joshsoos כתב:
nati כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ושוב אני חוזר ואומר - הפועל לא נמכרת בגלל חובות לפיפא אבל גם בגלל שהם לא רוצים למכור. הפועל עוד ניתנת לחליבה (אוהדים ובת ים) ומעבר לכך, מני וויצמן כבר מכור לניהול הפועל מאחורי הקלעים. הוא כבר שנים עושה את זה וזה לא עומד להיפסק אם לא נדאג להפסיק את זה. (זה הבן אדם הראשון שצריך ללכת אליו הביתה)
כן,שמענו שהם לא רוצים למכור.חודש אנחנו על המדף.חודש שכל מי שרצה לקנות יכל לבוא לקנות,מבלי שאף אחד יכול לפתוח את הפה.אז איפה כל הקונים???
חשבת פעם שלא הכל מקרי בחיים? במטה קסם הגענו לדקה ה90 כשהפתרון היחידי הוא מני וויצמן. זה לא כל מי שרוצה לקנות, אלא מי שעומד מול התצוגה המבהילה של חובות מאופא+חובות עתידיים מאותו מקור שאותו לא אני אלא הנאמן כינה גלולת רעל. ומול דיווחים אין ספור מאנשים/עיתונאים שמוזנים ע"י גורמים מסויימים, שלא יהיה מפליא לגלות שחלקם הלא מבוטל קשור ל'ידיד מעבר לים'. אני מבין שלא אכפת לך מזה שלא מתייחסים אליך פה ברצינות, אבל אולי כדאי שתנסה לקרוא פעם את המציאות קצת מזווית של אחרים ותנסה להבין על מה הם מדברים.
בדיוק. עושה רושם שהיה נוח מאוד לכבירי וויצמן ללכת דווקא עכשיו לפירוק.
כשהחובות מפיפא מאיימים קיומית על המועדון.
הרי וויצמן שילם ערבויות לדיסקונט ,מכבי ובנק הפועלים וגם עזר לניסנוב ותושב? למה הוא לא לקח על עצמו את החובות לפיפא כאשר כבירי היה במועדון?
ואז היו הולכים לפירוק והמועדון אשכרה היה נמכר.
למה? כי הוא היה מוצע בחינם, וגם אם לא היה נמכר אז האופציה של פירוק באמת הייתה מביאה אותנו לניקיון חובות מוחלט.
עוד לא הבנתם שהאיצטדיון בבת ים זה פרוייקט ששווה מיליארדים?
עוד לא הבנתם שכל עוד הנאמן מנסה למצוא רוכש או לתקן את המצב הזה בעזרת האנשים שהביאו אותנו לשם זה מוביל לאותו מקום?
נעזר בניר ענבר? בקובי סידי? במני וויצמן?
אני עוד חשבתי שכבירי שיכור כשהוא הצהיר שהוא עוד אולי יקנה את הפועל במכרז, אבל הנה מסתבר שוויצמן ערבב אותנו בקלות בלתי נסבלת.
מאיר תושב וניסנוב הם בעלי אחוזים בהראל החזקות פור גאד סייק.