תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוראל דגני
הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 12:53 
bruno conti כתב:
אוקיי אז זה שהקפטן שלך רוצה לעזוב אותך בעבור כסף גדול יותר זה כשלון ניהולי

האם בעבר היית משתמש בשם מושיקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 12:56 
הכישלון הוא רק עם ספורי ועם סעיף השחרור הנמוך שלו.

לגוטליב אי רפשר באמת היה להאריך חוזה ואת דגני הם מעדיפים למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אני דווקא התנגדתי ועדיין מתנגד לפתוח לו את החוזה כל עוד אין הצעה קונקרטית עבורו בגובה סעיף השחרור.

כשתהיה הצעה כזאת זה יהיה מאוחר מדי. זה הקטע של סעיפי שחרור, ברגע שמוגשת ההצעה, אי אפשר לסרב לה (כלומר גם אם תחליט בלהיכנס למו"מ ברגע האחרון, גם במקרה הכי טוב, השחקן מחזיק אותך בביצים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 14:04 
RedFox כתב:
bruno conti כתב:
אוקיי אז זה שהקפטן שלך רוצה לעזוב אותך בעבור כסף גדול יותר זה כשלון ניהולי

אם אפשר למנוע את זה בפתיחת החוזה שלו ותוספת סמלית (לא אומר שצריך לתת לו עכשיו העלאה של 40 אלף דולר לעונה כמו שהוא רוצה אבל אני מניח שהוא יסתפק גם ב-10-20 אלף דולר בקונסטלציה מסוימת) והם מעדיפים למכור אותו כדי להביא בלמים פחות טובים (אין עוררין שדוס סנטוס ושיר צדק ביכולת הנוכחית פחות טובים מדגני) רק כי הם יותר זולים מבחינת שכר וכי קורץ להם לקבל עליו 400 אלף דולר - אז כן זה כישלון ניהולי והמשך הקרקס של האחים.
אני דווקא התנגדתי ועדיין מתנגד לפתוח לו את החוזה כל עוד אין הצעה קונקרטית עבורו בגובה סעיף השחרור.

מילת המפתח בתגובה שלך היא ״אם״...
אתה מניח שהוא יסתפק בעשר עשרים א דולר אבל אנחנו לא יודעים את זה,זו פרשנות נטו שלך חבר.
אז בוא אני גם אניח משהו והוא שבש מציעה לו באזור ה240 לעונה,יודע משהו גם אין לי טענות אליו בכלל,
מציעים לך יותר לך,רובנו היינו פועלים בדיוק כמוהו.
אבל להפוך את היוצרות ולהניח הנחות רק בשביל להפוך את האחים לאשמים פה במשהו זה הזוי.
לדגני יש חוזה זו השורה התחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
RedFox כתב:

כשתהיה הצעה כזאת זה יהיה מאוחר מדי. זה הקטע של סעיפי שחרור, ברגע שמוגשת ההצעה, אי אפשר לסרב לה (כלומר גם אם תחליט בלהיכנס למו"מ ברגע האחרון, גם במקרה הכי טוב, השחקן מחזיק אותך בביצים).

ובדיוק בגלל זה היה צריך להאריך לו את החוזה כבר לפני חודש כשהוא בא עם הדרישה לשדרוג.
גם אם הוא יישאר כרגע, אין שום מניעה מכך שביום האחרון של החלון הוא יעזוב וישאיר את המועדון בלי בלם להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
teknoboy כתב:
RedFox כתב:

ובדיוק בגלל זה היה צריך להאריך לו את החוזה כבר לפני חודש כשהוא בא עם הדרישה לשדרוג.
גם אם הוא יישאר כרגע, אין שום מניעה מכך שביום האחרון של החלון הוא יעזוב וישאיר את המועדון בלי בלם להרכב.

אז בעצם היה צריך לשדרג לו את החוזה רגע אחרי שחתמו עליו כי יש בו סעיף שחרור...
זה שיש סעיף שחרור רק אומר שהקבוצה לא יכולה לסרב להצעה, זה לא אומר שלא ניתן להשאיר את השחקן אם שני הצדדים ירצו בכך.
עכשיו הרגע של שני הצדדים להוכיח שהם רוצים את זה (פה גם טמונה התגובה להודעה שלך אדון ברונו קונטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 14:57 
לא רק שלא ישבו איתו, אלא עשו הכל כדי להביא אותו למצב שלא ירצה להמשיך, כולל להדליף ידיעות על כך שנלקח ממנו סרט הקפטן, להעביר עליו ביקורת ואפילו להשים אותו בפרונט במסיבת עיתונאים כדי להעביר את האש עליו.

מי שלא רואה את זה הוא עיוור.

