red in blood כתב:
הוקיץ' כתב:
red in blood כתב:
IdanTheLittle כתב:
אני מזכיר ששרידן לא נפל על כסף, הוא נפל בגלל המאמן-בובה הגאון שהתעקש לבחון אותו והוא לא הסכים.
תודה ניסו.
אני מקבל לחלוטין מדיניות שלא מחתימים שחקן זר בלי לבחון אותו, אבל זה לא יכול להיות אמירה חלולה.
אם זו הגישה, כבר על השבוע הראשון לאימונים צריכים להיות במגרש 3 חלוצים זרים שבאו להתאמן, וברגע שמחליטים שמישהו לא מתאים להחליף אותו מיידית במועמד אחר. עד שמוצאים את השחקן שמתאים.
אי אפשר במשך חודש וחצי להביא 2 שחקנים למבחנים, ואז להגיע ליום לפני תחילת העונה, שליגות בעולם כבר התחילו, עדיין בלי שחקנים, ולפסול שחקנים שמסרבים לבוא להבחן כי הם משחקים כרגע בקבוצות שלהם ולא רוצים לאבד את המקום בהרכב בשביל הסיכוי להגיע להפועל (aka לקמן)
אני לא מקבל את המדיניות הזו. זה אולי טוב לחדרה שמחתימה שחקנים ב-4000 יורו לחודש, אבל בסכומים שאנחנו מחפשים רוב השחקנים ששווים משהו לא ירצו להיבחן (hence שרידן).
כמובן שאם זו כבר מדיניות, אז כפי שכתבת היו צריכים להיבחן כמה וכמה שחקנים לפני הרבה זמן. ואם זו כבר מדיניות, אז אתה לא שובר אותה בשביל פאקינג חלוץ מהליגה הויאטנמית.
בסכומים שאנחנו מחפשים?
אנחנו לא הולכים הרי על שחקנים בעלי שם עולמי, שכל איש כדורגל מכיר טוב ויודע בדיוק מה הם שווים ואיך הם משחקים.
אנחנו בוחרים את השחקנים שלנו בדיוק לפי אותה שיטה כמו חדרה - מקלטות וידאו והמלצות של סוכנים.
אז עכשיו הבאנו פעם ראשונה אנליסט, שיעבור על כל קטעי הוידאו של אותו שחקן ויוציא נתונים, אבל בסופו של דבר, זה עדיין מקטעי וידאו, ולא מהיכרות על איך השחקן הזה באמת.
אנחנו הולכים, להבנתי, על שחקנים של 90-100 אלף דולר לעונה (אולי אפילו יותר). כמו שרידן לצורך העניין. שחקנים כאלה לרוב אפשר לראות משחקים שלהם מול הגנות סבירות כי הם לא משחקים בויאטנם. ואם אתה תחכה ששחקן כזה יסכים להגיע למבחנים אז אתה תחכה לא מעט זמן.
חדרה בעונה שעברה, לפחות על פי הפרסומים, הביאה זרים בגרושים. שחקנים כאלה לרוב יהיו מוכנים להיבחן כי אין להם יותר מדי ברירה.
בכל אופן, זו לא הנקודה. הנקודה היא שהכל חארטה כי במשך כל התקופה הזו הם הביאו בדיוק חלוץ אחד להיבחן וגם זה היה שבוע לפני פתיחת העונה והוא שוחרר אחרי יומיים. כל זה בזמן שחלוץ מהליגה הויאטנמית לא צריך לבחון.
בדיחה.