תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלינגר
הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

מעניין מה החלק של סיני אם בכלל יש לו כזה בשינוי

קשה להגיד מה החלק של מי (ובטוח שרוב הקרדיט מגיע לקלינגר), אבל סיני מאוד מעורב והם שניהם כל הזמן יושבים על תוכניות מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהקטע של גולים אמיתיים שהוא הביא איתו מרגש מאוד.
לדעתי גם את הגול מהקרן אפשר לספור כגול אמיתי, כי ככה אמורה להיראות קרן וככה אמור להיראות גול מקרן, וגם זה חידוש יחסי אצלנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קלינגר
הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 03:28 
teknoboy כתב:
אין ספק שהקטע של גולים אמיתיים שהוא הביא איתו מרגש מאוד.
לדעתי גם את הגול מהקרן אפשר לספור כגול אמיתי, כי ככה אמורה להיראות קרן וככה אמור להיראות גול מקרן, וגם זה חידוש יחסי אצלנו.

עוד יותר חשוב.גם אם קרן לא נגמר בגול לזכותנו.לפחות זה לא נגמר בהתקפה מתפרצת של היריב.
מאמין שבוזי יחזור.סוף סוף יהיו לנו הרבה יותר כדורים חופשיים עם תאכלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
מצא את המערך הנכון, מצא את ההרכב הנכון, עכשיו גם יהיה הרבה יותר קל לשלב את שחקני הרכש החדשים.
החילופים שלו כמעט תמיד לא נכונים לדעתי, אבל למזלנו זה לא יצר נזק גדול מדי, כך שזה זניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
מצא את המערך הנכון, מצא את ההרכב הנכון, עכשיו גם יהיה הרבה יותר קל לשלב את שחקני הרכש החדשים.
החילופים שלו כמעט תמיד לא נכונים לדעתי, אבל למזלנו זה לא יצר נזק גדול מדי, כך שזה זניח.

אתמול הוא הסביר את החילוף של אולהה בכך שהמשחק הפך לפינג פונג והוא לא אוהב את זה. יש היגיון בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 09:09 
רועי כתב:
יש מצב שהפעם הקודמת שניצחנו בה 3 משחקים ברצף בליגה הייתה לפני הירידה ? או שהיה אצל רפואה ואני לא זוכר
היה בסוף העונה שעברה בדקתי (פ"ת - בית"ר - אשדוד)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 10:55 
מברוק למאמן! למרות נטיה טבעית של שחקן ישראלי לתפוס תחת אחרי 2 נצחונות ולחשוב שזהו אנחנו אלופי עולם, הוא הצליח להחדיר בקבוצה תשוקה ,רצון ולחימה גם במשחק השלישי ובעיקר לא להישבר אחרי שחוטפים גול.
אני חוזר ואומר, הכי חשוב עכשיו זה הנקודות! משחק יכולת וכו יבואו כפועל יוצא.

הקבוצות מתחתינו צוברות נקודות גם כן ולכן שמירת הפער חשובה ביותר. תזכרו שבשנה שעברה למרות סיום אדיר לעונה הרגילה ונצחון במשחק הראשון בפליאוף התחתון , הבטחנו הישארות בפועל רק משחק אחד לפני סססיום העונה!

אני אהייה לא פופולרי, אבל גם לבעלים מגיע מילה טובה על זה שהבינו סוף סוף שהם צריכים לזוז הצידה ולתת לצוות מיקצועי להל ולא להתערב!

המשחק הקרוב עם רעננה מוקש גדול! קבוצה עיקשת שלא ניצחנו הרבה זמן ותמיד עשתה לנו צרות, אבל הפעם חייבים נצחון!

משימה דחופה מאד של קלינגר , לאמן את ההגנה בכדורי גובה ממצבים נייחים! מתחילת העונה (גביע הטוטו) רוב הגולים שחטפנו באו משמירות ביזיוניות במצבים נייחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה שחקנים כמו אבו עביד, אלטמן, גרופר ואלוהה משפרים את משחק ההתקפה שלהם.
כל אחד בגלל המוגבלות שלו.

הדבר היחידי שהקבוצה הזו צריכה זה עוד שחקני איכות בחלק ההתקפי.
אבל כשמשלמים כל כך הרבה כסף לשחקנים שלא משחקים (דמארי, בוזגלו, עאבד), אני לא רואה את זה קורה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אני מפחד להדביק לו כתרים לאור הרקורד החלש שלו לאורך הקריירה, המבחן הגדול שלו יהיה בהכנת הקבוצה לשנה הבאה.

אבל, עד עכשיו, כל הכבוד ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2020, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
איפה הכובע הזה? נראה טעים רצח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2020, 22:17 
לטעמי, קלינגר היום נתן תצוגת אימון מרשימה מאוד.
ההחלטה להכניס את דמארי ולא לגמור לו את הבטחון ואת ההרגשה שהוא לא מקבל מספיק זמן.
גם בראיון אחרי המשחק, דיבר בכנות מרשימה, שידר אמונה וביטחון.
אני חושב שעם קלינגר זה הרבה עניין של כימיה בינו ובין הצוות והשחקנים, בנתיים זה נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2020, 22:20 
opheaaa כתב:
ההחלטה להכניס את דמארי ולא לגמור לו את הבטחון ואת ההרגשה שהוא לא מקבל מספיק זמן.
אני חושב שעם קלינגר זה הרבה עניין של כימיה בינו ובין הצוות והשחקנים, בנתיים זה נראה טוב.

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2020, 22:33 
Shacham כתב:
אני מפחד להדביק לו כתרים לאור הרקורד החלש שלו לאורך הקריירה, המבחן הגדול שלו יהיה בהכנת הקבוצה לשנה הבאה.

אבל, עד עכשיו, כל הכבוד ענק.

לכל מאמן יש עליות וירידות גוטמן לפני הפועל היה סוס מת
קלינגר לקח אליפות לא עם תקציבי מיץ גביע מרשים עם הפועל חיפה
ליגת אלופות . רזומה בהחלט יש גם ביחס לכל שאר מאמני הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2020, 22:46 
היום במחצית הראשונה תקף אותם מימין.במחצית השניה כסכנין התרכזה יותר בצד שמאל שלה.קלינגר תקף אותם משמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
הזעזוע לספירובסקי עשה רק טוב והוא החדיר המון ביטחון בשאר השחקנים שזה תאכלס מה שהיה צריך לעשות
טקטיקן גדול הוא לא אבל מאמן עם ניסיון הוא כן מה שניסו לא היה וזה כנראה מה שהיה חסר לקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
כמה חבל שלא התחלנו את העונה עם צוות צילום סטייל סאנדרלנד או לפחות מאז שקלינגר נכנס.
מה שעבר על הפועל, בלי קשר לאחל בדיוק ייגמר, ראוי שיילמד לא רק בקורסי מאמני כדורגל אלא בקורסים לניהול באופן כללי.
זה פשוט בלתי ייאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
עיתוי זה הכל בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
opheaaa כתב:

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

אני אישית לא התלהבתי מהמינוי לאור הרקורד הלא מרשים שלו בקריירה. אבל בינתיים עובדתית מראה שהוא באמת האיש הנכון בזמן הנכון, וכנראה שהוא באמת מאמן נורמלי ולא גנב דעת סטייל אביטן. שרק ימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 11:24 
זה רק מראה כמה מאמן הוא קריטי וכמה שחקנים משתפרים שהקבוצה משחקת נכון. שחקנין שלפני חודשיים צחקו שהם פה עשו שיפור עצום. ספירובסקי, אבו עביד, איידן, שני הבלמים, אלטמן.
ואני מודה, אני גם לא הייתי חסיד גדול של קלינגר לפני, אבל עם מה שאני רואה בעיניים קשה להתווכח והתוצאות זה תוצר לוואי כיפי. הוא פשוט שיפר את הקבוצה ב-200%. ולמי שחשב שהפועל צריכים לעשות בונקר בדרבי, תבינו שמשם זה התחיל. אם אתה יכול ללחוץ את מכבי, אתה יכול ללחוץ כל קבוצה בליגה ומשתפרים רק שמשחקים לחץ נגד כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 11:44 
הפועל כתב:
bruno conti כתב:
opheaaa כתב:

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

אני אישית לא התלהבתי מהמינוי לאור הרקורד הלא מרשים שלו בקריירה. אבל בינתיים עובדתית מראה שהוא באמת האיש הנכון בזמן הנכון, וכנראה שהוא באמת מאמן נורמלי ולא גנב דעת סטייל אביטן. שרק ימשיך ככה.

לכמה מאמנים לאורך קריירה של 15 שנה ומעלה יש רקורד מוצלח?
ובכלל מה זה רקורד מוצלח? תארים? מה לגבי קידום צעירים? הקניית שיטת משחק סדורה?
יש לא מעט פרמטרים,ותארים זה לא חזות הכל בטח לא במצבנו וברוב הקבוצות שהוא אימן.
עבודת מאמן נמדדת בתהליך שעבר על הקבוצה מרגע שלקח אותה עליו ועד שעזב,האם הגרף בעלייה או ברידה,
כמובן שמצב הקבוצה בנקודת הזמן שהמאמן התחיל לעבוד קריטית גם היא.
באיזשהו מקום נקודת הזמן שקלינגר הגיע היתה מושלמת עבורו,
כי משם היה לו באופן אישי רק מה להרוויח.
אני הייתי מאד סגור עליו ולא כי הוא בעל ״רקורד מרשים״ כפי שאתה כותב אלא כי יש בו פן אישיותי שמאד מתאים ונכון
למועדון הזה.הוא עבר דברים גם ובעיקר כשחקן במועדונים גדולים וגם בנבחרת ואנשים נוטים לזלזל בזה משום מה אבל אלה
עוד דברים שבן אדם אוסף בדרך לארגז הכלים שלו.
מקצועית ברמת הכדורגל שיש פה לא צריך גאונים גדולים על הקווים,ולא שאני חושב שהוא לוקה מקצועית במשהו אבל בהפועל הדמות על הקווים תמיד אבל תמיד היתה חשובה לאין ערוך ולא רק בפן המקצועי נטו.
כך תמיד היה נכון לנו וכך צריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 11:45 
redrony כתב:
זה רק מראה כמה מאמן הוא קריטי וכמה שחקנים משתפרים שהקבוצה משחקת נכון. שחקנין שלפני חודשיים צחקו שהם פה עשו שיפור עצום. ספירובסקי, אבו עביד, איידן, שני הבלמים, אלטמן.
ואני מודה, אני גם לא הייתי חסיד גדול של קלינגר לפני, אבל עם מה שאני רואה בעיניים קשה להתווכח והתוצאות זה תוצר לוואי כיפי. הוא פשוט שיפר את הקבוצה ב-200%. ולמי שחשב שהפועל צריכים לעשות בונקר בדרבי, תבינו שמשם זה התחיל. אם אתה יכול ללחוץ את מכבי, אתה יכול ללחוץ כל קבוצה בליגה ומשתפרים רק שמשחקים לחץ נגד כל קבוצה.

אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
bruno conti כתב:
opheaaa כתב:

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

יותר כמו "הזמן הנכון" פחות "האיש הנכון". לדעתי כל אחד מבין המועמדים שעמדו יחד איתו היה נראה טוב אחרי ניסו אביטן. אבל זה היפותטי לגמרי. בכל מקרה, הקרדיט לשיפור הקבוצה הולך אליו ב 100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 11:53 
kruvi1 כתב:
הפועל כתב:
bruno conti כתב:
opheaaa כתב:

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

יותר כמו "הזמן הנכון" פחות "האיש הנכון". לדעתי כל אחד מבין המועמדים שעמדו יחד איתו היה נראה טוב אחרי ניסו אביטן. אבל זה היפותטי לגמרי. בכל מקרה, הקרדיט לשיפור הקבוצה הולך אליו ב 100%.

אכן היפותטי וגם קצת פאתטי.
אגב מי היו המועמדים הנוספים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 12:11 
kruvi1 כתב:
הפועל כתב:
bruno conti כתב:
opheaaa כתב:

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

קלינגר הראה לכל הפחות שבזמן קצר הוא יודע להקנות שיטת משחק בסיסית לקבוצה וגם להפוך את המנטליות משברירית למסוגלת. עברו מספיק מאמנים בהפועל של העשור האחרון כדי שנדע שזה לא מובן מאליו עבור רוב המאמנים.
לא יודע אגב לגבי יתר המועמדים, מי היה שם, אלישע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
בעיני אין בארץ מאמנים עם איזה טקטיקה או פילוסופיית משחק מיוחדת
וקלינגר במובן הזה כמובן לא שונה.
אבל נראה שהוא מבין משהו בפסיכולוגיה של שחקנים, יודע לעורר מוטיבציה ולייצר היררכיה וזה עושה את ההבדל
במובן הזה הוא מאמן טוב ורציני יותר ממרבית המאמנים שיש לנו פה וסחטיין על העבודה שהוא עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
kruvi1 כתב:
הפועל כתב:
bruno conti כתב:
opheaaa כתב:

אמת.
האיש הנכון במקום הנכון

קלינגר הראה לכל הפחות שבזמן קצר הוא יודע להקנות שיטת משחק בסיסית לקבוצה וגם להפוך את המנטליות משברירית למסוגלת. עברו מספיק מאמנים בהפועל של העשור האחרון כדי שנדע שזה לא מובן מאליו עבור רוב המאמנים.
לא יודע אגב לגבי יתר המועמדים, מי היה שם, אלישע?