איך ספורי אמר? כשהניסנובים לא רוצים שתמשיך הם יודעים לעשות את זה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 15:23 
RedFox כתב:
Shacham כתב:
teknoboy כתב:
RedFox כתב:

זה שיש סעיף שחרור רק אומר שהקבוצה לא יכולה לסרב להצעה, זה לא אומר שלא ניתן להשאיר את השחקן אם שני הצדדים ירצו בכך.
עכשיו הרגע של שני הצדדים להוכיח שהם רוצים את זה (פה גם טמונה התגובה להודעה שלך אדון ברונו קונטי).

השם הוא קונטי,ברונו קונטי.
אין צורך להוסיף אדון...
אני רק יכול לומר שאני מקווה שהוא יישאר גם אם ההתנהלות שלו לא מוצאת חן בעיניי בכלל.
הסיבה המרכזית שאני מעדיף שיישאר זה היכולת שלו לשחק גם כמגן ימני כי מעידן כהן אני לא ממש מחזיק.
אז דגני צדק רז וירין פרץ זה בסדר גמור ועדיף מאליסון בכל מקרה.
הלוואי שיסתדרו,יחד עם זאת צריך לזכור שהצעה גבוהה יותר שיש לו היא זו שמסחררת את כל המערכת.
כך שגם אם יעזוב לא אמצא אשמה בניסנובס במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Shacham כתב:
teknoboy כתב:
RedFox כתב:

זה בעצם אומר שסעיף שחרור נמוך הוא בעייתי למועדון.
ואם שני הצדדים רוצים, אז תמיד אפשר להסתדר. הבעיה, כאמור, היא שאם נכנסים למו"מ ברגע האחרון, כל הקלפים בידיים של השחקן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Shacham כתב:
teknoboy כתב:
RedFox כתב:

היה צריך לשדרג לו את החוזה ברגע שעזיבה שלו נהייתה ריאלית, או במילים אחרות כשנהיה ריאלי שמועדון כלשהו יממש את סעיף שחרור. התנאי הזה התקייים רק בקיץ, ומכיוון שכבר איבדת בלם הרכב אחד, להשאיר את דגני זה צעד מתבקש.

בכל אופן אני מסכים שאין שום רצון להשאיר את דגני ומהמר שיסכימו למכור אותו גם בפחות מסעיף השחרור עד סוף הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 16:17 
נראה לי שגם אם דגני אומר להם שהוא יורד מהבקשה לשדרוג הם עדיין דוחפים אותו לבאר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אוראל דגני
הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
נראה לי שגם אם דגני אומר להם שהוא יורד מהבקשה לשדרוג הם עדיין דוחפים אותו לבאר שבע.

אין ספק. לכן כבר לפני חודש שרפו את היחסים ביניהם ואת הסיכוי שיישאר. מרגע שהכתובת הייתה על הקיר, קיוויתי שישאירו את גוטליב באופן מפתיע. מרגע שהוא עזב, היה לי ברור שנישאר בלי שניהם (כי כאמור, על דגני ניתן היה להסיק אפילו מוקדם יותר).

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 16:44 
אנחנו חסרי אמצעים לעומת נתניה, ולכן ברור שניפטרים מנכסים משעמותיים,למשל ספורי, זה עדיין מדהים אותי שהוא בכלל בבאר שבע, זה מסכם את מצב הקבוצה ובעליה המביכים עד ייאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 17:54 
ספורי ודגני שני הכוכבים הגדולים של הכדורגל הישראלי...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 18:45 
איזה הצעות יש לו???
ב״ש שאומרים לו: ״שמע, אנחנו לא תופסים ממך מי יודע מה אבל תחכה קצת אולי יהיו התפתחויות עם אלחמיד ואז יש מצב נחזור אלייך״

זאת נקראת הצעה????

שילך להזדיין עם הניסיונות סחיטה שלו.
אם היה כזה ״מבוקש״ מזמן היה נחטף עם הסעיף שחרור של תקציב הבורקסים בישיבות ההנהלה אצל אסי רחמים.

אלונה אכלה הרבה הלוקשים, אבל אני לא רואה אותה מחתימה בלם בינוני בן 31 ל-3 שנים ב-250 א׳ דולר בשביל מחליף לטאהא וויטור.

הוא שווה יותר מ-200 א׳ דולר? נפלתם על השכל??? מי הוא בכלל?? עוד שנה-שנתיים יאבד מהמהירות שלו ונשאר עם שחקן שסוגר לא נכון, מפספס שומרים ועושה טעויות של דביל כמו שעשה כל הקריירה.

לקבל עליו כסף זו ברכה, הלוואי ישקיעו את מה שיכנס באיזה קשר התקפי תותח, אז נספוג עוד 6-7 גולים מעונה שעברה אבל לפחות יכנסו עוד 10 שהיו חסרים לנו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 20:09 
לירון האדום כתב:

ורפואה נכשל
ולבקוביץ זקן
ועם גוטליב לא היה מה לעשות

אתה לא שם לב כמה הפוך זה מהמציאות ?
וכמה זה מגוחך ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:

ורפואה נכשל
ולבקוביץ זקן
ועם גוטליב לא היה מה לעשות

אתה לא שם לב כמה הפוך זה מהמציאות ?
וכמה זה מגוחך ?

אתה מכיר את אלה שכשהחברה שלהם זורקת אותם הם אומרים "מי בכלל רוצה את הכונפה הזאת?"

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 20:31 
JustZiv כתב:
איזה הצעות יש לו???
ב״ש שאומרים לו: ״שמע, אנחנו לא תופסים ממך מי יודע מה אבל תחכה קצת אולי יהיו התפתחויות עם אלחמיד ואז יש מצב נחזור אלייך״

זאת נקראת הצעה????

שילך להזדיין עם הניסיונות סחיטה שלו.
אם היה כזה ״מבוקש״ מזמן היה נחטף עם הסעיף שחרור של תקציב הבורקסים בישיבות ההנהלה אצל אסי רחמים.

אלונה אכלה הרבה הלוקשים, אבל אני לא רואה אותה מחתימה בלם בינוני בן 31 ל-3 שנים ב-250 א׳ דולר בשביל מחליף לטאהא וויטור.

הוא שווה יותר מ-200 א׳ דולר? נפלתם על השכל??? מי הוא בכלל?? עוד שנה-שנתיים יאבד מהמהירות שלו ונשאר עם שחקן שסוגר לא נכון, מפספס שומרים ועושה טעויות של דביל כמו שעשה כל הקריירה.

לקבל עליו כסף זו ברכה, הלוואי ישקיעו את מה שיכנס באיזה קשר התקפי תותח, אז נספוג עוד 6-7 גולים מעונה שעברה אבל לפחות יכנסו עוד 10 שהיו חסרים לנו יותר.

קצת מיליטנטי לטעמי,מסכים בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 20:52 
די כבר די עם המשחקי כבוד האלה. זכותו של שחקן שהוא אנדר פייד בעיניו לבקש שדרוג. כששמים עליו זין ואומרים לו "זה מה יש", לגיטימי לגמרי להגיד הבנתי תודה יש לי סעיף שחרור ולבדוק אופציות.
ברוך הבא ל 2015 בדיליי של 4 שנים.

בצד צריך לזכור שיש ברקע סוכנים שמעצימים את התופעה כי יש להם אינטרס מובהק שתהיה כמה שיותר תנועה של שחקנים בין קבוצות.

אז אפשר להיות נורא "צודקים" ועקרוניים ולהישאר עם שחקני ליגה ז ואפשר להתחבר למציאות.
אה, זה עולה כסף. באסה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Shacham כתב:
teknoboy כתב:
RedFox כתב:

נכון.

דגני לא רוצה להישאר הוא רוצה עןד כסף בחשבון הבנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:34 
הוא רוצה להישאר והוא רוצה יותר כסף. מה הבעיה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:37 
מוכן שישדרגו לו בעוד כמה עשרות אלפי דולרים, בתנאי שיפצה אותי ואת האוהדים על השברון לב באותו הדרבי (לא עברו עדיין 7 שנים).
התנהגות של פישר שכיר חרב קלאסי.
שיילך וילמד שיעור מדמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא רק שלא ישבו איתו, אלא עשו הכל כדי להביא אותו למצב שלא ירצה להמשיך, כולל להדליף ידיעות על כך שנלקח ממנו סרט הקפטן, להעביר עליו ביקורת ואפילו להשים אותו בפרונט במסיבת עיתונאים כדי להעביר את האש עליו.

מי שלא רואה את זה הוא עיוור.

איך ספורי אמר? כשהניסנובים לא רוצים שתמשיך הם יודעים לעשות את זה יפה.

כן הם שמו אותו בפרונט בכוונה כדי שהוא יצא על המועדון.

לא בגלל שהוא הקפטן.
מדהים כמה אתם שונאים את הפועל ומספרים לעצמכם מעשיות כדי להצדיק את השנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הוא רוצה להישאר והוא רוצה יותר כסף. מה הבעיה עם זה?

שלהפועל אין כסף במתכונת הנוכחית.

הוא סחט את הלימון עם החוזה והסעיף מכירה המצחיק.
ועכשיו הוא שותה את הלימונדה.

יש מציאות תתחברו אליה.

כתבתי לפני שבוע שמה שמצחיק זה שאתם בוכים שהפעול היא עם תקציב שחקנים של קבוצת תחתית אבל דורשים שהיא תשלם שכר של קבוצת צמרת ותביא שחקנים בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
הניסנובים זאת תופעה אחת,
אבל דגני בסבב הופעות ליצנות בקיץ הזה שלא היה מבייש את קרקס השמש.

סביר להניח שבין היתר הוא בודק באתרים השונים את סטטוס ההעברה של אלחמיד לסלטיק כמה פעמים ביום, הרבה זמן הוא לא היה בכותרות.
מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:48 
אתה רוצה לחנך אותו? לספר לנו איך צריך להתנהג? תתחבר למציאות...
ולמה זה בעיה שלו שאין למועדון כסף? הוא אחד הבלמים הטובים בארץ, הוא חושב (כנראה בצדק) שהוא שווה הרבה יותר ומוכן גם להתפשר על גובה התוספת. אז אתה יכול לברבר בשכל על עקרונות ומוסר או להתחבר למציאות. תבחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:52 
עם כל הביקורת על הניסנובים, גם דגני לא איזה מסכן כזה גדול כן?
יש לו חוזה יפה מאוד, ארוך טווח ולדעתי הכי גבוה בקבוצה אחרי דמארי, ואז עוד אחרי עונה כושלת הוא בא ומבקש שדרוג.
לדעתי לעידן כהן, פירסמן וניר לקס יש חלק לא פחות משמעותי מדגני בזה שלהפועל הייתה השנה ההגנה השניה בטיבה בליגה.
אם דגני מרוויח 200 ובוכה, אז לפירסמן מגיע לפחות 150.

כמו שהניסנובים היו יכולים להשאיר אותו בקלות, גם הוא יכל בקלות לרדת מהעץ ולהפסיק לעשות סצינות של 20 אלף דולר בעונה.
אם הוא כזה אוהב את הפועל, למה הוא עושה כזאת שריפה על כזה סכום זניח (יחסית)?
פירסמן מרוויח בערך שליש-רבע מדגני והוא שחקן לא פחות חשוב ממנו.

שורה תחתונה, לדעתי, בראיה קצרת טווח כן כדאי לתת לו מה שהוא מבקש ושיישאר. לטווח ארוך זה יכול ליצור בעיות בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אתה רוצה לחנך אותו? לספר לנו איך צריך להתנהג? תתחבר למציאות...
ולמה זה בעיה שלו שאין למועדון כסף? הוא אחד הבלמים הטובים בארץ, הוא חושב (כנראה בצדק) שהוא שווה הרבה יותר ומוכן גם להתפשר על גובה התוספת. אז אתה יכול לברבר בשכל על עקרונות ומוסר או להתחבר למציאות. תבחר

אני לא אבא או אמא שלו, לא הסוכן ובטח לא חבר קרוב שיכול לתת לו עצה מהצד.
הבן אדם בגיל 31, מתיימר להיות קפטן שמייצג את המועדון ומחזיק בחוזה לעוד כמה שנים, אבל מתעקש בכל הזדמנות לומר תחזיקו אותי בצורה סופר-ילדותית.

בוודאי שבתור מועדון השאיפה צריכה להיות שהשחקנים המצליחים יישארו, אבל למה צריך להתעסק בנושא הזה בכלל?
אוראל דגני סורב ע"י הניסנובים לקבל שדרוג (זה כבר נושא אחר אם כן הגיע או לא).
אחרי חודש שהוא נלחם להיות בכותרות ולקבל תשומת לב הגיע הזמן שיקבל החלטה - או שיישאר וימשיך הלאה, או שיחליט שהוא עוזב ויביא קבוצה שתשלם את ה400 אלף האלה ונמשיך הלאה.
כל יום שהנושא הזה עדיין על סדר היום פוגע בקבוצה ובסיכוי להחתים תחליף הולם במידה והוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 21:59 
מסכים שהוא דביל אבל ההתנהלות שלו פחות מעניינת אותי. יותר מעניינת ומטרידה ההתנהלות של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין, הקבוצה שיחררה בלם בכיר 1 בלי שום בלם אחר ביד, כשהיא יודעת שהיא לא רוצה את דגני.

אתה מסכים שהכתובת הייתה על הקיר שאנחנו הולכים להישאר בלי שני הבלמים הבכירים שלנו?

ועכשיו אנחנו במאבק מול בני יהודה על שיר צדק? שחקן שיכולת לסגור לפני חודש בחינם?

זה ניהול כושל. אבל זה לא חדש, אין להם מושג בניהול כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: