יהלום אדום כתב:
זה מאוד תלוי אם תהיה הזרמה מכוונת של האוטובוסים ליציאה הישירה לכביש החוף. אם לא, אין סיכוי
הנסיעה היא דרך השכונות המזרחיות כדי להמנע מפקקים ביציאה לכביש החוף.
Adom Bdam כתב:
"דרומיים" זה כולל גם חולון, בת ים , ראשון? כי הרכבת של יבנה זה אותה הרכבת שעוברת גם בחולון ובבת ים וזה הרכבת האחרונה
כל מי שגר דרומה מת"א, נשתדל לשמור לפחות אוטובוס אחד ולמלא אותו באנשים שיורדים בתחנות דרומיות יותר מת"א. האוטובוס הזה ייצא לא מאוחר מ-23:15 כדי להספיק לרכבת של 23:36. בכל מקרה אני ממליץ לכולם לעלות על האוטובוס הראשון שמתמלא ולא להתחיל לחפש את האוטובוס של הדרומיים - יש חמישה אוטובוסים שייצאו במדורג.
עומרי קנדה כתב:
למה לא מנסים להוסיף גם רכבת נוספת דרומה ב11. ת"א-לוד-רחובות-יבנה-אשדוד-אשקלון. אני בטוח שזה יעזור להרבה אנשים.
הרכבת שתצא מתחנת נתניה ב-23:00 מספיקה להגיע בזמן לת"א מרכז לפני הרכבת של 23:28 לאשקלון. כבר ביקשנו להאריך את הרכבת של 23:00 עוד דרומה (כדי לחסוך החלפת רכבת) וקיבלנו תשובה שלילית.
segev כתב:
השאטלים יצאו מתחנת רכבת 'נתניה' או תחנת רכבת 'בית יהושע'? אם אגיע ברבע לשמונה לנתניה, עדיין יהיו שאטלים?
השאטלים יצאו מתחנת רכבת 'נתניה', שאטל אחרון יצא ב-20:00.
נגמר הנוער כתב:
או לגרום לרכבת של 22:36 לחכות עוד רבע שעה עד שכל האנשים מהשאטלים יוכלו להגיע.
נבדוק את האפשרות בבוקר אבל קשה לי להאמין שזה אפשרי כי זה לוח רכבות מסובך וגם ככה הוסיפו לנו את הרכבת של 23:00 לת"א ההגנה
אם יש רכבת ב23:30 מתל אביב דרומה אז זה בסדר גמור.