[/quote]
כל מילה

[/quote]

[/quote]
ואני רק אוסיף, שהדבר האחרון שמזיז לאנשים האלה זה מחאות. להפך, הם מרוצים מהן, זה מחזק את התדמית שלהם כלוחמים באלימות ובחוליגנים, במקום להשאיר אותם להתמודד עם המהות האמיתית שלהם - עסקנים תאבי בצע חסרי מושג שמוצצים את הדם למועדון פאר.
הטעות הגדולה הייתה שהקהל ישב בשקט כשהסרטן הזה נכנס למועדון, ולא פצו פה כי "הנה הביא שחקנים" ו"מה אתם רוצים, הביא תארים". עכשיו מה שבאמת צריך לעשות זה לשבת בבית ולחכות שילך, ולא להכניס שקל שימשיך להזין את מנגנון ההרס שהוא מפעיל.[/quote]
איזה שטויות. נו באמת. דווקא ממך לא ציפיתי.
לשבת בבית ולחכות שהוא יהרוס את המועדון? כן? זה מה שאנחנו צריכים לעשות? ואז להיות 300 איש כשהמועדון מפורק שמתחילים הכל מאפס?
בתור אחד שלא ישב בשקט וניסה להלחם בשאול אייזנברג יחד עם עוד 20 אנשים במשך כמה שנים, ברור לי שהסיכוי היחיד הוא מלחמה של הקהל
ומאבק ללא פשרות שימרר לטביב את החיים. אין לנו ברירה אחרת וצריך להפנים את זה. החרמת משחקים היא אופציה החל מהשנה הבאה כי זה כבר
לא ישפיע לו על הכיס השנה. בינתיים צריך לבוא ולהכריז מלחמת חורמה על טביב, לא לעודד במשחקים, לעשות בלאגן באימונים ולפגוע לו בעסקים (מבחינה
חוקית כמובן).[/quote]
להפגין באימונים,לפגוע בעסקים שלו ושל אשתו(באופן חוקי), ועדיין אני חושב שצריך להחרים משחקי הבית !
שיגיעו 1000 אוהדים למשחק בבלומפילד, ואז נראה את טביב גיבור גדול.
אבל כן להגיע למשחקי החוץ ושם לקלל את ההנהלה 90 דק', שבמשחקי הבית יישארו רק תומכי טביב שגם ככה לא מגיעים למשחקי החוץ.
יתראה מכך אני כבר מחכה לאיזה הפגנה ענקית בבן גוריון שהוא נוחת