אורנה אוסטפלד כתב:
yatur כתב:
הייתי מציע לכולם להירגע.
שי חתום על חוזה והוא לא יזוז מהפועל. הדרך שהוא בוחר להתבטא תוך כדי משא ומתן מטופשת ביותר(עיין ערך אבוקסיס).
לטביב יש מוניטין בשתיית הדם למי שמתחיל להתעסק איתו יותר מדיי ושי נכנס לרשימה שלו. אני מניח שהכל יסתיים לטובה.
בגלל מטומטמים כמוכם טביב ימשיך לזמבר אותנו
צריך לקום ולהיכנס בטביב,טוב מאד ששי אמר את הדברים וגוטמן בזמנו
הרי את אבוקסיס הוא העיף כי הוא העז לדבר עם מוני,הבעלים השניים
אני מציע לך לשתות מים קרים. אין קשר בין מה שאמרת לבין מה ששי אבוטבול עשה. שי היה צריך לסתום את הג'ורה ולדבר/לבקש/להתלונן אך ורק בתוך הקבוצה !
כל מה שאני כותב עכשיו ידוע לי מהתקשורת בלבד:השחקן חתום לחוזה ארוך טווח. אישרו לו הלוואה כמענק מעבר לחוזה למרות שלא היו חייבים.
בנוסף ביקש עוד העלאה על חוזה חתום והציעו לו 20% יותר אבל הוא רוצה יותר מ20% תוספת. לגיטימי ומקובל אבל זה משא ומתן וזכותו של טביב לא להצדיע לו ולתת לו כל פעם מה שהוא רוצה בלי להתמקח.
בכל מה שקשור למשא ומתן נגמר הבית זונות שמוני פתח. אין הבטחות בעל פה על מענקים של חצי מליון. אין סעיפי שחרור שיוצאים מהם מופסדים. נגמר הבית זונות וטוב שנגמר. כל זה לא קשור להתנהלויות אחרות ומוזרות של אדון טביב ולדרישות להתנהלות תקינה, לרכש, לנוער וליציבות, אבל בקטע של החוזים ומשאים ומתנים - שאפו. חבל שנשארו ספיחי "בורדל" מהימים של מוני אבל זה יסגר. אני מקווה.
ואם לא הבנת את הטמטום והטיפשות של אבוקסיס שבמו ידיו גרם לעזיבתו אז אין לי מה להוסיף.