצועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
בכל מצב עדיף שהוא יפצע.
תפסיקו לפנטז על העזיבה של זהבי, כי זה לא מה שישנה את השליטה שלהם כרגע בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: