אבשה כתב:
kobster כתב:
כמעט 20 שנה עברו ואני עדיין לא מבין על מי רואי חדד שמר בגול האחרון.
היה משחק אש והיה סיבוב שלישי מעולה שלנו כשרביבו התאקלם סופית והרים את כל הקבוצה יחד איתו.
במיוחד זכור משחק מול אשדוד באותו סיבוב שפשוט פירקנו אותם בי"א עם חמישיה, אולי המשחק הכי טוב של הפועל באשדוד ביחד עם הרביעיה בדאבל האחרון.
היתה קבוצה מרגשת ב 93/4, הקבוצה היחידה בתקופת סיני שבאמת נראתה כמו קבוצה.
לא מסכים. דווקא הקבוצה עם רביבו בהתחלה לא התחברה ומאוד מאוד אכזבה ביחס לציפיות. לאחר מכן התיאום בינו לבין מדר השתפר והתחלנו להראות כדורגל.
לזכותו של סיני צריך לומר שגם בלי רביבו (ואמסלם ושירזי ופליקס ואבוקסיס ומי עוד שכחתי?) הקבוצות בשתי העונות שאחרי זה (95/4 ו-96/5) היו קבוצות טובות, למרות תקציב נמוך יחסית ושחקנים די אפורים (עד ששלום תקוה הגיע הכוכב הכי גדול שלנו בסגל היה יוסי מדר). ב-95/4 עם סגל די אלמוני היינו הקבוצה היחידה בליגה שהוציאה 8 נקודות ממכבי חיפה וממכבי (או בעצם היחידה שלא הפסידה לאף אחת מהן?), בתקופה שבליגה היו רק שני סיבובים.
בקשר לגול הניצחון של מכבי חיפה נגדנו - אני אשכרה עדיין זוכר את אבא שלי מבסוט מהגול הזה שהרס למכבי. אותי בתור ילד זה עצבן ההתרפסות הזאת. כנראה שגם היום זה היה מעצבן אותי.
אבוקסיס כבר מזמן לא היה בהפועל באותה תקופה. את 94/5 חוץ מדרבי שגיב (היום לפני 19 שנה בדיוק) אין יותר מדי מה לזכור ולהזכיר, גם אם לקחנו נקודות מהמחלה וחיפה עדיין היינו קבוצה אפורה מאוד עם שמות כמו מימר, יוסי בלאס ושחר כהן עם שער הניצחון מול חיפה בבית שדי גמר להם את האליפות.
עונת 95/6 התחילה עם הדחה מביכה מול זימברו קישינב והמשיכה עם הסקורר האימתני ניסו אביטן. עד שהגיע שלום והגיעה הרביעיה מול בית"ר. את ההקפצה שלו מעל קורנפיין בשמאל אי אפשר לשכוח.
אגב בית"ר והרס אליפויות, זכור בעיקר המשחק ב 92/3 כשהובלנו 2:0 במחצית משערים של שקווירין וקוסטל לזר וכל ההפסקה לא הפסקנו לשיר לבבונים "אין אליפות". הם עלו במחצית השניה, נתנו לנו 2 חתיכות (חרזי ושמוליק לוי הבן של אלף) ובמזל לא ניצחו את המשחק.
תיעוב ושנאה תמיד היו ותמיד יהיו, רק שאנחנו חיים היום בחברה אלימה שמונעת משנאת האחר, והאוהדים של בית"ר שתמיד היו יותר אלימים משאר החברה הפכו לקיצוניים של ממש. רק שכולם יחזרו בשלום ושננצח.