אני חושב שהמתחרה האמיתי שלו היה מימר. לדעתי היה מצליח גם להיראות טוב לעומת אביטן.
בכל מקרה, זו רק הערכה שלי. אין שום ספק שקלינגר שדרג את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 12:48 
סומך כתב:
אבל נראה שהוא מבין משהו בפסיכולוגיה של שחקנים, יודע לעורר מוטיבציה ולייצר היררכיה וזה עושה את ההבדל
במובן הזה הוא מאמן טוב ורציני יותר ממרבית המאמנים שיש לנו פה וסחטיין על העבודה שהוא עושה

לא צריכה להיות פילוסופית משחק מיוחדת, צריך לדעת להעמיד קבוצה על המגרש ולהיות קבוצה יוזמת. רב המאמנים פה משחקים כדורגל פאסיבי ונסוג, בטח בקבוצות עם סגלים נחותים.
בגלל זה אני גם אומר שתוצאות לעומת תקציב זה לא הכל. כי ניסו אביטן יכול לעשות תוצאות נפלאות בחדרה עם תקציב כלום ושהוא בא לקבוצה שהוא נדרש לשחק כדרוגל יוזם הוא יהיה בבעיה. כנ"ל יוסי אבוקסיס (שחובת ההוכחה עליו, זה לא אומר שהוא לא יצליח).
אני לא פוסל את כל עניין הפסיכולוגיה והמוטיבציה אבל בלי כדורגל זה לא הולך.
זה לא אומר שזה ניתוח מח לשחק ככה, אבל המציאות מראה שרב המאמנים בארץ לא מבינים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 12:51 
מברוק לקלינגר וסיני על השינוי בהפועל ועל ההישגים עד עכשיו!

עכשיו יש לו את החלק הקשה בתפקיד שלו, לשמור שהשתן לא יעלה לשחקנים לראש ולהביא אותם בשיא הדריכות למשחק עם רעננה!
משחק קריטי להמשך העונה, מול קבוצה שניצחה 2 משחקים ברצף ומשתפרת!

קשה מאד לעצור ברברת, אבל אני מקווה שהוא והשחקנים ימשיכו בקו של מדברים במגרש ולא בתקשורת. זה אמנם קשה מול כל האגו שמסתובב אצלנו ומול הכתבלבים שרק מצפים למעידות.

יללה הפועל מלחמה! :hapoel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
סומך כתב:

לא צריכה להיות פילוסופית משחק מיוחדת, צריך לדעת להעמיד קבוצה על המגרש ולהיות קבוצה יוזמת. רב המאמנים פה משחקים כדורגל פאסיבי ונסוג, בטח בקבוצות עם סגלים נחותים.
בגלל זה אני גם אומר שתוצאות לעומת תקציב זה לא הכל. כי ניסו אביטן יכול לעשות תוצאות נפלאות בחדרה עם תקציב כלום ושהוא בא לקבוצה שהוא נדרש לשחק כדרוגל יוזם הוא יהיה בבעיה. כנ"ל יוסי אבוקסיס (שחובת ההוכחה עליו, זה לא אומר שהוא לא יצליח).
אני לא פוסל את כל עניין הפסיכולוגיה והמוטיבציה אבל בלי כדורגל זה לא הולך.
זה לא אומר שזה ניתוח מח לשחק ככה, אבל המציאות מראה שרב המאמנים בארץ לא מבינים את זה.

קבוצה יוזמת בעיני זה הרבה פסיכולוגיה ויכולת לעורר מוטיבציה.
אחרת לא משנה המערך וההוראות, השחקנים עדיין יטו לסגת אחורה. כמו שרואים הרבה פעמים במשחקים שקבוצות מסויימות נסוגות וחוטפות למרות שהמאמנים בסיום המשחק מוכנים להישבע שהם נתנו הוראות אחרות לגמרי.
ואת זה נראה שקלינגר הכניס לשחקנים. גם תרגיל כמו מה שהוא עשה לספירובסקי מבחינתי קשור לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2020, 16:48 
אחלה קלינגר, וזאת למרות שאני לא מתלהב מההרכבים שהוא מעלה, אין ספק שנטרול הבעלים והעבודה ושתוף הפעולה עם סיני נותנים לו שקט (מה שלא היה לרפואה למשל), ואנחנו סוף סוף נראים כמו קבוצה שכיף לראות
בשורה התחתונה שאפו לקלינגר

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: