סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
מדהים איך לא חושבים רגע אחד קדימה , יש הזדמנות פז להגיע לבתים , שם מובטחת הכנסה של מליון וחצי יורו מה שנקרא money in the bank ,
אבל לא בואו נשחרר שחקנים איכותיים שיכולים להביא אותנו לשם ונזרוק את הכסף לפח ,מה ההיגיון פה ? הרי אם נעבור אפשר לנסות ולמכור אותם בינואר הידוע לשמצה. וככה כולם ירוויחו .
בינואר בערך שלהם יירד משמעותית, אם בכלל מישהו יהיה מוכן לשלם.
בכלל, מותר לחשוב כך או אחרת, אבל קצת פחות נחרצות לא תזיק
הנחרצות מוצדקת , אני מבין שאתה חולק על הראיה הכלכלית שלי ? אפשר לשמוע האם לדעתך יש היגיון במהלך הזה ?
מה זה היגיון? אני לא רואה את כל התמונה וגם אתה לא. אי אפשר לשמוע חצי סיפור, להשלים את השאר מהראש ולבקר את המחבר...
אתה שואל האם לשחרר שחקנים שרוצים להתקדם ומסיימים בקרוב חוזה זו החלטה סבירה? כן. האם אני הייתי פועל ככה? לא יודע. תלוי בהרבה גורמים. לא אני ולא אתה מכירים את האופציות שעל הפרק ואת הדוחות הכספיים.
צריך לזכור דבר אחד, הזדמנות הפז לעלות לשלב הבתים תלויה בעיקר בדבר אחד- בהגרלה.
אין ספק שהבעיה הכי גדולה שלנו היא בהגנה ושחרור של ידין וקנדה יאלץ אותנו להביא זרים במשבצות האלה מאחר ואין ישראלים פנויים ברמה כרגע.
אם כך יהיה, הזרים יהיו- אדל, מגן ימני, בלם, קשר אחורי ונוסא.
זה אומר שיש לנו שני שחקנים מרכזיים בהגנה שהם בגיל שלי וזו בעיה שצריך למצוא לה פתרון. בלם עוד אפשר למצוא איכשהו. מגן ימני זו באמת בעיה.
עכשיו, אם ניקח שחקן- שחקן-
לגבי טוטו- יש אלטרנטיבה טובה. הוא רוצה לאירופה. שחרור מוצדק
לגבי ידין- אין ישראלי ריאלי שיכל להגיע, אבל זו עמדה קלאסית לזר. שוב, תלוי מה התוכניות. מה שכן, הפכתם את ידין למינימום גאטוסו. הוא שחקן טוב וחשוב, אבל היה מאוד לא יציב בשנתיים האחרונות. החלטה לא פשוטה בעיקר בגלל המתמטיקה של הזרים.
לגבי קנדה- אני מנחש שהשחרור שלו קשור לדברים מחוץ לכדורגל. אחרת זה ביזיון. עמדה מאוד בעייתית. מבחינתי זה השחרור הכי בעייתי
אני בוודאי חולק על האקסיומה שאתה מציב פה.